Ovat kovia hajujen perään nämä

no, mitäs teet

terkkarin ämmät, mut sitä vaan, et on se kumma kun tossa rappukäytävässä joku ravaa niin asuntoon tunkee sielt rapusta niin karsea märän vaatteen ja röökinsavun hajun yhdistelmä, että ihan kuvottaa. Et pitäskö sen terkkarin ämmän lähetellä joku haisteleen, etä haiseeks sen rapussa ravaajan kotona joku. Ja eihän se vaan ole joku lähäriopiskelija - vahva epäily kyl olis. Mut pitäskö se terkkarin ämmän lähetellä haistelijoita!

Haiseeks siel kotona? Kjäh, kjäh, kjäh, kjäh..... Kjäääääää

18

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyylääkö

      skitso?

      • aivan oikein

        Osuiko aloitus sinuun? Varsinaisesti ei tarvitse kyylätä, jos haju tulee rapusta asuntoon. Ilmanpaineidenkin pitäisi olla kunnossa, kun huoltomies lopultakin sai mittarimiehen kanssa säädöt kohdilleen, eli imu asuntoon päin ei ole suuri. No? Pelleileekö terkkarin ämmä, aikuismaisesti. No, silloin aikuismaisesti sille vastataan takaisin.

        Oliko sinulla vielä jotain olennaista lisättävää tähän. Plussaatko omat typeryytesi?

        Selasit taas koko suomi24:n paskalaarin läpi?


      • haiset paskalle!

        Jos tässä joku kyylää, niin sehän olet sinä! Kyllä, sinä kyyläät.


      • paskanhaistelijoille

        Tää skitso-kirjoittelija, tota, sä taidatkin olla hyvin samanlainen tapaus kuin se leveitten perseitten kanssa elvistellyt paska terveyskeskuksen työntekijä.
        Kysyinpä sinulta, kun sinä niin näppärästi kirjoittelet sanaa skitso sinne sun tänne ja vähän joka puolelle, että kummassa päässä sinulla on enemmän finnejä, perseessä vai siinä perseessä.

        Olis hauska nähdä minkä näköinen tyyppi siellä kirjoittelee skitso-sanaa, elämänsä suurinta oppimistapahtumaa, kun on oppinut miten skitso kirjoitetaan, julistaen. Joku hikinen ja killtävä pärstä ruudussa kiinni ja sormet tiukasti näppäimistöllä kieli keskellä suuta, s k i t s o . Rasvanen tukka poskilla roikkuen, haisten paskalle ja röökille.

        Tässä kerran tuli käytyä tuossa naapuritalossa katsomassa eräitä juttuja, niin kyl siin jo ulko-oven avatessaan haistoi sellaisen paskanhajun, että oikein. Tervemenoo terkkarin paskat sinne haisteleen. Löyhkä käy jo ovella vastaan. Miten voikin haista niin paksusti paskalle suurenkin kerrostalon rappukäytävä? Olisko terkkarin ämmällä asiaa sinne, ota vaikka ne paskantuottajat isovanhempineen mukaas, menepä sinne räkättään hajuines!

        Kyllä on varsin pätevää ja oikein niin aikuista porukkaa, eihän tollaselle voi kun antaa samaa takas mitä ne itte tarjoaa. Että vedä perseesees siitä vaan.

        Loukkaavaa, törkeää, solvaavaa, herjaavaa... Älä ihmeessä.

        Mutta olkoon tuo sinulle suositukseksi vaikka sinne terveyskeskuksees töihin pyrkimiseen, sovit hyvin joukkoon. Yksinkertainen tyyppi.

        Pitäskö ämmän lähetellä haistelijat paikalle, sinä taidat haista.


      • ota ja nauti.

        Tiiäks, ota tästä kans onnee elämässä. Kävin perjantaina paikallisessa k-supermarketissa. Olin poimimassa hedelmiä pussiin, kun siihen hedelmätiskin ääreen tuli kaks äijää. Toinen oli sellanen punakkanaamanen ylipainoinen jätkä, poika tai vävy sillä oli varmaan mukana, ehken olivat menossa kaksistaan mökille tai poika ei osaa itte tehdä ruokaostoksia. Niin se punakkanaamanen kun se bongas minut, niin sille kävi niin kuin Pavlovin koiralle, siltä rupes ikään kuin kuola valuun suusta kun se pääs länkyttää jotain parvekkeistaan ja viemärinpäistään ja jotain vielä niistä kun aerosolitölkkiens kanssa naamans polttavat leikeissään... Sitä vaan, että en mä oikeen tiedä kenelle sitä länkytti muulle kuin mulle korviin kuultavaksi, vaikka ei mitään oikeeta keskusteluyhteyttä ollutkaan. Mut siis mitenkäs minä niihin äijän ja kaltaistensa älyttömiin parvekejuttuihin (jotain kiertoilmauksia taas, sellasta skitsopuhetta noilla valuu suusta kuin kuolaa) ja viemärinpäihinsä jne. Rupes vähän ottaa pannuun. Mut en siinä viittinyt huutaa, että ai mulleko yrität viestiä siinä kun se jätkä oli kuitenkin puolentoista metrin päässä. Vähän vaan rupes vituttaan, että mitäs mun lähellä säädät paska-skitsopuhettas. No, sitten se äijä pyöri siin kaupassa kuin minäkin, sattu tulemaan asiaa juustohyllylle kun se äijä sattu oleen siellä kans. No, siin sitten päästin suustani, että mitäs jos menisit muualle parvekkeittens kanssa jo säätään saatanan tono. No, siin oli sen kaupan myyjä kans hyllyjä täyttämässä. Niin se myyjä kuuli mut kuuli se äijäkin.

        No, kävin sitten tällä viikolla kanssa siinä k-supermarketissa, niin sattu oleen kauppiaan rouva ihan siin näkysällä niin jopas rupes eukko mulkkaan minua. No jaa, onhan se tietty niin, että tollanen punakka läski äijäkin pistää johonkin k-supermarkettiin ostoksillaan varmaan muutaman satasen kerrallaan että onhan se tärkeä asiakas, tärkeämpi kuin se joka muutaman kerran viikossa pistää kympin tai viistoista euroo kerrallaan. No jaa, että karkotetaanko siinä äijä vai karkottaako äijä minut. Ja näytti olevan se sininen vanha pakettiautokin siellä parkilla pois kun lähdin. Että ei tainnut siinäkään äijä saada jotain lähimmästä k-marketista vaan piti ihan supermarketteihin ostoksille tulla.

        Joo, kjäh kjäh kjäh kjäh kjäh, yksinkertaiset pyörii niin kuin .... Joo...

        Skitso,,,, kenelläs ne skitsojutut onkaan... Eihän noi osaa normaalia viestintääkään ja tosiaan se on kuin joku Pavlovin koira kun saa jonkin ehdollistumisprosessin kun se näkee jotain,,, nää yksinkertaset kuvittelee että tässä iän kaiken ollaan niin kuin suopeasti vaan kattelemassa ja kuuntelemassa niitten skitsohuutelua ja touhua.

        ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ......

        Haiseeks siellä, meehän latvatasku haisteleen! Ja virkamiestoverisi siellä sinisellä puolella, no jaa, samaa paskaa nekin.

        Onpa loukkaavaa, solvaavaa, herjaavaa, törkeää, ei osaa käyttäytyä yhtään, asiallista ja epäasiallista....

        Sikoja noi on! Perseestä ja paskasakkia koko poppoo.....

        Nauti nyt, kun sait oikein kunnon satsin. Annos ei voisi olla ylitsevuotavampi!

        kjähähähähähähähähähhhäääääääääääääääääääääääääääääää

        SIKOJA!


      • paskasakille.

        Oetko myös se skitso joka laittelee näille suomi24:n ja ehkä muuallekin ja kenties jopa viestittelee jossakin keskinäisissä verkostoissa ihmisten kuvia ja omia sekopäisyyksiä latelee muka näitten tekemisinä. Voisit jopa ollakin! Mistähän sinäkin sitä iloa elämääsi saat.

        Mahdat nytkin kiemurrella suuressa onnen onkeroisessa ellei perästi orgasmissa, että kattokaa, nyt se taas mokas! Älä ihmeessä! Mokasko! Kukas mokas....

        Sinähän et muuta osaakaan kuin kirjoittaa sanan skitso, s k i t s o!

        Yksinkertainen vajakki olet, samaa pataa kuin kaikissa teksiin tulleissa kertomuksissa olevat henkilöt tekemisineen, ja suurin paska on tämä haistelijoitten lähettelijä! Haiseeks, no, menepä joutessas kiertelemään hajuja ja haistelemaan, opettelis myös keskustelmaan asiallisesti, mutta sehän on näköjään aivan turha ajatus esittääkään, näin on näreet, että täysin sekopäinen porukka tekee mitä tekee, antaa niitten nyt tehdä mitä ne tekee,,,, Antaa sen nyt tehdä mitä se tekee,,,,, Vajaat!

        Joo, ja lusikat löytyy sitten yhdessäkin huushollissa seiniltä kiinni liimautuneina. Kaikkia sitä ja onkin..... Ja paska haisee, se on se yhden adhd:n suuri löytö ja havainto josta saatiin kyllä kuulutuksia kuulla ylettömän stereosoiton ja muun hillumisen välissä.... Meitä on moneksi, mut nää skitsojuttujen heittelijät, ne ne vasta onkin, sitä superüber hyvää sakkia. Ja tämä vielä: Mitäs tänne tulit kun ei sulla ole mitään siteitäkään tänne!

        Just just!

        Kyl tässä on niin paljon tota tullut!

        Muuten, mites onks sitä pelastushenkilökunnan alusvaatekalenteria myytävänä supermarketeissa, mahtaaks se olla niin korkean hyllyn tavaraa, ettei oo tosikaan. Pornoo on! On nää.... Nää on hyvii olevinaan ainaskii..............

        Ooks onnellinen nyt! Ootko pitänyt kuvia kiertoon stoorien kanssa viime aikoina.
        Vai sattuisko oleen niin, että sulle on ne finnit perseisiis tulossa vasta parin vuoden päästä, eli olisitkin joku tokaluokkalainen älynjättiläinen joka eksyy suomi24:ään tavan takaa ja selaa janoisena joka palstan skitsoja kirjoitellen. Osaaks sä vaikeampia sanoja lainkaan kuin skitso?

        ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


      • äshäsdhäasdfha<äghäd

        Heitto tämäkin: Mitäs et hoida asioitas.

        Sitä vaan että kaikissa tähän kirjoitetuissa kertomuksissa asioitten hoitamatta jättäminen on kyllä ollut jonkun muun tekoja. Ja se, että joku kaheli lähtee hoitamaan asiaa niin kuin paskaa tonkimalla, niin tota, mistä se kertoo.... Paskaa, jossa ei ole mitään tongittavaa, ja mikä ei ole edes kyseisen kahelin tongittavissa oleva paska. No, mut siis, jotakuta ihmisryhmää se paskan tonkiminen aina vaan viehättäää. Ei ne ikinä pääse viemärinpäistään eroon! Ja hajuistaan. Mut sitä vaan vielä, että meepäs tonne jo muualle paskoja haisteleen, kuten sanottu ei tarvi mennä kuin tien yli niin on sellanen paikka että kun ulko-oven avaa niin miettii, että onko täällä yleinen hygieniaongelma vai mistä lie johtuu tämä paksu ja vahva paskanhaju! Tiivis talo vai?
        Ja paineet ne sen kun tasaantuu kun mittarimiehiä liikkuu....On se ja kumma. Mut kun on lähdetty sille älyttömälle kiertoilmaisujen linjalle ja mitään ei pystytä kunnolla viestimään ihan alkaen paskantuottajista jne. niin mitäs sillä mennään.......................................................................................

        Että meepäs haisteleen, tai niin joo, sillähän on se arvo että se voi lähetellä muita haisteleen puolestaan.......

        Totaalisen pätevää sakkia vai? Ja kyl on taas loukkaavaa, solvaavaa, herjaavaa, asiatonta, täysin asiatonta! Mitäs meille mesoat, katos vaan, sanoo vielä yks kahjo!

        Ittehän vastaat ittestäs ja näköjään kaikista muistakin eräät, nämä kun eivät omista sanoistaan tai tekemistään muuta kuin paskaset röhönaurut saavat. hehehehheheheheheheheheheheh Pavlovin koirat oikein!


      • paskoja noi on!

        Joo, oho, oho, no katos osaaks toi skitso-kirjoittaja edes miettiä että mikä mahtoi olla syynä kaikkeen siihen mitä jotkut ämmät ovat tehneet. No, mietis? Ei, ei se taida onnistua tollaselle, joka ei muuta kuin sanan skitso osaa kirjoittaa.
        No, pitääks antaa vinkkiä. Mahtoiko olla niin, että sijaiseksi tuli joku joka ei ollutkaan tyyppiä jonka pitää jokainen asia kysyä ja tiedustella että mikä ja miten. Mahtoiks olla niin. Ja sitten oli tietty niinkin, että kun on joku joka heti näyttää ja toinen sen vaistoaa omalla intuitiollaan että ei ole niin kuin normi suhtautuminen, eli jos kysyy jotain, niin tämä toinen tekee siitä niin ison numeron että ei ole tosikaan. Niin eihän silloin sellaiselta pidä kysyä enää mitään, ennemmin kysyy sitten sellaiselta joka suhtautuu asiaan niin kuin pitää eli ystävällisesti vastaa niin kuin vastaisi kaikille muillekin. Joo, no sitten kun ei siltä yhdeltä kysytä vaan kysytään toiselta talon omalta työntekijältä asioista, niin jopa tämä ohitettu loukkaantuu ja siitähän sen sitten pitää kanssa yrittää alkaa osoittaa että katsos kyllä se minä olen kun ....

        Näin! Tällaista aikuista. Ja skitso-kirjoittelija ei sitten tuotakaan tietyisti osaisi päätellä tai edes ajatella, vaan se vaan kirjoittaa että skitso! Skitso! Vaikka tiettyjä persoonallisuuden kieroutuneisuuksia tässä tarinassa osoittaa joku muu, josta kyllä jo intuitio kertoi, että ei oo ok. Kannattaa kuunnella omaa intuitiotaan, näinhän ne sanoo!

        Ja ämmä se vaan lähettelee haistelijoita!

        Suuressa viisaudessaan. Että mitäs ei hoideta asioita! Kukas se työpaikallakaan työtä ohjaa ja valvoo,,,, Kuka jätti hoitamatta.... No jaa, onhan niitä tulijoita..... Ja kukaan muu ei vastaa mistään, ei mitään vaikka tekee mitä toisen kiusaksi tai haitaksi ja esteeksi, ja se vielä että viestintä on pelkkää pelleilyä, ei mitään asiallista puhetta missään....

        ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

        Kirjotapas nyt taas jotain valaisevaa ja ihmeellistä ... SKITSO! Sitähän sinä vaan toistat, kun et raukka muuta osaa,,, ei sulla ole päätä mihinkään, eihän näillä ole näillä terkkarin ämmilläkään näköaloja mihinkään muuhun kuin itsensä viihdyttämiseen.... ja loukataan jotain, mutta hällä väliä, se on sen oma vika jooooo.... En minä vastaan mistään, olen Pavlovin koira!


      • se siitä.
        paskoja noi on! kirjoitti:

        Joo, oho, oho, no katos osaaks toi skitso-kirjoittaja edes miettiä että mikä mahtoi olla syynä kaikkeen siihen mitä jotkut ämmät ovat tehneet. No, mietis? Ei, ei se taida onnistua tollaselle, joka ei muuta kuin sanan skitso osaa kirjoittaa.
        No, pitääks antaa vinkkiä. Mahtoiko olla niin, että sijaiseksi tuli joku joka ei ollutkaan tyyppiä jonka pitää jokainen asia kysyä ja tiedustella että mikä ja miten. Mahtoiks olla niin. Ja sitten oli tietty niinkin, että kun on joku joka heti näyttää ja toinen sen vaistoaa omalla intuitiollaan että ei ole niin kuin normi suhtautuminen, eli jos kysyy jotain, niin tämä toinen tekee siitä niin ison numeron että ei ole tosikaan. Niin eihän silloin sellaiselta pidä kysyä enää mitään, ennemmin kysyy sitten sellaiselta joka suhtautuu asiaan niin kuin pitää eli ystävällisesti vastaa niin kuin vastaisi kaikille muillekin. Joo, no sitten kun ei siltä yhdeltä kysytä vaan kysytään toiselta talon omalta työntekijältä asioista, niin jopa tämä ohitettu loukkaantuu ja siitähän sen sitten pitää kanssa yrittää alkaa osoittaa että katsos kyllä se minä olen kun ....

        Näin! Tällaista aikuista. Ja skitso-kirjoittelija ei sitten tuotakaan tietyisti osaisi päätellä tai edes ajatella, vaan se vaan kirjoittaa että skitso! Skitso! Vaikka tiettyjä persoonallisuuden kieroutuneisuuksia tässä tarinassa osoittaa joku muu, josta kyllä jo intuitio kertoi, että ei oo ok. Kannattaa kuunnella omaa intuitiotaan, näinhän ne sanoo!

        Ja ämmä se vaan lähettelee haistelijoita!

        Suuressa viisaudessaan. Että mitäs ei hoideta asioita! Kukas se työpaikallakaan työtä ohjaa ja valvoo,,,, Kuka jätti hoitamatta.... No jaa, onhan niitä tulijoita..... Ja kukaan muu ei vastaa mistään, ei mitään vaikka tekee mitä toisen kiusaksi tai haitaksi ja esteeksi, ja se vielä että viestintä on pelkkää pelleilyä, ei mitään asiallista puhetta missään....

        ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

        Kirjotapas nyt taas jotain valaisevaa ja ihmeellistä ... SKITSO! Sitähän sinä vaan toistat, kun et raukka muuta osaa,,, ei sulla ole päätä mihinkään, eihän näillä ole näillä terkkarin ämmilläkään näköaloja mihinkään muuhun kuin itsensä viihdyttämiseen.... ja loukataan jotain, mutta hällä väliä, se on sen oma vika jooooo.... En minä vastaan mistään, olen Pavlovin koira!

        Kaikkinainen kertomus teidän terveyskeskuksenne touhuista! Ja ämmä se vaan lähettelee haistelijoita! hähähähähähähähähähähääääää

        Mitäs niille paskantuottajien isovanhemmille kuuluu, niilläkin taitaa parin vuoden päästä olla jo ylioppilasjuhlat esillä, että varmaan joo............. Paskantuottajista tulee takuulla uutisaiheita lehtiin, mä veikkaan,,,, merkit ovat hyvät!


      • PASKASAKKIA NOI

        Haistelijoitten lähettelijällä on myös se oma tukiverkostonsa. Että jospa siitä haistelijoitten lähettämisestä ja muusta huumorista tehdään asiaa, niin sepä ottaa avukseen eläkeläisvirkatoverinsa jotka sitten sieltä eläkkeeltään yrittävät lähetellä omia kirjelmiään ikään kuin syntymäpäiväksi osuttaen. Että sillai.... No, haistelijoitten lähettäjä teki samoin kuin ihan sellaiset tavalliset tyypitkin, että huudellaan ja sitten jos sattuu huutamaan takas, niin se jätkä menee ja hyppää kaverinsa viereen ja hakee sieltä tukea ja turvaa!

        Vedähän paskanen vittu päähäs!

        Noin tehdään kun ollaan kunnon kansalaisia sellaisia arvostettuja mallikansalaisia, ja kohta varmaan kirjotellaan jonnekin HS:n keskusteluihin kommentteja omalla nimellä jopa että on se vaan niin kamalaa kun tehdään niin ja näin.... Siksak siksak, mennään ensin näin ja sitten ollaankin näin, ja mikähän se on kuitenkin se miten tehdään, no just niin kuin se mistä sitten kommentteja heitetään toisten tekeminä.

        Mitäs sä teit sitte teit? No, skitso-kirjoittelija, yritinpä tehdä työni siinäkin määräyskirjamittelössä, että olisin rahaa saanut... Vaan eihän siitä mitään tuu.... on nämä LEVEÄT PERSEET; VIEMÄRINPÄÄT; PASKANHAISTELIJAT JA KAIKEN MAAILMAN RYYPPÄÄJÄT! MITÄS VITTUA NE KAIKKI MINULLE KUULUVAT NIIN ETTÄ JOPA TYÖPAIKOILLA TULLAAN PELLEILEMÄÄN.
        Ai niin, nyt on näytetty jotain, minkä nämä vitun perseenpäät tulkitsevät heikkoudeksi, no, siihenhän tartutaan ja pyöritetään ikään kuin hihasta retuuttaen ja pyörittäen että hurlumhei vaan näin me sua viedään ja sinä et voi mitään!"

        SIAT! Ja tota porukkaako pitää kunnioittaa ja arvostaa. HAISTAKAAHAN PASKA JA KAIKEN MAAILMAN TISSILIIVIKUVASTOINEEN VIELÄ PYRKIVÄT KALENTERIMARKKINOILLE - NO HAHAHA!


    • Haiseeks siel kotona

      Haiseeks siel kotona? Kjäh, kjäh, kjäh, kjäh..... Kjäääääää

      • sinähän se pistät ha

        Sää niin kuin katsoit tarpeelliseksi tulla vielä aamulla kommentoimaan, kun ei illalla kommenttisi ollut aiheuttanut vastausta. Olitko aivan typertynyt?
        Ei meillä ei haise muut kuin toisten hajut. Sinänsä kyllä, ei se huoltomies vissiin ihan kaikkea saanut kuntoon, saattaa olla joku tukkeuma jossakin, kun rapussa haisee joskus toisten läskisoosien käryt, ja nämä myös tunkevat läskisoosinsa kanssa muihinkin asuntoihin. Että jotain paineistusvikaa vielä löytyy jossakin asunnossa.
        Annetaan kaikkien käryillä niin kuin käryilevät. Antaa niitten nyt vaan haista röökille ja paistella läskejään. Antaa niitten tehdä mitä ne tekee.
        Ja terkkarin ämmä se vaan jaksaa leikkiä! Sillehän ne paskantuottajat olivat hyvinkin läheisiä, tai ovat edelleenkin. Paskantuottajat.


      • syöpä tuosta taas

        Huomasin tässä eräänä iltana eräitä hauskoja kuvia toisten facebook-profiileissa. Sinänsä typerryttävää, että joissakin perheissä ruvetaan suursiivousta tekemään kun ruokailuvälineitä ei enää puhtaita löydy. Mutta sitten löytyy huoneiden seiniin kiinni liimautuneita veitsiä ja haarukoita. No, jo oli aikakin siivota. Että siinä olis taas terkkarin ämmälle haisteltavaa varmaankin! No jaa, eihän se pieni sekasotku tarkoita suurta siivottomuutta. Mutta terkkarin ämmä se jaksaa leikkiä! Voisi tietysti kuitenkin sanoa, että ehkä siellä hieman haiskahti, vai mitä.

        Terkkarin ämmien typerryttävästä lapsellisuudesta löytyy monia esimerkkejä. Yksi on vaikkapa se kun työhuoneessa on puhelin ja sille rinnakkaispuhelin ja kolmannella työpöydällä ei ole puhelinta laisinkaan. Nyt tietysti skitsoja kirjoitteleva tyyppi miettii, mikä on rinnakkaispuhelin. Mieti vaan, mieti skitso pääs puhki. No, mutta sitten sen työpöydän haltija, jolla rinnakkaispuhelin lojuu, lähtee eläkkeelle. Sijainen istuu sitten siitä lähtien sen pöydän ääressä. No, mitäs tämä puhelimettoman pöydän haltija tekee. Sen on välttämättä saatava puhelin omalle pöydälleen, sillä muutenhan käy niin, että jos vaikka joku lääkäri soittelee tärkeästä asiasta, niin sijainen pääsee vastaamaan! Jestas sentään. Siispä vaiennetaan se rinnakkaispuhelin ja hankitaan puhelin siihen kolmanteen pöytään. No, sitten kun se puhelin on siinä, niin sitten sillai tilataankin joku soittamaan. Lähdetään kahville ja tokaistaan sille sijaiselle, että joo, tuolta on kohta tulossa puhelu, viitsitkö sitten hakea minut puhelimeen. Siis kohta tulossa! Mutta siis nythän tuli sitten taas paikka näyttää, miten mennään: Puhelimeenhan vastataan sanomalla osasto ja kenen puhelimeen vastataan. Eli... Nyt sitten sijainen taas ymmärtää, miten tämä järjestys menee!

        ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ - terkkarin aikuiset! Mennääks ihan aikuisten oikeesti vai terkkarin aikuisten oikeesti ....

        Syö tosta taas... syö, syö, kun sinua ruokitaan, skitsoja kirjoitteleva.


      • on naurettavaa sakki
        syöpä tuosta taas kirjoitti:

        Huomasin tässä eräänä iltana eräitä hauskoja kuvia toisten facebook-profiileissa. Sinänsä typerryttävää, että joissakin perheissä ruvetaan suursiivousta tekemään kun ruokailuvälineitä ei enää puhtaita löydy. Mutta sitten löytyy huoneiden seiniin kiinni liimautuneita veitsiä ja haarukoita. No, jo oli aikakin siivota. Että siinä olis taas terkkarin ämmälle haisteltavaa varmaankin! No jaa, eihän se pieni sekasotku tarkoita suurta siivottomuutta. Mutta terkkarin ämmä se jaksaa leikkiä! Voisi tietysti kuitenkin sanoa, että ehkä siellä hieman haiskahti, vai mitä.

        Terkkarin ämmien typerryttävästä lapsellisuudesta löytyy monia esimerkkejä. Yksi on vaikkapa se kun työhuoneessa on puhelin ja sille rinnakkaispuhelin ja kolmannella työpöydällä ei ole puhelinta laisinkaan. Nyt tietysti skitsoja kirjoitteleva tyyppi miettii, mikä on rinnakkaispuhelin. Mieti vaan, mieti skitso pääs puhki. No, mutta sitten sen työpöydän haltija, jolla rinnakkaispuhelin lojuu, lähtee eläkkeelle. Sijainen istuu sitten siitä lähtien sen pöydän ääressä. No, mitäs tämä puhelimettoman pöydän haltija tekee. Sen on välttämättä saatava puhelin omalle pöydälleen, sillä muutenhan käy niin, että jos vaikka joku lääkäri soittelee tärkeästä asiasta, niin sijainen pääsee vastaamaan! Jestas sentään. Siispä vaiennetaan se rinnakkaispuhelin ja hankitaan puhelin siihen kolmanteen pöytään. No, sitten kun se puhelin on siinä, niin sitten sillai tilataankin joku soittamaan. Lähdetään kahville ja tokaistaan sille sijaiselle, että joo, tuolta on kohta tulossa puhelu, viitsitkö sitten hakea minut puhelimeen. Siis kohta tulossa! Mutta siis nythän tuli sitten taas paikka näyttää, miten mennään: Puhelimeenhan vastataan sanomalla osasto ja kenen puhelimeen vastataan. Eli... Nyt sitten sijainen taas ymmärtää, miten tämä järjestys menee!

        ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ - terkkarin aikuiset! Mennääks ihan aikuisten oikeesti vai terkkarin aikuisten oikeesti ....

        Syö tosta taas... syö, syö, kun sinua ruokitaan, skitsoja kirjoitteleva.

        Ai niin joo, ja lopulta siihen eläkkeelle lähteneen pöytään taisi kuitenkin toistaiseksi (niin kuin oli marssijärjestys sen suhteen ollutkin) istua joku muu, sen kolmannen paremmin sietämä. Että veipä siin sitten tältä puhelimen. Tai ehkä niillä nykyään on kaikilla ihan oma työkännykkä... Kjäh kjäh kjäh kjäh...

        Syö nyt, skitsoja kirjoitteleva, syö napas täyteen. Herkkuja tuli pöytään niin että ropisi.

        Terkkarin aikuiset.


      • tuliks napa täyteen
        syöpä tuosta taas kirjoitti:

        Huomasin tässä eräänä iltana eräitä hauskoja kuvia toisten facebook-profiileissa. Sinänsä typerryttävää, että joissakin perheissä ruvetaan suursiivousta tekemään kun ruokailuvälineitä ei enää puhtaita löydy. Mutta sitten löytyy huoneiden seiniin kiinni liimautuneita veitsiä ja haarukoita. No, jo oli aikakin siivota. Että siinä olis taas terkkarin ämmälle haisteltavaa varmaankin! No jaa, eihän se pieni sekasotku tarkoita suurta siivottomuutta. Mutta terkkarin ämmä se jaksaa leikkiä! Voisi tietysti kuitenkin sanoa, että ehkä siellä hieman haiskahti, vai mitä.

        Terkkarin ämmien typerryttävästä lapsellisuudesta löytyy monia esimerkkejä. Yksi on vaikkapa se kun työhuoneessa on puhelin ja sille rinnakkaispuhelin ja kolmannella työpöydällä ei ole puhelinta laisinkaan. Nyt tietysti skitsoja kirjoitteleva tyyppi miettii, mikä on rinnakkaispuhelin. Mieti vaan, mieti skitso pääs puhki. No, mutta sitten sen työpöydän haltija, jolla rinnakkaispuhelin lojuu, lähtee eläkkeelle. Sijainen istuu sitten siitä lähtien sen pöydän ääressä. No, mitäs tämä puhelimettoman pöydän haltija tekee. Sen on välttämättä saatava puhelin omalle pöydälleen, sillä muutenhan käy niin, että jos vaikka joku lääkäri soittelee tärkeästä asiasta, niin sijainen pääsee vastaamaan! Jestas sentään. Siispä vaiennetaan se rinnakkaispuhelin ja hankitaan puhelin siihen kolmanteen pöytään. No, sitten kun se puhelin on siinä, niin sitten sillai tilataankin joku soittamaan. Lähdetään kahville ja tokaistaan sille sijaiselle, että joo, tuolta on kohta tulossa puhelu, viitsitkö sitten hakea minut puhelimeen. Siis kohta tulossa! Mutta siis nythän tuli sitten taas paikka näyttää, miten mennään: Puhelimeenhan vastataan sanomalla osasto ja kenen puhelimeen vastataan. Eli... Nyt sitten sijainen taas ymmärtää, miten tämä järjestys menee!

        ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ - terkkarin aikuiset! Mennääks ihan aikuisten oikeesti vai terkkarin aikuisten oikeesti ....

        Syö tosta taas... syö, syö, kun sinua ruokitaan, skitsoja kirjoitteleva.

        Tää puhelimen vaatijahan oli kans se, joka aina jaksoi muistutella määräyskirjoja tuotaessa, että muistatahan sitten että se ja se oli mulle varattu. Ethän vai tuonut juuri sitä nyt jollekin muulle. Etenkin jos se oli se, josta maksetaan vähän (muutaman euron) parempaa palkkaa. Muistathan että se oli mulle varattu. Ethän vain tuonut sitä nyt jollekin muulle.
        Lopulta se sitten teki sen, että sen piti itselleen saada nähtäväksi kaikki määräyskirjat joita oli tehty ja jaossa, hänen käsiensä kautta jaettiin muille. Näki siinä sitten ihan omin silmin, mitä muille on tulossa ja näki myös toisten henkilötiedot jne. Ja kantelemaan mennään ihan esimiehelle asti, jos on sijainen jotakin kohtaa jonkun työpöydän ääressä istuessaan säätänyt itselleen sopivaksi ja kentis jonkin kynän sen työpöydän haltijaa sijaistaessaan väärään paikkaan ja asentoon jättänyt, että haukkumista tuli, kun ei kaikki ollut niin kuin lähtiessä. Millilleen oikein pitää kaikki jättää. Eipä taida noilla terkkarin ämmillä olla kykyä ottaa vastaan avointa konttoria, eli mennään siihen, ettei kenelläkään ole omaa työpöytää istutaan siihen mihin päästään. Näinhän se on meininkin jossain päin, ettei ole omia paikkoja. Menettävät vielä tuonkin statussymbolin, että on oma paikka, olen saavuttanut sen aseman, että ihan oma ja omilla säädöillä ja työvälineiden paikoilla varustettu työpöytä ja työtila ja vielä se puhelinkin siinä pöydällä, nämä ovat minun arvoni merkit!

        Että on se niin, niin, aikuista toi terkkarin touhu.

        Joo, ja ämmä se vaan lähettelee haistelijoita! Menee vielä kakaroitten juttuihin mukaan... On se aikuista, on!

        Syö siitä, ratkeeko napas jo! Näitten paskakasojen arvostusta vielä vaaditaan!


      • joopa joo.
        syöpä tuosta taas kirjoitti:

        Huomasin tässä eräänä iltana eräitä hauskoja kuvia toisten facebook-profiileissa. Sinänsä typerryttävää, että joissakin perheissä ruvetaan suursiivousta tekemään kun ruokailuvälineitä ei enää puhtaita löydy. Mutta sitten löytyy huoneiden seiniin kiinni liimautuneita veitsiä ja haarukoita. No, jo oli aikakin siivota. Että siinä olis taas terkkarin ämmälle haisteltavaa varmaankin! No jaa, eihän se pieni sekasotku tarkoita suurta siivottomuutta. Mutta terkkarin ämmä se jaksaa leikkiä! Voisi tietysti kuitenkin sanoa, että ehkä siellä hieman haiskahti, vai mitä.

        Terkkarin ämmien typerryttävästä lapsellisuudesta löytyy monia esimerkkejä. Yksi on vaikkapa se kun työhuoneessa on puhelin ja sille rinnakkaispuhelin ja kolmannella työpöydällä ei ole puhelinta laisinkaan. Nyt tietysti skitsoja kirjoitteleva tyyppi miettii, mikä on rinnakkaispuhelin. Mieti vaan, mieti skitso pääs puhki. No, mutta sitten sen työpöydän haltija, jolla rinnakkaispuhelin lojuu, lähtee eläkkeelle. Sijainen istuu sitten siitä lähtien sen pöydän ääressä. No, mitäs tämä puhelimettoman pöydän haltija tekee. Sen on välttämättä saatava puhelin omalle pöydälleen, sillä muutenhan käy niin, että jos vaikka joku lääkäri soittelee tärkeästä asiasta, niin sijainen pääsee vastaamaan! Jestas sentään. Siispä vaiennetaan se rinnakkaispuhelin ja hankitaan puhelin siihen kolmanteen pöytään. No, sitten kun se puhelin on siinä, niin sitten sillai tilataankin joku soittamaan. Lähdetään kahville ja tokaistaan sille sijaiselle, että joo, tuolta on kohta tulossa puhelu, viitsitkö sitten hakea minut puhelimeen. Siis kohta tulossa! Mutta siis nythän tuli sitten taas paikka näyttää, miten mennään: Puhelimeenhan vastataan sanomalla osasto ja kenen puhelimeen vastataan. Eli... Nyt sitten sijainen taas ymmärtää, miten tämä järjestys menee!

        ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ - terkkarin aikuiset! Mennääks ihan aikuisten oikeesti vai terkkarin aikuisten oikeesti ....

        Syö tosta taas... syö, syö, kun sinua ruokitaan, skitsoja kirjoitteleva.

        Puhelinepisodi ja sama työhuone. Kun se puhelinasia oli onnistuneesti saatu hoidettua ja sijaiselle paikka näytettyä. Niin mitä vielä voisi tehdä? Mietitääs... Mietitääs... No, voi älynväläys,,, meillähän on sermejä tässä huoneessa. Eli se kaheli veti vielä sermit sen sijaisen pöydän ympärille. Kyllä on yllätys tulla huoneeseen ja kattoo, että aha, mitäs nythän mulla on ihan oma työhuone näköjään. Kukakohan tän on tehnyt ja onkohan esimies ollut mukana asiassa! Ei sitä osaa sanoa ja arvioida oikein kai kukaan, että kummalla siinä oli rumempi naama, mutta oma mielipide olis että kyl se sermien vetelijä tais kuitenkin voittaa sen kisan, että himpun verran rumempi pärstä sillä! Sinänsä ihan kiva, ettei sitä pärstää sieltä sermien takaa näkynyt....

        Kyllä sanoisin, että tossa teidän vissiin helvetin hienossa ja pätevässä terveysasemaporukassanne on tosiaan hulluja! Tunnistinkohan tyypin kauppatorin laidalla tässä yhtenä menneenä päivänä, kovasti oli näköinen. Oli joku marraskuun kylmähkö ilta kun bussipysäkillä oottelin bussia niin siinä meni semmonen vähän vinksahtaneen näköinen ämmä täkin yllensä vetäneenä. Rahaa on, että voi sitten ostella vaikka nilkkoihin asti ulottuvan Joutsen-untuvatakin. Ja vielä ämmä siinä pyöritteli silmiään ohi mennessään.

        Semmosta sakkia teidän terkkarissanne. Tää sermiepisodi oli kyllä melkeen huippu sen työpistesäätömoittimisten jälkeen... Mut niillähän paremmilla onkin työnantajan toimesta esim. työlasit annettu. Niin, mikäs siinä sitten jos sitä näyttöruudun tekstikokoa säätään kaikista pienimmäksi... Hyvinhän niillä työnantajan laseilla näkee, että se on miltei sama vaikkei muut sitten kun ei kerran säätöjä saa niin kuin tehdä mihinkään päin jos ei ihan just pistä ylös että mikä se oli se ämmän oma säätö, niin ihan sama vaikkei siitä ruudusta mitään näkiskään! Nehän ne on niitä parhaita sokkokirjoittajia. Tosin, silloin kun toi tietotekniikka yleistyi, niin moni näkövammainen joutui työhönsijoitteluun, sellaiseen jossa ei sitä näyttöä tarvi...

        Joo, hienoo teidän terkkarinne toiminta kaikin puolin. Että pitäskö sen ämmän tosiaan lähetellä haistelijoita, että haiseeko....

        Ihan terkkarin aikuiset! Aikuisten oikeesti,,,, terkkarin aikuisten oikeesti. Kyl on pätevää porukkaaaaaaa!

        Paskasakkia kaikin puolin! Syö tästä, syö, syö, nauti herkuista.


      • ffsdfsdfsdfsd
        joopa joo. kirjoitti:

        Puhelinepisodi ja sama työhuone. Kun se puhelinasia oli onnistuneesti saatu hoidettua ja sijaiselle paikka näytettyä. Niin mitä vielä voisi tehdä? Mietitääs... Mietitääs... No, voi älynväläys,,, meillähän on sermejä tässä huoneessa. Eli se kaheli veti vielä sermit sen sijaisen pöydän ympärille. Kyllä on yllätys tulla huoneeseen ja kattoo, että aha, mitäs nythän mulla on ihan oma työhuone näköjään. Kukakohan tän on tehnyt ja onkohan esimies ollut mukana asiassa! Ei sitä osaa sanoa ja arvioida oikein kai kukaan, että kummalla siinä oli rumempi naama, mutta oma mielipide olis että kyl se sermien vetelijä tais kuitenkin voittaa sen kisan, että himpun verran rumempi pärstä sillä! Sinänsä ihan kiva, ettei sitä pärstää sieltä sermien takaa näkynyt....

        Kyllä sanoisin, että tossa teidän vissiin helvetin hienossa ja pätevässä terveysasemaporukassanne on tosiaan hulluja! Tunnistinkohan tyypin kauppatorin laidalla tässä yhtenä menneenä päivänä, kovasti oli näköinen. Oli joku marraskuun kylmähkö ilta kun bussipysäkillä oottelin bussia niin siinä meni semmonen vähän vinksahtaneen näköinen ämmä täkin yllensä vetäneenä. Rahaa on, että voi sitten ostella vaikka nilkkoihin asti ulottuvan Joutsen-untuvatakin. Ja vielä ämmä siinä pyöritteli silmiään ohi mennessään.

        Semmosta sakkia teidän terkkarissanne. Tää sermiepisodi oli kyllä melkeen huippu sen työpistesäätömoittimisten jälkeen... Mut niillähän paremmilla onkin työnantajan toimesta esim. työlasit annettu. Niin, mikäs siinä sitten jos sitä näyttöruudun tekstikokoa säätään kaikista pienimmäksi... Hyvinhän niillä työnantajan laseilla näkee, että se on miltei sama vaikkei muut sitten kun ei kerran säätöjä saa niin kuin tehdä mihinkään päin jos ei ihan just pistä ylös että mikä se oli se ämmän oma säätö, niin ihan sama vaikkei siitä ruudusta mitään näkiskään! Nehän ne on niitä parhaita sokkokirjoittajia. Tosin, silloin kun toi tietotekniikka yleistyi, niin moni näkövammainen joutui työhönsijoitteluun, sellaiseen jossa ei sitä näyttöä tarvi...

        Joo, hienoo teidän terkkarinne toiminta kaikin puolin. Että pitäskö sen ämmän tosiaan lähetellä haistelijoita, että haiseeko....

        Ihan terkkarin aikuiset! Aikuisten oikeesti,,,, terkkarin aikuisten oikeesti. Kyl on pätevää porukkaaaaaaa!

        Paskasakkia kaikin puolin! Syö tästä, syö, syö, nauti herkuista.

        Terkkarin ämmät ne jaksaa leikkii! Ja täydestä menee kaikin puolin.... Kunnioitettavaa ja arvostettavaa porukkaa kaikki tyyni! Ja räkänen nauru vielä päälle... Aikuisten oikeesti ja terkkarin ämmien oikeesti aikuisesti.


      • jep.

        Asiaanhan liittyy myös leveistä perseistä huudellut ja käytävillä taivaltanut jätkä jolla ämmä roikkui käsipuolessa silläkin. Tupakalle varmaan olivat menossa.
        Mut niistä leveistä perseistä. No, teillähän on siellä arvon terveysasemallanne niinkin leveitä perseitä palkkalistoilla, että kun se perse tulee johonkin kaupunkiliikenteen bussiin jossa jo istuu kummallakin puolella keskikäytävää matkustajia penkeillään, niin asettuu se perse ihan mihin tahansa istumaan, koko bussi keikahtaa sille sivustalle.

        Se niistä teidän LEVEISTÄ PERSEISTÄNNE JA IHAN ON AIKUISTA TOUHUA SE TEIDÄN TERKKARINNE TOUHU IHAN LÄPI KOKO PASKA SAKIN!

        Pitääks sen ämmän lähetellä haistelijoita, ja paskantuottajat taitavat olla jollakin tavalla tutut, jos ei muuten niin isovanhempiensa kautta ainakin!

        Syö nyt, skitso, missä päin tätä Suomen maata sitten oletkaan, eihän osoitteesi ole siellä pks:lla, syö, syö, herkkuja tuli! Tarviiks lisää... näistä terkkarin paskoista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe