hermot meniiii

kyllästyny mummeli

Sinä punasella audilla ajava nuori poijan m.....u.. nyt jos ei mene ne poppi vehkeet pienemmällle kun riihimäentietä ajelet ja muutenkin asutus alueella huudatat niin ne laitetaan sulta kiinni tavalla tai toisella..rekkari on jo ylläällä...ei jaksa kuunnella ennää illalla ja yällä kun ajelet ja mökä kone täysillä.. järki käteenn jätkä

33

896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riihimäentien asukas

      Nyt on kyllä joku elämäänsä kyllästyny mummeli oppinut käyttämään tietokonetta ja löytänyt oikeen juorupalstan netin ihmeellisestä maailmasta! Ilmota herrajumala virkavallalle eläkä täällä rupee kitisemään moisesta asiasta. Vai suosiokoo haet tollaisella jutun poikasella!?

    • urmas hötllööli

      Onko varmaa ,että autosta kuului poppia . Voli ola , että kyseisellä klopilla näkyy alkkarit ja päällyshousut ovat tipahtaneet ratkaisevasti alle sallitun. Silloin kyseessä on hiphoppaaja eikä se ole poppia mitä hän kuuntelee eikä rokkia. Mistä minä voin tietää vaikka autosta kuuluukin poppia.

    • *REEEPS*

      Kuuro räppäri huudattaa paska stereoitaan pöhöpassatissaan.
      Lieneekö ammattiautoilijan penikka?

    • SETA

      Homoja ovat,oikeita ruskeita ritareita.

    • Puuttuu jotain?

      Ihan hianoa kun pitää ameriikkaa ihannoida jossain peräkylän korvessa.
      Preemium autolla elvistellä ja kerätä huomiota huudattamalla homeisia stereoita.

      • PAPPA.

        Voipi olla nykypäivänä et ne tereot ja kaijuttimet maksaa enempi ku meidän kymmenen Esla potkupyörää. Et se niistä homeisista tereoista


    • Nuorten puolesta

      Pienet on murheet nykyajan vanhuksilla, kun noin pienet asiat häiritsee. Mene kerrostaloon, siellä saattaa kuulua seinän takaa enempi jumputusta.

    • Vittuuhh...

      Lopeta vanhus tuommoinen nuorten mollaaminen !!! Antaa nuorten elää, ei niitä hirveästi Kuhmossa ole. Kuka teidät vanhukset sitten hoitaa, kun nuoret muuttaa pois... EN AINAKAAN MINÄ!

      • ..,

        kuka tässä on muuttajista kirjottanut, vitun p...e...antaa nuorten elää...hoh hoijaa...niinhän te elättekin yöllä,päivät makaatte,ja sinulla ei ole mitään mahiksia muuttaa muualle...


      • Mopo16xxx

        Ei niistä kaikista mööpelien soittajista ja moppopojista tule vanhuksille vaipanvaihtajia. Etupäässä niistä tulee Karhunpolulla asuvia vesirännien potkijoita ja kaljakassien kantajia. Ei niitä kaupunkikaan palkkaa, ettei mene maine...


    • valittajat valittaa

      Nyt mummeli taitaa kyllä vähän liioitella asian kanssa. Kuhmossa on vähän nuoria ja monet muuttavat täältä pois ja kohta kaupungissa asuu enää pelkkiä vanhuksia ja eläkeläisiä. Nuorilla ei ole täällä muuta tekemistä kuin ajaa pilistä, koska kaupunki ei tarjoa mitään palveluita tai ajanviettopaikkaa iltaisin. Joten voisit vaikka itse samaistua nuorten asemaan ja yrittää ymmärtää että autolla on kiva ajaa ja popitella ettei tarvitse kyhjöttää neljän seinän sisällä ja masentua. Siinäpähän sitten vanhana voit murehtia sitä, kun kukaan ei ole hoitamassa, koska kaikki nuoret muuttavat pois kun jokaisesta asiasta pitää valittaa eikä nuorten anneta elää rauhassa.

    • !!!!

      Painu sinä kyllästynyt mummeli vittuun valittamatta

    • samaakka täällä taas

      Minulla mummelilla ei ole mitään sitä biliksen ajoa vastaan,, kysymys olikin vain siitä musiikki laitteiden kova äänisestä soittamisesta asutus alueella yö aikaan joka todellakin häiritsee.... esim. basso kun jytkyttää kovalla niin ottaa sydämeen ja korviin ja tulee paha olo.. vaan ettepä työ mollaajat ymmärrä vaikka kuin kauniisti yrittäisi selittää.... on mulla itelläki nuoria vielä en niin vanaha ou.. mutta sanoinhan että järki käteen siinä popittamisessa... soitelkaa torilla hytkeen jytkettä .. katotaan kuin kauan siellä saatte rämistä.. tai ajelkaa mehtä teitä ja huuvattakaa siellä... Nuoria kannustan mut järki järki ja järki ja kohtuus teillä muilla tuossa vittulussaki täällä palstoilla....

      • Mietteliäs keskiikän

        Ei nykypäivän maantienkiitäjillä oikeen metsäauto teitä ajella ku ne ovat niin huonossa kunnossa. Hyvä et on ees kunnalla vara kaupunkin teitä pitää kunnossa. Olihan se 80-90 Luvulla ihan erilaista toimintaa, silloin kasannuttiin torille ja teitten varsiin viihdyttämään itsekuhiahi rämisevillä ooppeleilla ja toyotilla ja oli ihmisiä joka lähtöön. Nykypäivänä kaikki kaunis tuhoutuu kun kielletään nuorilta huvit ja harrastukset vapaaajalla jotka kiinnostavat.. Sitä mukaan nuoretkin häviää täältäkin kuhmosta sinne missä on vilskettä iltaisi ja on koulutus mahdollisuudet. Miettikää nyt miten tämä kuhmokin on vajonnut pohjasakkaan!


    • Valita muualla

      Olisit mennyt valittamaan suoraan kyseiselle henkilölle, äläkä täällä valita! Onko itselläsi puhdas omatunto omista asioistasi? Aika hiljaisia ovat nämä keitaalan kadut öisin.

    • HYVIN NUKKUNUT

      Onneksi ei ole pommikoneiden jytke, mikä kuuluu! Kyllä pitää vähästä valittaa!!!

    • vilske ja valitus

      Ei taida mummelia muutenkaan nukuttaa, kun ennen viittä on täällä jo valittamassa. Onkohan sulla lääkitys ihan kohillaan? Vai johtuukohan tuo jatkuva kitinä siitä, että vällyjen välissä ei oo pitkään aikaan ollu vilskettä? Kannattais vaikka harkita sitä, että ois anteliaalla päällä vähän useammin niin mieli pysyisi virkeämpänä ja ei tartteis koko ajan valittaa jostakin.

    • Omat hampaat tallell

      Jytke, jonka kuulet taitaa kuulua vesilasista, jossa on sinun tekohampaasi, tärisee kun kuorsaat.

    • nulikka kuriin

      Kun auto on noin hyvin tiedossa, niin sitähän kannattaa käydä säätämässä....

    • samaminämummeli tiäl

      ka pittää ottaa työkalupakki ja lähteä tienvarteen mojottammaan ja pyssäyttää se poeka.. mitähä tuo tuumais ku sanosin että annahan ku vähän viritän sun vehkeitä niin saan nukkuo raohassa ja lääkkeetkii ottoo ajallaa,,,

    • ole jo hiljaa

      Niin no voithan sinä vanha kurppa silleenki tehä, mutta luulenpa että tämä kyseinen jätkä vähät välittää jostaki mummelista joka pönöttää tiellä käsi pystyssä. Ja jos sinä meet jonkun toisen autoa säätelemään niin oman auton kohtalo voi myös olla sama. Että kannattaa miettiä etukäteen mitä meinaa tehä. Ja voisit vaikka antaa koko asian olla ja nukkua korvatulpat tai kuulosuojaimet korvissa nii ei tarvii kuunnella sitä jumputusta jos se niin helvetin paljon häiritsee. Sittenpähän ei myöskään olisi enää kauheita silmäpusseja roikkumassa vanhan naamassa etkä olisi niin rupikonnan näköinen. Suotta kiihdyt tämän asian kanssa, koska Kuhmossa aika moni muukin auto popittaa kuin vain tämä yksi.

    • Turpakiiiii

      Nyt se mummo pitää turpansa kiinni vaiko piitäkö käydä vähän säätämässä sitä !!!!

      • 100+stereo

        Räkänokka mummua haukkuu kun takapuoli on jäänyt pyyhkimättä ja tuppi housussa sojottaa pesemättä...


    • Tietäjä

      Ei taida kyseinen jannu olla penaalin terävin kynä

    • Jopase

      Kyllä kuuluu taas olevan kovaa porukkaa täällä kirjoittelemassa. Oikeassa elämässä ollaan lampaita ja aaseja. Onneksi on poliisi, joille on ilmoitettu tästä jannusta niin ei tarvitse korpilakia ottaa käyttöön. Tiedoksi muillekin hönöille, ei kannata uhota, jos ei osaa kantaa vastuuta sanoistaan.

    • miniitetmummelisamat

      Voi hellanlettas kun meni niin kovaksi tämä homma.. ensinkään en ole sanonu et se olis yks ja ainoo auto tai siis popittaja.. ei nyt hyvänen aika tartte uhkailemaan ketään alkaa joss asiasta sanoo ja yleensä nyt on täällä näköjään et keskusteltaisiin asioista eikä alettaisi heti negatiiviseen sävyyn vetää vyyhteä.. seki poika joka tässä ajelee on kiltti mut viisastu varmaan enkä usko että tuolla lailla tänne vastailisikaan.. ja sulle joka käsket pitää turvan kiinni ja sulle joka käsket lopettaa tän jauhamisen niin tämähän on kaikille oikeus ja vapaus kirjottaa kun pysyy asiassa... en minäkään nätisti tätä aloittanut mutta hyvä että osa porukkaa ymmärtää ja aina on niitä jotka ei ymmärrä.. minä en ou eilisen teeren tyttöjä.. jaksan ottaa negatiivisetki asiat vastaa,... ei muuta kuin hyvää lumista ihanaa joulun odotusta...teille kaikille...

    • jokumoku

      juuri tuollaisia ne audi-miehet ovat, viis veisaavat muista

      • Katsovasen

        Audi-miehet voisivat mennä katselemaan Tokmannille naisten rintaliivejä, että ajatukset musiikista irtoaisivat...


    • judokas

      En ihmettele sinua mummeli yhtään, että olet kyllästynyt. Ajatelkaahan te muutkin suhtkoht normaalit, joilla suurin piirtein on penaali kotelossa kynät kohdillaan. Räkänokka jannu ajelee kuppaisella rämällään, jossa poppi kone maksaa kolme kertaa enemmän kuin koko pelti lehmä, yötä päivää pitkin raittia faijan rahoilla. Lippalakki päässä naama finnejä täynnä, eikä minkäänlaista tulevaisuuden toivoa.. Voi voi ja tällaiset pas..housut vielä uhoavat täällä, onnettomat luuserit!!!

    • Mitä väliä, en ymmär

      Melkoisen vajaata hommaa häiritä muita kovalla soitolla.
      Jos kuljettaja varaton ja kärsii jonkinlaisesta kuulovauriosta niin kela maksanee kuulolaitteen.
      Mutta miten käy jos itse tuhoaa kuulonsa huudattamalla vaikka stereoita kuin idiootti, taitaa silti yhteiskunta olla maksajan roolissa.

    • bassojytke

      Minä laittasin popit täysille menisin aamuneljän aikaan huudattamaan mummelin eteen niitä

      • Rajaseudun Rambo

        Muutamat ihmiset ovat häiriköitä,eivät sudet.


    • minäminämummu

      tervetuloo vaa koettamaan nimimerkki bassojytke, tämä mummu se saattaa laittaa sun bassot entisiksi bassoiksi jos mun portilla soittelet

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe