talvivaaraton

konservatiivi1

v. 2003 oli voimassa pyhäkolminaisuus. Pääministeri Vanhanen kepu, Ulkomaankauppaministeri Lehtomäki kepu ja Kauppa-ja teollisuusministeri Pekkarinen, tietenkin kepu. Ja niinä aikoina syntyi suuri, kehuttu ja palvottu Talvivaaran kaivos. Nyt useat järvet ja vesistöt ovat saastuneet, 80000 piensijoittajaa menettä rahansa. Urakoitsijat nuolevat näppejään. Työntekijöiltä menee työ ja talot. Valtion kassa vajuu muutamia satoja miljoonia. Herää kysymys, vieläkö ketään kiinnostaa äänestää kepua seuraavissa vaaleissa, ei minua ainakaan.

8

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • masalahti

      voi voi äänestämälläkö te KUHMOLAISET elätte. HEI HALLOO HELSINKI YHTYEEN BIISIÄ KANNATAS KUUNELLA .Nyt on myöhästä kun on paskat housussa. VOI VOI TEITÄ RUKKIA MUT TUUN KUHMOON TAKASI JA KATOTAAN PAULAN TEKEMISET JA TEKÖMÄTTÖMÄT TYÖT. saatanan rosvot.

    • Sikana 42 vuotta
      • Hiiteen

        Lehtomäki asettuu keväällä ehdolle helsinkiin kun luulee,että siellä on niin tyhmiä äänestäjiä että hän menee läpi. Veronmaksajien kukkaro ei kestä enää yhtään lehtomäkeä eikä vanhasta tähän maahan. Eikö näillä ole mitään vastuuta tekemisistään? Pitäisi lailla kieltää ehdokkuus tämmöisiltä tyypeiltä joiden jälkien siivous vie vuosikymmeniä.


      • Soinin aika
        Hiiteen kirjoitti:

        Lehtomäki asettuu keväällä ehdolle helsinkiin kun luulee,että siellä on niin tyhmiä äänestäjiä että hän menee läpi. Veronmaksajien kukkaro ei kestä enää yhtään lehtomäkeä eikä vanhasta tähän maahan. Eikö näillä ole mitään vastuuta tekemisistään? Pitäisi lailla kieltää ehdokkuus tämmöisiltä tyypeiltä joiden jälkien siivous vie vuosikymmeniä.

        Eikä Suomi kyllä myöskään kestä yhtään Kataista, Stubbia, Urpilaista, Niinistöä, Räsästa ja Haglundia, puhumattakaan kokkareiden uusista sekoojista, Suomen johdossa.


      • Kysymys kuuluu kuka ostaa halvalla hyvän firman?. Itse veikkaan että Norjalaiset tai sitten ryssät kun niillä on rahaa. Perälle potkut kun se on huijari ja rikollinen.


        http://www.tekniikkatalous.fi/talous/yle taman vuoksi talvivaaran jatkaja pystyy tekemaan kaivoksella voittoa/a1027058?&utm_source=emaileri&utm_medium=Email&utm_campaign=Microsoft Office ilmaiseksi * Talvivaaran seuraajasta kannattava * Kummitushavainnoille selitys&utm_term=Kuva* Talvivaaran tiedotuslinjaa tylytetaan -&utm_content=u-660321-33430389-438291-2


    • Rahat meni

      Kainuun elykeskus saisi tästä vähentää työntekijöitä Talvivaara oisi varmaan vielä pystyssä jos olisivat ajatellen 20 vuotta pitemmälle vaan eurot silmissä ja pörssiin tehdas uskon että kainuu ei palaa takasin enään .turistit olemme menettäneet luottamus yrittäjiin kaikki yritykset ovat ottaneet vain rahat ja paneet työntekijät maksamaan kaiken pitäisi ajatella että työntekijä otaa velkaa ja on pienet lapset uusi talo sen jälkeen Panaman lappu luukulle se joka lukee tämän tietää mistä kirjoitan kovasti yritin kirjoitus virheitä laittaa että menisi asian vierestä.

    • masalahti

      JOS PERÄLLÄ ON RAHAA NIIN OTTAKAA KAIKKI POIS JA KADUN KULKIJAKSI SE ÄIJÄ.. VAI ONKS SUOMI OIKEUS VALTIO EI TODELLAKAAN MÄ TAISTELEN LOPPU ELÄMÄNI SUOMEE VASTAAN JA KATON KUKA ON KUKA? SAMAA VERTA OLLAAN MUT VIRANOMAISILLA TUNTUU OLEVAN NOUSSU KUSI YLÄPÄÄHÄN. KUVITTELEVAT ET KELTÄ SAADAAN JA KELTÄ EI. MURHASSA TUOMITAAN KAIKKI OLIS VAIK PENNITÖN MUT MUIS JUTUIS VALKATAAN KELTÄ SAADAAN JA KETÄ EI KANNATA TUOMITA.

    • pöljäkö oot

      ota pelle se caps lock päältä POIS.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe