Liikennevaloja

mårtensgatan

Joko luitte liikenneinsinöörimme uusimmasta oksennuksesta, liikennevalot Uudenmaankatu ja Martinkadun risteykseen (kumpaan lie, Martinkatu kun ei jatku suoraan Uudenmaankatun yli).
Näissähän kai on tarkoitus ohjata liikennettä sinne "keskustan kehille", jotta saadaan toteutettua fantasia Hämeensillan katkaisemisesta..

16

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyhjäkäyntijatkumo

      Kyllä luettiin. Nyt kuitenkin jo myönnetään että kaupungin rahat on loppu, eikä tänä vuonna tehdä enään yhtään ylimääräistä viritelmää, kuten liikennevaloja. Sekin näköjään myönnetään että liikennevalo-ohjatut risteykset ovat hyvin vanhanaikaisia, mutta tuohon risteykseen ei kiertoliittymää mahdu. Sen ovat autoilijat ym. tienneet jo kauan. Ceausescun palatsin viereen niitä mahtui sentään kaksin kappalein Torikadulle.

    • 19+15

      Miksi ihmeessä liikennevalot Uudenmaankadun ja Martinkadun risteykseen? Eihän siinä ole mitään järkeä.

      Samaten tämä Hämeensillan katkaiseminen autoliikenteeltä on täysin pähkähullu ajatus. Sen sijaan olemassa olevia valoristeyksiä pitäisi muuttaa kiertoliittymiksi. Kun varsinkin isommissa risteyksissä tilaa on riittävästi ja alue suurimmalta osin asfaltoitu niin homman pitäisi hoitu kaiken järjen mukaan varsin nopeasti kun toteutus vaatii pientä asfaltointia, täyttöjä ja reunakivet paikalleen.

      Kuitenkin sujuvan liikennöinnin kannalta kaikkein tärkein paikka keskustassa olisi saada Siltakadun ja Uudenmaankadun risteys tuunattua sellaiseksi että liikenne sujuu ja pelisäännöt olisi kaikille selvät.

    • ostokset painaa

      Ei näytä olevan rahat loppu, kun on taas otettu konsulttifirma selvittämään asukkaiden arkisia liikkumisvalintoja.
      Todella lapsellisen tuntuisia kysymyksiä "rasti ruutuun" lomakkeessa.
      Esim. "Autolla ajaminen antaa minulle mahdollisuuden ilmaista itseäni".
      Kyselyt on lähetetty hyvinkääläisille satunnaisesti.
      Se Hämeensillan "katkaisu" tuntuu olevan erittäin vahvasti ajatuksissa näillä päättäjillä.
      Tällainen yhtälö on ihan mahdoton täällä Hyvinkäällä.
      Ensin rakennetaan suuri kauppakeskus keskustaan pysäköintihalleineen ja sen jälkeen aletaan rajoittamaan autoilua keskustassa.

      • 8+1

        Minullekin tuli tuo kysely. Kun olen yksityisautoilun kannattaja niin vastasin esitettyihin kysymyksiin siten että mielipiteeni tuli varmasti selville. Valitettavasti tämä kyselyhn lopputulos tulee varmasti olemaan sellainen että ehdoton enemmistö hyvinkääläisistä haluaa kävelykeskustan


      • Kelmi Kieroileva
        8+1 kirjoitti:

        Minullekin tuli tuo kysely. Kun olen yksityisautoilun kannattaja niin vastasin esitettyihin kysymyksiin siten että mielipiteeni tuli varmasti selville. Valitettavasti tämä kyselyhn lopputulos tulee varmasti olemaan sellainen että ehdoton enemmistö hyvinkääläisistä haluaa kävelykeskustan

        Kyselyt tehdään yleensä niin että ssadaan mieluisa vastaus. Kun halutaan pois vanhemmat ihmiset kysellään vain netissä. Liikenteestä kysyttäessä ei kysytä autoilevilta. Kouluasioista kysyttäessä kysytään sellaisilta joilla ei ole kouluikäisiä lapsia. Onhan näitä konsteja


    • nyt saa päteä

      Mikä/missä on hämeensilta?

      • Siinä pätejälle

        Hyvinkäällä.


      • nytsaapäteä
        Siinä pätejälle kirjoitti:

        Hyvinkäällä.

        No perkele. Google mapsin mukaan se on tampereella.

        Minulle on sitten aivan se ja sama onko se kävelykatu vai ei. Ajan muuten henkilöautolla.


      • Tässä sitä oltiin
        nytsaapäteä kirjoitti:

        No perkele. Google mapsin mukaan se on tampereella.

        Minulle on sitten aivan se ja sama onko se kävelykatu vai ei. Ajan muuten henkilöautolla.

        Missä on Hämeenkatu? Niitä löytyy useammasta kaupungista ja jokusesta kunnasta.


    • ruutukaavaa kiitos

      Valoja ajetaan samasta syystä kuin teitä kavennetaan jossain syrjäisillä omakotitaloalueilla; halutaan haitata henkilöautoliikennettä ja syynä on marxilaiset ihanteet jossa kansalaiset on ajettu kolhooseihin, nämä eivät pääse liikkumaan oma-aloitteisesti ja kokoontuminenkin tapahtuu valvotuissa oloissa näissä kansalaisten "olohuoneissa" jotka Suomessa tarkoittavat lähinnä spurgupuistoja. Katsokaa vaikka sitä aukiota kelantalon edessä.

      Jossain ulkomailla on joskus keksitty joillekin SUURkaupunkialueille perustettavia autottomia alueita jotka palvelevat tarkoitustaan ihan hienosti väestötiheyden ansiosta mutta Hyvinkää on surkea käpykylä jonka asemakaavakin on mielipuolen luomus ja palveli aikoinaan korkeintaan 1800-luvun lopun yhteiskuntamallia. Yksi palast der republik ja sinne johtavien teiden sumputtaminen ei vielä suurkaupunkia tee.

      Kiuru saa vasurikavereineen minun puolestani pyöräillä sinne keskustaan ihan rauhassa eikä tartte huolehtia tämän talouden autoilusta koska käyn mieluummin netissä ja Riihimäellä hoitamassa päivittäisostokset ja duunikin sijaitsee Hausjärven puolella.

      • Tarvitaan ryhtiliike

        Tässä kylässä on jotain perin mätää. Muutama virkasuhteinen saa sählätä mielensä mukaan. Yrittäjiä pakenee naapurikuntiin ja samoin ostoksilla käydään muualla, tosin usein työmatkan ohessa. Hyvä veli / sisko järjestelmä pyörittää toimintaa ja jos vähänkin potkit aisan yli niin perästä kuuluu. Joskus asioista on lehdessäkin ollut, mutta torilla ja kahviloissa puhutaan suoraan Hyvinkään mafiasta tai liikenneasioissa vihermafiasta. Rahaa kyllä upotetaan jos minkälaiseen kiireettömään, kun samanaikaisesti Aamupostissa kerrotaan miljoonaluokan kassavajeesta ja pohditaan jopa irtisanomisia.


    • Ampuu yli

      Liikaa liikennevaloja nykyään tässä kaupungissa.

    • POLOPOLOPOLOP

      TULKAA HAKEMAAN OPPIA JOENSUUSTA LIIKENNEVALOISTA, AJOITUKSET ON IHAN PEESTÄ KOKO KAUPUNGISSA. TILATKAAN JOENSUUSTA SUUNITTELU VALOIHIN NIIN SAATE TAKUU VARMAN SUMPUN AIKAAN.

      • 11+10

        Ei vaan täällä Hyvinkäällä rakennetaan liikenneympyröitä valoristeysten tilalle ja myydään ylimääräiset liikennevalot just sinne Joensuuhun. Vaikka ette tarvitsekaan niin kannattaa kuitenkin ostaa kun saatte halvalla.


    • 10+15

      Se on jännä juttu kuinka mukavasti liikenne sujuu kun valot ovat vilkulla. Esimerkiksi Eteläisen kehäkadun ja Sillankorvankadun risteys on hvyä esimerkki siitä kuinka saadaan naurettavan pienillä liikennemäärillä aikaan tilanne ettei liikenne suju ja paljon ajetaan päin punaista kun liikennevalojen ajoitukset ja kestot ovat väärin. Eiköhän olisi jo korkea aika korvata kaikki Eteläisen kehäkadun valoristeykset liikenneympyröillä.

      • Syy ruuhkiin

        Kaupungin liikennesuunnittelu on ihastunut ruuhkiin jotka liikennevalot saavat aikaan. Opintomatkalla Helsingissä he näkivät kunnon ruuhkat ja halusivat tänne samanlaisia, joten liikennevaloja vain kaikkialle. Tosin kiertoliittymä ei toimivana mahdu ahtaisiin risteyksiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe