KySa ja ko. yhtiön jakelu

/C:stä

Tämän päivän lehdessä todella valoisa ja positiivinen väittämä jakelun tulevaisuudesta. Herätti ainoastaan yhden ajatuksen, kumpi osapuoli valehteli, toimittaja vai jakeluesimiehet. Olisiko kenties kannattanut kysyä työn suorittajien mielipiteitä? Sanoma lehtimedia on harjoittanut täydellistä yksinpuhelua esiintyessään (ehkä) tuleville työntekijöilleen. Ensimmäistäkään positiivista kommenttia ei ole esitetty työntekijöiden keskuudessa, tuskin esimiestenkään taholta kuin julkisuuteen.

14

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lusmu

      Mistäs tiedät? Oletko ehkä itse yksi työntekijöistä? No, lohdutukseksesi voin ilmoittaa, että kenenkään ei ole pakko tehdä töitä. Kyllä tilalle löytyy halukkaita.

    • painokoneet seis

      Letkumedia on siirtynyt työsopimusten rikkomiseen. Vai kuinka. ?

      • pate ite

        No joo, tavallaan..... ,kun ei edes tiedä, mikä palkka tulee olemaan. Työsopimus pitäisi tehdä täysin ummikkona, kun tässä hommassa tuntihinta ei kerro mitään, vaan pitäisi tietää tuntien määrä (laskennallinen, joka ei ole sama kuin ennen ja uusi mitoitus tehdään sitten joskus,ehkä jopa vuoden sisällä tai sitten ei).


    • h-lvetin hyvin menee

      Jakokirja on edelleen siinä päivässä kun yhtiö vaihtui, eli sitä ei ole. Uudet HS-tilaukset tulevat jakajan tietoon vain tilaajan reklamaation kautta. Näin alkoi sanoma lehtimedian paljon kehuma jakelun kehitystyö. Jakeluautoina mm. Kymen Sanomien toimituksen autot.

    • Hohhoijjaa

      Ja enkä tiedä onko tämä uusi jakokirjapäivityskään mitenkään toimiva. :D Sori vaan, lehtiä jäi jakamatta. Ei tästä tule mitään.

    • Kotkan punikit

      Pravdan saanette ajoissa, kun olette uskollisia tilaajia.

    • Kyllä työ kelpaisi

      Rohkeaa porukkaa olette, lehdenjakajat, kun täällä vuodatatte kaikenlaista. Moni ei nykyään uskaltaisi. Ja kyllähän ihan pykälienkin mukaan työntekijällä on myös vapaa-aikaa koskeva lojaliteettivelvollisuus työnantajaa kohtaan.

    • -ituttaa

      Hävettää olla lehdenjakajana, kun asiakas, eli lehden tilaaja ei välttämättä tajua mistä johtuu, että jakelu ei toimi. Nähtävästi tilauskannan romahdus ei olekaan mikään ongelma, kun yksinkertaisesti hoidettavissa olevilla asioilla on varaa pelleillä.

    • jaujaujauuuuu

      Ja mitenhän v*tuillaan homma olisi jos edellinen firma olisi kieltäytynyt vuokraamasta jakeluautojaan ja jeesaamasta ylipäänsä yhtään missään.. Mikä minusta olisi ollut ihan oikein. Olisi tullut äkkiä säpinää uusiin systemeihin ja niiden kehittämiseen.

    • perse Mekkaan

      Totta kai "Raivaaja" täytyy jakaakin vasemmalta puolelta, että ei ennen laatikon pohjaa happane. Olikohan ilmoitushinnat vastaavassa alessa kuin paljon kouhkattu kymiläinen peittojakelu. Täälä liikkuu perkeleesti rahaa Kymin ulkopuolella.

    • Kyrsari se jakelia

      Ei se kyrsänjakelia ehdi moneen paikkaan jos se jakelee kyrsää kunnolla. Pitää olla kärsivällinen ,kunnon kyrsää kannattaa odotella

    • Bolsevikki-viestintä

      Mistähän hyvästä tuo herra Tuhkimo palkkansa saa? Nyt on jakelua "kehitetty" reilu 2kk ja ollaan käytännössä edelleen lähtöpisteessä. Johtuuko kaikki siitä, että savolaiset ei ole ihmisiä?

    • "kaakon viestintä"

      Laskutaidottomat perseennuolijat: Muita ei luultavasti kiinnosta toimiiko autonne vai ei, valinta oli aivan omanne!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe