Vaarallista peliä nelostiellä keskiviikkoiltana

Suistoyritys VT-4:ll

Olin matkalla pohjoisen suuntaan Helsingistä Lahden moottoritiellä. Aivan yllättäin vasemmalta ohituskaistalta 45 asteen kulmassa syöksyy autoni eteen poikittain sininen ha, jossa vinkka vilkutti oikealle siis laitaan. Auto sulki ajoväyläni aivan metrin edessä autoni nokasta. sain hätäjarrutuksella hiljenettyä, ettei kolaria syntynyt tai etten kääntänyt autoani metsään. Koukkauksen tehnyt auto oikais ajolinjansa ja lähti suhthiljaista vauhtia etenemään kohti pohjoista. Ajoi edessäni jonkin matkaa mielenosoituksellisen hitaasti. Sitten lähti edestä pois. Ehdin nähdä että sininen henkilöauto. Autoani isompi ja rekisterikilpi PL eli Polska(Puola) poikien ajokki. Rekkarissa ainakin H ja G. Aivan selkeä suistamisyritys tieltä satasen vauhdissa. Jätätin tilaa, koska odotin seuraava tempausta. Ja kas kumma pian perässä tulee valkea Viron kilvissä oleva WW Tranportet käyttäen pelkästä ohituskaistaa ja jonkun matkaa edessä huomaan sen käyttävän varoitusvilkkuja ajaessaan, useaan otteeseen. Olivatko samaa porukkaa? Kello oli keskiviikkoiltana 19.15 . Olivatko veljeskansan pojan tulleet iltalaivalla ja suuntasivat kiireellä listatuille keikoille, lähteäkseen aamulla takaisin Eestin maille saaliin kanssa. Näinhän kuvio poliisin mukaan menee. Vaarallista peliä. En ole koskaan moiseen joutunut.

17

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • todellisuuden tajua

      Koita vähän suitsia tuota vilkasta mielikuvitustasi, elämä näkyy olevan kovin jännää, kun mieli laukkaa kuvitteellisissa sfääreissä.

      Suomessa on muuten yli 50 000 virolaista aivan normihommissa, suurempi on todennäköisyys nähdä lainkuulijaisen auto, kuin mitä rosvojen.

      • mjhmjhf

        Ei tuo välttämättä ole mielikuvitusta. Tässä taannoin liikennepalstalla oli suomalaisen kuvaamaa videota kahden ulkolaisen auton yrittäessä pysäyttää tätä suomalaista hiljaiseen aikaan moottoritiellä. Jäi yritykseksi, kun suomalainen ei ollut tavanomaisen sinisilmäinen pysähtymään ja auttamaan vaikeuksissa olevaa ulkolaista.


    • ja höpön pöpön

      Aloittajan kuvauksesta päätellen asialla oli ylivilkas mielikuvitus. Ulkolaisia autoja on nykyisin tienpäälle, koska olemme osa Eurooppaa. Suomessa on puolalaisia hitsareita ja virolaisia työntekijöitä tosi paljon. Moottoritiellä taas turakaisia, niin ulko- kuin kotimaisia, tarkkana saa aina olla.

      • Eipäs ollut

        Vastaava tilanne sattunut työkaverille, jonka auton eteen koukattiin 45 asteeen kulmassa ja yritettiin saada auto pientareelle ja mettähallituksen puolelle. Ja todella kovasa vauhdissa. Mitä tällainen liikennekulttuuri oikein on. Ollaan euroopppalaisia, just juu. Helevtin vaarallista. Se, että oli puolalainen kilpi ei tarkoita, että sieltä, voi hyvin olla näiden toverikansojen takakonteissa näitä kilpiä tarpeen mukaan - vaikka vähän enemmänkin.
        Tällaista "hitsaamista" ei hyväksytä eikä tarvita. Mikä helkkarin mielikuvitus?


    • niinpä niin

      Nuo tuollaiset jutut on niitä kuuluisia "kaupunkilegendoja" aina on mukamas joku sukulainen tai työkaveri kyseessä, että antaisi mukamas luotettavuutta jutulle.

      Tuossa tosiaan on kyse vilkkaasta mielikuvituksesta, olisi hyvä sinunkin tulla maanpinnalle ja todellisuuteen sieltä harhaisesta maailmastasi.

    • mjhmjhf

      Palstalle on heinäkuun muutoksen jälkeen ilmaantunut mahdollisesti ulkomaalainen/ulkomaalaistaustainen tyyppi/tyyppejä, joka pyrkii kaikin keinoin torppaamaan ulkomaalaisia koskevia keskusteluja ellei niitä pysty suoraan jollain ”syyllä” poistamaan.
      Tästä on hyvänä esimerkkinä tämä eivieläpoistettuketju, jossa syytetään aloittajaa jopa valehtelijaksi, jonka kauniimpi muoto on rikas mielikuvitus, vaikka valehtelun osoittamiseksi ei ole mitään faktaa.
      Ei pidä antaa tuon vaikuttaa mielipiteen ilmaisuun kunhan muistetaan käytöstavat ja asialliset ilmaisut.

      • sinä olet kipeä

        Palstalle olet pesiytynyt sinä, jonka harhaisuus näkyy jokaisessa kirjoituksessasi.
        Nyt vielä näkyy palstan yleisilmeestä, että luotsi on lomilla, tai kyllästynyt hommaansa. Se ei sinänsä ole mikään ihme, koska tämä Helsinki-palsta on muutaman sairaan mielipaikka.


      • sinä olet kipeä kirjoitti:

        Palstalle olet pesiytynyt sinä, jonka harhaisuus näkyy jokaisessa kirjoituksessasi.
        Nyt vielä näkyy palstan yleisilmeestä, että luotsi on lomilla, tai kyllästynyt hommaansa. Se ei sinänsä ole mikään ihme, koska tämä Helsinki-palsta on muutaman sairaan mielipaikka.

        Lomalla olin ja luotsaaminen jäi vähälle.
        Reilun viikon jälkeen yritän totutella pois matkakohdemaani erinomaisesta asiakaspalvelukulttuurista ja yleisestä toisten ihmisten huomioimisesta jokaisessa tilanteessa.
        Viikko siinä aina menee päästäkseen takaisin maan pinnalle ja tottuakseen ettei tuntemattomia juuri tervehditä hisseissä eikä tehtyjä virheitä edes yritetä pahoitella asiakkaille.

        Hämmästyttävää, kuinka mukavaksi arkielämä muuttuu, kun ihmiset huomioivat toisensa. Ei tarvitse kuin esim kassarouva, joka ottaa kontaktin asiakkaaseen ja kehuu spontaanisti jotain ostostani käytettyään sitä itsekin.


      • kokoomus on paska
        traveller111 kirjoitti:

        Lomalla olin ja luotsaaminen jäi vähälle.
        Reilun viikon jälkeen yritän totutella pois matkakohdemaani erinomaisesta asiakaspalvelukulttuurista ja yleisestä toisten ihmisten huomioimisesta jokaisessa tilanteessa.
        Viikko siinä aina menee päästäkseen takaisin maan pinnalle ja tottuakseen ettei tuntemattomia juuri tervehditä hisseissä eikä tehtyjä virheitä edes yritetä pahoitella asiakkaille.

        Hämmästyttävää, kuinka mukavaksi arkielämä muuttuu, kun ihmiset huomioivat toisensa. Ei tarvitse kuin esim kassarouva, joka ottaa kontaktin asiakkaaseen ja kehuu spontaanisti jotain ostostani käytettyään sitä itsekin.

        Helsingin kasat on perseestä varsinkin veroparatiisi kaupat Siwa ja valintatalo. Kansa maksaa näitten veronkierosta aiheutuneet verot.


    • tokiolainen

      suomessa on niin vähän moottoriteitä, että ei siellä kaikki osaa edes ajaa

      • Maantieroistot kurii

        Suistamisyritys tai kolariyritys oli aivan selkeä veto jyrkästi autoni eteen. En koskaan ennen joutunut tällaista kokemaan. Näiden maantierosvojen takia ilmeisesti hankittava nauhottava autokamera. Niitähän on jo tarjolla, että saa pitävän näytön jatkotoimia varten.
        Täällä joku jankuttaa, että kyseessä mielikuvitus. Mistä helvetistä sinä sellaista päättelet. Liikenneroistot kiinni, vaikka LP lopetettiin. Täytyy maanteille saada jotakin kuria tällaisen häirinnän kitkemiseksi.
        Se, että yritetään kiilata moottoritieltä ei kuulu suomalaiseen liikennekulttuuriin. Roistot pysyköön kotimaissaan. Ja toisekseen nämä "ahkerat" esim. puolalaistyöläiset vievät suomalaisten työpaikat ja jälkikään työmailla ei oikein ole ollut länsimaista tasoa.


    • niinpä niin

      Jos kyseessä ei ole vilkas mielikuvitus, niin täällä vaikertamalla et ainakaan saa lliikennerosvoja kuriin. Nähtävästi rationaalinen toiminta ei ole alaasi.

      Oikeasti mikäli joku yrittää suistaa toisen ojaan, soitetaan heti poliisille ja homma hoituu oikeasti sitä kautta.

      Oikeasti taisit vaan keksiä koko jutun, päästäksesi taas jollain aiheella mo´llaamaan ulkolaisia, sehän näkyy olevan sinun mielipuuhaasi.

      • Silmät päässä on

        Tapaus on tosi. Maantierosvousyritys! Tulevat näköjään Suomeenkin. Hyvää tämä vapaus, tulla ja mennä. Rosvousyritys eikä mikään muu. Kun olisi saanut kolarin olisi tietenkin ryöstänyt. Tai vielä tökättyä auto ulos. Lopeta mileikuvitushöpinäsi, kun et tiedä.
        Kyllä näitä tapahtuu ilman mielikuvitustakin.


    • menehän hoitoon

      Eli et sitten soittanut poliisille, vaan tulit tänne valittamaan ?
      Jos nyt ihan itse tuohon uskot, niin on todellisuuden taju häilyväinen, ja elät sitä omaa todellisuutta, joka ei juuri muiden todellisuutta kohtaa.

      Vaikka rosvot eivät ole älystään tunnetuksi tulleet, niin ei nekään jonkun kympin takia ala henkeään vaarantamaan. Sitähä se nimenomaan olisi, jos yrität suistaa jonkun moottoritieltä ojaan. Ei kukaan vedä liinoja kiinni satasen vauhdissa, siitä pääsee metsäs puolelle itsekin kun toinen tulee takakonttiin.
      Siitä jos vielä itse selviäisi, niin sittenkö rosvot parkkiin tien pientareelle ja kipittävät tonkimaan suistamaansa autonromua, sieltä kuskivainaan kännykkää ja lompsaa ?
      Älä nyt viitsi väittää tosissasi tuohon uskovasi.
      Samanlainen kaupunkilegenda oli jo aikaa sitten. Siinä venäläiset oli auton konepelti ylhäällä, koittavat muka pysäytellä autoja, ja penkan takana oli hautakuoppa kaivettuna valmiina. Tosi tollot uskoivat siihenkin.
      Noita jos järjellä ajattelee, niin niissä ei ole mitään mieltä. Ei noilla tempuilla rosvot ansaitsi sen vertaa, että noita kannattaisi yrittää.

    • Hae apua ongelmaasi

      Paras kun haet psyykkistä apua jostain terapiasta nyt ensi alkuun. Nuo poliisin esimerkitkin olivat aivan eri tapauksia, kuin sinun "tieltä suisto" yritys.

      Toistan tuon edellisen kirjoittajan ihmettelyn. Jos oikeasti noin olisi tapahtunut, niin jokainen olisi ollut poliisiin yhteydessä, täällä ei tuollaiset asiat mihinkään hoidu.

      • Tätä tapahtuu

        Metrossa juttu: Vaarala Kaksi yli 20-vuotiasta miestä ryösti puukolla uhkaamalla henkilöauton epäonnistuttuaan ensin toisen auton anastuksessa uudenvuodenaattona Vantaalla.

        Tapahtumaketju alkoi peräänajosta Kehä III:lla Vaaralassa kello neljän aikaan iltapäivällä.

        Nissan henkilöautolla ajanut kuljettaja törmäsi ensin Ford-merkkisen auton perään. Molemmat pysähtyivät tapahtumapaikalle setvimään tilannetta.

        Fordin kuljettaja ja matkustaja nousivat ulos autosta, jolloin Nissanin kuljettaja ja matkustaja menivät Fordin etupenkeille ja yrittivät paeta paikalta heidän autollaan.

        Fordin kuljettaja hyppäsi kuskiksi tunkeutuneen syliin, jolloin matka tyssäsi noin sadan metrin päähän. Auton anastusta yrittäneet pakenivat jalan Vaaralan suuntaan.

        Koivumäentiellä samat miehet pakottivat puukolla uhkaamalla Skoda-henkilöauton kuljettajan ulos autosta ja anastivat hänen autonsa.
        Tämä auto löytyi myöhemmin Flamingon pysäköintihallista.

        Autosta otettiin kiinni kaksi yli 20-vuotiasta miestä. He olivat rikkoneet Skodan tuulilasin ja auton sisältä. Toinen heistä rikkoi kiinnioton jälkeen poliisiauton sisätilaa. Molemmat otettiin kiinni kuulusteluja varten.

        Miehiä epäillään törkeästä ryöstöstä, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

        Ei mene mielikuvituksen tiliin tämäkään.


    • gfcvgvh

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3720
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1823
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      923
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      840
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe