Accord akku!

234232532523

Kyllä on hienoja akkuja laitettu näihin accoihin. 2.4l kone ja oikein 44ah akku. Akku vaikuttaa mopon akulta.. ei saatana. 2vuotta vanha akku ja nyt pienellä pakkasella (-3c) ei jaksa käynnistää. Pitääköhän tuohon nyt viritellä kaapelit esim paksiin asti ja sinne oikea 100ah akku? Mitä tommosilla rimpuloilla suomen oloissa tekee..

42

6515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laturivieongelmat

      Jos ajat vain lyhyttä ajoa ei akku kerkiä latautumaan.Kyllä se sillä starttaa jos siellä on virtaa.Asenna akkulaturi defa tai calix tai mikä lämmityssysteemi sinulla sitten autossa onkaan.Minulla oli edellisessä autossa 100ah akku ja kun ajoin vain lyhyttä ajoa, niin sekin meni kerran talvessa tyhjäksi, kunnes ostin laturin moottorilämmitimen kaveriksi.Sen jälkeen lähti aina kuin palmun alta.

    • Se siitä

      Eihän se sinua haittaa, eihän sinulla ole edes kyseistä autoa.

    • audimies82

      onkohan ees paskempaa romua olemassa kuon accord, vikoja en edes ehdi luettelemaan, kun kori ehtii ruostua alta pois, verkonpainoksi ostaisin korkeintaa tommoisen muovilelun. Ostakaa pojat kunnon autoja kuten Audi,Volvo tai mese älkääkä kasvattako niitä elimiänenne niillä tuhnuilla ja vielä huomautukseksi, vain todellinen honda ääliö alkaa puolustaa accordia kun ei oo varaa muuhun, niin pitäähän sitä nyt vähä puolustaa, ettei tuu paha mieli ja yrittää saada muutkin uskomaan, että accordia voi kutsua edes autoksi, pikemminkin korjaamoiden ystävä ja ihmisten painajainen!!!

      Terveisin nykyinen audi mies joka on ei enää ikinä koskekkään hondan romuihin.

      • audimies 82

        Ei vieläkään ota eteen..


      • Joka autossa vikansa

        Mikäs vm accodisi oli ? Itsekkin joskus kydeisiä autoja käsitellyt oli mielestäni iha ok autoja vaikka en moista nykyisin omistakkaan. Emännällä ollu nyt kolmatta vuotta ihan hyvin toiminu (onneksi) toisaalta erittäin vähällä ajulla kylläkin. Omistin myös audin nytku nimimerkista päättelen että audimiehia olisit, kyseessä oli 05 vuuoden audi jonka hävitin pois kun ÖLJYPUNPUN KETJU TULI LOHKOSTA LÄPI ! Oli halpa remppa se, että audikammoisuutta vähän on.


    • herrasaudimies

      Kuten sanoin, vain kateeliset honda kuskit puolustavat hondaa, samalla kun me audi kuskit nautimme laadusta ja nauramme muille:)

      • herrasaudimies

        Kuten sanoin, honda kuskit katsovat ruosteista ja savuavaa audi 100 kauhuissaan, samalla kun me audi kuskit nautimme toisistamme nahkapuvut päällä.


      • Anonyymi

        Vanha ketju mutta pakko sanoa. Sana Audi ja laatu ei mahdu millään samaan lauseeseen. 30v autosähkö osaamista takana ja eniten huollossa käynyt piru jolla ei ole varaa ajaa kuin ne joilla paksu pakka ja jotka nauttii sijaisautosta oman auton sijaan. 😂😂😂😂


    • asdasdsdasd

      No sentään meillä on kunnolliset autot alla:)

      • asdasdsdasd

        No sentään meillä on kunnolliset nahkapuvut päällä :-)


    • weqweqwe

      Jää sinä tänne hondaas puolustelee, minä menen audiini nukkuu:))

      • weqweqwe

        Jää sinä tänne, minä menen audiini homostelemaan.


    • Accord2003

      Ota muovikotelo akun ympäriltä pois ja laita tilalle kunnon akku. Toi Hondan mukana tuleva taskulampunpatteri on japanilaisten vitsi suomalaisille auton ostajille.

    • 38ah yt omassa

      No laita sinne suoraan optima yt 2,7 se 38 ah ja starttaa hyvin. Pikku muutoksin menee myös optima 4,2. Onhan sitä esimerkejä netissä. Pieni kevyt akku riittää omasn 2,5 koneeseen hyvin .

    • Ei starttaa

      Mites vaihdetaan startti 2005 Accordiin, pitääkö imusarja irroittaa vai onnistuuko alakautta????

      • audimies82

        Mitäpä jos vaihat sen koko paskan kunnon autoon saman tien;)


      • Juttusi on sitä itseään
        audimies82 kirjoitti:

        Mitäpä jos vaihat sen koko paskan kunnon autoon saman tien;)

        Mitäpä jos viet sen ympäristö katastrofi audi 100 paaliin?Paalauta itsesi samalla surkeine juttuinesi.


      • Varmasti startti?

        Onnistuu.


    • AAAAAAAKaSI

      Kyllä audi on sentäs edustuskelpoinen auto, toisin kuin halpa sardiinpurkin pellistä väännetty honda.


      -Alumiinikoriaudi

      • kerro nyt

        Kaikki muutkin typerät harhasi,, mitä ui lahossa päässäsi?


      • Accord yt

        Ei ole ollut ikinä tarvetta edustus kelpoiselle autolle. Käyn vaan töissä ja kaupassa ja perheen kera ajelua lomat yms. Accord on toiminut kokoajan moitteetta. Miksi edustusauto tavalliselle perheelle? En oikein tajua tarkoituspetiäsi.

        Uskotko itse että accordit tehdään sardiinipurkin kanssa samasta aineesta? Jos tuommoisia puhelet niin kukaan ei kukaan ikinä usko sinun juttujasi.

        Alumiinikori audi? Otappa selvää hieman audeista. Onko accordin kokoisissa audeissa alu kori onko.


      • sardiinipurkki
        Accord yt kirjoitti:

        Ei ole ollut ikinä tarvetta edustus kelpoiselle autolle. Käyn vaan töissä ja kaupassa ja perheen kera ajelua lomat yms. Accord on toiminut kokoajan moitteetta. Miksi edustusauto tavalliselle perheelle? En oikein tajua tarkoituspetiäsi.

        Uskotko itse että accordit tehdään sardiinipurkin kanssa samasta aineesta? Jos tuommoisia puhelet niin kukaan ei kukaan ikinä usko sinun juttujasi.

        Alumiinikori audi? Otappa selvää hieman audeista. Onko accordin kokoisissa audeissa alu kori onko.

        Mulle kerran mersumies sanoi, että onhan toi Accord hieno auto, mutta kun on sellaita sardiinipeltiä.V...ttu mä repesin.Eipä tarvi Hondalla vaihtaa luukkuja neljän vuoden välein


      • 1200 L

        Alumiinikori.. just joo. Sama sille jos tekniikka pettää. Omistin yhden Audin ensimmäisen ja viimeisen kerran.
        Ladakin on luotettavampi.


    • SAKSAN SEISOJA

      Nyt minä suutun, mulla on Audi ja Mersu pihassa..., tai siis pajalla ja turha tulla mahtailemaan Hondalla, kun eihän niiden kanssa tartte edes remontteja harrastaa. Te ette kuin ajelette ja välillä kiilloittelette Hondianne, voi Bratwurst: sekö muka on elämää. Me Saksalaisten preemijumien kuskit kokoonnutaan korjaamolle ja vertaillaan siellä mitä moninaisempia vikoja ja kehutaan kilpaa miten erinomaista teknistä etumatkaa edustaa nuo DSG- ja TSI, Saksalaisten insinöörien huippusaavutukset. Seuraavakin auto on Saksalainen ja korjailen sitä sitten taas innolla, tarjoaahan ne elämään suuria haasteita ja ei ole rahoille sijoitusvaikeuksia missään vaiheessa. Me ei joudeta olemaan kateellisia, meillä on muutakin tekemistä, tai tarkemmin sanottuna korjaamista kokoajan.

      • ei jatkeen tarvetta

        Noinhan se juuri menee.Kyllähän sakemannin omistaja tietää että Honda olis makee peli, mutta monellakaan ei oo munaa tehdä omia päätöksiä.Seurataan vain naapuria ja luotetaan ettei mun kohdalla tekniikka petä.Takuutiskillä itkiessä huomataan, et naapurihan se siinä.


    • riittävä akkuteho

      60ah akulla jo pärjää hyvin honda accordilla -34c pakkasillakin.

      • Accord2003

        Varmaankin. Vakioakun kanssa kannattaa yli 20 asteen pakkasella virittää moottorinlämmittimen lisäksi akkulaturi.


    • HELPPO ASENNUS

      Turha tuosta pienestä akusta on nillittää jos sen kapasiteetti ei riitä, ottakaa se pois ja poistakaa myös akun suojakotelo. Sitten ei muuta kun isompi akku paikoilleen ( mulla 62 Ah ) ja moneen akkumalliin sen saa alkuperäisellä kiinnitysraudalla kiinni.

      • rasvaus kannattaa

        Lisäksi akkukaapeleiden paikalleen asentamisen ja kiristämisen jälkeen kannattaa laittaa akkunaparasvaa akun napoihin ja akkukaapeleiden paljaisiin kohtiin. Näin ei pääse korroosio tai lika aiheuttamaan oikosulkua, akun tyhjenemistä. Rasvaa laitetaan nimenomaan akkukaapeleiden asentamisen, kiristämisen jälkeen, ei ennen akkukaapeleiden paikalleen kiristämistä. Näin akun navat ja akkukaapeli saavat suojan korroosiota vastaan eikä ole riskiä akkukaapeleiden irtoamisesta akun navoista.


    • acco13

      Mun accossa oli tuon kokoinen jo vakiona. Viime vuoden mallissa.

      • DKW

        Jeps, omassa Accossa DTEC 2011 Eeberi alkuperäinen akku hyytyi. Mutta
        mieluummin investoin satasen akkuun kun korjautan sakemannien laatikoita
        kymppitonnilla ja käyn oikeutta kuka maksaa.

        t.EX audi ja bmw


      • Rytöläjä Auti
        DKW kirjoitti:

        Jeps, omassa Accossa DTEC 2011 Eeberi alkuperäinen akku hyytyi. Mutta
        mieluummin investoin satasen akkuun kun korjautan sakemannien laatikoita
        kymppitonnilla ja käyn oikeutta kuka maksaa.

        t.EX audi ja bmw

        Näin on, minullakin oli Audi kaksi kerta, ensimmäisen ja viimeisen kerran.


    • kebnekais

      No niin nyt on civikiin vaihdettu akku, muovikotelo pois kokonaan , sitten vesivaneerista uusi pohja ja 62 ah akku apaikalle, ostin tarjoustalosta ja luettelossa oli että sopii civikiin. plus ja miinusnapa olivat väärällä puolella, joten plusjohtoa piti vähän vetää, anto sen verran periksi että sain laitettua kiinni. Kiinnityksessä toinen reikä ei ihan ollut kohdalla, laitoin sen itseporautuvalla kiinni. Vein pikkuakun sisälle ja kokeilin ladata se oli muutamassa minutissa täynnä, vaikka olen kuukauden ajellut vain lyhyitä pätkiä.

    • Anonyymi

      Juu näin on. Nyt on viikon pitänyt n. -30C pakkasia. Akkukaupaan täytyy lähteä. Hondan alkuperäinen v.2011 kesäakku hyytyi. No yli 12.5 vuotta meni hyvin :)

      • Anonyymi

        Mun vastaavas autos kyseinen akku kesti muistaakseni 4 vuotta, aiheutti uudesta asti satunnaisesti ongelmia, mitä huoltokaan ei osannut paikantaa. Akku näytti siis uutena, että olisi ehjä, mutta tyyliin kerran kuukaudessa tuli sellainen starttaus auton kanssa, että lähti vasta 5 yrittämällä käyntiin, vaikka pyöritti hyvin, tämä korjaantui vasta sitten, kun alkuperäinen akku tuli tiensä päähän, ja ostin uuden tilalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mun vastaavas autos kyseinen akku kesti muistaakseni 4 vuotta, aiheutti uudesta asti satunnaisesti ongelmia, mitä huoltokaan ei osannut paikantaa. Akku näytti siis uutena, että olisi ehjä, mutta tyyliin kerran kuukaudessa tuli sellainen starttaus auton kanssa, että lähti vasta 5 yrittämällä käyntiin, vaikka pyöritti hyvin, tämä korjaantui vasta sitten, kun alkuperäinen akku tuli tiensä päähän, ja ostin uuden tilalle.

        Älkää käynnistelkö näillä pakkasilla vaan pysykää sisällä !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää käynnistelkö näillä pakkasilla vaan pysykää sisällä !

        ens viikolla kun on lauhaa niin sitten voi alkaa starttaileen , niin ei tule vikoja ja auto toimii !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ens viikolla kun on lauhaa niin sitten voi alkaa starttaileen , niin ei tule vikoja ja auto toimii !

        Autoa ei saa käynnistää 20as pakkasessa, koska sitä ei ole tehty niin kylmälle !
        Kylmän kestävät autot on erikseen !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Autoa ei saa käynnistää 20as pakkasessa, koska sitä ei ole tehty niin kylmälle !
        Kylmän kestävät autot on erikseen !

        crv 45ah akku


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        crv 45ah akku

        Crv 2 desilitran pissapojjaan säiliö, samanlainen kuin mankimopon tankki.


      • Anonyymi

        Päivitys-juup takaisin. Honda seisoi 1.1. illasta 5.1 saakka ja pakkasta -25 - -35 C koko ajan. Laitoin to 4.1. illalla laturiin ja pe 5.1. ei oikein startannut. No akkulaturista oli sulake pimeänä. Honda ei saanut yhtään latausta. No pikkasen lisävirtaa ja taas mennään. Hyvin on akku nyt pelittänyt vaikka ollut nyt tässäkin n. -20c pakkasia. Mitään akkukauppaan tarvinnut lähteä !! :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivitys-juup takaisin. Honda seisoi 1.1. illasta 5.1 saakka ja pakkasta -25 - -35 C koko ajan. Laitoin to 4.1. illalla laturiin ja pe 5.1. ei oikein startannut. No akkulaturista oli sulake pimeänä. Honda ei saanut yhtään latausta. No pikkasen lisävirtaa ja taas mennään. Hyvin on akku nyt pelittänyt vaikka ollut nyt tässäkin n. -20c pakkasia. Mitään akkukauppaan tarvinnut lähteä !! :)

        "Juu näin on. Nyt on viikon pitänyt n. -30C pakkasia. Akkukaupaan täytyy lähteä. Hondan alkuperäinen v.2011 kesäakku hyytyi. No yli 12.5 vuotta meni hyvin :) "

        Ja toi akkukauppajuttu koski tätä mun aiempaa viestiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe