Juutalaiset rakentavat pian temppelin Temppelivuorelle

vl-kristitty

Juutalaiset rakentavat pian temppelin Temppelivuorelle, mutta te ählämit ette voi sille mitään.

Temppelin kaikkeinpyhimmän sijainti tulee olemaan ilmeisesti n 30-40 metriä Kalliomoskeijasta pohjoiseen.

Temppeli pystytään rakentamaan kuukaudessa.

Kaikki muut Temppelin irtaimistot ovat jo valmiina paitsi Liitonarkki. Liitonarkkia ei voida kuitenkaan valmistaa, vaan alkuperäinen pitäisi etsiä ja se saattaa olla Nebon vuorella tai Etiopiassa. Uurimin ja Tummimin avulla ehkä löydetään Liitonarkku, sillä ne on saatu jo toimimaan.

Temppelin toiminnot voidaan kuitenkin aloittaa myös ilman Liitonarkkua, sillä Toisen Temppelin aikana ei ollut lainkaan Liitonarkkia temppelissä, eikä myöskään Ensimmäisen Temppelin loppuaikana. Liitonarkku nimittäin katosi Ensimmäisen Temppelin aikana, kun egyptiläiset veivät sen pois sotasaaliina kuningas Rehabeamin aikana.

Me kristityt emme tarvitse Kolmatta Temppeliä, sillä Kristuksen ruumis oli/on Jumalan iankaikkinen temppeli, jossa ainutkertaisella uhrilla sovitettiin viattoman veren vuodatuksella kaikkien ihmisten synnit. Tästä Herran Jeesuksen Kristuksen sovintoverestä sinäkin voit päästä osalliseksi vanhoillislestadiolaisten julistamasta Jumalan valtakunnan evankeliumin synninpäästöstä, jolloin saat kaikki syntisi anteeksi heti kertaheitolla.

Vaikka Kolmannella Temppelillä ei siis tule olemaan pelastumisen kannalta mitään merkitystä, on Raamatussa kuitenkin ennustettu sen rakentaminen. Sen jälkeen kun oikeat uskovaiset on temmattu pois Maan pinnalta, alkaa Maan pinnalla 7 vuoden vihanaika, jonka jälkeen tulee tuomiopäivä ja maailmanloppu, jolloin epäuskoiset ja vääräuskoiset ja kuolleessa uskossa olevat heitetään tulijärveen kidutettaviksi ikuisiksi ajoiksi. Tuon 7 vuoden ajanjakson aikana ei käsittääkseni ole enää mahdollista ottaa vastaan pelastusta Herran Jeesuksen verestä, sillä täällä Maan pinnalla ei ole enää silloin niitä ihmisiä jotka voivat priiskoittaa Jeesuksen sovintoverta.

Herran Jeesuksen Kristuksen (Kristus (kreikkaa) tarkoittaa Messiasta (hepreaa (Messiah))) sovintoverta voivat näet priiskoittaa vain ne ihmiset, joiden sydämessä asuu Jumalan kolmas persoona Pyhä Henki.

Jumalalla on vain yksi olemus mutta kolme persoonaa. On siis olemassa vain yksi Jumala, mutta tällä Jumalalla on kolme persoonaa.

Herra Jeesus Kristus ja Pyhä Henki ovat samaa olemusta Isän kanssa.

Pieniä antikristuksia on jo tullut tuhansia (ne ovat niitä eriseurojen johtajia), mutta lopullista Antikristusta ei ole vielä ilmaantunut julki. Tuon 7 vuoden vihanajan aikana lopullinen Antikristus ilmaantuu julkisesti, mutta hän väittää itseään Jumalaksi ja Messiaaksi, mutta hän on valehtelija, mutta useimmat ihmiset tulevat uskomaan häntä. Se on se suuri eksytys joka tulee vihan aikana, eli Kristuksen todellisen seurakunnan ylöstempaamisen jälkeen mutta ennen maailmanloppua. Tuo Antikristus tulee asettumaan Kolmanteen Temppeliin vihan aikana ja sanoo olevansa Jumala.

Tuon 7 vuoden vihanajan keskivaiheilla Peto surmaa Elian ja Eenokin, jotka Jumala tulee lähettämään Maan pinnalle lopunajalla. He eivät ole vielä kuolleet, joten heidänkin on näin kuoltava, jotta Raamatun kirjoitukset täytettäisiin. Kolmantena päivänä he nousevat ylös kuolleista, jolloin heidät temmataan kolmanteen taivaaseen Jumalan luokse.

1. Kor. 15:22
"Sillä niinkuin kaikki Adamissa kuolevat, niin he myös kaikki pitää Kristuksessa eläväksi tehtämän,"

Mutta sitten kun tuo 7 vuoden jakso päättyy, tulee todellinen Kristus Herra Jeesus takaisin Maan pinnalle ja tuhoaa suunsa henkäyksellä tuon Antikristuksen ja sen seuraajat. Sitten tulee viimeinen tuomio ja Herra Jeesus Kristus tuomitsee kaikki elävät ja kuolleet kunkin tekojensa mukaan. Ne joilla on silloin anteeksisaamattomia syntejä, heitetään silloin tulijärveen.

Mutta ne ihmiset joilla on silloin kaikki synnit anteeksi Herran Jeesuksen Kristuksen sovintoveren pesemänä, saavat elää iankaikkisessa ilossa ja onnessa Jumalan, Kristuksen ja kaikkien Jumalan enkeleiden kanssa uusissa taivaissa ja uudessa maassa, joissa vanhurskaus asuu. Herra Jeesus lausuu heille viimeisenä päivänä nämä sanat: "Tulkaa tänne, te Isäni siunaamat. Te saatte nyt periä valtakunnan, joka on ollut valmiina teitä varten maailman luomisesta asti". (Matt. 25:34)

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Ainoa uskonto, joka hyväksytään Isän edessä on Islam. Voi olla, että ainoa pääsytie Isän luokse on Kristus, mutta Hänhän on Daavidin juuriverso ja suku, se kirkas kointähti. Eli koko Jeshuan suku esim. kunigas Salomoa myöten on pääsytie Isän luokse. Jeshua on niin monia asioita, että pääsytie Isän luokse on hyvin moninainen eikä perustu pelkästään vl tai evlut tai helluntai uskoon.
      Itse asiassa Raamattu todistaa, että Pelastus on aina lähtöisin juutalaisista, vaikka monet kirkot pitävät juutalaisia jotenkin mitäänsanomattomana oppina.

      Myös Profeetta Muhammed (SAAS) on luultavasti ainakin symbolisesti Daavidin juuriversoa ja sukua sillä Quraishan hänen heimonsa nimi Akkadin kielen kirjoituksella eli ihmisten piirtokirjoituksella on Na-sh-ra-uq; nasaretilainen tai nasiiri.

      • vl-kristitty

        Emme me lihan puolesta ketään tunne Jumalan lapseksi.

        Room. 9:8
        Se on: ei ne ole Jumalan lapset, jotka lihan puolesta lapset ovat; mutta ne, jotka lupauksen lapset ovat, ne siemeneksi luetaan.

        2. Kor. 5:16
        Sentähden emme tästedes lihan puolesta ketään tunne. Ja jos me olemme Kristuksen lihan puolesta tunteneet, niin emme kuitenkaan silleen tunne.

        Mutta ne jotka me Jumalan lapseksi tunnemme, ne me tunnemme hengen puolesta.

        Ef. 2:
        11 Sentähden muistakaat, että te olitte muinen pakanat lihan jälkeen, ja niiltä kutsuttiin esinahaksi, jotka lihan jälkeen ympärileikkaukseksi kutsuttiin, joka käsillä tehdään,
        12 Että te siihen aikaan ilman Kristusta olitte muukalaiset Israelin kyläkunnasta, ja vieraat lupauksen Testamentista, ja ei teillä toivoakaan ollut, ja olitte maailmassa ilman Jumalaa;
        13 Mutta nyt te Kristuksessa Jesuksessa olette. Jotka muinen taampana olitte, nyt te Kristuksen veren kautta olette lähes päässeet;
        14 Sillä hän on meidän rauhamme, joka molemmista on yhden tehnyt ja vaihe-aidan särkenyt,
        15 Että hän lihansa kautta vihan otti pois, nimittäin lain, joka käskyihin päätetty oli; että hän kahdesta yhden uuden ihmisen lois itsessänsä, ja tekis rauhan,
        16 Ja että hän ne molemmat Jumalan kanssa yhdessä ruumiissa ristin kautta sovittais, ja on vihan itse kauttansa kuolettanut,
        17 Ja on tullut evankeliumin kautta rauhaa ilmoittamaan teille, jotka taampana olitte, ja niille, jotka läsnä olivat.
        18 Sillä hänen kauttansa me molemmin yhdessä hengessä saamme Isää lähestyä.
        19 Niin ettepä te silleen ole vieraat ja muukalaiset, vaan pyhäin kylänmiehet ja Jumalan perhe,


      • Hedelmiin tutustunut

        Pekka Sartolan kirjoista voi jokainen lukea tästä Muhammedista ja hänen "ideaalin ihmisen" mallistaan — jota miljoonat mustien lippujen ja teurastusveitsen lapset seuraavat tänäänkin "Allaah'insa" (vrt. hepr/aram juurista אלה, אלח kyseisillä vokaaleilla tuleviin merkityksiin..) heille ilmeisestikin suomassa hengessä.


      • uutksutsktts
        Hedelmiin tutustunut kirjoitti:

        Pekka Sartolan kirjoista voi jokainen lukea tästä Muhammedista ja hänen "ideaalin ihmisen" mallistaan — jota miljoonat mustien lippujen ja teurastusveitsen lapset seuraavat tänäänkin "Allaah'insa" (vrt. hepr/aram juurista אלה, אלח kyseisillä vokaaleilla tuleviin merkityksiin..) heille ilmeisestikin suomassa hengessä.

        Allahia moni eoäilee saa tanaksi ja mugamedia vääräksi profeetaksi.

        Onhan noi muslimit alkaneet osoittmaan jotain jihadia ja liittyneet isikseen, Egyptissä muslimit osoittneet suurta suosiota isiksen murhamisille ja saneet innoitusta niistä.

        Joihin pylväisiin olivat sitoneet keistittyjen perheiden lapsia joitakin kymmeniä ja ajaneet sitten asfalttijyrällä hitaasti yksi kerrallaan lasten yli, jotka oli sidottu paaluihin kiinni ja murhattavien lasten muut perheenjäsenet katsoivat tapahtumaa samalla kun isismuslimit huusivat : allahu anbar Murhaaminen on perkeleen teko.

        Netistä löytyy pitkä video, jonka muistakseni vikassa 5 minuutissa on kuvaus asiasta. Video löytyy: Tämän maailman muoto on muuttumassa.

        youtubessa

        Vudeo tubessa


    • ???????????????

      Aloittaja ei ainakaan ole uskova. Heti ensimmäinen lause sen kavaltaa.
      Myöskään Alfa ei ole eikä kumpikaan teistä tunne totuutta, tai ymmärrä sitä.
      Ei ole olemassakaan mitään uskontoa joka pelastaa. on vain usko, ja se ei tunne eikä tee rajoja pelastuksen suhteen.

      • tjjr

        Uskonkohteella on se merkitys. Joku voi uskoa vaikka lämpöpatteriin ja kumartaa sitä allahina. Vain usko yhteen ainoan oikeaan Pelastajaan pelastaa ja uskon pitää olla kelvollista uskoa jos olen oikein ymmärtänyt, Jumalaa tottelevaa uskoa, mainitaanhan tästä muistutuksena 5 tyhmää yskovaa, jota joutuu helevettiin ja 5 viisasta, jotka pääsevät taivaaseen.

        Vain usko Jeesukseen pelastaa. Ja syntiä tulee tarkkailla ettei sitä tee ja Jumalan tahdon tekeminen on tärkeä asia.


    • Tosimies.

      Minä lähden talkoisiin, vitut islamista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe