ANUN TALLI -Lukekaa!!!

Help me.

Hei.
Voisiko joku kertoa hiukan Anun Tallista? Minkälaisia ovat hevoset? Entä opettajat? Kuinkapaljon maksaa yksi ratsastustunti? Millaiset tilat siellä on -onko maastoa? maneesia? kenttää? kerhohuonetta tai jotain vastaavaa? Ja käykö kukaan teistä tällä tallilla? Aion ehkä aloittaa täällä. Onko Anun Tallilla nettiosoitetta? Kertokaa ihan kaikkea tästä tallista! Olkaa niin kilttejä. Kiitos jo etukäteen auttajille. :)

32

10920

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >Satu**

      Missä päin asut?
      Voin ehkä sen perusteella jäljittää mimmoinen Anun talli on.. Siis jos asut edes melko lähellä sitä tallilla.

      • Help me.

        Moi !!
        Anun Talli sijaitsee tietääkseni Nastolassa, Jokimaalla. Lähellä Lahtea. Kiitos avustasi :)


    • Nippe

      Opettajia on kaksi, Anu hernetkoski ja Jenny Rouhiainen. Anu keskittyy enemmän kokonaisuuteen, katsoo suurinpiirtein ja puhuu kärsivällisesti ja ystävällisesti, vastapainona jenny opettaa tekniikkaa ja puuttuu pienempiin juttuihin, aika tiukka, ei pidä loukkaantua kommenteista, jotka eivät oikeasti edes ole tarkoitettu ilkeiksi. Molemmat ovat tehokkaita ja erittäin ammattitaitoisia.

      Yksi tunti maksaa 14 euroa.

      Maneesi löytyy ja iso kenttä, jolla ei mennä talvisin lainkaan. Maastoakin on, mutta yleensä maastossa käydään pari kertaa vuodessa. Kaksi tallia, ylä ja ala talli. Alatallissa on maneesi, hoitajienhuone, kanslia. Satulahuone on vähän niinkuin tallitupa. hoitajien huone ja kanslia on vain tallin henkilökunnalle ja hoitajille.

      Ei ole nettiosoitetta.

      hevoset ovat aika sekalaisia, mutta joukossa on vain pari kolme ponia, jotka ovat yli 120 senttiä. Jos siis ihan oikein muistan. Eli ei ole shettiksiä. aika moni hevosista on tuotu virosta, torinhevosia. löytyy suomenhevosiakin muutama, eri tasoisille ratsastajille, sitten on tietenkin ihan isompia ja kevyempiäkin hevosia, en nyt kuollaksenikaan muista rotuja. On hankalia j avaativia ja on helppoja hevosia. Suurinosa kilttejä hoitaa, mutta on pari purevaa ja potkivaa, joidenka hoitamisessa kannttaa pyytää apua, ellei ole varma miten toimia. Tallitytöt ovat mielestäni ihan mukavia, avuliaita mutta ehkä jäyhäilmeisiä, mutta eivät epäystävällisiä. Sosiaaliset ihmiset kyll tulevat tallilla kenen kanssa vain toimeen.

      Satulahuoneesta löytyy kaikki tarvittava, listat kenell tulee pintelit mihinkä. Kannattaa ekalla kerralla pyytää jotakuta tallityttöä neuvomaan, iha vain että paikat ja tavat alkavat hahmottua, se ei osoita että olisi heikko, kun pyytää toista auttamaan vaikkapa Pähkinän varusteiden keräämisessä. Ainakin yksi asia on sitten tuttu.

      Talli on mielestäni erittäin ammattitaitoinen. Hyvä valinta!

      • ei-heppatyttö -73

        Anu keskittyy enemmän kokonaisuuteen, katsoo suurinpiirtein ja puhuu kärsivällisesti ja ystävällisesti,


    • mirkku

      mä käyn ite kyseisellä tallilla... joten osaan kyllä kertoa siitä.. :)
      ota yhteyttä nii jutellaa lisää..!!

    • *elu

      Tallitie 10
      15560 NASTOLA

      siina ossa. muusta ei tietoo..

    • ma..

      03 7621747 siina numppa. oon kuullu paljon kaikkee positiivist opetuksest ja muutenki tallista mutta itse en ole viela kerenny kayda. pidat varmaanki siit tallist. ?

    • hepat<3
      • .....

        edelliseen verraten niin tuossa ei kyll ole anuntallin hevosia


      • Jaatalli

        Tuossa on Jaatallin hevosia. Käykää vaikka katsomassa


      • Jaatalli
        Jaatalli kirjoitti:

        Tuossa on Jaatallin hevosia. Käykää vaikka katsomassa


    • Minzu1234234234234234

      Anuntalli on kiva paikka. :) siellä on kivat havoset ja kiva henkilökunta... olen käynyt siellä parisen kertaa. Onhan siellä se yksi vikurisuokki! mutta silloin sillä oli osaamaton ratsastaja. menin sen nimisellä hevosella kun Lelo. En tiedä enää miten se kirjoitetaan. Olisiko se tunti maksanut 30e? en muista tarkalleen 20-30e

    • Ssani_

      Talli on oikein mukava.. Hevoset ovat kilttejä suurimmaksi osakseen. Jotkut saattavat silti olla vähän "ilkeitä" joskus.. Tuntien vetäjätkin on yleensä mukavia ja ystävällisiä.

    • VOI KERTOA

      Olen nähnyt monta tallia ja monta opettajaa. Nimekkäitä: Aki Ylänne, Make Lindblom, Veikko Heikkilä (ei kylläkään opettaja), Eki Muttonen (ja hah! Surkee tyyppi) sekä Cinna Procopé (loistava).

      Mutta Anu on paras. Ymmärtää ratsastajaa ja hevosta ja näiden kahden keskinäistä viestintää. Eniten olen oppinut Anulta, ja olen ratsastanut - paljon! ja monessa paikassa.

      Anu on paras. PARAS.

    • Erkko-fani

      Hei! Minä ratsastan Anulla ja kertoisin nyt vähän tästä tallista. Ensinnäkin hevoset ovat kaikki kilttejä. Beanut Colombine "Pähky" tai "Pähkinä" on noin 125 cm korkea Welsh sec. b. Pähky on reipas 19 v. tamma. Huonojakin päiviä tältä ponilta löytyy! Misspell "Poni" on hyvin kiltti ja reipas, etenkin esteillä! Ledija "Leeloo" on myös kiltti ja hyvä tuntiratsu. Sir Walker "Wallu" on rauhallinen ja hyvä koulussa. Norrkulla Aku "Aku" on aikas liikkis, luonteensa vuoksi. Aku on suomenhevonen, joka on syntynyt 7.7.1997. Ratsastaessa Aku on reipas ja vauhdikas. Mikroskop "Micro" on korvat luimussa ratsastajaa vastassa lähes aina. Muutenkaan Micro ei ole hirveän kiltti, onhan se joskus loimensakin syönyt... :) Everita LVA "Elvi" on hyvin kiltti ja rauhallinen, vaikka onkin hurjan iso! E.V. Töpiäinen on hieman omaperäinen, eikä sitä kaikki aina kiinnosta... Batlefield EST "Ville" on Englantilainen täykkäri ja rauhallinen, joskin laiska. Hann Riesling "Rane" on aikas hankala; esteillä hyppii vain pystyyn. Caradrina "Riina" on nelivuotias FWB, joka ei ole tunneilla. Erkko on ihana ja lutuinen torinhevosruuna. Erkollakin on huonoja päiviä, jolloin esim. ympyrällä laukkaaminen ei tahdo onnistua... Get "Jetti" on kiltti herrasmies, mutta hieman vaikea ratsastaa... Vaikka on suokkiruuna, joka on kiltti ja hyvin vauhdikas!! Thor DK "Thor" tai "Torppa" on kiltti sekä hoitaessa, että ratsastaessa! Sitten on vielä Anun oma "Karkki" (Karbin)! Karkki ei ole ollut vielä tunneilla, mutta sillä ratsastetaan. Tämän kiltin shettiksen omistaa Anun lapset Iita ja Veeti.
      Anulta löytyy tilava kenttä ja maneesi. Talleja on kaksi: Ylä- ja alatalli. (Uudempi on alatalli) Alueelta löytyy myös hyvät laitumet ja tarhat. Tilat ovat muutenkin todella hyvät!!
      Toivottavasti tekstistäni oli apua!!
      P.S. Lempipolleni Anulta on Erkko, Pähkinä ja Ville!

      • pinja poni

        tiiätkö minkä kokonen on tekla


    • auttaja

      haapavedellä on eräs anuntalli.kysy jos on epäselvyyttä

      • rinnnnnin

        hheeeeei : ) oon ite ratsastannu joskus aikoinaa anulla 2-3vuotta ja oon käyny muillakin talleilla myöhemmin ja on kyl pakko myöntää, että anulla oli kaikkein mukavin olla ja ratsastaa henkilö kunta oli ystävällistä ja sain apua missä vain tarvitsin. Mun oma lempi heppa anulla on aina ollu Ville. Ja mä kyl suosittelen sinne menemistä ;--D


    • Voin suositella

      Anun talli on nykyään Ratsutalli Uusmattila. Siisti, monipuolinen talli Nastolassa, vartin ajomatkan päässä Lahdesta mistä itse tulen.

      Löysin tallin sattumalta. Kävin silloin tunnella toisella tunnetummalla tallilla, jossa olin tyytymätön niin opetuksen tasoon kuin toimintaan yleensä. Onneksi löytyi Uusmattila, sillä muuten ratsastusharrastus olisi varmaan hiipunut lopulta kokonaan.

      Uusmattilassa kaikki on mennyt hienosti. Opettajat, niin Jenny kuin Anu, ovat olleet tosi hyviä. Neuvoja saa ja jokaisella tunnilla oppii. Ystävällistä, asiallista palvelua muutenkin.

      Isoa plussaa talille voi antaa myös siitä, että hinnat ovat huomattavasti edullisemmat mitä muualla. Noh, en tiedä onko se meillä säästänyt sitten lopulta rahaa, sillä nyt koko perhe on innostunut ratsastuksesta... :D

      Nettiosoite tallille on: http://www.uusmattila.fi/

    • emppuaaaaa

      Oon käynny uusmattilassa nyt vuoden,ja oon todella tykänny paikasta..mutta oon kyllä täysin samaa mieltä siitä että hevosia voisi käyttää maastossa PALJON useammin..itse en ole päässyt maastoon kertaakaan vuoden aikana.. ja everita varsinkin,myös micro tuntuvat varsin tylsistyneiltä tuntsari elämään:<
      en oo ikinä nähnyt että ponilla hypättäis,mutt oon kyllä kuullu että se innostuu liikaa. Musta anu on tosi kiva ja hyvä opettaja ja hevoset osaavia;;)

    • pinja poni

      anun tallilla on monta hevosta ja muutama poni
      esim... leeloo vaikka mikro poni erkko everita pähkinä rane muse tiku aksu karbin pegaz riina vallu tekla aku

    • pinja poni

      moi
      käyn anun tallilla hoitaa hevosii
      Mun mielest poni on ihana ja nii on myös leeloo
      mut mä käyn myös ratsastamassa poni taivaaassa.
      Sieltä lilli manta sani musa eemu vallu ja cintti on ihanii

    • I love a pony

      hello
      I love horse and a pony

    • HEVOS HULLU

      moi oon hevos ja poni hullu
      mun kaverilla on poni sen nimi on Lilli Lillillä on varsa ja seki on mun kaverin
      Lilli

    • HEVOS HULLU

      mä kävin eile ratsastaa menin vallulla

      • Pinja poni

        Ledija eli leeloo on ihana niin on myös vaikka mikco erkko ville poni everita pähkinä rane aku aksu tiku karbin jetti vallu riina ja tekla muse pegaz


    • PINJA PONI

      anun talli on ihana paikka

    • hevos hullu

      moi
      oon hevos hullu

    • joku

      Voi olla myöhäst, mutta ihana talli. Hyvät hevoset ja toosi pätevät opettajat. Siisti talli ja kohtuu hinnat.

    • I love this stable

      hei kaikki! :)
      tää voi olla aika myöhästä mutta tässä hieman tietoa
      tallin hevosista.
      poni: kiltti, reipas mutta kuumuu esteillä.
      leeloo: herkkä, ihana menty helppoo b:tä, ihan paras, reipas, tooosiii kiltti ja lempeä
      wilton: kerman värinen rist. poni, lempeä, ihana, menty helppoo b:tä, sopii myös lastenratsuksi
      kikas: samanlainen kun wilton, mutta isompi, erivärinen, lempeäää
      karppi: shettis, musta ja lempeä, lastenratsu mutta kyllä taitavammillekkin kelpaa!
      jetti: valkoinen ja ihana puoliverinen, lempeä
      ESMERALDA

      • Weerakin

        Hei Puutunpa Keskusteluun Eli Anun talli Uusmattila toiselta Nimeltä Siaitsee Nastolassa.Talli tiellä Tallilla On mukavat opettajat Anu hernetkoski Ja Tarja (En muista Sukunimeä :D) Maastot On hyvät Kenttä,Maneesi,Satulahuone Toimisto ja Kerho-huone,myös Kentällä ja Maneesissa Katsomo Lisää Kohta... :D


      • Weerakin
        Weerakin kirjoitti:

        Hei Puutunpa Keskusteluun Eli Anun talli Uusmattila toiselta Nimeltä Siaitsee Nastolassa.Talli tiellä Tallilla On mukavat opettajat Anu hernetkoski Ja Tarja (En muista Sukunimeä :D) Maastot On hyvät Kenttä,Maneesi,Satulahuone Toimisto ja Kerho-huone,myös Kentällä ja Maneesissa Katsomo Lisää Kohta... :D

        Hevosetkin on tosi kilttejä Tunnit on Moni puolisia:) Mutta Kannataa Kysyä Tallin Konkarilta Hevosista ja Luonteista...Tallin pienin Poni On Shettis Karbin :D Tallin ilma piiri on Tosi hyvä Laitumet on ehkä vähän Liian Kaukana :) Kysykää Neuvoa Nimellä Weerakin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe