HäSa 3.11. ala-arvoinen pääkirjoitus 2015 vaaleista

Forrest

http://www.hameensanomat.fi/paakirjoitukset/272849-vaalipiiriin-tuskin-suurta-mullistusta
No niin, nyt tuo ”puolueeton” maakuntalehti aloitti kok-sdp vaalimainonnan. Taitava informantti oksensi hyviä veljiä sparraavan vaalianalyysin. Jytkyn kaltaista paukkua ei muka tulisi?
Kyllä tulee, kolmen kohdan paukku:
1. Persujen kannatus säilyy
2. Kepun kannatus ”räjähtää”
3. Sdp:n kannatus romahtaa
Tuhnuna päälle, kok kannatus hiipuu.
Demarit putoaa kolmeen edustajaan Hämeen vaalipiirissä. Istuvat demarit Filatov ja Koskinen jatkaa, kolmannesta paikasta kisaa myös istuva edustaja Mika Kari ja Skinnari. HäSa uutisoi, että Skinnari ei jatka, mutta jättää uutisoimatta Skinnari jr:n ehdokkuuden. Äänet perityy. Jos Hämeenlinna rikkoisi tilastolliset todennäköisyydet, neljäs demari (kolmas Hämeenlinnasta) olisi paikkakunnan symppis Ranjith Kumar Prabhakaran, joka teki jytkyt demarien ehdokasasettelussa. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa ”Raparperi” sai viidenneksen Kiemungin äänistä. Nyt kaikista uskollisimpien demarien jäsenäänestyksessä, vuoden 2015 vaaleihin Raparperi on käytännössä tasaluvuissa Kiemungin kanssa. Neljäs jytkyn aihe voikin olla Sdp:n yllätys, neljän edustajapaikan säilyttämisessä, Raparperin voimin. HäSa alittaa riman pääkirjoituksen lauseilla: ” Kiemunki on sanonut panneensa poliittisen uskottavuutensa peliin Sunny Car Centerin tapauksessa. Kukaan ei tiedä, miten se vaikuttaa hänen vaalimenestykseensä”.
Kyllä tietää, näköjään kaikki muut, paitsi Kiemunki ja Häsa. Iisakilla kerätään vain Persu-viha –äänet ja niillä ei pitkälle pötkitä.
Kokoomuksen osalta, Häsa on pääkirjoituksessaan realistisemmilla jäljillä, kolme istuvaa edustajaa, Timo Heinonen, Sanni Grahn-Laasonen ja Kalle Jokinen jatkavat. Hallitusvastuun raiskaama kokoomus ei saa käännettyä hiipuvaa kannatustaan, erityisesti Keskustan myllytyksessä nousuun, neljäs edustaja jää unelmahötöksi. Jos sellainen ihme tapahtuisi, Rautio se ei ole. Aviomiehensä kauhoessa palkkaa tekemättömästä työstä, osin verorahapohjaisesti, Rautio astui Kiemungin poliittiseen tienvarsipommiin, peukuttamalla kilpasisaren yksityisasioita. Vaalipiirissä on yksinkertaisesti liikaa yksinhuoltaja- ja uusioperhe elatusavunsaajia, äänioikeudella varustettuna. Jokainen Lulu Ranteen raatelulla saavuttu ääni maksaa Rautiolle kahdesta kolmeen menetettyä ääntä. Samaten kokoomuksen mitattu ja tutkittu ylimielisyys heijastui Raution uudesta lookista, paksusankaisista SCC-laseista, YLE MOT-haastattelussa. Everybody doesn’t love hockey. Rautio on ulkona Arkadianmäeltä. Isosuota ei HäSa pääkirjoitus edes noteerannut, saaliiksi jää parhaimmillaan satoja ääniä.
Perussuomalaisille HäSa povaa kannatuksen säilymistä, lehti on oikeilla jäljillä Anne Louhelainen jatkaa istuvana edustajana ja Hirvisaaren & Soukolan tilalle nousee Kari Ilkkala ja Lulu Ranne. Soukola voi loppukirillään vuolla siivunsa Kepun ryöstöretkestä Sdp:n ja Kokoomuksen kannatukseen.
Hyvät hyssykät, HäSa päätoimittaja on kärsinyt happivajauksesta? Ilkkala ja Ranne törmäävät vaalipiirin halkaisevaan maakuntarajaan? Kiemunki ja Rautioko ei?
Kun katsoo vuoden 2011 tuloksia, istuvat edustajat napsi saldoa koko vaalipiirin alueella. Kiemungin ja Raution kerätessä ohi laarin tippuneita hajaääniä? Kiemunki sai tuolloin kotikaupungistaan ja sen välittömistä rajanaapuri kunnista 4580 ääntä. Päijät-Hämeestä Kiemunki kalasti 384 ääntä, joista Lahdesta 205 kpl. Ei siis mikään Pietarin kalansaalis. Etelä-Hämeessä meni vielä heikommin. Ja nyt PUK uumoilee Ilkkalalle ja Ranteelle törmäämistä vaalipiiriä halkaisevaan maakuntarajaan? Maksettu mies…
Häsa pääkirjoitus päättyy pienpuolueisiin, arvio voi olla osuvakin Kd ja Vas. säilyttävät yhden paikkansa, mutta Vihreät voi tosin olla haaskalla mukana, kun Sdp syödään ja Kokoomusta raadellaan. Keskustaa HäSa aliarvio. Kepun kaksi paikkaa on varmoja, PUK:n kannattaisi lukea läksynsä uudestaan, sikafarmari Anttila on varma case ja Rehula myös. Mutta Timo Kaunisto ei ole mikään vävypoika Alastarosta, vaan raskaan sarjan, siis Kiemunkiin ja Rautioon verrattuna RASKAAN SARJAN poliitikko ja vieläpä Kepun nousukiidossa.

Stupid is as stupid does....

23

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pulitzer

      Kiemungin unelma kansanedustajuudesta romuttuu, taru on lopussa ainakin neljäksi seuraavaksi vuodeksi. Vain Kiemunki itse voi vaikuttaa 2019 vaaleihin mennessä, unelmansa realisoitumiseen. Ehkä mies on ”sarvensa pudottanut”, tuolloin 43-vuotiaana. Älykkyyden rinnalla, viisautta on voinut kasvaa miehen sydämeen, virheistä oppimalla.
      Iisakki Kiemunki on kirjoittanut hukkuvansa vielä kynään ja pitävänsä ajatusta linjansa muuttamisesta järjettömänä, eikä aio tyyliään muuttaa, vaikka vaaleissa turpiin tulisi.
      Ei muuttanut ja ”turpiin tuli 2011”. Niin käy myös nyt vuonna 2015 räjäytettyään poliittisesti itsensä. Teki poliittisen itsemurhansa, ei SCC-katastrofissa, vaan sen jälkimainingeissa yrittäessään poliittisesti itsemurhapommittaen riistää Ranteenkin mahdollisuuden päästä eduskuntaan.
      Ei ole Iisakki Raamattuaan lukenut, kun hämmentyy vanhan ja uuden testamentin ristiriitaisuudesta. Jos et tunne kokonaisuutta, älä vedä liian rohkeita johtopäätöksiä.
      http://hannukarpanen.blogit.hameensanomat.fi/2009/07/01/valtuutetun-hoitoon-ohjaus/
      Linkin takana mielenkiintoisia Kiemungin kommentteja vuosien takaa. Laiskat ”googlaajat” voi lukea alta Kiemungin julistuksen kynäänsä hukkumisesta, tietoisesti itsetuhoisuuteen siinäkin viitaten.
      Ensin Iisakin kommentti ja alla se, mihin hän vastasi.
      *****
      4.7.2009 Heippa Lyyti,
      Raamatun mukaan ei varmaan anna (tehdä vastaavasti), mutta sieltäkin tulee vähän ristiriitaista ohjetta, riippuen kumpaa testamenttia tavaa.
      Itse olen sen verran vanhan liiton miehiä, että olen kasvanut antamaan ainakin sanan sanasta ja tarvittaessa kai vähän muutakin, jos painavampaa tavaraa kohti tulee. Ainakin niille, jotka eivät ennakolta itseäni heikompia ole.
      Voipi olla, että kynään vielä hukun, mutta turhaa tai järjetöntä tässä kai ainakaan vielä on linjaa muuttaa.
      Kyllä sitä sitten vaaleissa varmaan annetaan ymmärtää, onko toiminta ollut oikeansuuntaista vai ei… Mutta enpä kyllä taida periaatteistani luopua, vaikka turpiin tulisi silläkin saralla.
      Iisakin yllä oleva kirjoitus oli vastaus Lyytille, joka oli kirjoittanut:

      ****
      Lyyti kirjoitti:
      4.7.2009 12.03
      Heko heko!
      Se koira älähtää johon kalikkka kalahtaa. Nyt tarkoitan Iisakkia. Jos joku tekee jotain , niin antaako se SINULLE oikeuden tehdä samoin/vastaavasti? Luulisi noinkin korkeella pallilla jo tajuavan, että jossain vaiheessa on parempi pitää mölyt mahassa. Jos meinaan aikoo jatkaa samalla uralla.
      Terv:Lyyti
      ****
      Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa äänisaalis oli 3590. Neljä vuotta myöhemmin, Iisakki hipoi rimaa 5122 äänellä. SDP:n syöksykierre ei oikene, kannatus korkeintaan tasaantuu kevään vaaleihin mennessä. Omat ovat hylänneet Kiemungin, se käy ilmi SDP:n Hämeen vaalipiirin ehdokasasettelu-vaalin tuloksista. Viisinkertainen johto ”Raparperiin” on kuihtunut tasapeliksi. Kolmannella yrityksellään eduskuntaan, Iisakin pitäisi pestä kasvonsa ja nousta vastavirtaan puolueensa kannatukseen nähden. Uutuuden viehätys ”rakentavaan radikaaliin” on syöty. Hevijätkää äänestäneet saivatkin lupausten sijasta ”sitoutetun”, maksetun marionetin, Ritaluoman talutusnuorassa tassua antavan puudelin, joka heiluttaa häntää, kuultuaan vihellyksen ja huudon ”hyvä-veli”. Nyt loppuu hevifanit Kiemungilta, kun on poliittisen konsertin aika ensi keväänä.
      http://www.hs.fi/ihmiset/a1415166234330
      Haamu Floridasta vainoaa Kiemunkia, tämän poliittisella haudallakin. Kun kaikki muut tietää pelin olevan jo ohi, laukoo Ritaluoma kiekkoa verkkoon, vielä summerin jälkeen, yleisönkin jo poistuttua lehtereiltä.
      Iisakki julisti YLE MOT:ssa, että SCC-hankkeesta on annettu sellainen väärä kuva, että ainoa mitä saatiin aikaan, oli mainostorni. Kiemunkihan oli oikeassa, aikaan saatiin ulosottoon verovelkaa, ulosmitattavaa myös maksamattomasta tornista, sekä saamattomia saatavia veronmaksajille.
      Hämeen Sanomat on tehnyt journalistisen pakkolaskun Kiemunki-Gatessa, missä se olisi varma Pulitzervoittaja, mikäli jaossa olisi 100% puoluelehden naamiointi sitoutumattomaksi maakuntalehdeksi.

      • Tarpeellinen purkaus

        Iisakkitautinen purkaa oikein paljon pahaa oloa purkauksella millä on vähän tekemistä totuuden kanssa. Aivan harhaista nähdä että scc olisi ollut yhden ihmisen yritysprojekti kaupungin suhteen. Autotaloa tuki koko kaupungin johto minkä saattaa kuka vaan käydä todentamassa virallisista pöytäkirjoista. Mutta osaltaan hyvä että foorum voi tarjota mielenterveyden pieniä palveluja tarvitseville.


      • Iisakkitautinen

        IISAKKI kirjoitti:
        ….Otetaan esimerkiksi nämä ylimääräiset liikuntasäästöt. Tiedän, että Pena haluaisi varmasti ajaa liikunnan asiaa urheilumiehenä. Hän on kuitenkin valmis dramaattisesti heikentämään seurojen toimintaedellytyksiä sen takia, että pääsee nokittelemaan Hassiselle ja Lintumäelle. Mielestäni se on moraalitonta. Ottaisivat vaikka mies miestä vastaan jossain omalla hiekkalaatikollaan, mutta eivät leikkisi arvokkailla asioilla.

        LULU RIIKONEN kirjoitti:
        Iltaa!
        Politiikassa tarvitaan persoonallisuuksia, jotka eivät ota asioita liian henkilökohtaisesti. Koko liikuntahallikeskustelu (lisäsäästöesitys mukaan lukien) meni jotenkin oudon henkilökohtaisille urille. Olen sitä meltä (vieläkin), ettei 100 000 euron lisäsäästö olisi liikuntaharrastusta keneltäkään tuhonnut, jos se olisi hoidettu järkevästi. Kun asioita kärjistää, niin pieleen menee.
        Joku ottaa politiikassa aina nokkiinsa, eikä sille voi mitään. Kärpästä ei kuitenkaan koskaan kannata ampua alas norsutykillä…..
        t. Lulu

        HANNU KÄRPÄNEN kirjoitti:
        …. Mainitsemasi, ja esiintuomasi Liikuntahallien avustuksen säästöajatus sai aivan suhteettomat mittasuhteet. Jopa valtuuston pj jossakin keskustelupalstan tekstissään ennakoi jopa hallien sulkemista ja käyttäjien loppumista tms . Enää puutuivat ne heinäsirkat ja kattojen sortumiset. Tuollainen visiointi minkä muun säästön kohdalla, mitä pakosti joudumme tekemään, johtaisi valtuuston täydelliseen halvaantumiseen ja pikaiseen taloudelliseen kaaokseen. Siksi oli erittäin tervettä esityksessäsi nähdä sen avulla se, ketkä kykenevät vaikeina taloudellisina aikoina todella toimimaan ja ketkä ovat uudistuskyvyttömiä, vanhojen käytäntöjen vankeja. Kiitos Sinulle Lulu tästä testistä!!
        xxx
        Suosittelen kaikille niille äänioikeutetuille, jotka eivät ole ”tapahtumista riippumatta” sementoineet äänestyspäätöstään, tutustumaan muutamia vuosia taakse päin ”kuka sanoi ja mitä”?
        Tehty mikä tehty, 15 vuotta tuli, väittää kuulustelija kuulleensa Nils Gustafssonin sanoneen, palattuaan kuulusteluista selliin. Ei kelvannut todisteeksi, kun ei tapahtunut kuulustelun aikana.
        Kiemunki on laittanut ykkösiä ja nollia järjestykseen nettimaailmassa siten, että ASCII:na piirtynyt kaiken kansan luettavaksi hänen poliittinen testamentti, ei Tervanevan suolta, vaan tiiriön.
        Lukekaa hyvät ihmiset yllä olevat Kiemunki-Ranne-Kärpänen kommentit, ”Mikä on kenellekin pyhää”? Yhdelle hyvien veljien ylipapit ja liigakiekko arvokkaana asiana…
        Lulu Ranteen vastamäki alkoi sillä hetkellä, kun hän ei alistunut kok-hpk-sdp sulatusuunin kremtoriointiin, missä olisi saanut ylleen verkostoitumisen suojaavan kilven.


      • Suhmuraskandaali
        Iisakkitautinen kirjoitti:

        IISAKKI kirjoitti:
        ….Otetaan esimerkiksi nämä ylimääräiset liikuntasäästöt. Tiedän, että Pena haluaisi varmasti ajaa liikunnan asiaa urheilumiehenä. Hän on kuitenkin valmis dramaattisesti heikentämään seurojen toimintaedellytyksiä sen takia, että pääsee nokittelemaan Hassiselle ja Lintumäelle. Mielestäni se on moraalitonta. Ottaisivat vaikka mies miestä vastaan jossain omalla hiekkalaatikollaan, mutta eivät leikkisi arvokkailla asioilla.

        LULU RIIKONEN kirjoitti:
        Iltaa!
        Politiikassa tarvitaan persoonallisuuksia, jotka eivät ota asioita liian henkilökohtaisesti. Koko liikuntahallikeskustelu (lisäsäästöesitys mukaan lukien) meni jotenkin oudon henkilökohtaisille urille. Olen sitä meltä (vieläkin), ettei 100 000 euron lisäsäästö olisi liikuntaharrastusta keneltäkään tuhonnut, jos se olisi hoidettu järkevästi. Kun asioita kärjistää, niin pieleen menee.
        Joku ottaa politiikassa aina nokkiinsa, eikä sille voi mitään. Kärpästä ei kuitenkaan koskaan kannata ampua alas norsutykillä…..
        t. Lulu

        HANNU KÄRPÄNEN kirjoitti:
        …. Mainitsemasi, ja esiintuomasi Liikuntahallien avustuksen säästöajatus sai aivan suhteettomat mittasuhteet. Jopa valtuuston pj jossakin keskustelupalstan tekstissään ennakoi jopa hallien sulkemista ja käyttäjien loppumista tms . Enää puutuivat ne heinäsirkat ja kattojen sortumiset. Tuollainen visiointi minkä muun säästön kohdalla, mitä pakosti joudumme tekemään, johtaisi valtuuston täydelliseen halvaantumiseen ja pikaiseen taloudelliseen kaaokseen. Siksi oli erittäin tervettä esityksessäsi nähdä sen avulla se, ketkä kykenevät vaikeina taloudellisina aikoina todella toimimaan ja ketkä ovat uudistuskyvyttömiä, vanhojen käytäntöjen vankeja. Kiitos Sinulle Lulu tästä testistä!!
        xxx
        Suosittelen kaikille niille äänioikeutetuille, jotka eivät ole ”tapahtumista riippumatta” sementoineet äänestyspäätöstään, tutustumaan muutamia vuosia taakse päin ”kuka sanoi ja mitä”?
        Tehty mikä tehty, 15 vuotta tuli, väittää kuulustelija kuulleensa Nils Gustafssonin sanoneen, palattuaan kuulusteluista selliin. Ei kelvannut todisteeksi, kun ei tapahtunut kuulustelun aikana.
        Kiemunki on laittanut ykkösiä ja nollia järjestykseen nettimaailmassa siten, että ASCII:na piirtynyt kaiken kansan luettavaksi hänen poliittinen testamentti, ei Tervanevan suolta, vaan tiiriön.
        Lukekaa hyvät ihmiset yllä olevat Kiemunki-Ranne-Kärpänen kommentit, ”Mikä on kenellekin pyhää”? Yhdelle hyvien veljien ylipapit ja liigakiekko arvokkaana asiana…
        Lulu Ranteen vastamäki alkoi sillä hetkellä, kun hän ei alistunut kok-hpk-sdp sulatusuunin kremtoriointiin, missä olisi saanut ylleen verkostoitumisen suojaavan kilven.

        Lulun alamäki alkoi ja nyt on menossa Lulu skandaali jonka järjesti itse suhmuroinnilla. Lukekaa hyvät ihmiset tästä kamaluudesta kaikki ! Kasvot näkyy.


      • Purkeellinen tarpaus
        Tarpeellinen purkaus kirjoitti:

        Iisakkitautinen purkaa oikein paljon pahaa oloa purkauksella millä on vähän tekemistä totuuden kanssa. Aivan harhaista nähdä että scc olisi ollut yhden ihmisen yritysprojekti kaupungin suhteen. Autotaloa tuki koko kaupungin johto minkä saattaa kuka vaan käydä todentamassa virallisista pöytäkirjoista. Mutta osaltaan hyvä että foorum voi tarjota mielenterveyden pieniä palveluja tarvitseville.

        Hyvä diagnoosi!

        Iisakki-tautini on suoraan verrannollinen rakentavan radikaalin tuhlaamien veroeurojemme määrään. Olo helpottaa heti, kun tauti on poissa.

        http://kartsa.blogit.hameensanomat.fi/2010/10/26/istanbulissa-maailman-suurin-autokauppa-meille-tulee-isompi/

        Juttu on niin, että 2 vuotta ennen kuin Ilkkala oli edes valtuutettu, hän yritti yksityishenkilönä varoittaa nigerialaisista. Jos et usko, lue linkin blogi.

        Se, mitä valtuusto on sittemmin tehnyt perussuomalaisetkin mukana on seuraavaa. Voit kokeilla kotona. Kaada avoin pullo kyljelleen ja katso paljonko pystyt pelastamaan, kun oikein äkkiä nostat sen takaisin pystyyn. Ehtikö tyhjentyä kokonaan?

        Joskus, tunarin tohellettua, jä jälkien korjaajille vaihtoehdoksi vain huonoja valintoja. Niistä koetetaan valita vähiten huono


      • kannatus on 2. aste
        Tarpeellinen purkaus kirjoitti:

        Iisakkitautinen purkaa oikein paljon pahaa oloa purkauksella millä on vähän tekemistä totuuden kanssa. Aivan harhaista nähdä että scc olisi ollut yhden ihmisen yritysprojekti kaupungin suhteen. Autotaloa tuki koko kaupungin johto minkä saattaa kuka vaan käydä todentamassa virallisista pöytäkirjoista. Mutta osaltaan hyvä että foorum voi tarjota mielenterveyden pieniä palveluja tarvitseville.

        Se, että kaikki kannattivat (Ilkkala ja Riikonen tulivat kehiin vasta 2 vuotta myöhemmiin), tarkoittaa tietysti sitä, että heille oli heti alussa jaettu (syötetty) sellaista tietoa, että kannattaa kannattaa. Ja kuka sillä tiedolla oli valtuustoa valaissut?

        Kukapa muu kuin tastelupari Kiemunki-Ritaluoma. Kiemungin piti päästä tämän euroopankuulun autotalon siivellä eduskuntaan ja Ritaluoman saada ainakin rahaa ja mainetta. Tuskin se koskaan niin höynä on ollut, että on tosissaan kuvitellut hankkeen toteutuva. Pääasia, että olisi saatu vitkuteltua projekti vaalien yli.

        Ja olisi tietysti saatukin, elleivät Ranne ja Ilkkala olisi vaatineet edes hiukan järkeä kehiin. Sen takiahan Ritaluoma erässä haastattelussa vannoi tekevänsä kaikkensa persujen tuhoamiseksi.

        Se ketku unohti vain yhden asian: äänestäjät, jotka ajattelevat omilla eivätkä hänen aivoillaan.


      • Huumoripäivä!
        kannatus on 2. aste kirjoitti:

        Se, että kaikki kannattivat (Ilkkala ja Riikonen tulivat kehiin vasta 2 vuotta myöhemmiin), tarkoittaa tietysti sitä, että heille oli heti alussa jaettu (syötetty) sellaista tietoa, että kannattaa kannattaa. Ja kuka sillä tiedolla oli valtuustoa valaissut?

        Kukapa muu kuin tastelupari Kiemunki-Ritaluoma. Kiemungin piti päästä tämän euroopankuulun autotalon siivellä eduskuntaan ja Ritaluoman saada ainakin rahaa ja mainetta. Tuskin se koskaan niin höynä on ollut, että on tosissaan kuvitellut hankkeen toteutuva. Pääasia, että olisi saatu vitkuteltua projekti vaalien yli.

        Ja olisi tietysti saatukin, elleivät Ranne ja Ilkkala olisi vaatineet edes hiukan järkeä kehiin. Sen takiahan Ritaluoma erässä haastattelussa vannoi tekevänsä kaikkensa persujen tuhoamiseksi.

        Se ketku unohti vain yhden asian: äänestäjät, jotka ajattelevat omilla eivätkä hänen aivoillaan.

        Vaikea päivä iisakkitautiselle. Perzuikit toi hankkeeseen järkeä elokuun lopussa elikkä silloin kun scc oli housussa elikkä kaikki oli ohi joten liikemies Kari ei itse uskonut varoituksiaan nigerialaisliikemiehistä. Tämä naurattaapi.


      • Pökäle
        Suhmuraskandaali kirjoitti:

        Lulun alamäki alkoi ja nyt on menossa Lulu skandaali jonka järjesti itse suhmuroinnilla. Lukekaa hyvät ihmiset tästä kamaluudesta kaikki ! Kasvot näkyy.

        Skandaalit seuraa. Lulu skandaali ,scc skandaali ja Karin tuloskandaali ja seuraavan vuoro kohta. Kannatus romahtanut ja tulossa vaalipökäle.


    • Torjutaan harhoja

      Iisakkitautisesta sen verran että mielenterveystyö on aina arvokasta.

    • iisakki-fever

      Iisakki Kiemunki oli virallisesti kesään 2014 SCC:n hallituksessa. Hallitusjäsenyys oli aktiivista kevääseen 2014, de facto?

      Osakeyhtiön hallituksen jäsenyys on nykyisin kohtuullisen vastuullistava pesti. Mukavat hallituspaikat siellä sun täällä, lisätienestiä tuomassa, ilman tosiasiallisia vastuita, ovat mennyttä aikaa.

      http://opuslex.fi/osakeyhtion-hallituksen-jasenen-vastuu/
      http://www.lrhto.fi/artikkelit/yhtiooikeus/osakeyhtion-hallituksen-vastuu/

      Iisakki Kiemunki on edellisten vaalien alla valottanut hallitus- ja muita siihen rinnastettavia vastuitaan:

      Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston pj., Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin valtuuston pj., Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n vpj., Hämeenlinnan Palloiluhalli Oy:n pj., Kehittämiskeskus Oy Hämeen hallituksen jäsen, HPK-naiset Ry:n hallituksen jäsen, HJS Ry:n hallituksen jäsen, Sunny Car Center Oy:n hallituksen jäsen, Hämeenlinnan Eteläranta Oy:n hallituksen jäsen.

      Epäpätevyys hallituksen jäsenen toimeen tai tietämättömyys lain säännöksistä, eivät ole vastuusta vapauttavia perusteita.

      Tammerneon hakee ulosoton kautta yli 180 000 euron saatavia SCC:ltä.
      Verottaja perää ulosoton kautta SCC:ltä ennakonpidätysmaksuja ja arvonlisäveroja kaikkiaan lähes 170 000 euron edestä.
      Lisäksi verottaja on laittanut ulosottoon työnantajan sosiaaliturvamaksuja yli kuuden tuhannen edestä. Yhteensä ulosotossa on 356 000 euroa.

      Tiedot perustuvat Kanta-Hämeen ulosottoviraston ulosottorekisteriin.

      Onko kaikki yllä mainittu 706 000€ velkaantuminen tapahtunut Iisakki Kiemungin
      hallitusvastuun päätyttyä? (juridisesti vastuussa kesään 2104?)

      Voisiko joku talousnikkari, vaikka Kari Ilkkala avata palkkasummat kansalle, mitä SCC:n on täytynyt maksaa kevään 2014 jälkeen, jos siitä on jäänyt hoitamatta yli kolmannesmiljoonan euron työnantajan sosiaaliturvamaksut?

      Vai, onko verottajan ulosottoperusteet syntyneet jo Kiemungin vastuukaudella, mistä hän ei voi yrityssalaisuuteen vedoten kertoa?

    • iisakki-flu

      PRH:n mukaan Kiemungin hallitusvastuu on jatkunut 31.7.2014 asti. Onko yhtiö velkaantunut sen jälkeen ulosottoon asti 706 000€. Kauhistuttavaa, että Kiemunki SDP on ollut yhtiön hallituksessa, mikä on jättänyt maksamatta työnantajan sosiaaliturvamaksuja. Tällaistako on hämeenlinnalainen sosiaalidemokratia?

      Jos Iisakille annetaan "armoa" ja hyväksytään tosiasiallinen poisjäänti yhtiön hallituksesta ja, jos ei juridinen, niin ainakin moraalinen vastuuvapaus vuoden 2014 alusta, tarkoitttaa sekin 52 143€ maksamattomia sosiaaliturvamaksuja per kk, jos laiminlyönnit olisi tapahtunut Kiemungin jäätyä SCC:n hallituksesta pois?

      Paljonko palkkasumman on oltava, että kuukaudessa voi laiminlyödä 52 donaa sossumaksuja?

      Kai liikemies Kari voisi tähän vastata, kun verottajan ja ulosottoviranomaisten mukaan on kuitenkin tahollaan osannut nämät hoitaa...

      • Cfsthdghv

        Ajatellaan asiaa jälleen Iisakkitautisen kannalta. Tämä pitää oikein kirjaa ja yhdistelee Iisakkia koskevia asioita ja miettii kaikkea Iisakin suhteen 24/7. Mutta hyvä että on tämä mielenterveysfoorumi missä voi julkaista aikaansaannoksia ja purkaa paineita. Apua olisi silti hyvä saada.


      • Minä säälin
        Cfsthdghv kirjoitti:

        Ajatellaan asiaa jälleen Iisakkitautisen kannalta. Tämä pitää oikein kirjaa ja yhdistelee Iisakkia koskevia asioita ja miettii kaikkea Iisakin suhteen 24/7. Mutta hyvä että on tämä mielenterveysfoorumi missä voi julkaista aikaansaannoksia ja purkaa paineita. Apua olisi silti hyvä saada.

        Ei Iisakki Kiemunki kuulu edes tähän ketjuun.


    • poliittinen miina

      Apuahan se raukka huutaakin, iisakki-tauti käy liian kalliiksi, kun ei meinaa kaupungin verorahat riittää.
      Lasnutaidotkin poloisella on yhtä hukassa kuin iisakilla. Sai yhteenlaskullaan ulosottosatavat tuplaantumaan. Kienmunkilaista bisnisneroutta?

      24/7 näkyy nämä iisakki-uskossa olevat grillit kyttäävän kiemura-kirjoituksiaan.
      Pata kattilaa soimaa?

      Tauti helpottaa heti, kun Iisakki on nujerrettu

      • Ei helpota

        Ei se iisakkitautinen helpota. Seuraava tulee tulemaan tilalle ja ainoa vaihtoehto on ammattiapu. Mutta jatka tietysti Iisakin pohtimista ja jätä elämä väliin.


    • Ääääättssssiiuhhh

      Iisakki on politiikkaan pesiytynyt vapaamatkustaja, jos ns. sosiaalidemokraattisia aikaansaannoksia katselee.

      • Maggaraaamu

        Huomenta perzuikkipäivystäjä! Sinulla on taas työpäivä edessä puoluetukirahoilla.


      • Kukapa sen
        Maggaraaamu kirjoitti:

        Huomenta perzuikkipäivystäjä! Sinulla on taas työpäivä edessä puoluetukirahoilla.

        paremmin tietäisi kuin sinä.


    • perzuikki

      Miksiköhän häsa ei uutisoi kiemunki- ja hassis-kohuja? ku nehän ei ole kokkareita, vaan demuleita...

      Ainiin, ne on verkostoitunut....

      • Kiero kuin korkki

        Ai Kieronki polttanut hasista? Mistä moista kuulit?


      • Korkki on auki
        Kiero kuin korkki kirjoitti:

        Ai Kieronki polttanut hasista? Mistä moista kuulit?

        Tarkoitat tietysti liikemieskönen Karibian Ilkkanen polttaa hassista. Mistä moista kuulit?


    • fici-copy

      Eikun Hassinen poltti näppinsä kopiokone-skandaalissa

      • copy copi

        Tarkoitat tietysti Kari poltti sormensa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2654
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1777
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    Aihe