Oletko saanut kutsun kampanjakorjaukseen 2014?

Kusettaako Toyota?

Mikä kampanja?

Sivuston http://www.toyota-tech.eu/ lueteltujen huoltkutsujen ja alustanumeron perusteella autoni kuuluu kampanjan piiriin, mutta kutsua ei ole kuulunut ja Toyota-huollon mukaan autooni ei ole tekemättömiä kampanjakorjauksia.

8

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Corolla Pappi

      Ne on samalla vaivihkaa ja salassa tehty kun olet autosi käyttänyt luottokorjaajasi luona määräraikaishuollossa. Toyotalla ei turhaan huolestuteta asiakkaita tällaisilla takaisinkutsuilla tiedottamisilla, vaan ne hoidetaan kaikessa hiljaisuudessa ettei Toyotan maine laadukkaana ja luotettavana, viattomana autona kärsisi aivan turhaan.

      • Kusettaako Toyota?

        En ole käyttänyt autoa huollossa.


      • Corolla Pappi
        Kusettaako Toyota? kirjoitti:

        En ole käyttänyt autoa huollossa.

        Ei tarvitse huolestua, Toyota pitää huolen asiakkaistaan ja lähettää pienet Luottokorjaaja-tontut yön pimeydessä korjaamaan kaikki huoltokohteet, vaikket huomaakaan mitään etkä ole köäyttänyt autoasi huollossa.

        Vikojahan Toyotassa ei koskaan ole eikä ole ikinä ollutkaan.


    • TA14

      Ei oo tullut. Tuskin tuleekaan.

    • Pelkkää kusetusta

      Sain kerran kutsun, omistettuani kolme Toyotaa viidentoista vuoden aikana. Pari vuotta myöhemmin, kyselin huollosta kutsun syytä. Tietokannasta ei kuitenkaan löytynyt mitään syytä autoni kutsulle. Niin, ei ole marmoripalatsilla tarvinnut käydä kuin kerran peilin laitattamisessa oveen näiden vuosien aikana.

      • HSD - 10

        Isällä on RAV4 2010 johon piti alunperin kevään tiedotteen mukaan vaihtaa ohjauspyörän spiraalikaapeli niin tänään kun huoltopäälliköltä asiaa tiedustelin niin sitäpä ei tuohon bensa-automaatti Luxury malliin tarvitsekkaan vaihtaa vaan se vaihdetaan vain osaan 2010 vuosimallin RAV4:siin, että näinkin voi käydä, Arvoisat Toyota palstan länkyttäjät.


    • gorillapappa

      Kyllä Toyota maailman arvostetuimpana auton valmistajana huolehtii luotto asiakkaistaan äärimmäisen tarkasti mutta tokihan Toyota autoilijan on itsensäkin tehtävä voitavansa ja käytettävä autonsa valtuutetussa Toyota piiri myyjä liikkeessä määrä aikais huollossa sekä kevät ja syys huollossa ja tarvittaessa katsastus huollossa ja juuri näillä huolto kerroilla asian tuntevat Toyota asentajat hoitavat takaisin kutsut huolto päällikön ohjeiden mukaisesti ja samalla asiakas saa keskittyä katselemaan Toyota esitteitä ja juomaan luotto myyjän kanssa kupilliset hyvää vasta paahdettua kahvia kera kampa viinerin joten on kyllä ihan turha väittää ettei Toyota vastuullisena auton valmistajana huolehtisi takaisin kutsuista.

      • HSD - 10

        Ei minun tarvitse mitään väittää vaan olen itse odotellut huollon aikana ja joka kerta myös asentajan kanssa jutellut huoltohallissa joten tiedän kyllä mitä autolleni tehdään silloin kun se siellä Toyota huollossa on.

        Jos sanon että autooni tai isäni autoon ei ole tehty jotain takaisinkutsukampanjaa niin sitä ei ole tehty, ei minun tarvitse Toyotan takia valehdella, sehän on vain kulkuväline, ei sen kummempaa. Ja aina voit itse kysyä kuuluuko takaisinkutsukampanja tuon RAV4:sen ja 2010 vuoden osalta....menet vain nettiaitoob ja etsit sieltä eri RAV4:sten rek.tunnukset ja soitat jos se noin hankalaa on uskoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2733
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1460
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1211
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1151
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe