Kamuxin johtaja tienasi vain 1,75 miljoonaa euroa viime vuonna

Kuka tämänkin maksaa

Verotiedot 2013
Kalliokoski Juha Tulot yhteensä 1 750 092 euroa

http://www.iltasanomat.fi/verotiedot/kantahame__sivu1.html

Kamux mainostaa tekevänsä "edullisempaa autokauppaa". Siksi edes firman johtaja ei pysty tienaamaan kuin 1,75 miljoonaa euroa vuodessa, eli 145 000 euroa kuukaudessa, eli lähes 5000 euroa vuoden jokaisena päivänä.

Muistakaa myös tämä, kun ostatte Kamuxilta "edullisilla" hinnoilla.

50

1656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pommix

      Liike ei muutu edulliseksi sillä, että se väittää olevansa edullinen. Kamuxin hinnat ovat useimmiten keskitasoa kalliimpia. Silti Kamuxista on tehty suhteellisesti eniten valituksia Kuluttajavirastoon. Eli jos Kamuxilta ostettuun autoon tulee vikoja, niin varaudu maksamaan kaikki korjaukset itse. Kamux tuo ison osan autoistaan itse Saksasta. Niiden joukossa on paljon kolaroiduista tehtyjä sekä ruuvattuja pommeja.

      • rehellistä kauppaa??

        Juhalta kysytty onko ruuvattuja autoja myyty ?????hän muuten kirjoittelee tänne muttei vastaa kysymykseen eiköhän hiljaisuus tarkoita kyll kaikki tietäää ....ja kun ei vastaa ja eikö epäkohdista saa puhua ja varoittaa muita autonostajia monella väärä kuva jos on lestadiolainen , SE ei välttämättä tarkoita että on rehellinen SE kannattaa jokaisen muistaa siihen menny moni halpaan.


      • huijareita

        Näköjään myy sitten ne autot joissa jo tietävät olevan vikoja tuolla huutokauppa.com sivuilla.Sieltä kun auton joku ostaa niin pääsevät pälkähästä noitten reklamaatioiden osalta,myydään siinä kunnossa jossa on ja niillä varusteilla jotka on ja Kamux pesee hienosti kätensä,aika kieroa kaupan käyntiä.


      • haihareita
        huijareita kirjoitti:

        Näköjään myy sitten ne autot joissa jo tietävät olevan vikoja tuolla huutokauppa.com sivuilla.Sieltä kun auton joku ostaa niin pääsevät pälkähästä noitten reklamaatioiden osalta,myydään siinä kunnossa jossa on ja niillä varusteilla jotka on ja Kamux pesee hienosti kätensä,aika kieroa kaupan käyntiä.

        Mitenkä se on huijaamista, kun kertovat selkeästi viat huutokauppailmoituksissa. Mene nyt itseesi.


    • EiHääppösesti

      Aloittaja ei selvästikään ole apukouluja kummoisempia opinahjoja käynyt.

      1,8milj€/250työpäivää on 7200€/päivä

    • Osaatko lukea/laskea

      Aloitusviesti:
      "1,75 miljoonaa euroa vuodessa, eli 145 000 euroa kuukaudessa, eli lähes 5000 euroa vuoden jokaisena päivänä."

      SIIS VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ.

      1 750 000 euroa vuodessa jaettuna 365 päivällä = noin 4794 € eli lähes 5000 euroa vuoden jokaisena päivänä.

    • Ihme valitusta..

      Autoliikken voi perustaa kuka tahansa, ostat vaan ensimmäisen autosi ja myyt sen voitolla, ostat kaksi ja myyt jne...., kyllä ne siitä isot tulot lähtee.

      • Kamuxiltakoostat

        Entäs jos ei ole varaa ostaa edes sitä ensimmäistä?


    • voi näitä reppanoita

      Kateus on suomalaisen käyttövoima.
      Aloittaja voi pistää oman firman pystyyn ja alkaa paalata rahaa, ainakin kannattaa yrittää kuinka onnistuu ja pienellä vaivalla.

      • Kallista romua

        Aloittajalla on oma firma, mutta se ei tuota vaikka kuinka on mainoskulut vedetty minimiin.


    • Kamux valehtelee

      Pitihän se arvata että joku pelle vetää taas esiin kateuskortin. Jopa minä ymmärsin että aloittajan pointti oli toinen. Kamux väittää myyvänsä halvalla vaikka oikeasti myy kalliilla. Siitähän ne miljoonavoitot syntyvät, ihmisten maksamista kiskurihinnoista.

      • elielieli

        joo,kiskureita kaikki
        pörhöllä on kuulemma varaa ajaa audilla
        kun huijaa autonostajilta rahaa
        35000€ uusi auto maksaa liikkeelle 23.400€
        siihen tulee sit rekisteröintimaksu jonka maksaa asiakas
        eli 35600€
        Ja jos sama auto myydään 3v päästä samaan pörhön liikkeeseen
        siitä saa
        14.500€


    • Hölmöä!

      Suomalainen uskoo kun kerran iso liike niin väittää.

    • SUVIJUHLA

      EIKÖ USKOVAISTEN OMAISUUS OLE YHTEISÄ?

    • marcokoski

      Yksi osa voittoa on se että vioista ei vastata, kuten laakkosella ja rintajoupillla myös. Miettikääs montako autoa pitää päivässä myydä myyjien ja tj:n palkkojen eteen. En ole kateellinen, mutta voitot kertoo kieroutuneesta markkina-alueesta, jota autotuojat ry puolustaa tullin ansiokkaalla avustuksella.

      • ÅÖ=0

        Älkää itkekö saa niitä autoja ostettua muualtakin ja miksi ostaa kun vanhallakin pärjää.

        Autoliikkeetkin kohta lirissä kun nuoriso ei kiinnostu autoilusta ja autonomistamisesta milläs silloin myydään kun sitä kiinnostusta ei ole vaatii taikatemppuja eikös tämä yksi kanttura mainostanut kuukausimaksuja vaikka ei omistaisi autoa malliksi otettu YLE-vero maksat vaikka et katsokkaan niin tulehaan sitä rahaa valtionkirstuun.


    • Pakko uskoa

      Vanhoillislestadiolaiset aivopestyt ostavat sieltä mistä heidän käsketään ostaa ja hinta saa olla silloin mitä vain. Jos he ostavat muilta he voivat joutua puhutteluun. Tämä on vain näin, olen ollut niin lähellä näkemässä.

    • Kateellisille

      Kannattaa ennen suurempaa kateuskohtausta huomata, että ansiotuloja eli todennäköisesti Kamuxin maksamaa palkkaa oli tuosta summasta 77686 euroa eli melko kohtuullinen ison talon toimitusjohtajan palkka eli vajaa 6500 euroa kuukaudessa.

      Loppu tulo 1 672 406 euroa koostui pääomatuloista, jotka ovat siis tulleet aivan jostain muualta kuin autojen myynnistä. Hän on myynyt omaisuuttaan eli todennäköisesti osakkeita ja tästä valitettavasti joutuu myös voiton osalta maksamaan pääomaveroa ja ne kaikki näkyy sitten näissä juorujulkaisuissa.

      • Kamux valehtelee

        On hyvin putkiaivoista ajatella, että aina kun keskustellaan tuloista, kyse olisi muka kateudesta.

        Ettekö ymmärrä?

        "Aloittajan pointti oli toinen. Kamux väittää myyvänsä halvalla vaikka oikeasti myy kalliilla. Siitähän ne miljoonavoitot syntyvät, ihmisten maksamista kiskurihinnoista."


      • nahkurin orsi

        Höpöhöpö, verotuksellisesti on paljon edullisempaa ottaa rahat firmasta ulos pääomatuloina kuin ansiotulona


      • aarnionkavereita

        Jostain muusta? Ai poliisin ammatista - joopa joo. Rahat on viety tietämättömiltä auton ostajilta.


      • Myyjiälöytyy
        Kamux valehtelee kirjoitti:

        On hyvin putkiaivoista ajatella, että aina kun keskustellaan tuloista, kyse olisi muka kateudesta.

        Ettekö ymmärrä?

        "Aloittajan pointti oli toinen. Kamux väittää myyvänsä halvalla vaikka oikeasti myy kalliilla. Siitähän ne miljoonavoitot syntyvät, ihmisten maksamista kiskurihinnoista."

        Kyllä minä ainakin myyn mielummin kalliilla kuin halvalla. Myisitkö omasi halvemmalla, jos enemmänkin hintaa saisit? Ei kai se nyt mikään salaisuus ole? Eihän sinne pakko ole mennä ja maksaa kiskurihintaa.


    • good cars kamux

      Hyvä että täällä netissä voi kirjoitella moni asia selvenny, ja selviää.
      Kamuxikaan enää uskalla tehä mitä sattuu kuten ennen ollu meininki
      Ruotsissa ollu kovasti negatiivista viestiä kamuxissa kuten täälläkin
      Se tekee autokauppiaista nöyriä eikä uskalleta niin paljoo enaa ihmisiä huijata
      Sanon kanss kuten joku täällä puhunu alkaa pudotuspeli
      Jos haluatte auton halvalla ostakaa keväällä voi tulla kivoja yllätyksiä autonostajille kun odotatte KEVÄÄSEEN auton oston kanssa
      Totta kai autohomma perustuu siihen että ite maksat 3 tonnia myyt vaikka 5 tonnilla
      Autokauppa on ainoa bisnes missä ihmisiä saa avoimin mielin ja rehellisesti kusettaa mikä muu ala on samanlainebn?????!!!
      mutta TÄMÄ 300 valitusta ASKARRUTTAA MIETTIKÄÄ KUINKA MONI ei OLE VALITTANUT????!!!! sen uskallan sanoa tämä ei näytä kovin hyvältä !!!!

      • Ammatti=valittaja

        MIETI KUINKA MONI ON VALITTANUT TURHASTA?????!!!!


    • Itähesan suunnalta

      Hesasta leijailee kateuden haju.

    • Ei kukaan

      Kuka on kateellinen huijarille?

      • E.Kukaan

        SINÄ!


    • Janne T

      Mitä sitä täällä itket paljonko joku saa tuloja, oisit itse alkanut vaihtoauto kauppiaaksi, katsos se on ammatinvalinta kysymys. Ja sinä tuskin Kamuxiin olet juurikaan niitä palkkarahoja vienyt, että suu suppuun vaan. Ethän nyt vain mene sitten, kuin sellaisiin liikkeisiin, jonka johtoporras tekee työtä minimipalkalla. Oot sä sanonko, no en taida viitsiä. Täytyy vain todeta , että kyllä olen kateellinen hänelle ottaisin miellelläni saman minäkin.

    • Rautalankaa

      Alotuksessa ei ole tippaakaan kateutta. Siinä kerrotaan vain se tosiasia, että Kamux mainostaa valheellisesti myyvänsä autoja edullisesti, vaikka oikeasti se myy kalliilla. Tämän lisäksi Kamux ei noudata kuluttajansuojalakia, eli se polkee kuluttajien laillisia oikeuksia, eli huijaa ihmisiä.

    • voitto kotiin

      No yksinkertaisen ihmisen yksinkertainen ajatusmaailma. Kuluttajariitalautakunnan suositus ei edelleenkään ole tuomio, ei myöskään välttämättä sama kanta, kuin oikeuslaitoksella. Mitä täällä kitisette menkää oikeuteen, kun kerran tiedätte olevanne oikeassa, ei mitään huolta, koska suomi on oikeusvaltio.

      • niinpäs

        Hyvä Juha et muistanu kertoo onko Kamuxilla myyty ruuvattuja autoja no kysynpä uudelleen jos seuraavalla kerralla muistat vastata miten asia on.


    • vi får se vad som hä

      Köp inte bilar från Kamux eftersom många har klagat dålig service nästan 300 klagomål ,om bilen trasig du kanke måste själv betala hela skiten själv.Många är inte nöjda med Kamux i Sverige, man kanske måste göra ngt åt saken, så att människor blir nöjda, Vi får se vad som händer uppe på taket.

    • 18-12 on 6

      Siksi on hyvä varoittaa ja kertoa mitä kannattaa tehdä kun auton ostaa, ettei sitt harmita kuten minua.Ei muuta kun paperille vaan vaikka jos auto menee rikki ekan 3:n kuukauden aikana liike maksais korjauksen, jos yli 10 tonnin autö,Se hyvä jokaisen muistaa sitten kun rahat maksettu olet omillasi. Kyllä sekin tuntui aika pahalta jos olit maksanu Kamuxille 18tuhatta niin 2:n kuukauden jälkeen kamuxi tarjosi takasi samasta autosta 12 tuhatta, ei ihme että jollakin hyvät tulot. Tässä nähdään millaista autokauppa on ja vielä ihan rehellistä!Missä muualla voisi tälläin menetellä kuten autokaupassa.....tehdään ja ihan rehellistä toimintaa, mutta ei hätiä mitään kerrotaanasiasta eteenpäin niin eiköhän siihen joku muutos tule kun ihmiset herää unesta todellisuuteen!

    • dreeee

      Köyhä mies!

      • kbjuuki

        Money talks


    • audokappias

      Tämä osoittaa vaan sen että autoliikkeiden katteet on todella pienet.

    • hymyä

      Voi jos tietäisitte, paljonko meillä ruokakaupassa on kate ja paljonko meidän kavereiden kulutustavaraliikkeissä, puhumattakaan rautakauppojen katteista, niin kyllä hymy hyytyisi.

    • ansaittu tulos

      kyllä kateus paistaa! jos joku tietää mitä autokauppa yleensä on?
      on kamuxin saavutus kunnioitettava? jokaiselle 1,8milj, kelpaa mutta kun ei tiedä miten se tehdään, saati miten järjestää tollanen ketju! tollasen hallitseminen ja järjestäminen onnistuu vain harvalta? se on todella mittava työ,pitää kasassa?
      jo yhden autoliikkeen pitäminen tuottaa useimmille tuskaa, mutta kamux ketju on toiminut tuottavasti omistajalleen?
      kuka tän maksaa? no kuten muissakin liikkeissä sinä maksat?
      kyllä kamux ansaitsee kunnioituksemme,alhaisten haukkujen siaan?
      ainakin kamux todistaa että ahkera määrätietoinen luja tahto toimii?
      ja uutta voi yrittää?
      hyvä tulos kovavasta yrittämisestä? palkka on ansaittu?

    • kauppiaan vaimo

      Hyvä, että joku tienaa ja maksaa veroja. Ei täällä ilman verorahoja pärjätä. Nää jutut on ihan kipeitä täällä, autokaupoilla melkein poikkeuksetta menee huonosti. Kamux ainoita voittajia. tuo Pörhön juttukin oli todella naurettva, yhdestäkään autosta ei jä tuollaisia voittoja kennellekään. Onpa omituista, jos Pörhöllä hieno audi !!! Kateelliset kyykkyyn ja jokainen voi alkaa myydä omaansa isolla voitolla, ostaa sitten pari autoa ja myydä ne tuplahinnalla. Näin sitä rahaa tulee!! Kanattaa kokkeilla kuinka helppoa se on, ainakin teidän mielestä. Tässä maassa on kaikiklla mahdollisuus yrittää ja on hyvä muistaa, että suuri osa yritykistä on aloittanut tosi tyhjästä

    • huijarit ketoon

      Onhan se hyvätotta. Kyse ollukusetuksesta,jos joku ostanu huonon tai ruuvatun auton jajoutunu itse maksumieheksi,siitä kyse jos ymmärrät mitä tarkoitan???!!!Kukaan kellekään olekateellinenjospuhtaat jauhot munissa tästä kyseetteiketään vaan ENÄÄ huijattaisi piste ja ihmiset osaisivat olla varuillaan koskahuijareitakin on joukossamme!

    • Kelpaa kadehtia

      Paljonkohan on pitänyt liimailla mainostarroja vessojen seiniin tuon menestyksen saavuttamiseksi?

    • NeuvoKadehtijalle

      Ei muuta kun omaa liikettä pystyyn ja kilpailemaan Kamuxin kanssa.
      Ja tekemään sitä isoa tiliä.

    • kiertää

      Niinhän ne väittää, että edesvastuutonta , ellei jopa rikos yhteiskuntaa vastaan antaa tyhmän pitää rahansa.

    • Kamuxilainen

      Ensimmäistä kertaa ikinä pakko kommentoida tänne, vaikka en kyllä ole varma onko sen arvoista. Varmaankin saan vaan arvostelevia kommentteja osakseni.

      Sen verran itsestäni, että itse työskentelen Kamuxilla, mutta en lähelläkään johtoa.

      Käsittääkseni yrityksen johtajan hyvät tulot eivät mitenkään sulje pois sitä, että asiakas voisi saada yrityksestä etua itselleen. Melkeinpä päinvastoin. Eiköhän yritykset menesty juuri siksi, että asiakkaat kokevat saavansa etua yrityksen tarjoamista palveluista ja/tai tuotteista joka taas johtaa yrityksen menestykseen joka taas johtaa yrityksen omistajien menestykseen? Tulee ihan muutama muukin esimerkki tässä mieleen yrittäjistä, jotka tuottavat asiakkaille edullisia hintoja ja joita ei varmasti kusettajiksi haukuta vaikka hyvin meneekin. Vaikkapa nyt sellainen pieni puulaaki kuin Ikea tai vaikkapa Verkkokauppa.com. Varmasti autokauppa kyllä herättää enemmän tunteita asiakkaissa, koska tietääkseni esim. Verkkokauppa ei ota vanhaa kannettavaa tai Ikea ei ota vanhaa sohvaa vaihdossa. Kyllä saisivat varmaan kusettajan maineen myös kun hyvittäisivät vanhasta tuotteesta 30e ja myisivät sitten ulos 150e. Ja olisivat vielä vastuussa jos käytetty tuote ei olekaan uusi vaan sen kunnosta tulee sanomista ostamisen jälkeen... Autokaupassa toki prosentuaalisesti katteet ihan eri luokkaa kuin tässä esimerkissäni, mutta puhutaan kyllä isommista summista. Myös miinukset ovat pieleen menneessä kaupassa välillä hyvinkin mittavia. Harva ihminen oikeasti autokauppaa tajuaa ja edes tietää mitä kaikkia muuttujia toimintaan liittyy. Helppo on huudella, mutta ei homma ole ihan niin helppoa kuin miltä vaikuttaa ehkä päälle päin.

      Kamux on lähtenyt yhdestä pienestä liikkeestä Hämeenlinnassa, mutta määrätietoisesti ja isojakin riskejä sekä tuuriakin on ollut varmasti mukana ketjun kasvaessa. Tänä päivänä yritys tarjoaa Suomessa työpaikan pitkälti yli sadalle hengelle. Ruotsissa on jo seitsemän liikettä ja Saksassakin kai jossain kohtaa pitäisi aueta ensimmäinen. Lisäksi ketju työllistää lukuisia autokorjaamoita, autofiksareita, automaalareita, jne.jne. Ja paljonko verotuloja Kamux on tuottanut? PALJON! Ja mikä parasta, yritys ei vain jaa voittoa ulos vaan laajenee koko ajan: lisää työpaikkoja, lisää verotuloja, lisää yhteistä hyvää... Toki myös omistajat tienaavat, mutta heillä on riski liiketoiminnan kannattavuudesta ja monesta muustakin asiasta. Ihan taas esimerkkinä: Mitä jos vaikka autovero poistuu ja 2000 auton varastosta (keskiarvo varmaan noin 11000€ eli kokonaisarvo 22.000.000€) sulaa arvosta ehkäpä noin 20% = 4.500.000€ pois silmän räpäyksessä? Muistaako kukaan silloin, että voi raukkaa johtajaa kun juuri hävisi muutama miljoona?

      Eli eiköhän oikeasti olisi vain meidän suomalaistenkin opittava unohtamaan kateellisuus ja nostamaan hattua yrittäjille, jotka luovat Suomeen työpaikkoja ja verotuloja. Ei täällä kukaan älähdä jos joku voittaa 20 miljoonaa lotossa, mutta jos joku tekee järjesttömän määrän töitä, ottaa riskejä ja tienaa tuon summa luomalla toimeentulon sadoille ihmisille ja ison kasan verotuloja siinä sivussa, niin kyllä on vähintäänkin kusettaja ja riistäjä kyseessä. Miettikää nyt ihmiset ihan oikeasti ja menkää itseenne! Kyllä kuluttajaviranomaiset, lainsäädäntö ja muut pitävät huolen siitä, että ei täällä kusettamalla kukaan menesty pidemmän päälle. Kamux on muuten ollut olemassa jo yli 10v.

      • Autokaupas-aina-hävinnyt

        Puhut vähän (paljon) mutta asiaa. Se on ihan just niin että ne Suomen firmat jotka maksaa verot tänne osoittavat solidaarisuutta meille suomalaisille. Onkin sitten ihan eri juttu ne suuryhtiöt jotka siirtävät varoja systemaattisesti verottajan ulottumattomiin. Globaalisti me kaikki pienet muurahaiset jotka edustamme maailman populaatiosta 85%, maksamme käytännössä kaikki verot (90%) omistamastamme 4% osuudesta koko maailman varallisuuteen. Kyllä ennen oli paremmin kun kirkko otti vaan kymmenykset (10%)

        Se porukka joka on raapinut tähän mennessä omistukseensa 96% maailman kokonaisvarallisuudesta, ei maksa veroja lainkaan 50 % osuudesta ja lopustakin vain 10-15%. Tälle voisi olla jo kateellinen tai katkera, koska kaupanteolla tätä ei selitä ellei myy kovalla hinnalla arvotonta roskaa.

        Ruotsissa rikkaimpiin sukuihin kuuluva isäntä omistaa satoja yrityksiä, joissa pääoman tuottoprosentit ovat suurimmillaan yli 10 000% eikä yhtään työntekijää palkkalistoilla. Sitä minä kutsuisin jo taikatempuksi.

        Meillä Suomessa ei tällaisia perheitä ole kuin muutama jotka ihmettelee kuka ne miljoonat siirti heidän veroparatiisitilille.


    • kilpailua

      Se on hyvä yrittää. Menestyksen selittää kuitenkin kieroutunut markkina, jossa on totuttu jakamaan hyvää tietyn etupiirin yrittäjille. Siitä kertoo myös se että ulkolaiset ketjut on pidetty poissa tehokkasti.
      Jos autovero poistuu niin se ei juuri Kamuxin varastoarvoissa tunnu.

      • kamuxilainen

        Määrittelepä nyt hieman:
        - Kieroutunut markkina? Miten? Autovero?
        - Mitä hyvää on jaettu?
        - Mitkä ulkomaiset ketjut olisivat Suomeen tulossa ja miten ne on pidetty poissa?


      • mersumiesk

        Tuontiautoja kieltäydyttiin ottamaan vaihdossa jopa uusiin autoihin. Kyse oli kategorisesta kieltäytymisestä autotuojat ry:n tapauksessa. Verottajalta huijattiin tuloja myymällä autoja teknisesti maahantuojan nimissä ja tilittämällä voitot emoyhtiölle. Seurauksena mm. Volvon 13% veroprosentti kun kilpailija maksoi 30%. Grayhenin hinnoittejärjestelmällä hoidetaan hinnoittelukartellia. Elv:llä suosittiin liikkeiden tuontia yksityiseen nähden. Kysyitkö ihan tosissaan? Kamux menestyy koska kilpailua ei Suomessa ole.


    • euronhuora

      Kadehdin niin menestyjää.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe