Kurikka & Savolainen

ota vuoteesi ja käy

Savolainen on ehdolla seurakuntavaaleissa. Olisiko hänen kannattanut arvioida ehdokkuuttaan uudemman kerran, jos suunnitelmissa on jättäytyä "lomalle" kaupunginvaltuston luottamustehtävistä henkilökohtaisten syiden johdosta?

Ehdokas on saanut tukijakseen Elina Kurikan. Oheinen sitaatti laittaa miettimään kenen asialla Savolainen lopulta on eli täytyisikö seurakuntalaisten äänestää Savolaista siksi, että Elina Kurikka erotettiin Kokoomus-ryhmästä vai siksi, että hän olisi hyvä omilla avuillaan? Käyttääkö Kurikka Savolaista henkilökohtaisen katkeruutensa käsikassarana vai mistä tässä on kyse?

"Ennakkoäänestys alkaa huomenna, ja muista äänestää Pasia jo sen vuoksi, jos olet eri mieltä minun erottamisesta ja pidät sitä vääränä tekona."

47

902

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taimi tarhassas

      Kiitos asiallisesta kirjoituksesta ja pohdinnasta.
      Tuo lainaus ilmeisesti löytyy Elinan facebook sivuilta, vai?
      En kuulu facebookiin, joten tuo olisi jäänyt muuten piiloon
      ainakin minulta ilman kertomaasi.

      Nyt mennään niin vääristyneillä argumenteilla, että kovasti
      ovat eksyneitä lampaita nämä kaksi. Kuka suojelisi heitä itseltään
      ja toisiltaan..?

      Srk-vaalien ehdokkuus on pitänyt ilmoittaa jo aiemmin,
      ehkä vasta sen jälkeen tilanne on kulminoitunut eikä
      ehdokkuutta voi enää perua vaikka haluaisikin.
      Tämän nätin selityksen keksin ehdokkuuden puolustukseksi,
      kun itsekin ihmettelin, miksi hän listoilla tässä tilanteessa on.
      Mutta taidan olla väärässä, jos ääniä näin suoraan pyydetään,
      eikä pidetä matalaa profiilia.
      Sillä yhteisymmärryksessä tuo pyyntö lienee kuitenkin tehty...

    • Kyläkonstaapeli

      Kyllä Elinan touhu alkaa mennä epätoivon puolelle. Lienee ollut oikeasti järkyttävää huomata, etteivät kaikki nielekään Harvard-tarinoita ja muita glamourjuttuja purematta. Kun aikansa ratsastaa mielikuvitusmaailmassa ilman, että kukaan kyselee ja kyseenalaistaa mitään toimia, saattaa karu todellisuus iskeä pahasti päin näköä. Nyt reppana koittaa nostaa omaa kuvaansa agitoimalla Pasia ja haukkumalla Kajaania ja Kainuuta ”..Lande mikä lande..”
      Jos tämä Kajaani ja Kainuu on kerran niin p***a paikka, niin eikö ole parempi nostaa kytkintä ja siirtää elämä sinne missä on parempi? Sinne, missä on komeita, koulutettuja ja rikkaita miehiä avosylin odottamassa Harvardissa opiskelevaa kaunotarta. Sinne, missä samppanja virtaa ja kauniit, innovatiiviset, nuoret ja älykkäät luovat uutta ja innovatiivista ja ihanaa maailmaa. Sinne, missä ihan v***n typeriä ideoita ei realismin nimessä ammuta alas, vaan niiden julki tuojaa kehutaan ja kannustetaan ilman realismin häivääkään. Elina ei ole ymmärtänyt sitä, että on oikeasti myös P***oja ideoita, kaikki uusi ei ole hyvää ja innovatiivista.

    • Hempskatti

      WTF? Siis Pasia pitäisi äänestää Kurikan erottamisen takia? Taitaa nyt olla molemmilta lähtenyt koko homma täysin lapasesta. Mitä tekemistä asialla on seurakuntavaalien kanssa? Onkohan tässä nyt vaan käynyt niin, että kaksikko ajattelee asiansa olevan maailman tärkein juttu ja tätä jokaisessa torpassa surraan ja murehditaan yötä päivää. Voi Pasi millaiseen showhun olet mukaan ajautunut. Tahtoisin takaisin sen positiivisen ja hyväntuulisen ihmisen sinussa enkä tällaista ystävyyssuhteita rikkovaa sirkusta jonkun toisen agendaa ajamassa.

    • Miten on?

      Haukkuuko Kurikka todella Kajaania? facebookissa vai missä? Aika outoa käytöstä
      valtuutetulta, täytyypä seurailla. Mikdi hän yleensä tuli akajaaniin jis muualla on parempaa? Vai tuotiinko hänet Kokoomuksen tarpeisiin?

    • AiEttäHaukkuuko?

      Suora sitaatti Kurikan facebook-seinältä: "Elina Kurikka Ari Partanen: Olen ennen kaikkea Suomen tilasta huolissani. Yrittäjien ja etenkin pienyrittäjien asioita ei olla ajettu, ja maat kuten Viro porskuttaa edellä. Vaikka politiikkaa ei pidä tehdä kvartaaleittain, on tämä yleinen jäykkyys haitaksi Suomen kyvylle reagoida muuttuvaan maailmaan. Jos halutaan lähteä räväkämmin ja avoimemmin uudistamaan niin sinut saatetaan torpata jo lähtöviivalla kuten täällä Kajaanissa. Noh, lande mikä lande ja kateus vie kalatkin vedestä, niinkö se sanonta meni...Onneksi on sentään Elina Lepomäki päässyt eduskuntaan, jonka skillit ovat aivan eri luokkaa muihin verrattuna."
      Kuka on kateellinen ja mistä? Tuskin Kurikalle kuitenkaan..

    • pata kattilaa soimaa

      Minusta Elina on juuri sitä mitä kokoomus itse on suoltanut ulos, eli sitä saa mitä tilaa.

    • sekoomus kokoontuu

      Kokoomus on pers....estä!

    • Ex äänestäjä

      Tämä ketju ylsi jopa kuuteen asialliseen vastaukseen.
      Hienoa! Yleensä jo vähintänkin viides on pois raiteiltaan
      Että tämäpä tästä, eipä tähän enempää kannata jatkaa.
      Mutta aika paljon asiaa tuli jo sanotuksikin noissa alun kommenteissa.

      Kuka tässä asian uudelleen esillenostossa voitti?
      Ei ainakaan Elina eikä Pasi, mutta ei myöskään Kajaanin kok.

    • myös entinen tukija

      Tässä koko tapahtumaketjussa ja sitä ylläpitävässä keskustelussa ei ole voittajia. Kurikan erottamispäätös oli väärä ja olisi ollut hyvä antaa asian kasvaa luontaisesti siihen suuntaan, jossa äänestäjät päättävät ketä ja minkä ikäisiä edustajia itselleen jatkossa valtuustoon haluaa. Se olisi ollut Elina Kurikalle oikea näytön paikka rakentaa poliittinen karriäärinsä ennennäkemättömiin mittasuhteisiin Kainuussa.
      Hän pelasi omat poliittiset korttinsa todella huonosti.

      Nyt hänestä on syntynyt kuva katkerana pyrkyrinä, joka käy taistelua tuulimyllyjä vastaan. Hän on saanut tuekseen aiemmin sympaattisena ja monen arvostamana oman alansa ammattilaisena toimineen yrittäjän, jonka omat ulostulot asiassa ovat kääntyneet häntä itseään vastaan. Hän on kuitenkin tiennyt millaiseen leikkiin on mukaan lähtenyt, joten esimerkiksi rikosilmoitus valtuustokollegasta on ylimitoitettu ja samalla myös turha episodi.

      Paikallispolitiikkaan tullessaan Elina Kurikka oli raikas tuulahdus, mutta tapahtumien kulku osoittaa, ettei hänestä lopulta ollut vastuunkantajaksi.
      Näyttää siltä, että tässä tapauksessa on laitettu Tuppurainen Tappuraisen takuumieheksi.

    • Kyläkonstaapeli

      Eiköhän tässä voita ihan kaikki. Politiikkaan lähteneenä Kurikkakin voinee hiljalleen alkaa ymmärtämään sen, että kritiikkiä tulee ja sitä pitää kestää. Muita haukkumalla ja äänestäjiä tyhmänä pitämällä mandaatti jää lyhyeksi. Toki asian voi vierittää junttejen ja sivistymättömien viaksi, mutta peiliin katsomalla useimmiten se ongelmien aiheuttaja löytyy. Lienee parempi siirtyä kohti uutta uljasta maailmaa, jossa tyhmiä kaljan ja muiden sivistymättömien juomien kittaajia ei ole. On vain sivistyneitä ja sofistikoituneita sampanjaa juovia bisnesihmisiä. Näinhän on tietysti Sveitsissä ja Harvardissa. Jotenkin tulee Tukiainen hallusinaatioineen mieleen...

      • krijoituvire

        Ei ossaa Kurikka kuitenkaan nii hyvin enklantia, että ois oikolukenu Savolaisen kaikille avoimilla FB-sivuilla esiteltävän tatuoinnin tekstin ennen tatuoinnin tekoa: "love is greatest of all" oikea kirjoitusasuhan on "love is the greatest of all"


      • ÄimänKäkenä...
        krijoituvire kirjoitti:

        Ei ossaa Kurikka kuitenkaan nii hyvin enklantia, että ois oikolukenu Savolaisen kaikille avoimilla FB-sivuilla esiteltävän tatuoinnin tekstin ennen tatuoinnin tekoa: "love is greatest of all" oikea kirjoitusasuhan on "love is the greatest of all"

        Joitakin (=lue lährs kaikkia) ihmisiä pitäisi suojella facebookilta.
        Pääsykielto ja esto pitäisi asettaa monille ihan oman edun vuoksi.
        Kaksi ketjua tässä tullut nyt esiinåå, joissa asia tullut ilmeiseksi, tuo kirppariketjun ohessa ilmennyt sivujuonne johonkin hennaan ja hänen huoltajakiistoihin, josta on fb:ssä julkaistu hyvinkin yksityiskohtaista sähköpostikirjeenvaihtoa ja nyt tämä pasin eroprosessi tatuointeineen.
        Mihin on ihmisiltä hävinnyt kaikki harkinta, mitä tänne omasta elämästään kirjoittaa?


    • loikoukija

      Vähän nolompi homma. Sopinee kuitenkin tyyliin, että kuhan nyt vähän sinnepäin eikä muuten niin väliä juu. Jos ei ite osaa kieliä tai on epäväarma jostain, niin oikeinkirjoituksenhan voi nopeasti tarkistaa - hei, internetistä! Kätevää, eikö vain!

      • eijiiiiii...

        REPS....


    • EbdiBay

      Asia on juuri miten AimänKäkenä kirjoitti. Ehkä sitten on vaan niin, että mainitut tahot haluavat asioilleen mahdollisimman laajaa julkisuutta. Politiikassa toimivalle on tärkeää mahdollisimman laaja suhdeverkosto ja tuolle toiselle tapaukselle se, että kaikki tulee kaikkien tietoon, koska jakelulistoilla näkyy aika laaja joukko tiedotusvälineitä. Luulisi toisaalta, että joku olisi jo saanut tarpeekseen ja tehnyt rikosilmoituksen kunnianloukkaksesta. Näkyy nimittäin olevan sen verran paksua tavaraa mitä yrityksensä seinälle lataa. Huh.

    • kyläkonstaapeli

      Nyt meni Kurikan pa**anaamalla yli. Piti omaa egoa ja asemaa alkaa facebookissa toisten tragedialla nostamaan!! " Kynttilän äärellä täällä onnettomuuspaikalla mietin, olisiko tätä tilannetta voinut estää panostamalla tasoristeysturvallisuuteen."
      Voi v***u s*****n pe****e! Miksei narsistiämmä käynyt suremassa paikalla ihan itsekseen ilman huomiohuoraamista!? Oksettava ja iljettävä limainen ämmä!!

    • ropina käy

      irtopisteitä ropisee

    • gougou

      voisko yleisellä tasolla sanoa että rassukka jää helposti narsistin pauloihin

    • Vaalit ohi

      Ei auttanut Elinan vetoapu. Ei mennyt Pasi läpi.
      Mikä lienee kaikkien osapuolten kannalta toivottu lopputulema.

      Mutta tulokset eivät ole vielä lopullisia.
      Ja onko siellä varasijoja?

      • 9 votes

        On varasijoja. Mutta Pasin yhdeksän ääntä jäivät kauas varasijastakin.
        Se siitä. Mitähän Elina nyt keksii... :)


    • evlut laskija

      Savolaisen ura luottamustoimissa meni Kurikan astuttua kuvioihin. Yhdeksän ääntä kertoo karua kieltään. Etenkin Kurikan kehotus äänestää Savolaista Kurikan kokeman "vääryyden" vuoksi oli todellinen Juudaksen suudelma. Nyt on kuitenkin tärkeintä, että Pasi on onnellinen ja saa tehdä haluamiaan juttuja. Ei kuulu meille muille.
      Tosin itsehän en tietystikään jakelisi postauksia, joissa kerron lasteni saapuvan yökylään ja kuvissa näkyisi oluttölkki karkkipussien lomassa...

      • Lasten naamat pois!

        Ylipäätään postauksissa ei pidä jaella lastensa kuvia. Lapset eivät voi vaikuttaa, millaisen nettiprofiilin isi/äiti heille jo pienestä pitäen luo. Tästä on ollut viimeaikoina paljonkin juttua, että näin nimenomasn ei pitäisi menetellä.


      • pierunhajuinenisäntä
        Lasten naamat pois! kirjoitti:

        Ylipäätään postauksissa ei pidä jaella lastensa kuvia. Lapset eivät voi vaikuttaa, millaisen nettiprofiilin isi/äiti heille jo pienestä pitäen luo. Tästä on ollut viimeaikoina paljonkin juttua, että näin nimenomasn ei pitäisi menetellä.

        Onko Pasilla iso?


    • KyläKonstaapeli

      "Kamppispäällikkö"hän se Ellukka oli! Aika mahtavat on naisen kyvyt, kuitenki kymmenkunta ääntä sai mahtavalla someosaamisellan masinoitua. Pellehän se on!

    • 123453463456235

      Miksi Elinaa haukutaan? Minä haluaisin mielelläni nähdä häntä lehdissä ja televisiossa selittämässä näkemyksiään.

      On meinaan semmoiset meijerit paidan alla että mielellään kallistan korvaani.

      • Erehdyt tehtävästä

        Sinulla on nyt sekaisin olennainen juttu:
        Tässä ei valita pin-up tyttöä, vaan päättäjää, joka ei ilman puolueen taustatukea tee yksin mitään, kunhan lämpimikseen touhuaa kaikenlaista.


      • wertypå
        Erehdyt tehtävästä kirjoitti:

        Sinulla on nyt sekaisin olennainen juttu:
        Tässä ei valita pin-up tyttöä, vaan päättäjää, joka ei ilman puolueen taustatukea tee yksin mitään, kunhan lämpimikseen touhuaa kaikenlaista.

        Kurikka on työtön tyhjän puhuja. Antaapi ymmärtää, että on töissä siellä sun täällä. On kuulemma työttömänä ja pyöriipi viikot pitkät kylillä ja tekee muka etätöitä.


      • Keisarin aatteet
        wertypå kirjoitti:

        Kurikka on työtön tyhjän puhuja. Antaapi ymmärtää, että on töissä siellä sun täällä. On kuulemma työttömänä ja pyöriipi viikot pitkät kylillä ja tekee muka etätöitä.

        Sama käsitys on minullekin tullut. Mistään ei löydy edes kunnon työhistoriaa, nykyisistä töistä puhumattakaan. Luottamustoimet eivät ole töitä. Maailmalla mimmi kertoo kiertäneensä, mutta miksi taitava ihminen palaisi Kajaaniin työttömäksi? Miksi Elina palasi?
        Ehkä syy on tässä:
        No täällä saa kuitenkin näkyvyyttä "vaikuttajana" paremmin kuin isommissa kaupungeissa.
        Olisiko keisarin uudet vaatteet ja aatteet...?


      • Liariko?
        Keisarin aatteet kirjoitti:

        Sama käsitys on minullekin tullut. Mistään ei löydy edes kunnon työhistoriaa, nykyisistä töistä puhumattakaan. Luottamustoimet eivät ole töitä. Maailmalla mimmi kertoo kiertäneensä, mutta miksi taitava ihminen palaisi Kajaaniin työttömäksi? Miksi Elina palasi?
        Ehkä syy on tässä:
        No täällä saa kuitenkin näkyvyyttä "vaikuttajana" paremmin kuin isommissa kaupungeissa.
        Olisiko keisarin uudet vaatteet ja aatteet...?

        Eikö sen pitäny olla joku päällikkö siellä bussifirmassa - hahahahahahahahaha :p


      • Bussiliikkeen perustaja?
        Liariko? kirjoitti:

        Eikö sen pitäny olla joku päällikkö siellä bussifirmassa - hahahahahahahahaha :p

        Siis kertoo olevansa ElinaExpressin perustaja. Tuskin hän niitä busseja osti ja työntekijät palkkasi ja lupa-asiat hoiti.
        Taitaa tuo perustaminen tarkoittaa yhteydenottoa bussifirmaan, puhui linjavuoron tännekin jo olemassaolevalle firmalle, ja sen myötä on jokin työpanoskin firmaan tullut tehdyksi. Liekö mennyttä aikaa sekin?
        Elina taitaa osata sanataiteen, ei varsinaisesti valehtele, mutta antaa ymmärtää vähän liikoja itsestään? Ja ehkä muustakin.,.


      • hftj
        Bussiliikkeen perustaja? kirjoitti:

        Siis kertoo olevansa ElinaExpressin perustaja. Tuskin hän niitä busseja osti ja työntekijät palkkasi ja lupa-asiat hoiti.
        Taitaa tuo perustaminen tarkoittaa yhteydenottoa bussifirmaan, puhui linjavuoron tännekin jo olemassaolevalle firmalle, ja sen myötä on jokin työpanoskin firmaan tullut tehdyksi. Liekö mennyttä aikaa sekin?
        Elina taitaa osata sanataiteen, ei varsinaisesti valehtele, mutta antaa ymmärtää vähän liikoja itsestään? Ja ehkä muustakin.,.

        Hohhoijaa sanon minä. Kurikka on tyhjän jauhaja!


      • jeejee jeee alexstub
        Keisarin aatteet kirjoitti:

        Sama käsitys on minullekin tullut. Mistään ei löydy edes kunnon työhistoriaa, nykyisistä töistä puhumattakaan. Luottamustoimet eivät ole töitä. Maailmalla mimmi kertoo kiertäneensä, mutta miksi taitava ihminen palaisi Kajaaniin työttömäksi? Miksi Elina palasi?
        Ehkä syy on tässä:
        No täällä saa kuitenkin näkyvyyttä "vaikuttajana" paremmin kuin isommissa kaupungeissa.
        Olisiko keisarin uudet vaatteet ja aatteet...?

        älkääpä viitsikö puhua paskaa! Kyllä maailma pelastuu somettamalla, twiittailemalla ja peliteollisuus luo uuden kasvun ja Kokoomus on Suomen toivo.


      • Nälkä lähtee pelillä?
        jeejee jeee alexstub kirjoitti:

        älkääpä viitsikö puhua paskaa! Kyllä maailma pelastuu somettamalla, twiittailemalla ja peliteollisuus luo uuden kasvun ja Kokoomus on Suomen toivo.

        Kyllä kyllä, heti kun niitä pelejä voi syödä. Sitten toimii :D


      • 20353463451235
        Erehdyt tehtävästä kirjoitti:

        Sinulla on nyt sekaisin olennainen juttu:
        Tässä ei valita pin-up tyttöä, vaan päättäjää, joka ei ilman puolueen taustatukea tee yksin mitään, kunhan lämpimikseen touhuaa kaikenlaista.

        Isäsi taisi olla sekaisin kun sinua teki. Luuli äitiäsi mieheksi ja eukko sai kerrankin elämässään.

        Jos naista äänestän, äänestän sitä jolla on parraat tissit.


    • oi voi

      oevoi oivoi on typerää kirjoittelua

      • Typerä haukkuu typeräksi

        Ja typerä on sinun kommenttisu, kun ei käy mitenkään selväksi, kenen kirjoittelu on mielestäsi typerää
        Aloittajan?
        Muiden kommentoijien?
        Elinan facebookin?
        Vai kenen kirjoittelu on typerää?

        Kas kun tekstisi jää ajatuksen tasolle, ja täällä ei ole ajatustenlukukonetta.


    • kokoomus rulettaa

      nyt kaikki kajaanin taksiyrittäjät kipin kapin äänestämään Kurikkaa.

      "Joukkoliikenne siirtyy uudelle aikakaudelle. Go Uber!"

    • isot bosat on jees

      Ilmanmuuta pitää äänestä sitä jolla on parhaat tissit, ne ylittää kaikki puolurajat.

    • Pasi savolainen

      Elina saisi istua naamalleni milloin vain

    • realisti2

      mene vittu jo psykiatriseen pakkohoitoon sekoboltsi viestiesi kanssa. Pasia käyttää Suomen puolustusvoimat.. .mitä sä oikeen sekoilet noiden viestiesi kanssa. ..Pasilla ei ajella seurakunnan talon seinästä sisälle...

      • Sankilainen

        Kepu saa lisää ääniä kokkareilta ja persuilta kun nämä sekkoilee ihan urakalla. Nyt vuorossa Sankilampi ja Savolainen.


      • kukahohan

        joku saattaa siellä jo olla...


    • Yks Hannu

      Sankilaiselle...Onhan siellä kepussakin se oma yhden miehen ryhmä...

    • julkkisko

      No nyt ilmoittaa julkisuuden (hakuinen) henkilö liittyvänsä ssitoutumattomiin. Eikö ole ihan sama mihin ryhmään kuuluu jos ei osallistu enää mihinkään valtuustotyöskentelyyn? Pääsihän silläkin taas lehteen. Yhdeksän ääntä seurakuntavaaleissa kertoo jo aika paljon tulevaisuuden mahdollisuuksista jatkaa politiikassa.

    • vajma tieto

      Bajonin bos junkaa.

      • pimeetä touhuu

        Tosi on ja päjstä kuin petolinnun pejse jipulissa.


      • Kylljä
        pimeetä touhuu kirjoitti:

        Tosi on ja päjstä kuin petolinnun pejse jipulissa.

        Sairasta on paitsi touhu, niin myöskin nämä viestit!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe