Lisää peruskoulun ala-asteikäisistä:

onko osunut!

Voisiko se kakara pitää turpansa kiinni. Ainakin niin kauan, kuin se itte ei edes erota mikä on omaa ja mikä ei. Kun se ei tiedosta, että se minkä se tieltä tai pihasta tai mistä sitten löytääkään ja näkee vielä kenelta se löytämänsä on tippunut, niin niin kauan kuin se kakara ei sitä tavaraa oikealle omistajalle palauta vaan ottaa omakseen ja tulee vielä nurkan takaa huutelemaan, että haistattelutavaroista on turha tehdä ilmoituksia (tiedä sitten kenelle sillä tavaralla oli haistateltu ja kehottiko se poliisisetä jolle tavarasta ilmoitettiin, tosin ensin se ei sitä ilmoitusta olisi ottanut vastaan vaan kun sille poliisille sitten esitetttin kysymys, että mikäs se on se teidän löytötavarapuolen tekstinne netissä, että alta 20 e arvo, niin voi pitää, mutta isompi pitäs niin kuin toimittaa omistajalle - täh, niin sitten se kyllä siitä lievän kavalluksen teki) joo, niin niin kauan kuin ei edes tollasta rehellisyyttä ja tietoa päästä löydy niin PIDÄ KAKARA SUUS KIINNI!

Kyllä nämä eräänkin ala-asteen oppilaat sitten tosi "fiksuja" ovat vissiin!

Että on ne niin "hyväkäytöksisiä ja osaavia ja tietäviä ja nerokkaita ihan"!

Tulleet vissiin vanhempiinsa! Näillehän on ja sellaset leveitten perseitten ja kaiken muun sekopäisyyden möykkääjät oikein sankareita, eihän ne mitään pahaa tee! Ihan ok! Oikein superüber hyviä ja mainioita ja mitä älykkäimpiä, mutta se jolle ne niitä paskojaan huutelevat niin se on se yksinkertainen! Näinkö olis!
Ja samaan aikaan esim. tänään jossain iltapäivälehdessänne puhutaan josta piilosolvauksista! Ai jaa!

No, näinhän se menee, että kun yks helvetin kaheli, oikein superüber ammattilainen ja oikein tasokkaan ammatillisesti käyttäytyvä vaan hilluu ja nauraa räkättää niin että kuset on miltei housuissa ja sille esitettyyn kysymykseen vielä tokaseen, että kattokaas nyt kun se yrittää olla fiksu. Niin joo, niin siitähän ei enää mikään ruljanssi pysähdy! Se on siinä!
Ja paskanen räjähteistä hilluva kusipää, savolainen sika oikein, niin vaikka kuinka sitten jälkeenpäin jossain yrittää että no, kaikillahan sitä oli, niin siinä vaiheessa kun yhtä pilkataan niin ei tullut mieleen mennä sanoon, että joo, kaikilla!
Ja ihan vielä sieltä jostain PASKANTUOTTAJISTA LÄHTIEN, no, silläkin ääliöllä on, ja viissin kaikkien mielestä ihan ok käyttäytyvällä, on se rekisterinumero jossain terhikissä, että samaa paska ammattilaisten joukkuetta.

No, riittääkö.Naureskeltasko taas!

Kyllä on! Että mahtaa olla silläkin kakaralla olla juuret jossain terhikin ammattilaisten joukossa! Hyvin menee!

Hyvää porukkaa!

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perseestä olette!

      Ja tämähän se on se kaikkein tärkein: Mitäs tulit tänne, eihän sulla ole mitään siteitäkään tänne!

    • sikalauma vapaana!

      Ei tarvitse tulla tänne päin huutelemaan yhtään mitään, niin kauan kuin se oma käyttäytymisenne kaikkine älyttömyyksinne menee ihan ok:na. Silloinhan sitä on vain alettava tekemään ihan samaa teihin itseenne päin, jos kerran kaiken maailman paskantuottajista huutelut ja kuset housuissa hilluvat idiootit ovat ok ja niin arvostettuja ja kunnioitettuja että. Ja ihan saa kaiken omakseenkin ottaa ja nurkan takaa huudella.

      Ai jaa. Että kakara vois mennä kysyyn uudelleen, että onko ihan osunu! Ja mitäs ne on itte tehneet? Paskasesti törkkineet ja nauraneet räkäsesti päälle, ja vieläkö pitäs kunnioittaa tollasta paskasakkia!"
      Millähän perusteella! Että ihan kun on joku ammattinimike, niin se on sitten se kun tollasen paskan muuttaa jokskun erittäinkin hienoksi ja osaavaksi!

      • perseestä teille!

        AMMATTINIMIKKEEN voi saada ihan vaan sillä että just ja just selviää kokeista ja testeistä. Mutta se osaaminen on sitten sitä että perseestä menee! Näin se on!


    • onks kivaa?

      Mitäs tietoa turkulaisilla on niistä ovikellon soittelijoista ja rapussa kiiresti ulos juoksevista pelleistä, joilla oli vissiin kovasti asiaa. Mitäs tietoa turkulaisilla niistä on! Nämähän ne oli ja jo ennen niitä paskantuottajia. Mitäs tietoa teillä näistä on? Eihän teillä mitään tietoa niistä ole. Mut sehän on ilmiselvää, että tämän kirjoittaja on se YKSINKERTAINEN. Kovasti teillä kyllä tietoa vissiin on.

      Mitäs tietoa teillä on siitä jostain jonkun pelastuslaitoksen pellestä joka tehtävää suorittaessaan möykkää perskarvoista. Mitä perskarvoja se siinä möykkäs? Oliks sille jäänyt jonkun aikaisemman tehtävän karvattomat tai karvaiset perseet ikuisiksi ajoiksi mieleen ja halusi jakaa sitten kokemuksiaan jonkun kanssa jonka ohi muuten vaan tallusteli - oliks sillä siinäkin joku tehtävä meneillään liittyks siihen tehtävään perskarvat vai oliks ne tän perskarvat vai mitä perskarvoja ne oli. Mutta siis tehtävää suorittaessaan hyvää käytöstä taas osoitti vai oliks se sellainen perskarvavitsi niin kuin oli kaiken maailman rappukäytävähuuteluvitsi ja paskantuottajavitsi ja sitten oli vielä räjähtelyvitsit ja mitäs muuta! Olitteko paikalla, oletteko oikeasti tietoisia miten ne tilanteet meni? Täh? Joo, ei teil oo mitään tietoo, mut te vaan möykkäätte lämpimiksenne!
      Tai sitten nää ovikellon nupin sisäänpainamiset. Joo, siin on ja joku oivaltanut jonkun salatun viestin, jota se haluaa niin kuin julistaa. Että painetaan nuppi sisään, ja sitten kun se kaivetaan ulos, niin sitten se taas jotenkin vaan painetaan takaisin sisään! No jaa, yksinkertanen se on kun ovikellon nuppi sisään painetaan, eiks jeh. Joo, yksinkertanen! Mut se vaan, että ilkivaltaahan se oikeesti on, mutta kyl se taas siinäkin niin kuin turkulaisen mielestä on se toinen kun on yksinkertanen, ei se painaja. Ja kukas sen ovikellon nupin kuitenkin niin kuin omisti. No, ei se ollut vissiin se isäntäkään, mut ei se ollut asukaskaan. Mut joku sitä ilkivaltaa jonnekin teki, mutta hauska ja älykäs se turkulaistenkin mielestä on!

      Ja ämmä hihkuu kuset housuissa, ammatillinen käytös ja hienoo, ja arvostettuu ihmisrotuu...... Niin kuin kaikki muuutekin helvetin pellet!


      Kaikkee sitä onkin ja kaikki pitäs vaan ottaa vastaan, ja lopultakin siis jo uskoo että se on tämä kun on tyhmä ja yksinkertanen ja kaikkeen syypää ja ittehä oot tehnyt ja sitä rataa! Että paskantuottajista lähtien, ne on sitten hyviä nää rekisterinumeron Terhikissä omaavat! Kyl on! Ei voi kuin ihmetellä! Asiallisia ja älykkäitä ihmisiä.

      Repikääs taas tosta!

      Onks liian iso likapyykkikone! Älkääs nyt, mitäs täl on välii, siithän se lähti jo ennen mitään "melkeen polkupyörävarkauksia", vaikka te muuta väitätte. Onkos tässäkään nimiä ja kuvia. Jaa no, jossain on ollut, ja jossain ollut niin hyvät vitsit ja niitä vitsejä vielä lisää väännettin yhteen osoittaen niin että nimiä vaan huudeltiin koko kylässä eikä kukaan piittaa pätkääkään! Että joo piilosolvauksista ne kirjoittelee jossain iltapäivälehdissä. Mitäs siit mitä jotkut tekee! Sikoja! Poliisisetäkin ohi mennessään eräänäkin kauniina päivänä vaan sano, että huuda takas, kauankos ittekään pullaas paistoit! Ja kaiken maailman: "NYT SYÖT KYLLÄ OMAA PULLAAS!" Ai jaa, oliks se uhkaus vai. Että syötetään pullaa. Mitä pullaa syötät! Joku täs nyt mättää!

      Repikääs nyt! Oliks teillä jotain kommentoitavaa, kun olette kerran paikalla ja läsnä olleet ja tiedätte Jumalan nimeen ja käsi Raamatulla vannoen että näin.
      Ja paskantuottajat vielä!

      Ja leveät perseet! Hihihi hienoo, ja mitäs tänne tulit kun ei sulla oo mitään siteitäkään tänne päin!

      • sekin vielä!

        Savolainen vitsailija lähtee kesälomareissulle. Mitäs se teki, ihan vaan vitsiksi teille? Köytti asunnostaan kai jääkaappi-pakastimen littanan farmarinsa katolle! Repikää siitä sen äijän päälle vitsejä!

        hehehhehhehe. Näky oli komea, kun jätkä läks perheineen mökille, ei sentäs ollut mikään täti Monika!


      • sdfzsdfsdfdsfg
        sekin vielä! kirjoitti:

        Savolainen vitsailija lähtee kesälomareissulle. Mitäs se teki, ihan vaan vitsiksi teille? Köytti asunnostaan kai jääkaappi-pakastimen littanan farmarinsa katolle! Repikää siitä sen äijän päälle vitsejä!

        hehehhehhehe. Näky oli komea, kun jätkä läks perheineen mökille, ei sentäs ollut mikään täti Monika!

        tekis niin vitusti mieli laittaa sen porukan kuva tähän! Eikä ookaan kovin tavallinen kuva, kyllä siitä jo näkee, että on vähän viksantanutta porukkaa! Ittehän ovat netissä jakaneet kuviaan! Mitä kaikkee kuvaa siel onkaan. Jätkä viel osotteli yläpuolella olevalta parvekkeeltaan kamerallaan tähän päin! Joo, ei se varmaan hyvää kuva saanut, kun oli yläpuolella, mut halus kai vihjata että kuvia liikkuu!

        Että mitäs siit, johan ne huuteli ympäri kyliä ja jätkät keksi koko ajan lisää vitsejään, joita kyllä on niitäkin vitsejä tänne päinkin kaiken maailman turistit säätäneet.

        Siin on!"

        Paskantuottajat! Oliks jotain vielä! Mitäs puuttuu? Onk jäänyt kaivaan turkulaistenkin mieltä, että kun siinä oliis joku voinu vaikka kuolla niin kuin ne sano! Joo, missä vaiheessa olis joku voinut kuolla! Olisko voinu kuolla? Ja sitten vielä nää saatanan paskantuottajat, no, sitten kun tulee yks uus paskantuottaja, niin kyl se vaan niin on että isäntä vetää röökii sisällä vaan itse paskantuottaja makaa ulkona, mut tostakin otti jo kananemo-äijä paineita ettei vaan....Ettei vaan! Tollasta! Ja hyväkäytöksinen jätkä tulee asuntoon sisään, ei sen tartte omaa nimeään koskaan sanoo, senpä takia se voikin halutessaan jostain levitellä paskapuheitaan, eihän se toinen edes tiedä YHTÄKÄÄN ASIAA EN EPÄSELVÄKSI JÄTÄ -TYYPIN nimeä! On se muuten hyvä, että on sellasia yhtiöitä, joissa on useita taloja, mutta yks yhtiö, on raput A:sta J:hin ja talot erillään, että sitten kun se äijä pikaliimailee jostain syystä seiniltä tippuvia kaakeleitaan niin mitenkään se ei voi tossa talossa ketään yhtä ihmistä ruveta osoittelemaan vaikka kovasti sen varmaan tekis mieli!

        tollasta!Repikää siitä taas!

        JÄKÄTI JÄKÄTI JÄKÄTI JÄKÄTI JÄKÄTI ja terhikin rekisterinumero se se on laadun tae ja erinomaisen ihmisen merkki! Siit ei ihminen paremmaksi muutu, ei ainakaan jossain paskasessa terveyskeskuksessa!

        Hehehhehehehhehehehehe

        Huvia elämäänne! Uskallusta riittää!


        Pistettäiskö jo suloinen perhepotretti esiin!

        Jäkäti jäkäti jäkäti jäkäti jäkäti jäkäti. Joo niin sen perheen jäsenhän kävi vielä rapussa esittelemässä hirnuvat naurunsa kun siitä talosta kamoja muuttoautoon kannettiin ja luultiin että asia oli siinä, kun kerran herran taloyhtöstä olivat sanoneet, että ei ole syytöksiä heillä. No, oliks turkulaisilla jotain osaa näissä yhtiöissä? TÄH!"
        Mitäs vittua tänne möykkäätte sekopäisyyksiänne ja paskaset terhikin numeron omaavat vitun kahelit ja sikamaiset terkkarin väkenne! Ja paskaset poliisinne ja pelastuslaitoksen kahelinne!"

        JOO!

        Tarvitaanko teidän sekopäisyyksiänne! Ei tarvita! Menkääs sinne terkkariin möykkäämään! Sieltä löytyy sielunkumppanit!

        SIAT! Ja joku helvetin kännipäinen pariskunta jonka jokaviikonloppuiset tappelut ja hoilotukset ja koiran räkätykset ynnä muuta, joo, hyvää sakkii!


      • dghjklnmöä
        sdfzsdfsdfdsfg kirjoitti:

        tekis niin vitusti mieli laittaa sen porukan kuva tähän! Eikä ookaan kovin tavallinen kuva, kyllä siitä jo näkee, että on vähän viksantanutta porukkaa! Ittehän ovat netissä jakaneet kuviaan! Mitä kaikkee kuvaa siel onkaan. Jätkä viel osotteli yläpuolella olevalta parvekkeeltaan kamerallaan tähän päin! Joo, ei se varmaan hyvää kuva saanut, kun oli yläpuolella, mut halus kai vihjata että kuvia liikkuu!

        Että mitäs siit, johan ne huuteli ympäri kyliä ja jätkät keksi koko ajan lisää vitsejään, joita kyllä on niitäkin vitsejä tänne päinkin kaiken maailman turistit säätäneet.

        Siin on!"

        Paskantuottajat! Oliks jotain vielä! Mitäs puuttuu? Onk jäänyt kaivaan turkulaistenkin mieltä, että kun siinä oliis joku voinu vaikka kuolla niin kuin ne sano! Joo, missä vaiheessa olis joku voinut kuolla! Olisko voinu kuolla? Ja sitten vielä nää saatanan paskantuottajat, no, sitten kun tulee yks uus paskantuottaja, niin kyl se vaan niin on että isäntä vetää röökii sisällä vaan itse paskantuottaja makaa ulkona, mut tostakin otti jo kananemo-äijä paineita ettei vaan....Ettei vaan! Tollasta! Ja hyväkäytöksinen jätkä tulee asuntoon sisään, ei sen tartte omaa nimeään koskaan sanoo, senpä takia se voikin halutessaan jostain levitellä paskapuheitaan, eihän se toinen edes tiedä YHTÄKÄÄN ASIAA EN EPÄSELVÄKSI JÄTÄ -TYYPIN nimeä! On se muuten hyvä, että on sellasia yhtiöitä, joissa on useita taloja, mutta yks yhtiö, on raput A:sta J:hin ja talot erillään, että sitten kun se äijä pikaliimailee jostain syystä seiniltä tippuvia kaakeleitaan niin mitenkään se ei voi tossa talossa ketään yhtä ihmistä ruveta osoittelemaan vaikka kovasti sen varmaan tekis mieli!

        tollasta!Repikää siitä taas!

        JÄKÄTI JÄKÄTI JÄKÄTI JÄKÄTI JÄKÄTI ja terhikin rekisterinumero se se on laadun tae ja erinomaisen ihmisen merkki! Siit ei ihminen paremmaksi muutu, ei ainakaan jossain paskasessa terveyskeskuksessa!

        Hehehhehehehhehehehehe

        Huvia elämäänne! Uskallusta riittää!


        Pistettäiskö jo suloinen perhepotretti esiin!

        Jäkäti jäkäti jäkäti jäkäti jäkäti jäkäti. Joo niin sen perheen jäsenhän kävi vielä rapussa esittelemässä hirnuvat naurunsa kun siitä talosta kamoja muuttoautoon kannettiin ja luultiin että asia oli siinä, kun kerran herran taloyhtöstä olivat sanoneet, että ei ole syytöksiä heillä. No, oliks turkulaisilla jotain osaa näissä yhtiöissä? TÄH!"
        Mitäs vittua tänne möykkäätte sekopäisyyksiänne ja paskaset terhikin numeron omaavat vitun kahelit ja sikamaiset terkkarin väkenne! Ja paskaset poliisinne ja pelastuslaitoksen kahelinne!"

        JOO!

        Tarvitaanko teidän sekopäisyyksiänne! Ei tarvita! Menkääs sinne terkkariin möykkäämään! Sieltä löytyy sielunkumppanit!

        SIAT! Ja joku helvetin kännipäinen pariskunta jonka jokaviikonloppuiset tappelut ja hoilotukset ja koiran räkätykset ynnä muuta, joo, hyvää sakkii!

        Oikein on tää laaturyhmä, tää terhikin numerosarjaporukka!

        Voi jestas sentään.

        Ja kakaralle tiedoksi, että menepä nyt tosiaan selvittämään, että monestiko on osunut! Valehteleeks ne siitäkin asiasta ja vielä kakaralle! Jestas sentään!

        Hyviä ihmisiä. Oikeesti ei olis kyllä ollut ihmekään, jos ne paskasen kalenterinsakin olisivat ilkialastomina tehneet, siinähän niitä perskarvoja tai -karvattomuuksia olisi ollut kollegoillensa nähtäväksi ihan yllin kyllin!

        Perseestä koko porukka!"


    • PASKA HAISEE!

      Se tono tehtäviään suorittava pelastuslaitoksen työasuun pukeutunut ääliö perskarva-jätkä niin sehän pääsi sitten myös televisiokameroitten eteen muutamankin kerran kollegoineen. Niin kuin myös poliisipaska, jopa silloin kun yhtä vankilan työntekijää olivat piirittämässä, niin tota, siinähän on aina kanssa paikka esiintyä!


      Joo! Sillai kun on niin kuin yksinkertainen niin on yksinkertainen, vai mitä! Eiks ookin yksinkertainen, mut te ootte sitten fiksuja! Fiksuja kaikkine paskasine vääntöinenne!

      Paskantuottajat! Ovikellon soittajat, ja ovikellon nupin sisäänpainajat ja muut sekoilijat. Joo, täydestä menee!!!!!!!!!

      Perseeestä! Perseeeeeeeeeeessssssttäääääääää!
      Terhikin numero pyhittää kaiken!

      Ääääähhh äääähhhh vittuuu mitä paskaa, vittu mikä sekopää, vittu vittu vittu.

      Oravanpesät,,,,, isommat kun kesämökit,,,,,,, höskäääääättt,,,,,,,,, mitä viel.... Pitäskö ymmärtää teidän sönkötyksenne....... Räkäti räkäti räkäti räkäti räkäti räkäti..... PASKA HAISEEEEEE PASKA HAISEEEEEEE PASKA HAISEEEEE,huutaa yks saatana adhd. Mut niin vaan on sekin ihan OKKKKKKKKKKKKKK!

    • Jahas...

      SkitsoKyylä taas vauhdissa

    • ---

      varsin sekavaa avautumista jälleen

    • onkos tuota

      Persujen vaalikampanja alkanut?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe