Aino Kassinen & Pekka Siitoin

Kysymyksiä tästä

Olen tässä tutkaillut netissä henkilöä nimeltä: Pekka Siitoin ja hänen elämäänsä jne. Yritän kartoittaa milloin Pekan nationalismi, fasismi ja varsinkin se natsismi alkoi ja oikeastaan miksi? Miksei vaikka kommunismi, tai joku muu juttu? Onko asioista tietävillä kertoa mitä kaikkea Aino Kassila aikoinaan varoitteli Pekka Siitoimesta, kun heidän opettaja & oppilas suhde oli loppunut? Mikä on teillä käsitys miksi Pekka Siitoimesta tuli lopulta juuri natsi?

18

2082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • daijulainen

      on sulla kanssa elämä hukassa kun tollasia tutkit. Voi luoja mitä idiootteja tää palsta on piukassa

    • Kysymyksiä tästä

      Missä on nimimerkki daijulainen luokiteltu, että tutkailemani ihmiset ovat merkki elämäni hukkaamisesta? Tutkailen elämän eri ilmiöitä, joka on yleissivistävää ja jonkinlaisiksi ilmiöiksi kyseiset Aino Kassisen ja Pekka Sitoimen voi toki kiistatta laskea. Tämän lisäksi kumpainenkin kuuluu vahvasti tämän palstan aihemaailmaan. No, palaan aloitukseni kysymyksiin ja odottelen asiasta kirjoittelua.

    • Aino Kassinen ennusteli paljonkin asioita, mutta sattuiko niistä monikaan kohdalleen?

      Tietysti voidaan ajatella, että tietämällä yhden mahdollisen tulevaisuuden, hän on voinut vaikuttaa siihen muuttavalla tavalla.

      Selvännäkijä voisi siten saada selville seuraavan viikon lottonumerot, mutta muuuttaisi tulevaisuutta lottoamalla niillä, koska hän ei olisi alunperin niillä lotonnut. Hän ei myöskään ollut etukäteen nähnyt itseään seuraavan viikon lottovoittajana, joten hän ei voi siten lotossa voittaakaan.

      Tulevaisuus on monien mahdollisuuksien ja todennäköisyyksien leikkikenttä. Kenties jotkut omaavat mahdollisuuden nähdä tulevaisuuteen tietyin edellytyksin ja tiettyjen edellytyksien vallitessa? Mikäli näitä näkemyksiä huomioidaan nykyisessä tekemisessä ja muutetaan käyttäytymistä, muuttuu myös tulevaisuus.

      Ainoa keino varmistua uhkaa maalailevan tuomionjulistajan kykyjen aitoudesta, on jättää hänet huomiotta ja jatkaa niin arjen aherruksessa kuin pyhien vietossakin entiseen tapaan. Mikäli kaikki vihan maljat vuodatetaan hänen ennustamallaan tavalla, oli hän oikeassa ja meidän olisi pitänyt uskoa häntä.

      Päinvastaisessa tapauksessa eli uskomalla häntä ja muuttamalla käyttäytymistämme, muuttuu myös tulevaisuus, emmekä ikinä kohtaa uhkaavia seuraamuksia. Voimme vain huokaista helpotuksesta, että vältimme kaikkeuden koston hiuksenhienosti ja varmasti viimeisen kerran.

      Ennen syntymääsi vanhempiesi kohtaaminen on ollut arpapeliä. Olet syntynyt tietyillä todennäköisyyksillä terveenä taikka elossa, sairaanakin.

      Maailma on täynnä onnettomuuksia, sairauksia ja kuolemaa. Tietyin todennäköisyyksin vältät niitä jonkun aikaa, mutta jossain vaiheessa arpaa heitetään sinusta ja silmäluku ei ole ehkä sinulle otollinen.

      Arpaa heitetään joka päivä, kenties joka hetki. Aina kun teet valintoja tai olet tekemättä taikka aina kun joku toinen tekee valintoja, vaikuttavat ne sinuunkin. Halusit tai et.

      Mikä merkitys Pekka Siitoimella voi olla kaikkeuden arvan heitossa? Saiko hän osakseen suosiolliset silmänluvut? Toiko hän hyvää läheisilleen? Jäätiinkö häntä kaipaamaan? Tekikö hän jotain poikkeuksellisen merkittävää?

      Keksikö hän jotain uutta?

      Olisiko maailma ollut erilainen ilman häntä?

      Totuus on, että suurimmaksi osaksi me ihmiset olemme hyvin merkityksettömiä olentoja. Enimmäkseen meitä ajattelevat, muistelevat ja pitävät yllä läheisemme. Saatamme työmme puolesta vaikuttaa moniinkin yksilöihin, mutta olemme heille silti merkityksettömiä. Toimimme vain asemamme kautta ja sen vuoksi. Todellinen välittäminen ja tunnesiteiden muodostaminen ei kuulu virkakulttuuriin ja olisi oikeastaan lainvastaistakin.

      Mitä alkuperäiseen kysymykseen tulee, miksi Pekasta tuli natsi, ja miksi ei? Mitä ihmiskunta menetti tai saavutti Pekan natsiuden myötä? Kenties tulevaisuudessa häntä ajatellaan erään opin ylläpitäjänä, joka olisi muutoin kuollut ja kokonaan kadonnut maailmasta.

      Nero, hullu taikka hölmö.

      Elämä on arpapeliä.

      • Kuiper

        Aino kassisella ainakin oli käsittääkseni selvänäkökykyä, eikö siihen uskottu osittain ihan valtionjohdon tasollakin? Mutta jotain youtube-videoita katsoneena huomaa, että tietysti hänen oma tulkintansa sitä väritti. Olihan semmoinenkin sokea nunna kuin Baba Vanga, joka ennusti tosi pitkälle tulevaisuuteen, avaruusolennoista ja tekniikasta ja maailmansodista. Aika paljon meni oikein, tähän mennessä ennustetuista. Siinäpä yksi kiinnostava aihe lisää aloittajalle :)


    • Pekan arvoitukset

      Selittäisikö ton Pekka Siitoimen äärioikeisto touhut yksinkertaisesti, että aikoinaan meni Aino Kassisen oppiin ja oli jopa Ainon lempioppilas. Sitten sai Pekka päänsä sisään jonkun nationalisti-demonin, joka asettui isännäksi taloon ja alkuperäinen Pekka pyyhittiin pois, kun natsi-demoni muutti taloon.

      Mielenkiintoista olisi tosiaan tietää (kuten aloituksessakin kysyttiin) mitä kaikkea Aino Kassinen 70-luvun puolivälissä varoitteli Pekasta ns. alan lehdissä ja muuallakin, kun heillä meni sukset ristiin. Nationalististen tahojen netissä ylläpitämä Mesikämmenblogikin kertoo tästä Pekan ja Ainon välirikosta ns. siististi vain muutamalla sanalla (ihmekkös tuo, ei oman jengin johtajasta nyt sentään sovi liika pahaa kirjoitella) tämä löytyy Mesikämmenblogi: Valtakunnanjohtajan elämä ja kohdasta missä käydään 70-luvun puolivälin vuosia läpi.

      Olisi sinänsä mielenkiintoista saada objektiivinen puolueeton kirjoitus, miten asiat tässä jutussa aikoinaan oikeasti meni?

    • okkigaam

      47v sitten asuin Sophia Mannerhein kodissa. Kun me kolme tyttöä lähdettiin aikaisin aamulla Kassisen vastaanotolle. Joka oli silloinYrjök 5
      Kun vuoroni tuli tapahtui seuraavaa. Aino tuijotti kulmat kurtussa ankaran näköisenä. Kulmiensa alta.Hänelle oli essun helmassa seteleitä.
      Tein hänelle kysymyksen johon vastasi " Se tulee" Samalla näin tiiliseinän jonka nurkalla seisoin. Sen sisältä astui tämä kysytty henkilö sisältä ulos selkä minuun päin sivuaskeleella.
      Vuosia myöhemmin hän todella tuli kivensisältä, eikä meistä paria tullut.
      Leilalle hän oli sanonut " Vasta siten sinusta tulee onellinen kun perustat kanalan" Palumatkalla naurettiin omaa typeryyttämme kun käytin huijattavana.
      Kummalisesinta oli se että suraavana kesänä Leila tapettiinja hänen ruumiinsa löytyi säkissä Arabian katopaikalta. Kulon sisaruksia epäiltin.
      No oman uskoni nsaisen menetin.

      Kirjassa suomalaisia selvänäkijöitä Aino kertoi että hänen oppilaitaan on Tarmo Manni ja Vesa - Matti Loiri Myös Pekka Siitoinin mainitsi.

      • Anonyymi

        "Kirjassa suomalaisia selvänäkijöitä Aino kertoi että hänen oppilaitaan on Tarmo Manni ja Vesa - Matti Loiri Myös Pekka Siitoinin mainitsi."

        Kyllähän tämäkin aikamoinen tupuhupulupu - kolmitroikka on ollut.

        Kassinen oli muuten ennustajana varmasti ihan pätevä, mutta ihmistuntijana taisi olla vähän enemmän tavallisella tasolla.


    • *\*/*

      Ymmärtääkseni Pekka Siitoin oli Ainon ykkösoppilas ylitse muiden. Aloittajaa lainatakseni, mikä Ainon ja Pekan väliin tuli, kun kanssakäyminen heiltä loppui?

    • Jep vaan

      Pekkahan sanoo ylpeästi youtube videoissa, että: Olen fasisti, rasisti, pesunkestävä natsi ja varsinkin sadisti, siitä minä nautin ja pidän. Jospa Aino pelästyi tätä Pekan persoonallisuus muutosta aikanaan ja otti etäisyyttä. Ymmärtääkseni ennen 70-luvun puoliväliä Pekka ei ollut millääntavalla kansallismielinen tai rasistinen sadisti. Mesikämmenblogia lueskelin tuossa ja valtakunnanjohtaja elämä osiota.

    • Pekka Siitoin tapaus

      Varmaan jotenkin tolleenhan tämä juttu on aikanaan mennyt. Youtubessa on muuten Pekka Siitoimen henkimaailma/parapsykologia videoita, joten tämän palstan aihepiiri maailmassa ja vastaavassa toiminnassa vahvasti oli tämä Pekka aikoinaan mukana.

    • MrJuha82goodguy

      Minä en ymmärrä tuollaista pahuutta.
      Hyi olkoon.

      • Anonyymi

        Siitinpekalla oli typerän näköiset viikset, intelligenssiä!!


    • omg..?

      Sekopäistä tulee natseja ja fasisteja, ei siinä ole kyse yhtään mistään selvänäöstä vaan erilaisesta harhaluulosta ja ilmeisesti skitsosta, joka johtaa tuollaiseen.. ja OMG tähänkin viellä..

    • Aika veijari toi

      Niin, mikäköhän Pekan mielen muutti lie aikoinaan? Yliluonnollisista oli kiinnostunut, sitä harjoitti ja useamman kirjankin kirjoitti aiheesta. Sitten tuli nää natsihommat ja siinä taustalla jatkui nämä yliluonnollisetkin jutut edelleen. Jonkinlainen sekoitus henkimaailmaa ja äärioikeistoa se homma sitten kuolemaansa asti oli ja olihan tää sen lähipiirikin Kai M Aalto ja Kristian Arje mukana näissä henkimaailman asioissa myös muun äärioikeisto touhun lisäksi.

      • vaginae

        En mäkään pysyis täysjärkisenä jos mun nimi olis Emäitin.


    • muistelija1

      Kassinen ennusti paljon 60-luvulla. Asioita, joita ei pidetty mahdollisena. mm. Neuvostoliiton hajoamisen.

    • Anonyymi

      Aluksi kait toi Pekan natseilu oli pelkkää kommunistien kiusaamista mutta kun se sai tuulta alleen ja jopa taloudellista tukea pienyrittäjiltä, niin iso pyörä lähti pyörimään (ja lopulta myös heittämään).

    • Anonyymi

      Siitoin vaati 3500 markan perustoimeentuloa kansalaisille eli samaa mitä vassaritkin. Sen lisäksi jokaiselle piti taata työpaikka, koulutus, terveydenhoito jne. Kansallissosialisti siis. Natsithan oli jostain syystä okkultismista kiinnostuneita, mikä oli hieman outoa, koska monella natsiupseerilla oli korkea älykkyysosamäärä. Mutta juoksihan Kekkonenkin muuten Kassisen luona.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1796
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      105
      1564
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1387
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe