money gram?

JTapio1

Hei, viitsisko joku tietava kertoa tasta. Tarkoitus vain lahettaa 500 puntaa Englantiin yksityishenkilolle, mutts en hit to vie tajua miten se tehdaan netissa. money gram.fi miten tilisiirto tehddan ei ymmarra yhtaan.. pitaisko men a pankkiin? Ei mielellaan.. KIITOS!!

17

9044

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helppoa on

      Et pysty lähettämään rahaa netissä noiden sivujen kautta.

      Eikä pidä mennä pankkiin; eivät he voi sinua auttaa mitenkään.

      Ohjeet ovat ihan selvästi tuolla sivustolla:

      Kuinka lähetän rahaa

      Noudata viiden kohdan helppoa ohjetta:

      Kohta 1 - Etsi MoneyGram-toimipiste Näin löydät meidät -toiminnolla.
      Kohta 2 - Mene lähimpään MoneyGram-toimipisteeseen ja ota mukaan henkilöllisyystodistuksesi*.
      Kohta 3 - Täytä yksinkertainen "Lähetä"-lomake ja anna se ja lähetettävä rahasumma sekä lähetyskulujen palvelumaksu† MoneyGram-agentille. Voit lisätä lomakkeeseen ilmaiseksi myös 10-sanaisen viestin.
      Kohta 4 - Sinulle annetaan viitenumero.
      Kohta 5 - Ota yhteyttä henkilöön, jolle olet lähettämässä rahaa ja anna viitenumero hänelle. Raha on valmis nostettavaksi 10 minuutissa.

      Ja tältä sivulta voit etsiä osoitettasi lähimpänä olevan Moneygram-toimipisteen: http://moneygram.fi/Documents/locator-map.html

      Muuten, oletko aivan täysin varma että olet lähettämässä rahaa luotettavalle henkilölle eikä kyseessä ole mikään huijaus? Moneygram on nettihuijareiden rakastama koska kiinnijäämisen riskiä ei ole.

      • tilisiirto

        Eikö sinulla ole vai etkö saa vastaanottajan tilitietoja (IBAN, BIC) normaalia tilisiirtoa varten. Vai etkö jostain syystä halua käyttää tällaista jälkiä jättävää maksutapaa? Se nyt kuitenkin olisi se kaikkein yksinkertaisin, halvin ja nopein tapa.


    • JTapio1

      Vastaanottaja vaatii lähettämään Money Gramilla.. kiitos, selviän kai tästä eteenpäin

    • WesternRules

      Moneygram ei todellakaan ole luotettava. Tuli pari kertaa lähetettyä. Ensin niiden piti oppia käyttämään sitä laitetta r-kioskilla ja sitten pääsi puhelimitse jonkun pikkupojan puhutteluun rahan siirtämisen turvallisuudesta....loppujen lopuksi yhdisteltiin sinne ja tänne ja kukaan ei pystynyt auttamaan, jäi viimeiset rahat sitten lähettämättä. Harmi kun piti tutun lapsille mennä lupaamaan, että raha on tilillä nopeasti. Tuhraantui pari tuntia, ennen kuin ymmärsin siirtyä western unionin käyttäjäksi. Heikoin lenkki koko ketjussa oli tosiaan virkailija Alin, jolla ei kyllä ollut mitään käsitystä asiakaspalvelusta..:)

    • SamaJuttu

      Sama juttu rahan vastaanottamisessa. Ei kannata lähettää isompaa sumnaa kerralla, mikäli jää matkalle...western Union on luotettavampi. Pari sataa jäi nyt ”Alin tippikassaan”..,

      • palvelut

        Minulle lahettiin rahaa. Tein kaiken tarvittavan ja menin r koskille. Puhelimeen tuli viela MG viesti etta rahan voi noutaa. Enpa saanut rahaa. Kioskilla kokeiltiin moneen kertaan . virkailija luuli minun lahettavan rahaa , vaikka sanoin etta tulin noutamaan. Lipputulos etta raha lahetaan takaisin lahettajalle. Soitin ja kysyin MG mutta ei kerrottu syyta. Vaan kerrottiin etta lahettajan tulee olla yhteydessa MGiin.
        Toinen tapaus lahetimme ystavan kanssa rahan r kioskilta ulkomaille. MG sanoi palauttavansa rahan ja kolme kertaa kavimme hakemassa ajoimme joka kerran 600 km silloin ei ollut viela r kioskeissa mg kuin muutamissa isoissa kaupungeissa. Viimein selvisi etta mg oli tekninen vika 3x600km joka kerran luvattiin etta raha on noudettavissa . En kayta palveluita. Muitakin rahanlahetys paikkoja on netin kautta katevasti kay. R kioski voisi kouluttaa tyontekijoitaan kun pitaa asiakkaan neuvoa.


    • EriJuttu

      Hiphei Hurraa!! Pitkän odottamisen ja 30 soiton jälkeen rahat sai kun saikin takaisin...vastaanottaja niitä ei kuitenkaan koskaan saanut...

    • SamaJuttu2

      Täytynee kertoa tänne sama vinkki. Nordean pankkiohjelmalla kannattaa siirtää rahaa suoraan vastaanottajamaahan. Tällöin kulut huomattavasti pienemmät. Nordea ohjeistaa, että tiettyihin maihin lähetettäessä pitäisi mennä aina konttoriin. Näin ei kuitenkaan ole, vaan ohjelmisto toimii kyllä lähestulkoon aina. Syy on kuulemma se, että edellisen ohjelmiston kanssa oli erilaiset toimintaohjeet, joita jotku virkailijat edelleen virheellisesti kertovat.

    • Omakoti

      Mitä teen Manygramilla härjaa puhelin numeroni salasanassa

    • Anonyymi

      sala sana tulee antammasi ouh numeron viestinä sieltä salasana

    • Anonyymi

      Lähetä raha paysend nimisen firman kautta.

    • Anonyymi

      paljonko rahaa voi lähteä ulkomaille

      • Anonyymi

        R-kioskilta Moneygramin kautta voi lähettää enintään 999 euroa. Ei kannata lähettää kovin isoja summia kerralla. Korkeintaan parisataa euroa. Joskus on teknisiä ongelmia, mutta silloin lähetys ei toimi ollenkaan. Ensimmäisellä kerralla täytyy tallentaa netissä R-kioski/Moneygramiin oma profiili ja lisätä sinne skannattu virallinen henkilötodistus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        R-kioskilta Moneygramin kautta voi lähettää enintään 999 euroa. Ei kannata lähettää kovin isoja summia kerralla. Korkeintaan parisataa euroa. Joskus on teknisiä ongelmia, mutta silloin lähetys ei toimi ollenkaan. Ensimmäisellä kerralla täytyy tallentaa netissä R-kioski/Moneygramiin oma profiili ja lisätä sinne skannattu virallinen henkilötodistus.

        Netissä voi lähettää World Remit nimisen palvelun kautta heidän listassaan lueteltuihin maihin. Palveluun täytyy skannata henkilötodistus. Bank-ID ei ainakaan aikaisemmin toiminut heidän palvelussa, joten täytyi maksaa sellaisella kortilla, jossa käytetään salasanaa ja tekstiviestivahvistusta. 2-vaiheinen vahvistus on pakollinen suomalaisella kortilla maksettaessa.


    • Anonyymi

      T-kioskit eivät enää välitä rahansiirtoja, lähettämistä tai noutamista !!! tämän Moneygramin kautta.

    • Anonyymi

      Kirjoitusvirhe.... R-kioskit.....

    • Anonyymi

      Jos pitää lähettää rahaa henkilölle ulkomaille ja vaihtoehdot ovat Western Union tai Money Gram, on jotain vialla. Jokainen luotettava henkilö saa avattua PayPal- tai Skrill-tilin. Jossei saa, ei sellaisen tahon kanssa kannata olla missään tekemisissä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe