Putin ei ole talousnero!

lyhytnäköisyys

Ei minkäänlaista käsitystä yritysten toiminnasta tai kansainvälisestä kaupasta.
Ja vain kourallinen asiantuntijoita Venäjällä jotka vähän osaisi ja niitä Putin ei kuuntele.
Öljyn kulutus vähenee jatkuvasti .Kiina haluaa sähköautot mahdollisimman pian jne.
Venäjä ilman vientiyrityksiä on ajautumassa muutamassa vuodessa köyhyyteen.Öljy ja kaasu ei yksin riitä.Venäjä kun jättänyt kaiken muun yrityssektorin kehityksen kesken .Ja huomioimatta.Kiina on toiminut paljon aktiivisemmin yrityssektorin monipuolistamisessa

Putinin ratkaisu asiaan on nähtävästi aloittaa sota Euroopassa.
Haluaa kurjuuteen kumppanin.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Putinin touhuilu on aika surkuhupaisaa. Suureen ääneen huutaa taistelevansa fasismia janatsismia vastaan. Talouspolitiikassa Putin kuitenkin on luonut järjestelmän jossa on oudosti tuttujapiirteitä. Vaikka usein puhutaan että kommunismi oli ääri vasmmistolaista ja kansallissosialsmi ääri oikeistolaista, niin silloin jää huomaamatta samankaltaisuus. Sillä ei ne olekaan koko poliittisen kirjon ääripäät vaan toistensa muunnelmia.

      Molemmat perstuu ns. tietoisuuteen: eli kaiken hahmottamiseen riistoteorian kautta: molemmat taitelee itse kuvittelemaansa uhkaa vastaan, molemmissa eliitti katsoo olevansa oikeutettu etuoikeuksiin tärkeän roolinsa perusteella; johtajien täytyy saada palkintonsa.

      Oikeastaan merkittävin ero kommunistien jakansallissosialistien välillä on talouspolitiikka. Kommunistit ryösti yritysten ja "porvarien" omaisuuden ja väitti sitä yhteiseksi. Valtaa käytti eliitti ja työn teki proletariaatti.

      Kansallissosialismissa yritykset jätettiin omistajilleen, mutta tuotannosta, tuotteiden myynnistä päätti valtio, eli eliitti. Yrittäjät saivat kehittää yrityksiä, mutta resursseistapäätti eliitti. Käytännössä vain sotateollisuus ja välttämättömien perushyödykkeiden tuotanto oli mahdollista.

      Jos katsoo miten Putin on toiminut, niin muutos on pitkälti siirtymistä Kommunismista järjestelmään, joka muistuttaa vain toiseen sosialismin varianttiin.

      Venäjän valtion kontrolli sallii yksityisen yritystoiminnan, mutta lakeja voidaan muuttaa hetkessä ja yrittäjän päätöksenteko on ennalta arvaamattoman eliitin päätösten armoilla.

      Myös kansalaisten kohtelu perustuu etnisiin perusteisiin. Jotkut kansallisuudet eivät tarvitse tukea; ne voidaan sopeuttaa venäläisiin. (putinin omia puheita) eli luokan sijaan on tullut kansallisuus, joka määrää aseman yhteiskunnassa.

      Eli Putin jatkaa vanhaa kansalaisten alistamiskultuuria vain luopumalla sosialismin fraasien käytöstä ja muutokset pysyvät sosialismin toimintamallin mukaisena. Valta kuuluu elitille, velvoitteet kansalle ja arvostelija on vihollinen jolla ei saa olla mitään oikeuksia.

      NINEL

    • Älkää lainatko mitää

      Vihollisilla ei yleensä ole mitään oikeuksia sotaa tai kauppasotaa käyvissä maissa. Venäjän kansalaiset ovat tyytyväisiä Putiniin, joten on turhaa valehdella Venäjästä. Se on velaton valtio, kun taas EUlla on velkaa miljardeja Euroja, eikä lainaamiselle näy loppua. Ja kansalaistenkin rahat loppuvat ennenpitkää. Kohta minäkin käyn ryöstämässä kapitalistien omaisuuden.

      • Huikaus

        Mitäpä jos menisit edes lainaamaan sitä mitä järjeksi kutsutaan!
        venäjä voi olla velaton mutta mitä kansalla on?


    • nerosta kaukana

      Ei ole talousnero ei, eikä senpuoleen minkään muunkaan alan nero.
      Sotahullu fasisti, typerys. Sitä se on, eikä yhtikås mitään muuta.

    • 888bbbbbbbbwwwwwwwww
    • Kolehmainen

      "Se on velaton valtio, kun taas EUlla on velkaa miljardeja Euroja, eikä lainaamiselle näy loppua."

      Ei Venäjä ole velaton valtio. Valtion velan osuus bkt:stä on kasvanut vuodesta 2008 ja on nyt 11,2%. Eli se ei ole paljoa, mutta venäläiset yhtiöt ovat rahoittaneet toimintaansa ulkomaisella velalla, joka on monikertainen valtion velkaan nähden.

      Velkojen osuudet nyt pakotteiden aikana tuskin kasvavat, koska lainahanat ovat kiinni. Se johtaa pitkän päälle talouden pysähtymiseen, koska venäläiset yhtiöt tarvitsevat todella suuria summia velkarahoitusta ja kansallin vakautusrahasto on käytännössä kohta käytetty.

      http://www.suomenpankki.fi/bofit/seuranta/venajatilastot/Pages/default.aspx

    • eimeekuströmsöössä

      Putin ei kai ymmärrä, että hänen puheensa ja tekonsa vaikuttavat suoraan Venäjän talouteen. Markkinatalouden mekanismi on tuntematonta eikä sen vaikutuksia Venääjään haluta myöntää. Luulee valtiontalouden olevan ohjattavissa jotenkin erillään ulkopoliitttisesta öykkäröinnistä. Ei ymmärrä, että jokainen rajaloukkaus vie pienen palan mussukan näkkileivästä ja murentaa markkinoiden luottamusta maahan.

      Putin on aito NL:n tuote.
      Uskoo kai yhä suunnitelmatalouteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe