Vähän olis kivaa jos saisin ravintolan jossa paiskaa jokanen kitisijä ovesta ulos.eli palkkaan portsarin sitä varten.sitten laadunvalvoja joka maistaa ruokaa ennen ku viedään pöytään.eli jos asiakas väittää että raakaa niin sitten saa nauraa kunnolla.tämä tulee toimimaan
voisin perustaa rauhallisen ravintolan
9
93
Vastaukset
- eheivvv
Ilmoitahan sitten kun pidät avajaiset.
- monkeycustomers
Onko jotaki mieles.?
- ruokaonhyvää
monkeycustomers kirjoitti:
Onko jotaki mieles.?
Ihanaa jos tälläinen tulisi.saisi syödä rauhassa eikä tarvisi kuunnella kitinää vierestä
- ImeMunMunaa
rauhallista varmasti olisi, mitä jos poket ei ylipäätänsä päästäisi ketään sisään, muista jokainen asiakas on potentiaalinen kriitikko
- OiAikojaOiIhmisiä
Tolla asenteella sun ei kuulu ravintolaa perustaa, on parempi vaan, että lämmität kotonasi pinaattilettuja mikroaaltouunilla. Siinä sulle ravintolaa, voit olla itsesi ovimies ja maistaja samalla kertaa.
- sun ikäs oli ? 16?
Jopas on loistoidis.
Ravintola sen takia että saa heittää asiakkaita ulos.
Ja nauraa päälle.- ei huono heiiiii
Vitu hyvä idea
- niinmakaakuinpetaa
Samalla formaatillahan kaikki ns. huippuravintelit toimivat - tärkeintä on törkeät hinnat ja valittavat ulos nöyryytysten kera.
Parasta rafloille olisi varmaan ettei olisi valittavia asiakkaita ja fyffe tulisi seinästä, mutta kun näin ei vain ole vaan maksaviakin asiakkaita tässä taloustilanteessa tarvitaan, että jonkin sortin kumarrus myös asiakkaan suuntaan tarvitaan vaikkakaan se ei välttämättä oman "filosofian" mukaista olisikaan.
Onneksi taloustilanne on mikä on ja hihistelijätkin joutuvat sopeutumaan immeisten makuihin.
Pahinta tekee oikeastaan ruokakilpailujen tuomaristojen kokoonpano - kotikokki-tasoiset ns. ruoka-entuastit arvuuttelevat yli-aikaisia ruoka-annoksia naama vakavina ja muka asettavat niitä paremmuusjärjestykseen. Joku pikkumyy-kampauksessaan framille kehtaava itkee tunnin maistamista odottanutta pasta-ateriaa kuivakkaaksi ja tahmeaksi vaikka ei itse omissa ohjelmissaan parempaan pystyisi.
Joku björkki taas heittää loskat arvostelijoiden suuhun mieluummin kuin parantaa omaa toimintaansa ja tämä ns. ruokakriitikko voisi katsoa peiliin ja unohtaa slim-fit asusteensa hyllyyn - laatu ja osaaminen näkyy myös päällepäin. Tosin eräs Master chef Australian huipputseffi muistuttii ulkoasultaan alkoholisoitunutta, vanhaa huippuälykästä tuttuani, joka elämän koettelemana on langennut pohjan pahnoille - ehkä ulkoasu ei vain käy yksiin osaamisen ja tiedon kanssa.
Se, että ravinteli vittuilee maksavalle asiakkaalle on kyllä syvältä ja se snobismi pitää kyllä poistaa ravintoloitsien kasvoilta - onneksi nykyinen taloustilanne tekee monista huihai-tseffeistä nöyrää poikaa. - raflanomistaja
niinmakaakuinpetaa kirjoitti:
Samalla formaatillahan kaikki ns. huippuravintelit toimivat - tärkeintä on törkeät hinnat ja valittavat ulos nöyryytysten kera.
Parasta rafloille olisi varmaan ettei olisi valittavia asiakkaita ja fyffe tulisi seinästä, mutta kun näin ei vain ole vaan maksaviakin asiakkaita tässä taloustilanteessa tarvitaan, että jonkin sortin kumarrus myös asiakkaan suuntaan tarvitaan vaikkakaan se ei välttämättä oman "filosofian" mukaista olisikaan.
Onneksi taloustilanne on mikä on ja hihistelijätkin joutuvat sopeutumaan immeisten makuihin.
Pahinta tekee oikeastaan ruokakilpailujen tuomaristojen kokoonpano - kotikokki-tasoiset ns. ruoka-entuastit arvuuttelevat yli-aikaisia ruoka-annoksia naama vakavina ja muka asettavat niitä paremmuusjärjestykseen. Joku pikkumyy-kampauksessaan framille kehtaava itkee tunnin maistamista odottanutta pasta-ateriaa kuivakkaaksi ja tahmeaksi vaikka ei itse omissa ohjelmissaan parempaan pystyisi.
Joku björkki taas heittää loskat arvostelijoiden suuhun mieluummin kuin parantaa omaa toimintaansa ja tämä ns. ruokakriitikko voisi katsoa peiliin ja unohtaa slim-fit asusteensa hyllyyn - laatu ja osaaminen näkyy myös päällepäin. Tosin eräs Master chef Australian huipputseffi muistuttii ulkoasultaan alkoholisoitunutta, vanhaa huippuälykästä tuttuani, joka elämän koettelemana on langennut pohjan pahnoille - ehkä ulkoasu ei vain käy yksiin osaamisen ja tiedon kanssa.
Se, että ravinteli vittuilee maksavalle asiakkaalle on kyllä syvältä ja se snobismi pitää kyllä poistaa ravintoloitsien kasvoilta - onneksi nykyinen taloustilanne tekee monista huihai-tseffeistä nöyrää poikaa.Älä ny valita
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 575480
Tappo Kokkolassa
Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap233507Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti
Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei281632Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?
Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei2031579- 761076
MAKEN REMPAT
Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna261048Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan
5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee49907Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille
Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel259836Välillä käy mielessä
olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.71799Mulla on kyllä
Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..35798