B W Eaglen romu vielä Rauhassa?

Henry JH

Onko Eagle laivan romu edelleen Rauhan rannassa, vai jo siirretty minne?

36

443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äätämi

      nö vöi että se sinyä niin kiinnöstää jös läivä ön vähän räpissyt pinnältään niin heti römyksi sänöt. Vöi että sinyä, ööt kyllä näsevä Henkkä. Jä ihän ööt yöllä äjätelly työmmöstä äsiää. Säitkös nykyttyä?

      • PASKA LETÄÄ

        nö vöi että se sinyä niin kiinnöstää jös läivä ön vähän räpissyt pinnältään niin heti römyksi sänöt. Vöi että sinyä, ööt kyllä näsevä Henkkä. Jä ihän ööt yöllä äjätelly työmmöstä äsiää. Säitkös nykyttyä? nö vöi että se sinyä niin kiinnöstää jös läivä ön vähän räpissyt pinnältään niin heti römyksi sänöt. Vöi että sinyä, ööt kyllä näsevä Henkkä. Jä ihän ööt yöllä äjätelly työmmöstä äsiää. Säitkös nykyttyä? nö vöi että se sinyä niin kiinnöstää jös läivä ön vähän räpissyt pinnältään niin heti römyksi sänöt. Vöi että sinyä, ööt kyllä näsevä Henkkä. Jä ihän ööt yöllä äjätelly työmmöstä äsiää. Säitkös nykyttyä? nö vöi että se sinyä niin kiinnöstää jös läivä ön vähän räpissyt pinnältään niin heti römyksi sänöt. Vöi että sinyä, ööt kyllä näsevä Henkkä. Jä ihän ööt yöllä äjätelly työmmöstä äsiää. Säitkös nykyttyä? nö vöi että se sinyä niin kiinnöstää jös läivä ön vähän räpissyt pinnältään niin heti römyksi sänöt. Vöi että sinyä, ööt kyllä näsevä Henkkä. Jä ihän ööt yöllä äjätelly työmmöstä äsiää. Säitkös nykyttyä? nö vöi että se sinyä niin kiinnöstää jös läivä ön vähän räpissyt pinnältään niin heti römyksi sänöt. Vöi että sinyä, ööt kyllä näsevä Henkkä. Jä ihän ööt yöllä äjätelly työmmöstä äsiää. Säitkös nykyttyä?


    • sama jh

      Romu se on nykyään. Mutta ainahan niitä hulluja löytyy jotka kuvittelevat siitä vielä kunnostavan itseleen laivan. (kuten JH/Kuunari Koivisto)
      Mutta onko se vielä rauhan rannassa?

    • Laivanrakentaja.,-

      ei ole enää, vaan kokkitehtaan rannassa,laivaa ollaan kunnostamassa ja siitä tulee ensi kesänä kolmas ravintolalaiva satamaan

      • jorkka567

        Siellä se lepää ja koht omistaja siirtääsen toiseen rantaan ettei kaupunki vie sitä ja samahomma alkaa alusta.


    • Äätämi

      vöi että, ihänkö ön Kökkitehtään rännässä. Hyvä ettei sentään Körkkitehtään räntään öö yskältänyt viedä, vöi että!

      • PERSERAISKAUS100%

        vöi että, ihänkö ön Kökkitehtään rännässä. Hyvä ettei sentään Körkkitehtään räntään öö yskältänyt viedä, vöi että! vöi että, ihänkö ön Kökkitehtään rännässä. Hyvä ettei sentään Körkkitehtään räntään öö yskältänyt viedä, vöi että! vöi että, ihänkö ön Kökkitehtään rännässä. Hyvä ettei sentään Körkkitehtään räntään öö yskältänyt viedä, vöi että! vöi että, ihänkö ön Kökkitehtään rännässä. Hyvä ettei sentään Körkkitehtään räntään öö yskältänyt viedä, vöi että! vöi että, ihänkö ön Kökkitehtään ränvöi että, ihänkö ön Kökkitehtään rännässä. Hyvä ettei sentään Körkkitehtään räntään öö yskältänyt viedä, vöi että! nässä. Hyvä ettei sentään Körkkitehtään räntään öö yskältänyt viedä, vöi että! vöi että, ihänkö ön Kökkitehtään rännässä. Hyvä ettei sentään Körkkitehtään räntään öö yskältänyt viedä, vöi että!


    • ON SE NIIN VÄÄRIN

      Niinpä. Auto vs laiva.

      - auton kun jättää "nurmiparkkiin" vaikka Lappeenrannan satamaan linnoituksen vallilla => saat sakot maastopysäköinnistä
      -vuotavan laivan kun jättää parkkiin useaksi vuodeksi Rauhan laituriin, niin et saa minkään valtakunnan sakkoa

    • Naali-Antero

      Ei se vuoda onneksi, mutta ruma on ja pois pitäis saada. Munatonta touhua kaupungilta, eikö sieltä esim. homoja hoitamaan asia?

    • styrman66

      Homeinen paskaläjä. Ei muuta kuin liekillä leikkaajien käsiin.

    • pilluveri

      upottakaa saimaan pohjaan koko paska

    • talonnostaja

      Asiasta lisää uusia paskapuheita kaivataan.
      Vai joko te loputkin aikoinaan Rauhan mielitautisairaalasta vapautetut olette kevään kunniaksi hypänneet ns. "jojoon"

    • tuttujuttujuu

      Taas PS uhoaa että uusi omistaja ja heinäkuun lopussa (2015) lähtee laiva Rauhasta.

      • Elokuun3pvä2015

        No joko romu lähti?


      • styrman66

      • pötykirjat1ja2

        ei näköjään toimi paskat suoraan saatana.
        Jokatapauksessa Ympäristö ja rakennuslautakunnan asia.


    • sdphallintolomalle

      badermeinhoff tavja halonen ja ahtisaari ne jutteli ja ei tullu järjen häiväää..... sdp sukeltaa, pakkomonikulttuuri ei nääs kelpaa tyhmälle suomen kansalle. - siksi nyt laivaan vaan somalit ja matkaan käykää, afrikkaan hopihopi, tarja samoin ja ahtisaari. heinäluoma lappaammaan vattä ruumaan. lipponen messipojaksi ja afrikan edustaja eussaa se jaakonsaari samaan kyytiin.... terve menoa onnelaan...

      • ongelmajätepois

        demarit vosi lähettää hallinnoimaan afrikkaan, ja veisivät tuon laivan samalla.

        Samaan kyytiin sopisi tuppi ja katainen, vanhanen, yms kokoomus ahneet törpöt ja naivit, vihreät myös....


    • Raneraitsikka

      Sinne jäe pahasti hapantunut paskapökäle kaupungin käteen.

      Jk: kun linkkasin ja luin noita kaupungin hallintoelimien pöytäkirjoja, niin tuli mieleen että on teillä aika ajastaan jäänyttä tuo käytössä oleva hallinto-organisaatio.

    • LprÄIJÄ

      Juntit hei, mitä nää Imatran jutut tekee Lappeenranta sivulla, ei meitä kiinnosta minkään junttipitäjän romut, saatte pitää rauhassa, siis Rauhassa.

      • vaimissä

        Juntti hei,kyl se on lappeenrannassa


      • LprÄIJÄ

        No kyllä se ainakin perjantaina oli vielä Rauhassa, aika nopeeta toimintaa jos ois jo siirretty. Joten varmuuden vuoksi sanon sulle että haista sä juntti juntin pas-ka.


      • haistavaan
        LprÄIJÄ kirjoitti:

        No kyllä se ainakin perjantaina oli vielä Rauhassa, aika nopeeta toimintaa jos ois jo siirretty. Joten varmuuden vuoksi sanon sulle että haista sä juntti juntin pas-ka.

        Junttieinari hei,vaikka on vielä rauhassa niin rauha kuuluu lappeenrantaan


      • LprÄIJÄ

        No johan siellä joku rauha-aktivisti yrittää olla vitsikäs. Kyllähän rauha kuuluu koko Suomeen eikä vaan Lpr:aan. Ei tarvii naapurimaita pelätä. Opettele ymmärtämään lukemasi, tässä asiassa ei puhuta rauhasta vaan Rauhasta, siis Imatralla sijaitsevasta pikkukylästä. Pitääx vääntää rautalangasta että juntti ymmärtää???


      • rauhatonkoeinari

        Hei junttieinari,Rauha kuuluu lappeenrantaan mut kun et ymmärrä niin väännetään sinulle lankaa,Imatralla ei ole Rauha nimistä kylää mutta LAPPEENRANSSA on


      • aikuinenpoika

        Nyt lapsukaiset riita poikki, kuunnelkaapas (lukekaapas) kun setä opettaa. Rauha EI kuulu Imatralle EIKÄ Lappeenrannalle vaan sijaitsee Joutsenon alueella. Olkaatte hyvä, saitte ihan ilmaisen oppitunnin! Ja menkääs nyt ulos leikkimään netin ääreltä!


    • bweakleromu

      Setä hei,Joutseno kuuluu Lappeenrantaan eli tässä oppituntia vai miksi Lpr kaupunki lunasti laivan

    • paskaajalissääpaskaa

      Vittu mitä paskaa. Ja se itse paskaläjä on vieläkin Rauhan laiturissa. Toivottavasti uppoaa rantaan kevään kunniaksi.

    • poen

      Ikävä kyllä kuuluu Lappeenrantaan, parempi olisi ollut aikanaan kuntaliitos Imatraan, ehkä ois toi teatterilasku ollut halvempi veronmaksajan näkökulmasta.

    • Präkänauru

      Hetkinen.. moneskos vuosi tässä raatolaivan makkaamisessa rauhassa on jo menossa.

    • Pimiää

      Näyttäs näin äkkiseltään viestien mukaan jo neljäs vuosi olevan menossa :) On nää meidän lypyrin virkapellet aika nysväkulleja tai muuten vaan tuhnuja lepakoita. Aikaisemmin Nuijamies häviää kuvioista kuin tuo vanha ruostunut purkki :) :)

    • paskakelluujaui

      Kuusi vitun vuotta tuossa meni. Mutta nyt paskalaiva lähti Naataliin romiskaan.

    • TiedonvälitysSatua

      se Laiva on rahanarvoista tavaraa, hyvä laiva, olisi jopa kunnostettavissa !!
      kymmeniä tonneja hyvää rautaa !!!
      - Oli huvittavaa kuinka täysin ymmärtämätön tiedonvälitys väheksyi ja haukkui romu laivaksi yms... - Täysin Ymmärtämättömät tiedon muokkaajat ! Ja iso osa kansaa uskoi tähän valheeseen.

      Aivan sama tiedotus kuvio oli myös esim. Huhtiniemen leirintäalueesta, kun se oli niin huono mitätön, aivan romu. Ja sitten se luovutettiinkin kiinteistö keinottelu rosvoille halvalla keinottelun kohteeksi, ( onneksi rosvoilla ei ollut rahaa toteuttaa hotelli keinottelu bisneksiään...). Ja todellisuudessa se Huhtiniemi on suosittu ja hyvä, arvostettu leirintäalue, jonka käyttö on kesäisin hyvällä tasolla !
      Tässä siis pari esimerkkiä valta median huuhaa uutisista, - ja sama epärehellinen meno jatkuu matu turisti lomailu uutisoinnissa myös,, matu-turismi keinottelu bisnestä tuetaan !!! jne jne..

    • kfkdllslsl

      Vahinko että annettiin niin upea alus rappeutua. Se ei ollut edes kovin vanhakaan, korjaamlla olisi vielä kestänyt kauan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      336
      3794
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1458
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1308
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1292
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1264
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1221
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe