WWF vähemmän upealla asialla

Pierre Review

Siis itse teossa oli WWF:n Jari Luukkonen, joka tuossa kolmisen viikkoa sitten YLEn Radio Suomen suorassa lähetyksessä valehteli viime talven saimaannorppaakin jossain määrin häirinneen vähälumisuuden johtuneen "ilmastonmuutoksesta".

Mitään tieteellisesti tutkittua tietoa ei tämän väitteen perustana ole vaan kyse on ilmastoideologisesta propagandasta. Viimeisestä viidestä eteläisen Suomen talvestahan muut neljä ovat olleet runsaslumisia, joten tarvitaan punavihreät WWF-lasit suurilla voimakkuuksilla, jos haluaa nähdä vähälumisuustrendin.

Vakavaksi asian tekee se, että WWF puskee eteenpäin AGW-agendaa, joka tietää miljardiluokan uhrauksia ja laaja-alaista yhteiskunnan ja yksilöiden elämän säätelyä. Jos tämä perustuu valehteluun ja harhaanjohtamiseen, ovat asiat hyvin huonosti. Huijaukseen perustuva toimintatapa ei saa osakseen arvostusta, vaan pikemminkin jokainen kriittisesti ajatteleva pitää WWF:n lakkauttamista varteenotettavana vaihtoehtona.

13

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eelis Permanen

      Ja taas pääsi punaruskea turahdus Pierreltä. Pidin kerran työpaikalla pienimuotoista tutkimusta asenteista WWFä kohtaan. Asenteet ihmisillä ovat 85-90 prosenttisesti myönteisiä. Tokihan luontoa on suojeltava!

      • Pierre Review

        Paremminkin yhteiskuntaa pitäisi suojella tällaisilta CO2-jihadisteilta. Kyllähän AGW-teorian romahdus tulee paljastamaan ihmisille, miten heitä on kusetettu.

        Johtopäätös: emme tarvitse WWF:ää "suojelemaan" sen paremmin ilmastoa kuin luontoakaan, jos WWF ei pysty valehtelematta perustelemaan näkemyksiään.

        Ja Greenmanin elinaika ei riitä todistamaan sitä, onko koskaan ollut yhtä lumetonta. Kun havaintohistoria on onnettoman lyhyt, on heppoista nostaa esim. 1900-luku jalustalle ja verrata siihen. Jos ottaisimme vaikkapa ajanjakson 900 - 1800 saisimme 10 vuosisataa. Tällöin voisi paljastua, että vastaavanlaisia lumettomia helmikuita on esim. 0 - 4/vuosisata. Tai sitten ei. Tiivistettynä: yksityiskohtainen havaintohistoria on niin mitättömän lyhyt, että väitteet tyyliin "tällaista ei ole koskaan ennen ollut/tapahtunut" ovat mitä ilmeisimmin perusteettomia.


    • Sähhköteurastaja
    • Greenman

      En ole elämäni aikana nähnyt ikinä lumetonta Lappeenrantaa helmikuussa paitsi viime helmikuussa. Virallisesti Lappeenrannassa helmikuun lumensyvyys on 0 cm ja kevyttä pakkasta oli 8 päivää, kun muut päivät olivat plus asteiden puolella. Koko kuukauden keskilämpötila oli 7.8 astetta 1981-2010 keskiarvon yläpuolella. Tällaista ei ole ikinä tapahtunut, joten laitan helmikuun ilmastomuutoksen piikkiin. Surkeat ajat olivat norpilla lumettoman ja vetisen Saimaan jään päällä.

    • suhteellisuudentaju

      WWF:llä luulisi olevan parempaakin tekemistä kuin ilmastomuutoksen pohtiminen. Villieläinkuntaa uhkaa ihmisen toimesta paljon vakavammat uhkat kuin ilmaston lämpeneminen. Muutama asteen kymmenesosan muutos tuskin on niin vakava uhka kuin se, että eläinlaji tuhotaan viimeistä yksilöä myöten, tai eläinlajin elinympäristö raivataan urbaanin asutuksen tieltä sileäksi.

    • ......,.......

      WWF on esim. masinoinut tämän tiikerikampanjan salametsästystä vastaan. Kyllä on WWF hyvällä asialla siinäkin!

      • voi reppanaa

      • voi reppanaa

    • m,,,mmm

      Denialistipersuthan hartaina luonnonvihaajina haluaisivat tappaa tiikerit sukupuuttoon. Niistä kun ei ole mitään hyötyä, ei edes tuunattuun romuautoon voi niistä polttoainetta puristaa.

      • " m,,,mmm
        27.10.2014 21:53
        Denialistipersuthan hartaina luonnonvihaajina haluaisivat tappaa tiikerit sukupuuttoon. Niistä kun ei ole mitään hyötyä, ei edes tuunattuun romuautoon voi niistä polttoainetta puristaa."

        Tässä on jälleen hyvä esimerkki siitä, mitenkä typeriä nämä AGW hörhöjen kommentit ovat. Niissä ei ole järjen hiventäkäään. Pelkkä älytöntä haukkumista ja toisten nimittelyä vaikka miksi. Tälläkö tavalla todistatte mielipiteenne ilmaston lämpenemisestä ihmisten toimesta? Jatkakaa vaan samaa tahtia, niin yhä useammat pääsevät näkemään tyhmyytenne.


      • Eelis Permanen
        exmerenmies kirjoitti:

        " m,,,mmm
        27.10.2014 21:53
        Denialistipersuthan hartaina luonnonvihaajina haluaisivat tappaa tiikerit sukupuuttoon. Niistä kun ei ole mitään hyötyä, ei edes tuunattuun romuautoon voi niistä polttoainetta puristaa."

        Tässä on jälleen hyvä esimerkki siitä, mitenkä typeriä nämä AGW hörhöjen kommentit ovat. Niissä ei ole järjen hiventäkäään. Pelkkä älytöntä haukkumista ja toisten nimittelyä vaikka miksi. Tälläkö tavalla todistatte mielipiteenne ilmaston lämpenemisestä ihmisten toimesta? Jatkakaa vaan samaa tahtia, niin yhä useammat pääsevät näkemään tyhmyytenne.

        Kyllä, Sähköteurastaja riehuu palstalla koko ajan haukkuu ja nimittelee vajakeiksi toisia ym. Olet oikeassa.


      • Eelis Permanen kirjoitti:

        Kyllä, Sähköteurastaja riehuu palstalla koko ajan haukkuu ja nimittelee vajakeiksi toisia ym. Olet oikeassa.

        Eelis Permanen

        " Kyllä, Sähköteurastaja riehuu palstalla koko ajan haukkuu ja nimittelee vajakeiksi toisia ym. Olet oikeassa."

        Oliko, Eelis, nimimerkki siinä viestissä, johon minä vastasin, Sähköteurastaja. Jos ei ollut, niin mitä yrität. Minun huomioni sinusta on, että seisot hyrrän päällä. Aina, kun joko jotain laittaa tälle palstalle, niin sinä pyörähdät ympäri ja yrität kääntää sen joksikin muuksi tai tarkoittamaan jotakuta muuta.
        Kyllä Sähköteurastajan haukkumiset ovat vielä laimeita verrattuna niihin, jotka tulevat sieltä AGWTieteenKieltäjäDenialisteilta, sinun lempilause : pieree verta.


    • Sähköteurastaja

      No mutta juuri kuninkaallinen WWF johto on innokkain metsästäjäporukka luonnonsuojelualueilla jotka se on vallannut metsästysmaikseen karkoittaen alkuasukkaat isiensä mailta.

      Tietysti jos WWF johdon norsunmetsästys vuotaa julkisuuteen, ja
      vielä kun sen pöljä poikakin tussaroi itseään jalkaan WWF
      metsästysreissulla niin täytyyhän sitä vähän siistiä jälkiä.

      Salametsästyksen vastutus tässä tapauksessa tarkoittaa ettei alueellä saa metsästää kuin WWF johtajat pöljien finninaamateinien saadessa kerätä kolehtia pandoille eli metsästysreissujen rahoittamiseksi, kun metsästysmaiden valtaaninen ja rahoittaminen turismilla ei yksin riitä.

      http://www.bbc.com/news/world-europe-18942736

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe