lääkäri ja transsukupuolisuus

qwerty34

Mitä pitää tehdä jos lääkäri laittaa tahdon vastaiseen hoitoon transsukupuolisuuden takia?

12

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....................

      Ai psykiatrisista syistä?

      • qwerty34

        Siitä syystä että en päässyt tutkimuksiin psykiatrisien syiden takia.


      • kljlk
        qwerty34 kirjoitti:

        Siitä syystä että en päässyt tutkimuksiin psykiatrisien syiden takia.

        Lääkäri on katsonut että ne psykiatriset syyt jonka vuoksi transtutkimusyksikkökään ei ole huolinut tutkimuksiin, on niin vakavat että hoito onnistuu vain tahdonvastaisessa hoidossa. Tahdonvastaiseen hoitoon ei voi määrätä transsukupuolisuuden takia, siihen tarvitaan muu psykiatrinen diagnoosi. Lisätiedot täältä http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00512


    • MrRandall Sysmä City

      No kerrankin näinkin päin, että lääkäri ei ole päästänyt sukupuolenvaihdos-nipsaisuun ihan noin vain kun joku luupää on sellaista tempausta itselleen anonut.

      Oikein! Tämä sukupuolenvaihdospseudopuoskarointi pitäisi lopettaa kategorisesti, kaikilta ja kokonaan.

      Ja aloittajan kysymykseen vastaukseksi: ota pilleri ja mene nukkumaan tämän illan osalta. Huomenna on päivä uus ja voit aloittaa jonkun hyödyllisen ja hyvän harrastuksen tai projektin sekä unohtaa koko tämän transhörhöilyn.

      • SH Sysmästä

        Ota sä sysmän tuppykylän peikko ase, laita sen piippu suuhus ja laukaise. Pääsee sustakin eroon lopullisesti!!!

        Toi sun fetismi transihmisiä kohtaa alkaa saamaan psykoottisia ilmentymiä. Soita nyt ambulanssi itelles, niin pääset ottamaan useamman pillerin ja loput hoitaa ammattiauttajat!!! (Toivon mukaan, tai ylempi on helpottavampi sun osaltas)


      • rakkaudella

        Hei MrRandall :)

        Me kaikki olemme huomanneet, että sinun on valtavan paha olla :(
        Nämä kirjoituksesi ovat toistuvasti tällaisia hätähuutoja ja rakkaudenpyyntöjä niin kuin pienillä lapsilla jotka kiukuttelee ja kapinoi.

        Olen pahoillani, että asiasi ovat johtaneet tällaiseen tilanteeseen - emme aina voi hallita kaikkia asioitamme elämässämme.

        Kuitenkin toivoisin, että pystyisit arvostamaan itseäsi sen verran, että hakisin huonoon oloosi apua, yksin ei tarvitse olla ja elämme näin hienossa valtiossa kuin Suomi, jossa on ensiluokkainen hoitojärjestelmä ja siellä työskentelevät ihmiset ovat ammatissaan sitä varten, että väsyneet mielet saisivat avun.
        Toivon tätä sinun itsesi takia, koska toivoisin, että voisit olla tasapainossa ja onnellinen.

        Hyvää jatkoa sinulle.


    • MrRandall Sysmä City

      (Joudun kirjoittamaan useammassa osassa palstakirjoitusten enimmäispituusrajan vuoksi. Mr Randall vastaa Nimimerkille Rakkaudella – Osa I)

      Kiitos huolenpidostasi nimim. Rakkaudella, mutta oloni on niin hyvä kuin se tässä vallitsevassa tilanteessa voi olla, eikä minulla ole sellaista henkilökohtaista yksilötason "huonoa oloa", jota ilmeisesti tarkoitat.

      Kirjoitukseni palstalla eivät ole mitään "hätähuutoja ja rakkaudenpyyntöjä", sillä en ole mieltänyt tätä palstaa senssi- tai empatiapalstaksi.

      Tämä trans-ilmiö on nyt voimistunut viimeaikoina. Eikö siihen saisi reagoida? Pitäisikö asiasta joko olla hiljaa ja vain hyväksyä tällaisen(kin) hulinan yltyminen, ja saisiko tästä show'sta kirjoittaa yksinomaan "myötäkarvaan silitteleviä" mielipiteenilmaisuja? Kirjoituksestasi - ja aika monen muunkin kirjoituksista - saa käsityksen, että tästä teidän harrastuksestanne saa olla vain samaa mieltä teidän kanssanne, ja jos joku ei ole tästä meiningistä innoissaan eikä yllytä jatkamaan sekä edistämään tätä, hänellä "on paha olla" ja "hänen pitäisi mitä pikimmin hakea itselleen ammattilaisapua".

      Tämä on yleensäkin ominaista totalitäärisille aatteille, että eri mieltä ei saa olla, ja jos joku onkin, tämä eri mieltä oleminen diagnostisoidaan mielenvikaisuudeksi. Tällä menettelyllä pyritään vähättelemään erimielisen keskustelijan mielipitaan merkitystä ja oikeutusta: itse keskustelun alkuperäisen aiheen sijaan keskustelu käännetään erimielisen keskustelijan persoonaan ja tämän keksittyihin ”ongelmiin”. Tätä samaa taktiikkaa sovellettiin massiivisesti myös homouden ja lesbouden kritisoijiin koko Tarja Halosen presidenttikauden ajan ja yritetään kai pienemmässä määrin soveltaa vieläkin, joskin homous- ja lesbousmöly on onneksi jo hiukan vähentynyt koko valtakunnassa kaikkialla muualla paitsi Helsingin Sanomissa. Kun hl-erimielisetkin saavat nykyään avata suunsa ja ylhäältä päin tullut painostus, uhkailu, sensuuri ja manipulointi akateemisen terminologian turvin on suurelta osin poistunut, on hl-väki joutunut huomaamaan, että heidän agendaansa vastaan äänestäviä on väestöstä kuitenkin sen verran, ettei hl-kansanosakaan pysty täysin yksipuolisesti sanelemaan määräyksiä koko väestölle, ja että tämä Halosen presidenttikausien ajan hl-ylivalta onkin ollut ainakin jossain määrässä illuusiota. Ja ihan hyvä niin.

      (Jatkuu seuraavassa viestissäni alempana.)

      • Turhaa jaarittelua

        Turhaan pätkit, merkkejä oli alle puolet sallitusta.


      • korppikotka x

        "Kirjoituksestasi - ja aika monen muunkin kirjoituksista - saa käsityksen, että tästä teidän harrastuksestanne saa olla vain samaa mieltä teidän kanssanne, ja jos joku ei ole tästä meiningistä innoissaan eikä yllytä jatkamaan sekä edistämään tätä, hänellä "on paha olla" ja "hänen pitäisi mitä pikimmin hakea itselleen ammattilaisapua"."

        Kaivat omasta pervosta mielestäsi pahimmat ilkeilyt, mitkä keksit ja kirjoitat ne tänne ja odotat transihmisiltä myötämielisyyttä. Älä ihmettele, jos päätäsi ei silitellä.


    • MrRandall Sysmä City

      (Jatkoa osalle I, 28.10.2014 klo 22:26 päivätylle viestilleni: Mr Randall vastaa Nimimerkille Rakkaudella useammassa osassa palstakirjoitusten enimmäispituusrajan vuoksi – osa II.)


      Osa II


      Mutta jos kissaa ei ehkä olekaan vähään aikaan näkynyt, ovat hiiret ruvenneet hyppimään pöydällä senkin edestä. Nyt on dominoivana seksuaalipoikkeavuussuuntauksena trans. Näitä rujon näköisiä "tyttöjä" on ruvennut ilmaantumaan television fiktiivisiin viihdeohjelmiin, urheilukenttien voimailulajipaikoille, uimahallien naistensaunoihin, tv-uutisreportaaseihin ja netin erilaisille keskustelupalstoille. Yksi pääsi jalkajousensa kanssa poliisi-televisioon sekä yhtä kuvattiin oikeudenistunnossa joukkotuhonnan suunnittelusta. Tämä vm. oli viimevuosina linnoittautunut asuntoonsa ja heittänyt jätepussinsa talon porraskäytävään haisemaan ja rottia houkuttelemaan, tai reteästi ikkunasta alas pihalle.

      Mutta eihän näistä hulvattomista transuista ja heidän harrastuksistaan saa kirjoittaa mitään negatiivista eikä näitä veijareita saa arvostella. Meidän - enemmistön - täytyy "sopeutua" tämän vähemmistön outoihin oikkuihin, ikävään ja falskiin sipsutteluun naisten vaatteissa julkisilla paikoilla ja sen rietasteluun yleensä. Oikeitten naisten täytyy ilman nikottelun häivääkään niellä, että näitä rintaliiveihin, sukkahousuihin tai verkkosukkiin, korkkareihin, rintaliiveihin ym. naisten vaatteisiin sulloutuneita romuluisia ukonköriläitä hiippailee naisten vaateosastoilla ja sovituskoppien liepeillä seksuaalista kiihotusta hankkimassa ja naisten alusvaatteita nuuhkimassa.


      Terveydenhuolto ja sosiaaliturvajärjestelmä lopetetaan rahan puutteessa, kouluissa ei enää ole opettajia ja lapset istuvat pelkät tietokoneet kasvattajinaan ja kaitsijoinaan etäoppimassa, koulussaoloa ei valvota, kukaan ei kasvata lapsia, hulina on valtava ja väkivallan vaara on konkreettinen luokissa. Vanhukset makaavat ehkä puoli vuorokautta kerrallaan märissä paskavaipoissaan, sairaaloiden potilaita sijoitetaan käytäville. Hoitovirheitä tapahtuu kiireessä. Hätäkeskukset hangoittelevat vastaan apua tarvitseville kansalaisille eikä lähetä ambulanssia paikalle kun ihmisellä on hätätilanne. Ihmisiä on jo kuollutkin tällaisissa tilanteissa. Humanitääriset ruokajonot kasvavat ja niissäkin on jo ruokapula. Suomen rakennuskanta on homeessa (mukaanlukien sairaalat), putket ruosteessa, vesivahinkoja sattuu joka taloyhtiössä yksi vuodessa ”linjojen” puhjetessa. Koko maa pitäisi rakentaa uudelleen. Tiet murenevat eikä niitä ole varaa korjata. Entinenkin vähäinen maanpuolustuskyky on hävitetty. Tuottava teollisuus on verotuksella (= mm. liian paljon hyödyttömiä ja järjestelmää kuormittavia byrokraatteja etenkin kuntatasolla) karkotettu maasta jokseenkin kokonaan. Surkeus on valtava Suomessa.

      Mutta transujen sukupuolifetissileikkaukset ja vapaan, ehkäisyttömän seksin aikaansaamien "vahinko"raskauksien abortoinnin tämä epäonnistunut ja kuolemaa tekevä yhteiskunta kuitenkin kustantaa. Niin huonosti ei ikinä mene, etteikö näihin kalliisiin, mutta täysin tarpeettomiin ja vielä eettisestikin kestämättömiin tappo- ja silpomistoimenpiteisiin olisi varaa.

      Mitään tällaisia sukupuolenvaihdosfiksaatioissa leijailevien kaverien erikoisia - peräti lääketieteen periaatteitten vastaisia – epäterveitä mieltymyksiä ei ikimaailmassa pitäisi toteuttaa minkään oikean lääketieteen piirissä, eikä niihin etenkään pitäisi uhrata centiäkään julkisen terveydenhuollon resursseja. Kuten ei niihin myös mainitsemiini abortteihinkaan.

      Mihin ja milloin katosi oikean miehen ja oikean naisen keskinäinen rakkaus ja seksi? Entä mihin yhden miehen ja yhden naisen elinikäinen avioliitto (edes ihanteena ja tavoitteena)? Miksi siitä kestävästä ja oikeasta normista luovuttiin näiden elämäntapaintiaanien kummallisten, kestämättömien, hillittömien ja outojen tapojen tieltä?

      Niin että mm. tällaisia mietteitä tästä aiheesta nousee ensimmäisenä mieleen, ainakin tänään. Ja ainakin nyt, kun luin kirjoituksesi, nimim. Rakkaudella. Tosin, minä en nyt ihan kyennyt noudattamaan suuresti arvostamani valtiomiehen, presidentti Mauno Koiviston viisautta, että ”ei pidä provosoitua kun provosoidaan”. Mutta Sinä, nimim. Rakkaudella, provosoit niin taitavasti sekä jollain tavalla tyylikkäästi, että suon Sinulle tämän ilon ihan mielelläni: olet ansainnut sen ylläolevalla, minulle suuntaamallasi kirjoituksella.

      Niin että kiitos ystävällisyydestäsi vielä kerran, nimim. Rakkaudella, ja hyvää vointia ja luomua elämää itsellesikin, vielä monta kymmentä vuotta.

      Henkilökohtaisin suosionosoituksin, Mr Randall.

      • nips naps

        Sitten, kun munani leikataan pois otan vuodatuksesi tulostettuna sairaalaan mukaan. Toipuminen on nopeampaa, kun on viihdyttävää lukemista. Mieli pysyy virkeänä mikä on tärkeää. Leikkausta seuraavina kolmena neljänä päivänä tekstiä kuitenkin kannattaa säilyttää laatikossa, koska liian raju nauraminen saattaa repiä tikit. Oletko ajatellut kiertuetta stand up koomikkona? Keskiaikainen ajattelumallisi voisi olla hyvä rooli käsitellä maailman asioita huumorin keinoin. Saattaisit olla seuraava maailman hauskin ihminen.


    • Rakkaudella

      Niin, kyllä hyvä herra Sysmä kuulostaa siltä, että on kovasti paljon asioita mitkä ahistavat, kuten nämä sukupuolivähemmistöt.

      Mutta oletko huomannut, että sinä itse olet se jota ne ahdistavat?
      Siis ongelma on sinulla. Näyttää siis siltä, että ulkopuolellasi on 'ongelma' kuten vaikka nyt tässä tapauksessa transsukupuoliset, mutta kun sinä olet se joka tunnet sen pelon ja ahdistuksen tästä ilmiöstä.
      Mikä tässä ilmiössä on sellaista, että se saa sinut voimaan pahoin?
      Voisiko vastaus löytyä siihen sinusta itsestäsi, siis sieltä missä tuskasi tunnet?

      Kuten varmasti sinäkin pohjimmiltaan tiedät, homot, lesbot ja muut sukupuolivähemmistöt ovat valtaosalta aivan tavallisia ja tasapainoisia ihmisiä.

      Se, että keljuilee toisille, kertoo aina vain omasta huonosta olosta.
      Siksi minä en kielläkkään sinua ilmaisemasta asioita joita itse kutsut 'eriäviksi mielipiteiksi', vaan yritän saada sinut havastumaan sanojesi motiiveihin, kun ne kuitenkin niin selväsi teksteistäsi lävitse paistavat.

      Kukaan ei syytä toista, ellei ole ensin syyttänyt itseään, paha olo vain nähdään toisissa ja siksi vihoitellaan ja siksi sanoin, että sanasi ovat rakkaudenpyyntöjä: kuule minut, näe minun tuskani.

      Olisi niin ensiarvoisen tärkeää meille kaikille - ja tämä koskee kaikkia - opetella katsomaan itseään armollisesti ja rakkaudella. Se on tie pois peloista ja ahdistuksista vapauteen, mielen vapauteen ja voin totisesti sanoa, ettei se ole mikään merkityksetön pikkuasia, vaan koko maailmankaikkeiden tärkein läksy jonka myös sinä voit nyt oppia jos haluat.

      On hetkiä elämässä jolloin voi olla tarpeellista kysyä itseltää: 'Olenko miellummin onnellinen vai oikeassa?'

      Toivon Sinulle kaikkea hyvää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe