Hypnoottismagneettinen katse

Tahdon oppia tämän

Mitä tämä on? Mitä sen osaava voi sillä tehdä? Kuinka tämän voi oppia? Hypnoottismagneettisen katseen tietoja kun tutkii netissä, joutuu väistämättä aika paljon Suomen nationalistien nettilinkkeihin ja tieto heillä sirpaleina siellä täällä, eli vaikea saada aiheeseen toimivaa, järkevää otetta ja edetä siinä oikeaoppisesti.

Sinänsä minua ei häiritse saisinko toimivan tietopaketin hypnoottismagneettiseen katseeseen nationalisteilta, kommunisteilta, tai miltä vaan taholta, se on sivuseikka, kunhan tämä aihe olisi suht selvästi vain kerrottu Suomen kielellä, mitä sillä voi tehdä ja ennenkaikkea, miten sen voisi oppia? Laittakaapa tästä asiasta tietävät hyviä linkkejä ja muutenkin tekstiä ja opastusta aiheeseen.

8

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hypnoottismagneettinen katse kuulostaa todella eksoottiselta. Magneettisuus tässä yhteydessä taitaa viitata puoleensavetävyyteen, eikä niinkään magneettisuuteen sen perinteisessä mielessä. Hypnoottinen voisi puolestaan viitata unettavaan taikka äärimmäiseen keskittymiseen. Hypnoottismagneettisella katseella ei kuitenkaan tarkoitettane ohittamattomia ja anelevasti katsovia koiranpennun silmiä, vaikka ne herkeämättä kohdettaan seuraavatkin.

      Tässä yhteydessä hypnoottisella taidetaan viitata hypnotisoidun transsitilaan, jossa tämä on erityisen vastaanottavainen johdattelulle eli suggestioille. Magneettisuus tarkoittanee edelleen puoleensavetävää, mutta tämä voima kohdistunee ihmisiin eikä metalleihin.

      Hypnoottismagneettisuus olisi olettamani mukaan siten karismaa. Olisi erikoista jos karisma välittyisi pelkästään katseen välityksellä, joka voi toki olla osa sitä ja olennainenkin sellainen.

      Olen aina mieltänyt, että henkilön viehätysvoima ja kyky vaikuttaa muihin ihmisiin ei riipu pelkästä katseesta vaan on laajempi kokonaisuus. Toisaalta ihmisessä saattaa olla hyvinkin paljon karismaa pelkän äänen perusteella. Pelkkä äänen tuottaminen ei kuitenkaan vetoa ihmisiin tunteellisesti, paitsi ehkä vauvan itku ja voihkimisen äänet.

      Kyky saada kuuntelijat kokemaan tunteita on karisman muoto, jolla voidaan vaikuttaa ihmisiin hyvinkin paljon. Puhe-esitystä katsova haluaa nähdä esiintyjässä elehdintää, joka tukee puheen tunteisiin vetoavaa vaikutusta. On selvää, ettei elehdinnän tarvitse olla käsillä huitomista taikka kärrynpyörien heittämistä. Se voi olla tiettyjen hyvinkin pienten kasvonilmeiden esittämistä sopivissa kohdissa. Äänenpainot ja -voimakkuus esittävät kuitenkin merkittävää osaa yleisöön vetoamisessa.

      Yleensä kuulijat ovat vastaanottavaisia sanomalle ja sitä tukevien tunteiden välitykselle jos he ovat myötämielisiä sanomalle. Toisin sanoen kuorolle on helppo saarnata. Jos kuulijat ovat epävarmoja, karismaa omaava puhuja valaa heihin esiintymisellään uskoa tiettyyn mahdollisuuteen. Jos tulevaisuuteen liittyy uhkia, nostattaa puhuja kuulijoissaan rohkeutta omalla uhmakkaalla esiintymisellään.

      Jos joku on varma asiastaan ja saa muutkin uskomaan siihen, on henkilössä karismaa eli hypnoottismagneettista vaikutusta. Miten karisma voisi olla pelkästään katseessa, en tiedä. Minusta silmätönkin ihminen voi vakuuttaa kuulijansa ja katsojansa.

      Mikäli haluaa kehittää taitojaan ihmisiin vaikuttamisen alalla, kannattaa perehtyä esiintymistaitoon eikä mihinkään katseenkeskittämissalatieteisiin.

    • Tähän ketjuun tulin

      No, tää on sun näkemys ja ohjeresepti hypnoottis magneettiseen katseeseen. Ton sun 100 kilometriä pitkän alustuksen jälkeen pääsit vihdoin asiaan ja kirjoitit, että kandee unohtaa nää katseenkeskittämisalatieteet jne.. Kun sitten viitsisit lukea aloituksen, niin kaverihan kysyi tässä mitä hypnoottis magneettisella katseella voi tehdä? Miten sen voi oppia?

    • Setä

      Eikös se ole vaan turkulaista underground-huumoria kuten Turun Hengentieteen seurakin. Pekka Siitoimen touhut olivat samaa sarjaa vaikka jotkut ottivat hänet tosissaan.

    • taruatotta

      Rasputinillakin oli sellainen ja ....nai lukemattomia naisia. Ylhäisöäkin... itse en tavoittele sänkyseuraa,koska olen pyhässä avioliitossa mieheni kanssa, mutta hypnoottismagneettinen katse ei takaa muuta kuin sen, että kun katson miestä siten, niin kuinka ollakkaan, seuraavan kerran kun näen hänet, hän on ihan liekeissä. Minuun.
      Olen enemmän henkeä kuin ruumista. Fakta. Mediotoin liki koko ajan, ja olen astraalitasolla liki kolmasosan päivästä, koko yön ja osan päivää,
      Mutta koska olen puhdassieluinen ja sydämellinen ja kukaan ei tiedä kuka oikeasti olen, niin käytän sitä välineenä ihmisten muuttumiseen. Kaikki miehet tahtovat tulla vielä paremmaksi ihmiseksi, liki täydelliseksi, kun huomaan miehen muuttuneen hyvinkin paljon edukseen, tällä tarkoitan sielun kauneutta, niin osoitan huomiota. Yleensä niiltä menee ns jalat alta, koska he mieltää minut mystiseksi ja jumalalliseksi naiseksi. Koska toimin niin eri tavalla kuin tavalliset naiset tekevät-
      Kenties olenkin..jumalallista alkuperää???

    • Lintti_Penkola_II

      Luulen että Taika-Jim osaisi auttaa hypnoottismagneettisten katseiden ja eleiden kanssa.

      • KultaisenvuorenMaagikko

        Eli Taika-Jim... (kirjoittaa nimeä ylös) hmm... joo elikkä mistä sen Taika-Jimin löytää? (kysyvä katse ja kynä kirjoitusvalmiudessa)...?


    • Lintti_Penkola_II

      Huoh... :(
      SINÄ et voi löytää Taika-Jimiä, Taika-Jim löytää sinut! Toki voit auttaa löytymistäsi menemällä ulos ja huutamalla kaikella mitä keuhkoistasi irti lähtee vähintään puolen tunnin ajan: TAIKA-JIM!!!!!

    • Hypnoottismagneettinen katse, voihan sen saavuttamiseen panostaa. Itse petraisin mieluummin tavanomaisia viestintäkykyjä.

      Puhuminen yleisölle ei ole magnetismia saati sitten hypnoosia. Mahtaako kukaan teistä olla ikinä puhunut yleisölle, hypnotisoinut ketään taikka kokenut magnetismia?

      Yleisön puolelleen saamiseen ei tarvita hypnoosia taikka magnetismia. Tarvitsee vain lähtökohtaisesti olla samaa mieltä heidän kanssaan.

      Kun vakuutat yleisösi muiden vaihtoehtojen järjettömyydestä, olet voittanut niin väittelyn kuin vaalitkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe