Totuus voittakoon aina - Islamin periaate?

alfa123om22222

Salaam!I

slam on uskonto, välivaihe, jonka tarkoitus on saattaa TOTUUDEN USKONTO voittoon. Ei siis voita Kristinusko eikä myöskään islam, vaan TOTUUS:

Periaattessa seuraavana on vuorossa:

- Jumalan valtakunta 2000-3000
- Tuhatvuotinen valtakunta 3000-4000
- Valon valtakunta 4000-5000

Ja islamin on siis tarkoitus saattaa voittajaksi tuo VALON VALTAKUNTA eli totuus.

Joskus islamista kerrottu totuus on karmaisevaa, mutta jo apostoli Paavali totesi Totuudelle emme voi mitään, vaan meidän on oltava sen puolella.
Mutta toisaalta eihän kristinusko voita paljoakaan kunnian laakereita tuottaessaan keskenkasvuisia, lapsellisia yksilöitä, jotka ovat täysin riippuvaisia napanuorasta vielä.

Mutta on ilmiestä, että ensin on käytävä lävitse Jumalan valtakunta ja Tuhatvuotinen valtakunta ennen kuin totuus alkaa olla täysin hallittua.

Salaam!

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SecHum

      Totuus, kuten kaikki muukin on suhteellista, vai onko olemassa absoluuttista totuutta?

    • alfa123om2222

      Valitettavasti totuus on absoluuttista. Kun Eeva ja Aatami ottivat hedelmän puusta, joka oli kielletty niin seurasi absoluuttinen pahan ketjureaktio, joka on jatkunut yli 6000 vuoden ajan. Totuus on, että puusta katosi hedelmä ja tuon totuuden absoluuttisuus näkyy seurauksista, jota tuolla hedelmän katoamisella oli.

      Kiinalaisilla on sananlasku, jonka mukaan on kolme asiaa joita ei koskaan saa tekemättömiksi: Ammuttu nuoli, puhuttu sana ja ????. Kolmatta en muista.

      Tulee aika jolloin kaikki paljastuu mitä maan päällä on tehty. Sillä valo paljastaa kaiken. Kyllä totuus on absoluuttinen.

    • Tie,Totuus ja Elämä

      Jeesus Kristus on totuus. Apostoli Paavalikin oli löytänyt sen.

    • alfa123om2222

      Enpä tiedä tuosta. Apostoli Paavali vietti loppuelämänsä kahleissa ja Kristuksen puolueen evankeliumi sanoo: Joka noudattaa minun sanaani, löytää totuuden ja totuus tekee hänet vapaaksi.

      Lisäksi apostoli Paavali väitti juutalaisille, että ei ole puhunut lakia vastaan, vaikka oli puhunut sitä vastaan. Mutta tulee muistaa, että hänellä ei ollut käytettävissään kirjoitettuna Matteuksen, Markuksen, Luukkaan tai Johanneksen evankeliumeita. Vaan hän oli edelläkävijä.

      Samanlainen kirja raamattu on kuin Koraanikin. Esitetään paljon väitteitä ja niiden todenperäisyys täytyy itse kriittisesti tutkia. Itse esimerkiksi olen jättänyt talon, pellon yms. Kristuksen tähden ja evankeliumi sanoo minun saavan takaisin jo tässä ajassa satoja taloja ja peltoja. Mutta kyllähän asia on niin, että ei niitä vain näy ja kuulu missään. Ja ei sitä tiedä kauanko tässä edes enää eletään kun sairastelee.

      Kyllä evankeliumi näyttää olevan puppua, jonka sanoihin ei paljoa ole luotttamista, vaan se on utopiaa ja unelmia köyhille, jotka eivät mitään voi saada. Tähän tulokseen Marxilainen tiede päätyi jo 1800-luvulla ja ehkä jo aiemmin Ranskan vallankumous.

      • täyttä puppua

        "Kyllä evankeliumi näyttää olevan puppua, jonka sanoihin ei paljoa ole luotttamista, vaan se on utopiaa ja unelmia köyhille, jotka eivät mitään voi saada. Tähän tulokseen Marxilainen tiede päätyi jo 1800-luvulla ja ehkä jo aiemmin Ranskan vallankumous."

        Mitä Ranskan vallankumoukseen tulee, niin syyt ovat toisaalla.


      • hömpötipöm

        Raamatulla ja Koraanilla ei ole mitään yhteistä vaikka muslimit niin yrittävätkin selittää. Laiskuuttaan muhametti lainasi osia Raamatusta sotkeakseen asioita.


    • alfa123om2222

      Imaami Mahdi on kyllä Totuuden asialla, mutta valitettavasti Danielin kirjan 8 luku asettaa ehdot hänen työlleen totuuden puolesta. Tuossa luvussa kerrotaan, että totuutta sorretaan ja tallataan jalkoihin auringon laskussa 2300 vuotta ja auringon nousussa 2300 vuotta.

      Tässä siis on maapallo jakautunut länteen ja itään. Lännessä on Aleksanteri Suuresta alkaen ollut Totuuden perustus hatara ja totuus tallattuna minkä osoitti jo 1000-luvun inkvisitiokin. Silloin yritettiin tuhota kaikki raamatun omistajat. Samoin alkuseurakunta yritettiin totuuden puhumisen takia murskata.

      Idässä oli helpompaa, mutta ei tästä edespäin 2300 vuoteen. Ja melko paljon islamin alueita on juuri idässä. Voi olla, että islam jakautuu kahtia totuuden suhteen ja jopa taantuu sekä tuhoutuminenkin voi olla lähellä. Totuus lännessä on puolestaan varma asia ainakin heti kun enkelit ovat suorittaneet puhdistustyönsä asian suhteen.

      http://koti.mbnet.fi/tapiok1/islam/tienhaara.htm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe