Vähän olis kivaa jos saisin ravintolan jossa paiskaa jokanen kitisijä ovesta ulos.eli palkkaan portsarin sitä varten.sitten laadunvalvoja joka maistaa ruokaa ennen ku viedään pöytään.eli jos asiakas väittää että raakaa niin sitten saa nauraa kunnolla.tämä tulee toimimaan
voisin perustaa rauhallisen ravintolan
9
91
Vastaukset
- eheivvv
Ilmoitahan sitten kun pidät avajaiset.
- monkeycustomers
Onko jotaki mieles.?
- ruokaonhyvää
monkeycustomers kirjoitti:
Onko jotaki mieles.?
Ihanaa jos tälläinen tulisi.saisi syödä rauhassa eikä tarvisi kuunnella kitinää vierestä
- ImeMunMunaa
rauhallista varmasti olisi, mitä jos poket ei ylipäätänsä päästäisi ketään sisään, muista jokainen asiakas on potentiaalinen kriitikko
- OiAikojaOiIhmisiä
Tolla asenteella sun ei kuulu ravintolaa perustaa, on parempi vaan, että lämmität kotonasi pinaattilettuja mikroaaltouunilla. Siinä sulle ravintolaa, voit olla itsesi ovimies ja maistaja samalla kertaa.
- sun ikäs oli ? 16?
Jopas on loistoidis.
Ravintola sen takia että saa heittää asiakkaita ulos.
Ja nauraa päälle.- ei huono heiiiii
Vitu hyvä idea
- niinmakaakuinpetaa
Samalla formaatillahan kaikki ns. huippuravintelit toimivat - tärkeintä on törkeät hinnat ja valittavat ulos nöyryytysten kera.
Parasta rafloille olisi varmaan ettei olisi valittavia asiakkaita ja fyffe tulisi seinästä, mutta kun näin ei vain ole vaan maksaviakin asiakkaita tässä taloustilanteessa tarvitaan, että jonkin sortin kumarrus myös asiakkaan suuntaan tarvitaan vaikkakaan se ei välttämättä oman "filosofian" mukaista olisikaan.
Onneksi taloustilanne on mikä on ja hihistelijätkin joutuvat sopeutumaan immeisten makuihin.
Pahinta tekee oikeastaan ruokakilpailujen tuomaristojen kokoonpano - kotikokki-tasoiset ns. ruoka-entuastit arvuuttelevat yli-aikaisia ruoka-annoksia naama vakavina ja muka asettavat niitä paremmuusjärjestykseen. Joku pikkumyy-kampauksessaan framille kehtaava itkee tunnin maistamista odottanutta pasta-ateriaa kuivakkaaksi ja tahmeaksi vaikka ei itse omissa ohjelmissaan parempaan pystyisi.
Joku björkki taas heittää loskat arvostelijoiden suuhun mieluummin kuin parantaa omaa toimintaansa ja tämä ns. ruokakriitikko voisi katsoa peiliin ja unohtaa slim-fit asusteensa hyllyyn - laatu ja osaaminen näkyy myös päällepäin. Tosin eräs Master chef Australian huipputseffi muistuttii ulkoasultaan alkoholisoitunutta, vanhaa huippuälykästä tuttuani, joka elämän koettelemana on langennut pohjan pahnoille - ehkä ulkoasu ei vain käy yksiin osaamisen ja tiedon kanssa.
Se, että ravinteli vittuilee maksavalle asiakkaalle on kyllä syvältä ja se snobismi pitää kyllä poistaa ravintoloitsien kasvoilta - onneksi nykyinen taloustilanne tekee monista huihai-tseffeistä nöyrää poikaa. - raflanomistaja
niinmakaakuinpetaa kirjoitti:
Samalla formaatillahan kaikki ns. huippuravintelit toimivat - tärkeintä on törkeät hinnat ja valittavat ulos nöyryytysten kera.
Parasta rafloille olisi varmaan ettei olisi valittavia asiakkaita ja fyffe tulisi seinästä, mutta kun näin ei vain ole vaan maksaviakin asiakkaita tässä taloustilanteessa tarvitaan, että jonkin sortin kumarrus myös asiakkaan suuntaan tarvitaan vaikkakaan se ei välttämättä oman "filosofian" mukaista olisikaan.
Onneksi taloustilanne on mikä on ja hihistelijätkin joutuvat sopeutumaan immeisten makuihin.
Pahinta tekee oikeastaan ruokakilpailujen tuomaristojen kokoonpano - kotikokki-tasoiset ns. ruoka-entuastit arvuuttelevat yli-aikaisia ruoka-annoksia naama vakavina ja muka asettavat niitä paremmuusjärjestykseen. Joku pikkumyy-kampauksessaan framille kehtaava itkee tunnin maistamista odottanutta pasta-ateriaa kuivakkaaksi ja tahmeaksi vaikka ei itse omissa ohjelmissaan parempaan pystyisi.
Joku björkki taas heittää loskat arvostelijoiden suuhun mieluummin kuin parantaa omaa toimintaansa ja tämä ns. ruokakriitikko voisi katsoa peiliin ja unohtaa slim-fit asusteensa hyllyyn - laatu ja osaaminen näkyy myös päällepäin. Tosin eräs Master chef Australian huipputseffi muistuttii ulkoasultaan alkoholisoitunutta, vanhaa huippuälykästä tuttuani, joka elämän koettelemana on langennut pohjan pahnoille - ehkä ulkoasu ei vain käy yksiin osaamisen ja tiedon kanssa.
Se, että ravinteli vittuilee maksavalle asiakkaalle on kyllä syvältä ja se snobismi pitää kyllä poistaa ravintoloitsien kasvoilta - onneksi nykyinen taloustilanne tekee monista huihai-tseffeistä nöyrää poikaa.Älä ny valita
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1722256
- 1932130
Onneksi olkoon Venäjä!
Presidentti Putin on saanut vaaleissa vahvan kannatuksen ja siis jatkokauden toimessaan Venäjän presidenttinä. Onnittulu1942096- 591899
- 291430
Näin kävi tänään
Olin tänään kauan vessassa ja haaveilin sinusta nainen. Melkein jäi pyyhkimättäkin.241311Nyt kun kaipaan sinua, ilman toivoa sinusta
huomaan, miten paljon sinua menneen noin vuoden aikana ajattelinkaan. Et arvaakaan, miten pitkiä yksinäiset tunnit tääll821259Yritysten osingot jaettava työntekijöille
Työntekijäthän yrityksen tuloksenkin tekevät. Omistajat voivat alkaa työntekijöiksi saadakseen oman osuutensa. Muutos1781246- 461104
- 1251104