Farming simulator 2015 JULKAISU

Farmaripelaaja

Kohta se Farming simulator 2015 julkaistaan!

Onko muita odottelijoita?

Julkaisuhan tapahtuu 30.10.2014

http://www.youtube.com/watch?v=FijusPevIiE

Itse odottelen että pääsen testaamaan noita PONSSEN metsäkoneita!

31

2915

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lortoi puup

      Jee, aikamoista säheltämistä noi metsätraktorihommat, ei ihan helppoo joten pitäydyn perinteisissä ja harjoittelen metsähommia kun jää muulta aikaa.

      • C25N7F72

        Nää Farming Simulator 2015 modit on yhtä sontaa. Melkein kaikki modit on zip loppuisia eikä ne osaa näköjään tehdä semmoisia modeja, että niitä vois käyttää
        Win 7 ohjelmalla. Ei voi muuta kuin nauraa. Eipähän tarvitse modeja enään käyttää.


      • 62625e
        C25N7F72 kirjoitti:

        Nää Farming Simulator 2015 modit on yhtä sontaa. Melkein kaikki modit on zip loppuisia eikä ne osaa näköjään tehdä semmoisia modeja, että niitä vois käyttää
        Win 7 ohjelmalla. Ei voi muuta kuin nauraa. Eipähän tarvitse modeja enään käyttää.

        Lataa 7zip, aukee kuule kaikki. Ihan normaalia ja järkevää pakata kaikki zip tai rar kuin että tekisi asennusohjelman joka tunkee tiedostoja automaattisesti sinne sun tänne.


    • hoiwoon

      eip oo fysiikat kunnossa puut pyörii mäkeä alas
      ja ajokone heilluu kun viimeistä päivää

      • Voi vietävä

        No mitähän se eroaa sitte oikiasta...?


      • fs hullu
        Voi vietävä kirjoitti:

        No mitähän se eroaa sitte oikiasta...?

        Fs15 on ihan yes peli. Hyviä puolia: toimii peilit, on hyviä traktori merkkejä ja pystyy tekeen mettä töitä. Huonoja puolia: etukuormaaja liikkuu hiirestä väärin ja huono peruuttaa niitä rekan kärryjä traktorilla.


    • Ye6255wyw

      Ootteko te landeja jotka tätä typerää peliä pelaatte? Eikö se isän omistaman pellon kääntö riitä?

      Vai stadilaisia jotka kaipaa ulkoilmaan?

      Miten tota peliä voi jaksaa puolta tuntia kauempaa?

      • Että siinäpä se...

        Kyllä Ponssella on ihan kiva päristellä. Mettäalalla ku on niin perkuleen huonosti töitä tällä hetkellä, ainaki pohjanmaan suunnalla. Mutta sun on sitä tietysti stadilaasena vaikia ymmärtää...


      • 8:::::D~

        :D hommaa aivot niin ymmärrät miksi pelejä pelataan ::D


      • Ye6255wyw
        8:::::D~ kirjoitti:

        :D hommaa aivot niin ymmärrät miksi pelejä pelataan ::D

        Miksi pellonkyntöpelejä pelataan? Mikä se viihdyttävä osuus siinä on?


      • FS15
        Ye6255wyw kirjoitti:

        Miksi pellonkyntöpelejä pelataan? Mikä se viihdyttävä osuus siinä on?

        joitaki kiinnostaa kunnon työt :)


    • kilttejä lapsia

      sopiiko windows 8:sille tämä peli? oisko joku kiltti ja kertoisi? :)

      • joogu

        Pitäisi sopia.


    • santttti

      miksiköhän farming simulator 2015 ei pyöri kunnolla windows 7 home preriumilla kun kuva laatu on kahden väristä (vihreää ja harmaata) ?

      • ase-esa

        näytönohjain on liian pieni sun konees ja peli liian suuri sun koneelle. mulla sama vika ja hommasin isomman tietokoneen ja johan rupes peli toimimahan kunnolla..


    • pännii

      Tiedättekö miksi kuva tilttaa (moninpelissä) ja poistuu servusta? rupeaa pännimää ku koko aja tilttaa! tieedättekö neuvoa?

    • pännii

      Tiedättekö neuvoa siihen että miksi en pääse kaverini servuun toista kertaa eikä se minun. turha tehdä mitään töitä kun se on turhaa. mikä neuvoksi?

    • Auttakaa

      Minullakin on sama vika! Mikä neuvoksi?

    • Aktiivipelaaja

      Ensinnäkin erä sanoi että kaikki Modit ovat ZIP päätteisiä, tämä ei pidä paikkaansa sillä pelin valmistajan sivuilta saa Modit kohdasta päivityksinä Modeja jotka on ilmaisia ja ne ei ole Zip päätteisiä vaan EXE päätteisiä ja niitä voi ladata peliin mukaan kun peli on käynnissä. - Toiseksi muistakaa kaikki päivittää se ostamanne peli uusimpaan saatavilla olevaan versioon joka on tällä hetkellä versio 1.3 joka korjaa suuren joukon ongelmia pois ja tekee pelistä joutuisan ja varsin toimivan joten kannattaa päivittää peli niin pian kuin mahdollista päivitys hoituu kätevästi valmistajan pelin omilta sivuilta siellä on update paikka josta saa uusimmat päivitykset. Näin säästyy paljon tuskastelua pelistä ja peli ilo kasvaa moninkertaisena mitä se oli siinä versiossa minkä kaupasta ostamalla saatte itsellenne sillä kaupasta ostettu versio on vielä kovin paljon bugeja ja virheitä sisällään pitävä, niin päivitys on ihan välttämätöin tehdä. Versio 1.2 korjasi kyllä osan bugeista mutta vasta versio 1.3 jälkeen ainakin itse olen saanut pelin toimimaan varsin hyvin. Voin sanoa myös että olen itse maatalousyrittäjä joka omassa työssään ajaa oikeita traktoreita ja käyttää samoja koneita kuin pelikin sisältää, niin tiedän miten koneet oikeassa elämässä käyttäytyvät, joten versio 1.3:ssa on jo oikean elämän tunnelmaa tarjolla :)

      • gclyufiiöiöu

        Tämä peli on siitä hieno että täällä on, tietenkin paljon alaikäisiä jotka tykkää leikkiä traktoreilla, mutta sitten aktiivisia aikuisia jotka tykkää siitä simulaatiopuolesta, eli tehdä hommat realistisesti.

        Räiskintäpelejä tai hypipompipelejä pelailevat eivät ymmärrä että tämähän on pelillisesti samantyyppistä toimintaa. Sen lisäksi että fyysinen ympäristö on avoin ja saa tehdä mitä haluaa, mutta kun työtä tekee, se hienous ja kiinnostavuus syntyy siitä että kaikki tehdään zeniläisen tarkasti ja siististi, sillä vain sillä tavalla tekemällä hommat tulevat nopeasti valmiiksi. Se on kuin one shot, one kill, periaate. Päämäärä ei ole tärkein, vaan sen saavuttaminen.

        Räiskintäpelissä ei ammuta vihulaisen ruumista täyteen lyijyä, vaan yritetään saada headshotti. Ihan sama periaate, vaikka toiset tykkääkin siitä sekoilusta.

        Lisäksi siinä rauhoittuu maha ja mieli kun tavallaan mitään ei tarvitse miettiä ja hommat saa tehdä rauhassa ilman paineita, mutta siitä huolimatta kun saa jonkin asian valmiiksi, se tuo tyydytystä.

        Valitettavasti FS15 on liian yksinkertaistettu. Olen viime kuukausien aikana testannut Farm Expert 2016 peliä, sekä muutaman vuoden takaisia Agricultural simulatoreita. Tuo FE2016 on oikeasti hyvä, vaikka se vaatii koneelta paljon ( tai ei sinällään vaadi, mutta sen kuvankäsittely vaatisi jonkin verran optimointia että screen tearingista pääsisi eroon. Screen tearingin vuoksi näyttää siltä kuin peli tökkisi). Lisäksi se on vähän kirveellä veistetymmän oloinen kuin fs15. Esimerkiksi markkereita ei saa toimimaan ja perässä vedettävän kylvökoneen siementimiä ei saa erikseen päältä ja pois, vaan se siementää kun koneen avaa ja sillä ajaa. On aika turhauttavaa kun pellon päässä joutuu koko koneen paketoimaan kasaan ja kääntyä, ja avata taas ellei halua tuhlailla.

        Kuitenkin koko ajan pelin tekijät ovat paikkaamassa noita virheitä ja myös bugeja, ja peli on parantunut valtavan paljon siitä mitä se oli ilmestyessään.

        Agriculturalit ovat myös "hyviä" (nojoo, eivät ole), vaikka tekijöillä ei ole ollut mitään käsitystä siitä miltä pelin pitäisi näyttää. Ongelmahan ei ollut pelintekijöissä, vaan tuottajassa joka halusi vain paskaa myytäväksi farming hypetyksen aikoihin. Kun peli oli ulkona, parin patsin jälkeen oli tekijöiden lyötävä hanskat naulaan vaikka pelit oli täysin keskeneräisiä.

        Mutta vaikka niiden pelaaminen aiheuttaa vain huonon olon, kun kaikki näyttää siltä kuin katsoisi kiikarin läpi, silti niissä on sellainen idea minkä FS15 olisi pitänyt jo omata, eli että maata oikeasti muokataan, eikä vain "maalata".

        Noissa FE2016 ja agriculturaleissa on sellainen maasto joka tuntuu maastolta ja joka vaikuttaa traktorin kulkuun. FS15:ssa jos haluat että maasto tuntuu joltakin, sinun täytyy hommata siihen modi joka upottaa renkaat vähän maan sisään. Sekään ei riitä, sillä se "vaan" upottaa ne renkaat kynnettyyn maahan, mutta silti se on tasaista menoa.

        FS15 kyntäminen on maailman tylsintä puuhaa ja suoraan sanottuna ihan perseestä koko homma. Uutta peltoa tehdessä on parasta hommata se levein kyntöaura mitä saa ettei menetä järkeään. Sen sijaan FS2016 olen kyntänyt peltoja sillä pienimmällä ilmaiseksi saatavalla kyntöauralla ihan mieluusti, ja jopa nautin siitä sillä sen käyttäminen tuntuu realistiselta ja hauskalta. Traktorin nopeutta ei ole rajattu, vaan jos haluat ajaa täysillä, niin kohta saat käydä ostamassa uuden traktorin! toisinsanoen, siinä tavarat rikkoutuu ellet pidä huolta niistä. FS15, senkin saa ainoastaan modina ja siltikään se modi ei tarjoa muuta kuin sen että vahinkoa tapahtuu vain jos törmäilet, sillä se nopeus on rajattu.

        Tuossa FE2016:ssa on huonosta tuottaja/julkaisijasta päästy eroon ja tyypit kokeilee itse tehdä kerrankin kunnon simulaattoria ja into kyllä näkyy, sillä jos ja kun he saavat tehtyä sen kuntoon niinkuin ovat ajatelleet, se tulee olemaan parempi kuin mikään FS sarjan peleistä. Siinä koneet hajoavat, maasto muokkautuu, farmin rakennuksia saa upgreidattua, ja perusfarmaamisen lisäksi on puutarhauskin mukana. Jos tuo vain alkaa toimimaan, niin Giants kyllä tulee perässä kun suostuu hyväksymään sen mitä pelaajat simulaattoriltaan haluavat.

        Hitto kun Giantsissa vain ymmärtäisivät että kyseinen simulaattori pitäisi tehdä aikuisille, eikä lapsille, ja että simulaattorin täytyy olla ultrarealistinen. Giantsissa työskentelevä tyyppi selitti ettei FS pelisarjasta tehdä monimutkaisempaa, sillä muutoin lapset eivät sitä ostaisi. Lapset kun ovat kyseisen firman suurin yleisö, eli heidän palkkansa maksaja. Ymmärrän toisaalta, mutta on helevetillinen harmi etteivät he käsitä etteivät lapset ole tyhmiä!


      • Aktiivipelaaja123

        Itse en edes kynnä peltojani, vaan käytän aina suorakylvökonetta joka kylvää ja äestää samanaikaisesti, kyntämistä kun käytetään vain heinäpeltojen kääntämiseen takaisin viljely käyttöön. Yllä oleva henkilö ei ole varmaan maataloustaustaa kun ei tiedä näitä maatalouden perusteita maan muokkauksesta, vaan hän kyntää aina kaiken ja on sitten tuskastunut homman hitauteen, niin on kyntämällä homman eteneminen on hidasta ja ihan turhaa hommaa sänkipellon kyntäminen kun on nopeampikin tapa saada ne siemenet uudelleen sinne peltoon kasvamaan uutta satoa, suorakylvöllä voi myydä sen kyntöauran, äkeen ja pelkän kylvökoneen pois turhina. Niin peli nopeutuu ja voi käyttää joko automaatti kylvöä ja hankalat paikat yleensä reunat kylvää sitten itse ohjaamalla ensin V kirjain ja sitten B kirjan. V kirjain laskee suorakylvökoneen vantaat alas ja B käynnistää kylvön ja sitten ajelee reunat, kun reunat on ajettu niin leveästi ettei kone ja traktori enää voi pudota ojiin tai törmätä puihin, rakennuksiin, aitoihin tai muihin esteisiin niin keskiosan sitten antaa hoitaa automaatti kylväjä ja itse voi sitten keskittyä muihin hommiin tilalla, sama tapa toimii myös puinnissa ja muissa kone hommissa missä on automaatti tekijä eli H kirjain käytössä. :) iloa peliin, paras peli ikinä, olen nyt itse pelannut tätä monta kuukautta ja nyt aloin oman projektin oman kartta mapin tekemisen, siinä on sitten vielä lisää peliin haastetta. :)


    • Aktiivipelaaja2

      Itse lataan nykyään täältä lisä Modit FS15 peliini, on luotettava lataus sivu ja paljon vaihtoehtoja jotka laajentavat pelini ominaisuuksia huomattavasti, on niin lisä osia kuin karttojakin. http://www.farmingmods2015.com/ Suosittelen että käytte katselemassa näitä hyvät värikuvat ja selostukset ja voi ladata ilman kirjoutumisia ja saa ilmaisena kaiken ladattua nopeasti ja helposti.

    • relaaja

      Voiko farming Simulator 2013 modin ladata farming Simulator 2015:n?

    • aktiivipelaaja3

      ei voi, pitää olla muutettu toimimaan nimenomaan FS15:sta eli ne pitäisi jonkun ensin muuttaa, suoraan ei voi niitä ladata.

    • Lollero2233

      Pystyyks farmin simulaattor 2015 pelaa monin pelii steamin ja sen levyn kanssa saman aikasesti

    • Aktiivipelaaja123456

      Olen tässä viime aikoina katsellut suomalaisten tekemiä Farming Simulator 15:sta YouTubessa olevia videoita, joissa he kertovat innoissaan kuinka kyntävät peltoa, vaikka kyseessä on kultivaattori, sitten joku pehmittää vaikka kyseessä on äestäminen, näkyy että monet näistä youtuben tekijöistä ei tiedä oikeasti paljon maataloudesta, joten kannattaisiko hiukan perehtyä ensin maatalouden sanastoon. Vaikka onhan se hauskaa seurata siinä kun ei edes tiedetä mitä mikin oikeasti on. Kultivaattori on jäykkäpiikkinen äes. Kyntöaura on sitten erikseen. Niin ja kyllä kyntöauralla voi myös isontaa peltoa reunoista sitä nurmea kääntää, itse olen nyt kääntänyt kyntöauroilla myös niitä lohkojen välisiä teitä ja yhdistänyt lohkoja yhteen ja näin saanut sitten isompia lohkoja, esim. bjonholmissa olen yhdistänyt lohkot 24,29,25,30 yhteen jolloin saa jo aika hyvä kokonaisuuden ja myös kylväminen ja puiminen on helpompaa kun välitietkin on sitten tuottavina peltoina, nämä välitiet siis saa vain kyntämällä yhteen ja painamalla O-kirjainta saa kyntöauran kääntämään sen nurmen. Se kultivaattori ei ole kyntöaura, kultivaattorilla voi sitten äestää sen kynnetyn pellon. Sitten se Rapid 600 kylvökone on sellainen että siinä on se äes mukana, eikä sitä peltoa tarvitse etukäteen äestää tai kultivointiäestää, vaan Rapid600 on suorakylvökone jolla voi kylvää suoraan sänkeen ja myös kynnettyyn peltoon, koska Rapid600 sisältää sekä äkeen että kylvökoneen samassa laitteessa. Sitten Mehiläispesiä kun tekee sinne noin 3kpl niin niillä pystyy saada sen verran tuottoa että talous pysyy plussalla eli ne kompensoivat velkakorot jos ottaa täydet 200000euron velan pelissä pankista. Niin mehiläispesät sitten tuloilla saa sen koron verran tuottoa ja jää ylikin vielä, Mehiläispesiin ei tarvitse viedä mitään tarvikkeita. Sitten voi tehdä Tomaattikasvihuoneita ja Salaatti kasvihuoneita, näitä ei näy kukaan videolla tekevän suomessa YouTubessa ilmeisesti eivät ole pelissä vielä niin pitkällä. Kasvihuoneet tarvitsevat vettä ja lantaa eli Mature, jonne kannattaa siis säästää se lehmiltä tuleva Mature ja lisää Maturea saa lehmiltä kun tekee olkea ja laittaa olken sinne navettaan. Kasvihuoneet on aika hyvä tuottoisia. Mature kasvihuoneille pitää nostaa sinne etukuormaimella ja siinä olevalla Mature työvälinneellä, kasvihuoneet kannattaa siksi tehdä lähelle sitä lehmien pitopaikkaa jottei siirtomatkat tulee niin pitkiksi, esim. jokin metsikkö tai joutomaa on sopiva paikka kasvihuoneille, itse olen kaatanut koivikon pois ja siihen tehnyt sitten kasvihuone alueen lähelle lehmäpaikkaa. Koivut voi viedä sinne lampeen tai junan viereen mikä on siellä Luoteiskulmassa Bornholmissa. Tässä nyt joitakin vinkkejä, mikäli tahtoo lisää tuotantoa voi tehdä myös Aurinkopaneeli paikan ja vaikka tuulimyllyn mutta tuulimyllyt maksavat 1,2miljoonaa euroa kappale joten niitä ei alussa saa kukaan ilman rahamodeja, mutta ilman rahamodeja pelaamisessa on kuitenkin enempi jännitystä. :)

    • Aktiivipelaaja1234567

      Niin ja jatkoksi vielä Lampaista saa villaa, kun villaan on kuusipaalia pinossa niin se on täynnä 100% niin kun villan vie sinne villan myynti paikkaan niin siitä saa silloin noin 10000euroa ja lampaita kannattaa hankkia ainakin 200kpl niin saa nopeammin sen 6paalin kuorman valmiiksi, se 6paalia on sidottu yhteen ja sen voi siirtää etukuormaimessa olevalla lattapiikeillä jotka on siis siirtohaarukka piikit juuri kuormalavoja varten. Voi toki käyttää myös paalien siirtoon rekkaan liitettävää koneiden kuljetus perävaunua, yksittäisen paalikuorman voi siirtää myös henkilöautolla koska sen takaluukun saa käännettyä alas ja etukuormaimella traktorilla nostaa sitten sen paalit sinne autoon, hyvä olisi olla villanmyynti paikalla myös oma traktori etukuormaaja jolloin saa sen paalin sieltä autosta alas ja villan myytyä pois. Lampaat ei tarvitse muuta kuin heinää joten ne on helppohoitoisia, heinä riittää niille kaukalossa yleensä 6vrk:ta kerralla siis peli vuorokausia, joten seuraa vain että kaukalo on vihreänä heinistä kun käy katsomassa onko villa paaleja 6kpl. Alkuun itsekin luulin että kun on 1 paali niin silloin on valmis mutta nyt on selvinnyt että pitää olla 6paalia kasassa että on se 100% valmis ja silloin pitää ainakin siirtää se paali siitä alustalta pois jotta siihen voi tulla lisää villaa, voi toki siirtää siihen johonkin viereen ja viedä kerralla sitten enempi sitä villaa myyntiin, isompi kuorma. Paalikärrylläkin voi ajaa villapaaleja siis sillä tasapohjaisella paalikärryllä joka on aika halpa, mutta pitää ajaa varovaisesti ettei paalit putoa kärrystä pois liukuen. :) FS15 pelissä riittää tekemistä, eilen taisin itse sitä pelata 15tuntia putkeen näin kun lomalla nyt olen kun maatila hommani on nyt tältä vuodelta ohitse, olen ammattimainen maatalousyrittäjä, näin menee talvi mukavasti, kun ulkona on maajäässä niin FS15 ei maa jäädy koskaan vaan voi viljellä maata läpi talven ja istuttaa vaikka puuntaimia :)

    • Aktiivipelaaja12345678

      No niin hieman vielä jatkoa edellisiin kirjoituksiini. Moni ei tiedä että puimureiden pöydät eli ne joissa on se kela ja leikkuuterä niin tässä FS15 sopivat keskenään eri merkkisiin puimureihin, joten Sampossa kun on vakiona se 4,2m terä niin siihen saa kyllä kaikki ne muutkin kiinni suoraan ja se NewHollandin 5,5m terä on kätevä koska sillä pystyy vielä viljakierukkatorvi riittää tyhjennykseen, leveämmillä sitten täytyy esim. takaa peräkärryyn pakittamalla laittaa viljat sinne kärryyn, mutta myös 13,7m pöytä sopii Sampoon ja sillä voi puida jolloin puinti on todella nopeaa, tosin Sampon 4200litran säiliön joutuu tyhjentää useammin, mutta leveämpi pöytä on paljon halvempi ostaa kuin se puimurin runko, joten ensin kannattaa päivittää sitä leikkuuteräpöytää leveämmiksi ja näin nopeuttaa sitten lohkojen puintia ja kun rikastuu niin voi sitten ostaa isompia puimurin runkoja. // Sitten toiseen asiaan mitä ei moni näytä tietävän edes näistä YouTube videoiden tekevistä "ammattilaispelaajista" on se että peräkärryjä voi yhdistää tosiinsa mikäli peräkärryssä on takalaidan alareunassa liitäntä paikka peräkärryn aisaa varten, esim. aloitus kärry on se 8500litran niin voi ostaa samanlaisen kärryn ja liittää ne toisiinsa ja näin saa lisää kuljetuskapasiteettia, itselläni on ollut jopa 4kpl kärry "junia" mutta toki ne vaativat sitten aina enempi voimaa traktorista kun painoa on enempi mutta voi vetää yhdellä traktorilla useita perävaunuja samaan aikaan ja voi laittaa eri viljoja eri kärryihin. Myös se 32000litran kärryn voi liittää toisiinsa jonoksi ja laittaa niin monta kärryä kun traktori jaksaa vetää ja käännöksissä pystyy kääntää, mutta 4kpl liikkuu ihan hyvin. Myös vankkurikärry 21000litran voi liittää myös "junaksi", toki on kärry malleja joista puuttuu liitäntä takaa aisalle niitä voi liittää kyllä "junan" viimeisiksi kärryiksi. Joten jos sinulla on alussa vaikka se 8500litran kärry niin kannattaa ostaa toinen samanlainen 8500litran kärry ja kytkeä nämä yhteen niin pystyy silloin siirtämään 2x8500litraa eli 17000litraa jolloin sinulla vähenee siirtoajot ja peli nopeutuu ja kun myyt viljaa samalla saat sitten enempi rahaa niistä. Jolloin voi sitten ostaa nopeammin lisää peltoja itselle ja jonain päivänä omistaa kaikki pellot mitä vaikka Pjörnholmissa on :)

    • Massikka61

      Olen tehnyt harrastus pohjalta FS15 pelistä pelivideoita jotka löydät osoitteesta kotisivulta WWW.MASSIKKA61.COM Olen tehnyt Suomalaisista mapeista: Teerivuori, Kotiseutu, Valkeala, Rikantila, Kuusirinne, Sivurinne, Isojoki, Korpela, Metsätien varrella, Koskela. Laajakangas ja Olkiluoto tulevat mukaan Helmikuussa. Ulkomaalaisista mapeista: Pelin mukana tulevista Bjornholm ja Westbridge. Muista ulkomaalaisista mapeista: Pieselbach, Gorale, Southern Norway, Valley East USA, Map Belgique, Vallee de la Dordogne, Flevopolder, Bjonholm Mining Construction and Economy. Kotisivulta Massikka61.com löytyy videoiden Youtube linkit ja videoiden pituudet pääasiassa videot ovat 15-20minuutin pituisia. Videoita katselemalla voit nähdä millaista on missäkin mapissa ja mitä niissä voi tehdä, videoita voi katsella myös ajankuluna kuin elokuvia. Videoissa on suomenkielinen selostus. Tämä on tämmöinen Tiedotus että tämmöisiä videoita on nyt olemassa. Aloitin videoitten tekemisen FS15 pelistä 21.11.2015 alkaen eli on uusi juttu tämä minulle. Videoita on jo kymmeniä ja lisää tulee joka kuukausi FS15 pelistä 20-40kpl. Lisäksi nyt uutena on peli videoita Minecraft ja World of Warcraft peleistä ne aloitin nyt Helmikuussa niistä tehdä. Pääpaino on kuitenkin pelivideoissani Farming Simulator 15 eli Farming Simulator 2015 pelin eri mapeista tehdyt videot. Olen aiemmin kertonut videoistani LS-FIN:ssä mutta kaikki ei siellä ole jotka harrastaa FS15 peliä tai teillä on semmoinen peli itsellänne tai tutullanne. Niin laitan tästä tiedotteen myös näin kaikille suomalaisille avoimeen Suomi24 kautta tiedoksi. :) Näin voitte tutustua pelin ominaisuuksiin. Olen myös tehnyt kolme videota missä on mistä saat peliisi modeja ja mappeja hankittua ja miten. Itse olen harrastanut FS15 pelaamista Tammikuusta 2015 alkaen aktiivisesti lähes joka päivä. Olen maatalousyrittäjä joten videoilla oleva selostukseni on taustalla myös tietoa Maatalous ja Metsätalous aiheista. Videoilla on Viljanviljelyä, Metsätaloutta, Lehmien kasvatusta, Lampaiden hoitoa, Kanojen pitoa. Joissakin mapeissa on myös Sikoja ja Vasikoita. Sekä montaa muuta aihetta. Myös on koneita Traktoreita ja niiden työvälineitä, Puimureita ja niihin pöytiä eli etulaitteita, Kuorma-autoja, Autoja, Mönkijöitä, Mopoja, Moottoripyöriä, Junia, Lentolaitteita, Veneitä ja muita on modeina saatavilla FS15 peliin mappeihin mukaan. Suurin osa mapeista ja modeita on ilmaisia hankkia. Itse en ole ostanut mitään muuta kuin FS15 pelin, kaikki mapit ja modit mitä videoissa esiintyy niin olen ilmaisena hankkinut niiden latauspaikoista. Näiden videoitteni kautta voit saada omasta FS15 pelistä paljon enempi irti myös niistä pelin mukana tulevista mapeista Bjornholm ja Westbridge. :) Että tämmöistä tällä kertaa. Kiitos kaikille teille kiinnostuksestanne. Terveisin Massikka61

    • Farmerjack

      Miten ps4 saa ladattua modeja?

    • Anonyymi

      Pelaan farming 19 simulator ps4 peliä. Voisiko joku kertoa mistä löytyy no man`s land?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe