Viron pahoinvointi alkaa lisääntymään

huono malli loser

Viro ajautuu sisällissotaan ja nälänhätään seuraavan viiden vuoden aikana EU:n lopetettua kaikki Tallinnan rosvoille suunnatut tukipaketit.

10

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fjjgjhjjfhkvjk

      Hahhahhaahhahhaaa :D
      Reps* ja LOL

    • Velirand

      Kas siin foorumis siis tõesti mingit modereerimist ei toimu? Pahatahtlikud kirjutised tuleks eemaldada.

      • qqwweeccxxzzz

        Ja silloin ryssä tulee Viron rajan yli auttamaan siellä asuvia ryssiä. Ensin se tulee Tallinnaan humanitaarista apua tuomaan lähettämällä sinne rekkasaattueita. Ja sitten ryssä lähettää sotilasjoukot miehittämään maan ja järjestää vaalit Venäjään liittymsen puolesta, ja se on siinä Viron tarina.


    • Mistä tuo tieto??

      Ei kai. Musta tuntuu, että virolaiset ovat sen verran ketteriä,osaavia ja kansainvälisiä, että osaavat pelata korttinsa oikein vaikeissakin tilanteissa. Jos eivät aivan jyrän alle joudu.
      Kansantalouden vertailuluvut ovat hyviä verrattuna muihin EU-maihin, tuskin ne apuohjelmiin perustuvat.

      • öööääääååå

        Tyhmiä luusereita ne on. Ei niistä ole mihinkään. Keskittyvät vaan huijaamaan ja kaupustelemaan tai sitten suoranaiseen ryöstelyyn.


    • Virolla ja Latvialla
    • Fiksu suomalainen

      Tämän palstan vakituinen Virovastainen kommentoija on suomenkielen taitoinen ryssäp.erkele, jonka tehtävä on mustamaalata kaikkia entisiä NL maita ja yrittää saada suomalaiset vihamielisiksi, tai ainakin ryssällä pelottelemalla saada palstalle eksyneet suomalaiset pelkäämään Venäjän aikeita ja hylkäämään virolaiset oman onnensa nojaan. Vain ryssä.perkele voi jaksaa näin säännöllistä pahanpuhumista eteläisestä naapuristamme. Juuri tuon kaltaisesta propagandasta omat poliitikkomme ja Venäjätutkijamme ovat varoittaneet. Nuo propagandakoneiston tyypit esiintyvät monilla palstoilla, myös lehtijuttujen ahkerina kommentoijina ja aina tekstit pelottelua kuinka Venäjä tekee sitä tai tätä jos ei vihdoin tajuta olla hiljaa ja tehdä Venäjän mieliksi.
      Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että suurin osa meistä suomalaisista olemme historiaa riittävästi opiskelleet, olemme oppineet medialukutaitoisemmiksi ja, mikä tärkeintä, hybin kriittisiksi arvioijiksi. Me osaamme nähdä tuollaisia aloituksia tehtailevan olevan ryssä.perkele. Aito suomalainen ei toimi noin. Ei edes henkisesti sairas, helin kun jossain vaiheessa sentään kyllästyvät, jota taas tämä palstan vakiohäirikkö ei tee; syy lienee yksinkertainen: hän saa pientä palkkaa tuosta.
      Mitä enemmän Venäjällä pelottelua, sitä enemmän suomalainen sisuuntuu. Venäjä tulee saamaan vastusta toimistaan jo omiltaankin. Venäjän rikkaimpien läntinen omaisuus ei tarvitse kuin jäädyttää ja poistaa heidän lapsensa lännen parhaimmista opinahjoista, niin nykyinen hallitus johtajineen tulee kaatumaan. Vallankumous on tehty Venäjällä ennenkin. Joten palstahäirikkömme tähtäimessä oleva Viro ja virolaiset saavat yhä tiukemmin sympatiamme.

      • töööööörs

        Ja tässäpä sitä inteligentsiaa lahden eteläpuolelta. Kyllä olisi kaikille todellakin parempi jos Virosta "ei jäisi mitään jäljelle", kuten se putinisti totesi.


    • Konstaa lukenut

      Luulisi tyhmemmänkin ymmärtävän, että ei virolaisten pelikenttä ja tilanne kovin helppo ole. Mutta sen huomioon ottaen ovat pärjäilleet hyvin.
      Tyhmemmänkin arvostelijan kannattaisi selvitellä itselleen tilanne parikymmentä vuotta sitten ja sen jälkeinen kehitys. Ei siinä paljoa moittimista ole, eikä jälkiviisaus ole mikään viisauden laji, totesi aikoinaan jo Konsta Pylkkänen.

      • helppoa on toki

        Mutta ahneus kun estää politikkoja käyttämästä järkevästi edes sitä muilta kansoilta varastettua helppoa rahaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe