mikä ihmeen herotv

kiinnostunut2

olen etsinyt tietoa herotv ohjelmista ym.. mutta koko herotv sivu on täyttä sontaa, ei päätä eikä häntää..

mikä on toi kanava?
onko ilmaisjakelussa vai kuuluuko johonkin kanavapakettiin?

20

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jääpi_väliin

      Jaahas, jos olen oikein ymmärtänyt niin kyseinen kanava on mainnos-rahoitteinen eli näkyy ilmais-kanavana.
      Siihen hauskuus sitten loppuukin. Kanavam ideana on kuullemma näyttä klo 18-24 välillä amerikkalaisia mukamas laatusarjoa pötkössä, kuullostaako tutulta ?
      Vahvasti uskon että ohjelmistossa on jotain mitä nelonen. jim ja ava ja ehkä jokin muukin kanava on jo näyttänyt ties monennen kerran uusintana.

    • retrdeyt54tr

      Samanlainen turhake kuin Kutonen, tv5, Ava, Liv ja Jim eli täältä uudelta kanavalta tulee varmasti ne samat elokuvat ja sarjat mitä näytetään jo nyt loputtomina uusintoina noilla kanavilla. Liekö Pulmuset ja Sinkkuelämää ja Frasierit ja Ritari Ässät ja MacGyverit nyt sitten alusta herotv:ssä. Nojautuu kahteen uuteen sarjaan: 21 Jump street ja Fargo. Siihen se uutuuden viehätys sitten jääkin. Varmaankin sarjoista alkaa alusta ne jotka jo nähty esim. Nelosella.

    • Varmaan sama kuin tuo kanava "HUVI1" jossa pitäisi tulla noita ennustaja TV ohjelmia... eipä munkaan telkkari tommisa kanavia tunne

    • rohe78

      Tietääkö joku, näkyykö Hero-kanava Welhon kaapeliverkossa vai vain antennitalouksissa?

    • ehkä, ehkä ei

      Taitaa Hero tv yrittää hypätä liian korkealle, kun on niin hämärä tv-kanava.

      kaipa toi näkyy kaapelissa, vaikka elisa ei ole vastannut kysymyksiin kanavan näkymisestä.

      mutta kanava 14 on vapaa kaapelissa ja antenni boksissa. joten uskon sen siihen ilmestyvän

      • voi rähmä

        Meillä näkyy kaapelissa kanava 14:lla Harju&Pöntinen (dna welho).


      • viimeinkin78
        voi rähmä kirjoitti:

        Meillä näkyy kaapelissa kanava 14:lla Harju&Pöntinen (dna welho).

        Nyt näkyy dna welhon kaapelissa Hero kanapaikalla 14.


    • toimii lopulta

      Ihmeellistä ja hämärää oli todellakin tämän kanavan tuleminen. Edes Elisan omalla palstalla http://yhteiso.elisa.fi/t5/Yleinen-keskustelu/Nelosen-Hero/td-p/407665 ei osattu vielä muutama päivä sitten sanoa, miten kanava tulee näkymään antennissa, kaapelissa tai IPTV:ssä.

      No tänään sitten löysin Heron ensin Elisa Viihteen nettisivulta, joten sitä voi näköjään onneksi tallentaa. TV löysi sen ekalla kanavahaulla normaalisti. Elisa Viihteen Pacen boksi hukkasi ekalla haulla MTV3 HD:n ja Eurosport HD:n. Tokalla haulla ei löytynyt Kutonen eikä Eurosport. Vasta kolmannella kanavahaulla näyttää olevan asia kunnossa. Uusina Elisan kaapeliverkkoon tuli myös Iskelmä ja joku http://reality.fi jonka menestykseen en usko hetkeäkään. Niin kuin kukaan jaksaisi katsoa suomalaisia "YouTube"-videoita pakkosyötöllä... Ei ole pornokanavissakaan enää juuri järkeä, kun netistä löytyy monta ilmaistakin palvelua, joista kukin saa valita omaan makuun sopivat pätkät.

    • jääpi_väliin

      Joo, arvasinhan että moneen kertaan pyörineitä jaksohan siellä esitetään, no ehkä yksi uusi sarja väliin ettei ihan vanhankertaukselta näytä. Poistin oitis heron kanavalistauksesta sotkemasta kanava-surfausta.

    • 16+14

      HERO on perustettu vain siksi, että Nelonen Media (Nelonen, Jim, Liv, Hero) saisi ohitettua MTV:n kanavat (MTV3, Sub, AVA) katsojaosuuksissa.

      HERO ilmeisesti jakaa lähetyskapasiteetin jonkun toisen kanavan kanssa kun lähetysaika on aina 18-24? Siis Digitan verkossa.

    • r4tereter

      Kanavalta tasan yksi uusi elokuva ja yksi uusi sarja jota ei ole nähty vielä muilla ilmaiskanavilla ja siihen se uutuudenviehätys sitten päättyykin. Samat sarjat ja elokuvat pyörivät uusintoina. Eli täysin turhake koko kanava.

    • huono nelonen

      Fargo sarjana on hyvä. Esitysajat oikein sopivat 2t ja 2x viikko. Mad Menin pitäisi alkaa aivan alusta koska on niitä jotka ei ole katsonut sarjaa aikaisemmin. Kanavapaikan voi vaihtaa paremmaksi itse kätevästi antenniverkossa ainakin Sony tv. Kelvottomat :TV5,Kutonen saisivat poistua kokonaan hännille koska huonolaatuinen kuva ja ohjelmisto. Jimillä ei ole muuta kuin hyvä Australian Masterchef. Foxilla on hyvä kuva samoin AVA hyviä ohjelmia. TV-ohjelmalehtien pitäisi myös vaihtaa Ava TV5,Jimin kanavatietojen paikalle. LIV kanava on täynnä 10x näytettyjä uusintoja. Neloskanavalla ei ole kuin Keno arvonta muuten täyttä huuhaata ja Livillä näytettyjä ohjelia.

    • tyytyväinen katsoja

      No jopas on mielipiteitä taas... On se kumma, jos ei kelpaa ja pitää vielä valittaa, kun jotain rahanarvoista saisi ilmaiseksi. Mitä pikaisesti tsekkasin, niin elokuvien taso näyttää paremmalta kuin esim. TV5:llä, Kutosella ja Foxilla. Sarjojen esitystahti on nykyaikainen. Kun on tottunut katsomaan sarjoja mm. Netflixistä, niin ei malttaisi odottaa kokonaista viikkoa jaksojen välissä. Ei niitä ohjelmia tarvitse roskikseen tai kierrätykseen viedä, jätät vaan katsomatta...
      Dziisus...

      • sretrgdter

        Elokuvien parempi taso? Siis samat leffat pyörii kuin tv5:llä, Kutosella ja Foxilla. Ja samat (lukuun ottamatta Fargoa) sarjat pyörii kuin muillakin ilmaiskanavilla. Taitaa tyytyväinen katsoja olla Heron omaa porukkaa.

        Täysin turha kanava muiden joukossa. Ei siis mitään uutta jonka eteen tulisi kuluttaa minuuttiakaan aikaa.


    • Heips,

      Hero näkyy kanavapaikalla 14 kuten täällä onkin huomattu. Jos ei jollain vielä näy, kanavia kannattaa hakea uudelleen sekä televisiolle ja digiboksille tehdasasetuksien palautus.

      Mari / Palstatiimi

      http://palsta.elisa.fi
      http://palsta.saunalahti.fi

    • jhdkijhvjbu

      Täällä näkyy (Soneran kaapeli), kuvanlaatu on kehnonpuoleinen, ei lainkaan terävä. Onko suttuinen kuva vaihtoehtona palikoitumiselle, kun ei haluta antaa riittävää datanopeutta tallaiselle kanavalle? Mikä se "tällainen" sitten onkin.

    • american poo

      Heti aletaan pyörittää jotain American Paita, joka on tullut sen sata-miljoona kertaa, jokaiselta suomen kanavalta ja viimeks tuli parisen viikkoa sitten. Järkee perustaa uus kanava, jos ei ole mitään uutta mitä näyttää.

    • MAINOSTAJAT TAPETTAV

      Varmaan ihan samaa ripulipaskaa kuin foxit, jimit ja muut. Luvassa 10 minuutin mainoskatkoja 7 minuutin välein, terve ihminen ei pysty sellaista pätkivää mainospaskaa katsomaan.

      • tapa vaan ittes...

        Mistäköhän tuokin ripulipaska on peräisin... Fargossa mainostauot ovat normaalisti n. 15 min välein ja harvinaisen lyhyet km. 2 min. Ja tervejärkinen katsoo ohjelmat jälkikäteen digiboksilta, että mainoksien yli voi hypätä. Jos mainokset häiritsee, niin tyydyt yleen tai maksat ohjelmista. Yksinkertaista!


      • Syö sitä!
        tapa vaan ittes... kirjoitti:

        Mistäköhän tuokin ripulipaska on peräisin... Fargossa mainostauot ovat normaalisti n. 15 min välein ja harvinaisen lyhyet km. 2 min. Ja tervejärkinen katsoo ohjelmat jälkikäteen digiboksilta, että mainoksien yli voi hypätä. Jos mainokset häiritsee, niin tyydyt yleen tai maksat ohjelmista. Yksinkertaista!

        Syö ulostettasi ripuliperse.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe