Kohta mono viuhuu persuuksille

uusi alku

40

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YT-yskäkö

      Ja vasta nyt. sieltä joutaa pois ainaki 150 kävelijää. Saa nähä kuinka korppi korpin silmää ? Nyt alkaa mustamaalaus ja kuhina .Siivoojat olokaa varuillaan. Ei herrat herroja poista.Herrat ovat pääpolitiikon kavereita. Tapaamisin hyvä-velikerhossa.

    • hyvä jos

      Kyllä työntekijöitäkin tarvitaan mutta järkiperäisesti valittuna/jätettynä.
      Päällekäisyyksiä on paljon.

    • soinin joukot

      Pomojaki on kait yli 70 ? Puolet niistä ainaki joutaa pois? PerSut ottakaa jo ohjat käsiin! Ei kepuista ja sostdemeista ja vasureista oo siihen. Persuihin luotamme ko vuoreen !!!

      • suojatyöpaikka

        niin,käynnistää yt menettelyn,mutta saadaanko mitään aikaan,en usko


      • tyhjän luottaminen

        Kovin harva persuihin luottaa sinun lisäksi. Ei ne kyllä ole mitään edes tehneet, joten se luotto pitäisi ensin ansaita.


      • suuret suut
        tyhjän luottaminen kirjoitti:

        Kovin harva persuihin luottaa sinun lisäksi. Ei ne kyllä ole mitään edes tehneet, joten se luotto pitäisi ensin ansaita.

        Koskhan ne Persut aloittaa sen kunnan asioden hoidon ? Merkkejä ei vielä oo näkyny. Eikös ne ennen vaaleja uhonnu laittaa asiat kuntoon ? Miten son. ?Kunta on koht silleen konkursissa.


      • porraspieli

        Joo ainaki puolet ja kiinteistön puolelta kans..tyhjän ajajia ympäri kyliä


    • oikia suunta

      Kuhinat on alkaneet, saa siinä mällistellä koko rupan eestä.

    • peruskemijärveläinen

      Persulaiset loikkaavat kovaa kyytiä kepuun takaisin. Sossuihin pakeneminen ei sopinut. Kepu voittaa tulevat vaalit murskavoitolla, mutta miten muodostetaan tuleva hallitus kun vasemmistoa ei juurikaan ole ja vihreistä puhumattakaan ?

    • finlandia nousee

      Joo Sipilä kepun johdossa on oikea mies. Häneen pitää luottaa ja äänestää keskustaa keväällä. Sieltä se nousu alkaa !

    • KateenKorva

      Kepua ja Sipilää äänestävä kemijärvelä'inen antaa panoksensa Kotiseudun tyhjentymiselle. Kepu sitä maaseudun tyhjentymistä maan hallituksessa jouduttaa.

      • jess ...

        Demarit ja Kokoomus ovat kaikkein pahimpia maaseudun tyhjentäjiä olleet aina ..ja eteenkin päin. Joten ääni Sipilän puolueelle !


      • kepupettääaina....
        jess ... kirjoitti:

        Demarit ja Kokoomus ovat kaikkein pahimpia maaseudun tyhjentäjiä olleet aina ..ja eteenkin päin. Joten ääni Sipilän puolueelle !

        Joo, politiikan ulkopuolelta valittu, "puhtoinen" kielitaidoton, kyseenalaisessa jätevesipönttöbisneksessä mukana ollut lestadiolainen maata johtamaan.

        Lisäksi seuraavaan eduskuntaan "rehelliset" kepulaiset, Juhantalo, Kaikkonen, Vanhanen, Jäätteenmäki, Tiilikainen ja Seinäjoen 30000 euron naamakuvan kauppias, ym, ym. "rehellisiä"....löytyykö kepun nimimiehistä, naisista, yhtään puhdasta pulmusta ? Kertokaa.


      • ollaan demokratia
        jess ... kirjoitti:

        Demarit ja Kokoomus ovat kaikkein pahimpia maaseudun tyhjentäjiä olleet aina ..ja eteenkin päin. Joten ääni Sipilän puolueelle !

        Ei löydy Suomen puolueista yhtään sellaista joka maaseutua täyttäisi, ja kyllä maaseudun tyhjentyminen ei edes ole minkään politiikan tulos.
        Ei työpaikkoja voida väkisin pitää missään syrjäkylillä muualla kuin autoritäärisissä yhteiskunnissa.


      • näin tullee käymään
        ollaan demokratia kirjoitti:

        Ei löydy Suomen puolueista yhtään sellaista joka maaseutua täyttäisi, ja kyllä maaseudun tyhjentyminen ei edes ole minkään politiikan tulos.
        Ei työpaikkoja voida väkisin pitää missään syrjäkylillä muualla kuin autoritäärisissä yhteiskunnissa.

        Ei niitä demareillekaan oo kohta kunnan tai valtion suojatyöpaikkoja . Yli 100 miljardia velkaa yksin valtiolla kunnilla toinen mokoma. Kenkä se alkaa demarienki persuuksille käydä.. Joutuspa demarikki joskus vapaille työmarkkinoille ..niin tietäs jottain työteosta.


    • Tämäkö on in

      Voi taivas!Taasen huivipäisiä "sikiöitä" esiintyy suomen 2-kanavalla!Eikö TV-luvan maksajille ole muita ohjelmia?Ajankohtainen 2-28.10.2018. klo.21045.
      16.12.2010 13:46
      "H päästettiin 2005 kolmen tunnin vartioimattomalle lomalle"

      Abdigadir Osman Hussein (s. 1973 tai 1974 [1]) on somalialaissyntyinen elinkautisvanki[2], joka istuu tuomiotaan Suomessa Vaasan vankilassa.[3] Hussein on tuomittu murhasta[4], raiskauksesta[1][5][3] ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä[1][5][3].

      Abdigadir Hussein sai ensimmäisen tuomionsa 1993, jolloin hän puukolla uhaten raiskasi Tampereella 13-vuotiaan tytön. Hänet tuomittiin väkisinmakaamisesta ja lapseen kohdistuneesta haureudesta 2 vuodeksi 10 kuukaudeksi vankeusrangaistukseen.[6]

      Hussein vapautui syksyllä 1995. Vapautumisesta ehti kulua kaksi kuukautta kun Hussein murhasi 10. marraskuuta 1995 tamperelaisen 15-vuotiaan Tuuli Maria Ikosen Tampereen Aitovuorentiellä,[4] silpoen Ikosen veitsellä[3...........

      Hussein päästettiin kesäkuussa 2005 kolmen tunnin vartioimattomalle lomalle, jonka aikana hän käytti seksuaalisesti hyväksi 4-vuotiasta lasta.[1][7] Hussein tuomittiin Tampereen käräjäoikeudessa törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä 1 vuodeksi 3 kuukaudeksi vankeuteen. Hänet määrättiin maksamaan uhrille henkisistä kärsimyksistä 3 500 euroa sekä kivusta ja särystä 700 euroa.[5

    • Pomoporukka

      Tässä pomoporukalla mietitty, hoitsut, siistijän jne jotka tarjoavat palvelujaan kaupunkilaisille se porukka puolitetaan eli 150 pois. Hoksaavat kaupunkilaiset kun loppuu palvelut. Me puolestaan yritetään saada lopusta porukasta kaikki irti. Tietävätpähän sitten kuinka paljon meillä on töitä pitää palvelut pyörimässä!

    • MRSA,b

      Hoitutsuille lisää käsiä, pääsevät syömään lounaan, lounaan aikana.

    • nytkin hoitamassa

      Satojako olis vara vähentää??? Ei ainakaan hoitajista! Täällähän ei ole juuri muuta kuin vanhaa väestöä, jotaka kohta tarvii kaikki perushoitoa ja -palveluja. Siinä tarvii lisää työntekijöitä eikä mitä täällä selitätte; kukahan nuo luvut keksi....

    • Kellä oikeita töitä?

      Vai YT-neuvottelut. Kyllä se niin on että laitosapulaisista ja lähihoitajista vähennetään. Kenenkään sijaisuutta ei jatketa.Hyvä veli kavereilla on vakivirat. Ei niitä vähennetä. Ei niitä voi siirtää oikeisiin töihinkään, kun eivät osaa tehdä mitään.
      Juttu on niin, että hyvä veli kaveri ilmoittaa kuulijalle, että hänellä on paljon töitä. Kuulija on uskovinaan hyvä veli kaverin puhetta. Eihän sitä voi päin naamaa sanoa, että ei sinulla ole mitään töitä.

      • kauhulla ootan

        Nyt on kempan palvelut tienhaarassa. Jos nykypäättäjät ei uskalla pomoja vähentää vaan lähtevät ko.pomojen tekemien listojen perusteella hoitajia, lähihoitajia ja siivoojia vähentämään niin syntyy hoidoissa katastrohvi. Vanhukset jäävät heitteille. He ovat veronsa maksaneet ja heidät tulee hoitaa arvokkaasti. Päättäjinä on tiettävästi kylän kyvyt . Nyt se mitataan onko heistä mihinkään. Ovatko he hyväveli-kerhon juoksupoikia ?


    • halloota

      Huomaa, että on keskustelijoita, jotka eivät tiedä, mistä puhuvat, Hoitajat on jo niin tiukille vähennetty, että hyvä, että systeemi jotenkin pyörii, on olemassa esim. Valviran säännöt ja laki, kuinka paljon hoitajia pitää olla hoidokkia kohti. Hoitajilla on olemassa lakisääteiset lomat ja monet on sairaslomilla ja puolieläkkeillä ym ym, kyllä työtä löytyy hoitajille (joskus jopa pula). Kaikille pitää olla sijaiset. Vanhusten/hoidettavien määrä on kovasti kasvussa, kyllä löytyy hoitamista. Suorittajatasolta ei ainakaan voi vähentää (jos nyt ollaan jotakin edes vähentämässä, paikkojahan on nytkin auki ja työsopimuksia on tehty), muualta voi tarkistaa, miten työ ja tekijä kohtaa toisensa. Eikä niitä töitä ole "hyvät veljet" jakamassa! Kaikessa on omat sääntönsä ja tekijänsä.

    • selvä järjestys

      Lähtijöitä ovat ne joita ei ole valittu poliittisesti, vaan työn tarpeen mukaan. Käytännössä ne jotka eivät ole julkisesti tunnustautuneet kepuiksi tai edustavat jotain muuta polittista ryhmittymää.
      Kaikki virat ovat jaettu sulle, mulle periaatteella ja puoluesidonnaisesti nämä henkilöt pysyvät viroissaan, olipa sitten käyttöä heille tai ei.
      Tämä sama kaava pätee kaikkiin Lapin kaupunkeihin, joissa on yleisimmin Kepu vallassa, siellä on pyörinyt tämä sisäsiittoinen työhönotto.
      Suuremmissa kaupungeissaon nykyisin jo joitain virkoja täytetty henkilön pätevyyden perusteella.

      • lähtöpassit

        Miten niin kepu ? On kait siellä töissä ennimäkseen muita ko kepulaisia. Kuka non valinnu ?Mutta ny ko aletaan potkiin ulos porukkaa niin on päättäjien sukulaisia ja kavereita vaikea nakata pihalle. Nyt mitataan Persutki ja keput ym. Ulosnakatut muistaa sit vaaleissa ? Ei taija kahvipakat ja täytekakkupalat enää auttaa ?


    • ei aina

      Onhanse näinkin.

      • kurppiin rahat!

        Vainoharhaista jorinaa! Lapsista ja nuorista säästetään Kempassa aina, vanhuksista ei koskaan. Varsinainen senioripolis!


    • 3-vuotiaan tasolla

      Muka lasten ja nuorten asialla ja kuuleman vanhukset vievät lasten palvelut. Miksi asetat vanhukset ja lapset vastakkain,kummistakin täytyy pitää huolta. Tämä on sitä sinun yksinkertaista 3-vuotiaan ajattelua. Tarkoitatko itseäsi kun puhut lapsista? Et ole lapsi etkä edes nuori. Suuri tulevaisuutesi on takanapäin.

    • halloota

      Ei tavallisia työntekijöitä puoluekirjan perusteella valita, se on täyttä potaskaa. Ei ole kyllä puoluekantaa ikinä kysytty, kyllä sen työpaikan saa pätevyyden ja kokemuksen perusteella ja että kohtelee toisia kunnolla ja kantaa vastuun työtehtävistään. Virkamiehistä en tiedä...

    • Kaiken nähnyt

      Ei puoluekirjaa, mutta hyvä veli porukkaa pitää nuoleskella. Heissä on mm. kokoomuslaisia

      • omat aivot tietää

        Uutisia on taas tarkasti seurattu. (valtapuolueet yrittää jyrätä )
        Perussuomalaisille lähtee ensi kevään eduskuntavaaleissa meidän perheen äänet, ajat ja ajatukset muuttuu, enään ei äänestetä äidinmaidosta saatujen unelmien perusteella.


    • halloota

      ei ole tarvinnu nuoleskella

    • loivaliike

      Pitäskö tekniseen virastoon kuitenki palkata lisää porukkaa ? Non niin tiukilla. Ei taho mihinkään muualle ehtia ko ST-1 ja kotiin.

    • Puolensa ja puolensa

      Ei tartte nuoleskella, jos kuuluu hyvä veli porukkaan.Jos ei kuulu ja haluaa kunnallisen työn niin pitää nuoleskella. Ammattitaidolla, kokemuksella ja osaamisella ei ole mitään merkitystä.Voi olla jopa haitaksi. Voi aiheuttaa kateutta ja silloin ei saa töitä.

      • Oulun seudulta

        Onko Kemijärvelläki hyvä-veli systeemi ? Ketkä siellä muodostaa hyvä-veli ytimem ? Ois kiva tietää jos haen töitä sieltä.


    • huihaloo

      Mitä nää oikein haastaa, eihän tuossa ole mitään järkeä, puhut paskaa

    • Johtaja joka komeros

      Seurailtu tuota yhtä, jolla ei ole mitään töitä. Tietty on johtopaikalla. Työntekijöiden karsiminen koskee ainoastaan sitä heikoimmin palkattua ja suurimman työmäärän tekeviä. Saattaa käydä niin, että ensi vuonna työntekijöistä on puolet johtajia.

      • pitkät kielet

        Taitaa kaupunkitalolla ja virastoissa kuhina käyä. Mustamaalaus on kaiketi alkanu? Kuka on laiska ? Kellä ei oo töitä ?Päälliköiden persusten nuolemis-sessiot ovat käynnistyneet nopeammin kuin YT-neuvottelut.


    • pöyristyttävää

      olisikohan aika lähteä vähentämään niistä ns. johtajista, jotka täydellä palkalla sivussa ja työaikana ehtivät hoitaa omia bisneksiään. Niitäkin valitettavasti on eikä kukaan puutu asiaan.

      • uskaltaako tutkia

        Joko se hyvinvointiyritys Artic Caren alaskirjaus on kaupunkihallituksen toimesta tutkittu ? Tais jäähä kesken ko ei oo kuulunu mitään uuta ? Oliskos jollain johtotason kavereilla sormet pelissä ?


    • Tyhjäntoimittajat

      Johtopaikoilla on paljon suojatöissä olevia. Kateuksissaan vaikeuttavat niiden työntekoa, jotka tekevät oikeita töitä. En usko, että johtajia vähennetään missään vaiheessa. Kuvaan kuuluu tollistelu kaikenlaisissa kissanristiäisissä. Suuta ei aukaista, kun ei ymmärretä, mistä puhutaan. Tästäkö Kemijärvi maksaa?Kaikenmaailman projekteja ja ohjausryhmiä. joilla ei tee mitään, on vaikka millä mitalla.Tyhjäntoimittajia varten on tällaista keksitty

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe