Pitäiskö kertoa.

Haluaisitkoitsetietää???

Tiedän, että erästä naista petetään. Pitäisikö kertoa vai olla sekaantumatta? Koko suhde perustuu valheelle, koska tiedän, että kun aloittivat toinen osapuoli tunnustus rakkauttaan muualle ja meni suhteeseen kakkosvaihtoehtona kun muualta ei herunutkaan rakkautta.

26

740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • f*ck

      ehkä sun kannattaa puhua sille pettäjälle, toisen suhteisiin kun puuttuu saattaa saada syyt niskoilleen suhteen hajoittaimisesta.
      Se miksi hän tuohon suhteeseen ryhtyi ei kuulu tähän asiaan eikä sulle. Pettäminen on ikävä asia eikä asiaa kauniiksi saa millään.

      Mä en sekaantuisi asiaan sen kummemmin kuin keskustelemalla pettäjän kanssa miksi hän niin tekee ja olisiko syytä antaa sille toisellekkin osapuolelle mahdollisuus etsiä jotain parempaa.

      Paljon myös riippuu mitkä sun suhde on näihin molempiin, jos kyseessä olisi rakas ystävä jota petetään, asian ehkä voisi viedä suoraan hänelle. Mutta tuttavat, poltat vain sormesi jos liikaa sekaannut.

    • Joojoojookylläkylläjoooo

      Minä itse haluaisin tietää. Ei kukaan ole sen arvoinen että ansaitsee elää suhteessa jossa toinen osapuoli pettää ja moni muu tuntuu asiasta tietävän paitsi petetty. Ja siinäkin tilanteessa jos ja luultavasti tuleekin asia petetylle selville ja saa tietää että tiesit siitä etkä kertonut hän saattaa suuttua kahta kauheammin kertomatta jättämisestä. Mutta toki kannattaa myös puhua pettävän osapuolen kanssa jos mahdollista. Riippuu tilanteesta.

      • Ketjunaloittaja

        Pettäjä ei tule puhumaan avopuolisolleen. Tilanne on jatkunut jo kauan valitettavasti. Toki jos puhuisi itse niin olisi paras.


    • juupajaap

      Lähetä nimetöntä etanapostia. Säästyt itse syyttelyltä, mutta asia tulee ilmi. Mikäli noudatat neuvoa, muista laittaa kirjeesees selvä todiste, mitä pettäjä ei pysty kumoamaan. Mun pettäjä osas selitellä ittensä vaikka minkälaisesta kusesta...

    • Mun mielestä hoitakoot jokainen itse omat suhdekiemuransa. Heti kun asiaan sotkeutuu välikäsiä, niin homma hankaloituu. Jutut muuttuu ja taas piireissä kiehutaan.

      Olen sitä mieltä, että vaikka kantapään kautta oppiminen satuttaakin, niin sillälailla oppi parhaiten perille menee.

      On sitä itsekin joutunut tajuamaan, että jokainen suhde on tietynlaista riskin ottamista. Sitä ei kukaan osaa varmuudella sanoa, mitä vastaan tulee.

      Hyvää tietty kaikille aina toivoisi :)

    • Pommeri

      Mun mielestä tää on taas niitä soppia mihin ei lusikkaansa kannata työntää.

    • toippari

      Haluaisinko itse tietää. Todellakin. Rehellisyys on kaikkein tärkein arvo. Jos suhde ei perustu sille, niin se ei ole minkään väärti. Järjestelmällinen pettämisen ohri on asema, jollaiseen en itse koskaan haluaisi joutua. Kyllä mä arvostaisin saadessani vihiä moisesta. Saisin selvittää kumppanini kanssa asiat. Ei puhuminen satu, eikä siitä koskaan ole haittaakaan. Mustasukkaisuuteen tai raivokkuuteen ei tuollaisessa tilanteessa olisi varaa sortua.

    • Gillis*

      Ihmis-suhteet voi olla pettollisia inhoon eniten kaksi naamaisia ihmisiä jotka pelleilee toisten kustanuksella oma vaimo ja pettää se ei ole rakkauta kyllä mun mielestä sille toiselle pitää totuus saada tietää itse jos seurustelisin naisen kanssa ja naiseni pettäis mua .... jättäisin sen naisen samantien

    • tietysti

      Kyllä minäkin haluaisin tietää jos minua petettäsiin. Jättäisin sen kaksinaamaisen sian heti. Tosin olen kyllä useammin ihan itse tiennyt ja vaistonnut, että minua petetään. Jos taas kumppani alkaa itse leuhkimaan, että kuinka on käynyt vieraissa, kenkää tulisi myös heti tälle kumppanille...

    • 15 + 13

      Voipa se toinen korjailla huonoa itsetuntoa merkityksettömillä jutuilla .Sit saa Suurelta Rakkauudelta kenkää ja säälittävän tyrkyn maineen . Aika rankkaa katseltavaa .

    • kikkivaa

      Petetäänkö naista fyysisesti? Vai tarkotatko rakkauden tunnustamista suhteen alkuvaihees?

      • Ketjunaloittanut

        Sekä että. Eikä pettäjä edelläänkään tunnusta. Kehotettu on. Vieläkin pohdin puuttuako asiaan vai ei.


      • Ketjunaloittaja

        Pahinta on, että varsinaisen pettämisen lisäksi tämä pettäjä on myös "pikkulipsunut" eli sen lisäksi että on toinen nainen on myös pussaillut kaveriaan jne. Ja noloa, että kyseessä on ihan aikuinen ihminen, jonka aviopuolisolla ei ole asiasta mitään käsitystä.


      • w8dj
        Ketjunaloittaja kirjoitti:

        Pahinta on, että varsinaisen pettämisen lisäksi tämä pettäjä on myös "pikkulipsunut" eli sen lisäksi että on toinen nainen on myös pussaillut kaveriaan jne. Ja noloa, että kyseessä on ihan aikuinen ihminen, jonka aviopuolisolla ei ole asiasta mitään käsitystä.

        Missä kaupungissa tämä pettäjä operoi?


    • 1+15

      Itse ainakin haluasin tietää ja uskon että hyvin moni ajattelee samoin. Tsemppiä hankalaan tilanteeseen!

    • paremmansuhteeneteen

      Okei gamoon! Kyllä on ok,jos tunnustan ja asia on sovittu.Olen itse valmis antamaan anteeksi toisen halun saada myös muita naisia,jos vaikka ei saisi kanssani hetkeen ja silti en olisi jättämässä hennoin perustein vakaata aikuista suhdetta.Joka todella perustuu luottamukseen jossa kaikesta voi puhua ja olla avoin niin myötä sekä vastoinkäyntien aikana.Ei pidä olla niin sinisilmäisen mustavalkoinen.Parisuhdetta sekä pari suhdetta kokeneena,jossa itse olen aina joutunut petetyksi,on todella vaikea enää edes pystyä selittämään itselle että toinen voisi olla pettämättä minua.Olen siis kallistunut siihen että pettäminen/pettymykset on luonnollisia.Se miten sen jälkeen edetään vaatiikin taitoa sekä kanttia tehdä työtä paremman suhteen eteen tai päättää se tylysti.

    • ryhfityhkdk

      Kertoisin, ja haluaisin tietää. Läheisyyden asteesta riippuen saattaisin tehdä sen anonyymisti luomalla anonyymin meiliosoitteen. Uskooko/ei usko sitten parin oma asia.

    • Alibabar

      Miksi ihmeessä sinun pitäisi kertoa?

      Oletko kateellinen tai jotain?

    • viisastenkerho

      Paskaakos muut puuttuu toisten asioihin.Varmaa toi paljastaja itse käy maistelee varattua,et saa suhteita tuhottua,eikä todellakaan ole tarjoamassa mitään parempaa tilalle.

    • Mmmkkkkk

      Haluaisin ehdottomasti tietää jos kumppani minua pettäisi ja jos ystäväni tai tuttuni tietäisi hänen pettävän eikä kertoisi minulle niin eihän olisi todellinen ystäväni!

    • kertoisin

      Mä kertoisin. Haluisin myös et mulle kerrotaan, jos joku pettäis meikäläistä.

    • game of thrones

      Olen sitä mieltä, että ei pitäisi kertoa. Ei pidä turhaan sekaantua muitten asioihin.

    • parisuhteen liima

      Minua on petetty. Osa ystävistäni tiesi siitä. Kertoivat eron jälkeen yhtä sun toista exäni puuhista. En minä heitä moiti siitä etteivät kertoneet silloin, mutta olisin kyllä arvostanut jos olisivat. Kyllä se satutti että olivat tienneet ja antoivat sen touhun vaan jatkua.
      Tämän kokemuksen jälkeen, luulen että myös itse kertoisin ystävilleni jos tietäisin heidän tulleen petetyksi. Riippuen väleistäni pettäjään, ottaisin mahdollisesti ensin häneen yhteyttä.

    • Voikun tajjuisin

      Kova paikka ! Mun Luojan Kiitos Ex töpeksi meidän jutun epävarmuudellaan. Kyseli minulta että voisinko pettää ja nauroin etten ikinä höpsö . Meni sitten ja pani ranttaliksi näiden whoever -naisten kanssa. Kyllä sattui mutta sitten tajusin että meidän suhteessa se olin minä joka rakastin enkä kyllä kadu. Ihmettelen vaan että miks halusi minut ja muita vielä lisäksi. Kun on nyt sitten yksin ja etsii sitä oikeaa. Joka olin mä.

    • särkynyt

      Minusta mikään ei ole kauheampaa kuin saada tietää pettämisestä jälkikäteen. Olisin itse arvostanut suuresti jos joku kavereistani olisi kertonut tyttöystäväni puuhista suhteemme aikana eikä vasta jälkikäteen. Olisin tajunnut suhteemme tilan ja millaisen ihmisen kanssa elän ja eronnut paljon aikaisemmin enkä olisi kärsinyt niin pitkään.

      • Oikea ystävä

        No toivottavasti annoit kenkää myös niille "kavereillesi" .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      90
      1182
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1102
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      991
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      907
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      771
    Aihe