Pedofiilin vs. tavallisen ihmisen opiskeluoikeus

-PhD-

Muuramen pedofiilina tunnetun henkilön MV aka MK opiskeluoikeutta sosiaalialalle ei voida näköjään mitenkään kontrolloida.

Omakohtaisesti olen tullut hylätyksi sairaanhoito-oppilaitoksen psykologisissa testeissä. Tarkkaa syytä en tiedä tähän. Osasyynä tietenkin voi olla sekin, etten ollut alalle oikeasti motivoitunut ja tuo tuli psykologisissa testeissä ilmi. En valita tuosta testituloksesta, varmasti oikeudenmukainen päätös. No sittemmin valmistuin yliopistosta alalle, jossa työskentelen ihmisten kanssa. Pärjään oikein hyvin, olen motivoitunut työhön jota teen, ei valittamista.

Mutta tässä asiassa häiritsee tämä ristiriita. Miten on mahdollista, että täysin tavallisen, nuhteettoman ihmisen opiskelu sairaanhoito-oppilaitoksessa estetään jonkun mustetahratestin tuloksen perusteella. Kun taas vankeuteen tuomitun sadomasokistisen pedofiiliraiskaajan opiskelua sosiaalialalle ei voida näköjään millään estää. Miten yleensäkin voidaan olla niin sinisilmäisiä asiassa ja luottaa tämän henkilön tarkoitusperien ja motiivien olevan "vilpittömiä".

Täytyy muistaa, että tämän henkilön kohdalla lapsiin kohdistuvat rikokset eivät ole mitään viestittelyä ja kuvien lähettelyä. Vaan kolmivuotiaan käsiraudoilla sänkyyn kahlehditun tytön raiskaaminen omalla elimellään tytön emättimeen. Vuosikausia.

Tietenkin voi miettiä tätä ihmistä osana muuta opiskelijayhteisöä. Ahdistaako kenties muita opiskelijoita istua sadomasokistisen pedofiiliraiskaajan kanssa samalla luennolla? Miten tähän pitäisi puuttua jos muu yhteisö kokee ko. henkilön läsnäolon jopa fyysisesti vastenmieliseksi? Pyytää vaan muita opiskelijoita ja opettajia äärisuvaitsemaan ihmiselon kaikkia ilmentymiä? Entä jos jonkun tavallisen opiskelijan opinnot häiriintyvät tästä?

Kuka tässä yhteiskunnassa tekee ja vastaa tämänkaltaisista asioista? Voisi kommentoida tätä "lievää" ristiriitaa opinto-oikeuden suhteen.

6

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suvaitsevaisuutta

      On todella pahasti asiat vialla kun 3 ja 7 vuotiaan törkeästä raiskauksesta tuomittu opiskelee 5 vuoden päästä yliopistossa ja ilmoittaa haluavansa tehdä väitöskirjan onanoinnista ja vitsailee että on monenlaista omakohtaista tutkimustietoa asiasta... Miksi näitä hirviöitä pitää tällä tavalla muka "ymmärtää" järjestelmän toimesta, että päästetään noinkin nopeasti opiskelemaan hyvälle opiskelupaikalle yhteiskunnan täydellä rahallisella tuella? Luuletteko että ihminen joka raiskaa kolmevuotiaan, on viiden vuoden kuluttua jotenkin parantunut? Yhtä varmasti kuin lehmä muuttuu kissaksi. Näin se on.

      Tulee miettineeksi, että onko oikeusasioista päättävissä joku sisäpiiri joka hyväksyy, tällaiset asiat, kun niistä saa niin pienet tuomiot? Eihän sekään aivan mahdotonta ole. Maailmassahan on aina paljon korruptiota, joka ei ole paljastunut.

      PS: Nythän sillä olikin joku uusi syyte päällä, kun joku toinen vanha juttu oli paljastunut. Ehkä joutuu pitemmäksi aikaa linnaan, kuten kuuluu!

      • kukysy

        "Luuletteko että ihminen joka raiskaa kolmevuotiaan, on viiden vuoden kuluttua jotenkin parantunut?"

        Luuletko sinä, että sairaus paranee vankeudella tai muilla rangaistuksilla?

        Eiköhän lähtökohta ole sentään se, että rikoksen tekijä on omalla tahdollaan tehnyt rikoksen ja olisi voinut valita toisinkin. Sairaudesta ei rangaista. Vai?


      • syyttäjä
        kukysy kirjoitti:

        "Luuletteko että ihminen joka raiskaa kolmevuotiaan, on viiden vuoden kuluttua jotenkin parantunut?"

        Luuletko sinä, että sairaus paranee vankeudella tai muilla rangaistuksilla?

        Eiköhän lähtökohta ole sentään se, että rikoksen tekijä on omalla tahdollaan tehnyt rikoksen ja olisi voinut valita toisinkin. Sairaudesta ei rangaista. Vai?

        Ehkei parane, mutta siksihän näitä ei pitäisi vapaaksi päästääkään. Jammu Siltavuori oli aluksi vankilassa ja sitten loppuelämänsä säilössä Niuvanniemessä.


    • julkinenhäpeä!!!!

      Minusta tuollaiset pedarit saisi pysyä loppuelämänsä jossain laitoksessa.
      Tää Muuramen ja ne muutkin tekijät alkaa juuri oleen sellasta kastia etteivät enää ansaitse kaikkia ihmisoikeuksia. korkeintaa laitoksessa, saadeen ravintoa ja julkista häpeää.
      Ne teot oli niin hirvittäviä että niitä ei kykene käsittämään.
      Miten sellainen voi opiskella tälläistä alaa edes? ei mene minun jakeluun niinkuin ei monen muunkaan.
      ja sitten oikeesti, on sit näköjään näitä jotka puolustelee näitä elukoita!
      siis kyseisen äijän mielestä sukupuoliyhdyntä lapsen kanssa on normaalia, ei traumatisoitavaa vain pelkkää nautintoa kuhan ei väkivaltaa siihen liitetä.
      se pitäisi vallan vapautattaa rikoslaista, insesti myös.
      Mutta tämä "mies" raikasi mm vauvan väkivalloin lapsen kivusta välittämättä ja myös toisen lapsen, ja ahdistellut, lukuisia muita nuoria tyttöjä, hänen uhrinsa siis ovat olleet 1-vuotiaasta teini-ikään.
      Tälläinenkö sitten ansaitsee kulkea vapaalla jalalla? selkeä psykopaatti joka on saanut puhutettua vankilan henkilökunnan itsensä opiskelemaan poikkeusluvalla tätä alaansa, ja on ajatellut tehdä runkkauksesta opinnäytetyön.'Viisas mies juu.

      palakoot...sanonko missä.

      • JulkinenHäpeä!!!

        ...ja lisättäköön minusta tämän tyyppinen pedari, niinkuin ei muutenkaan ole edes mikään "sairaus" se on psykopatiaa, jos he olisivat oikeasti sairaita heidät tuomittaisiin joko täyttä ymmärrystä vailla tai ymmärrystä vailla, ja näin ei olla tehty, ainoostaan tässä keississä Äiti todettiin alentuneesti syyntakeiseksi kun oli jonkin sortin kehitysvammainen.
        mutta kuitenkin ymmärtänyt tekonsa ja tuomio aleni vain hieman.
        sai seitsemän vuotta, istui reilu kolme...siitä kun antoi tyttärensä näiden kahden kuvatuksen Diakonin ja Ekonomin raiskattaviksi ja muutoin häivästäväksi.

        Selviääkö nämä lapset koskaan? mikä on heidän tulevaisuus? kuinka hemmetin traumatisoituneita he ovat, pystyvätkö koskaan luomaan minkäänlaista parisuhdetta, saada lapsia jne.


    • menneisyyseimennyttä

      Pedofiili, joka on oikeasti koskenut lapseen, katsonut lapsipornoa tai muuten toteuttanut halujaan oikeita lapsia kohtaan, pitäisi pitää vankilassa tai vaihtoehtoisessi jossakin mielisairaalan kaltaisessa laitoksessa lopun ikäänsä. Jotkut vangit kyllä oppivat virheistään, mutta kun on kyseessä tällainen sairaus, joka ei koskaan häviä, ei sellaisen ihmisen voimaan kieltää itseltään jotain noinkin sairasta kannata luottaa jos ihminen on jo kerran antanut periksi haluilleen.

      En varsinkaan ymmärrä pedofiilin laskemista sosiaalialalle, jossa hänelle voi hyvinkin tulla vastaan lapsia; aikuisetkaan tuskin tietävät hänen rikosrekisteristään, eivätkä siten osaa suojella lapsiaan tätä vastaan.

      Itselläni on henkilökohtaista kokemusta hyväksikäytön uhrina olemisesta (oikeuteenkin vietiin asia), ja se vaikuttaa elämääni vieläkin (joskus minua jopa ahdistaa äitini taputtaessa minua olkapäälleni, ja hyväksikäyttäjäni oli mies). But fine, I'm dealing with it. Olen jo aikuinen, enkä anna menneisyyteni määrätä tulevaisuuttani, mutta tärkeintä minulle on se tieto, että syyllinen ei voi enää tehdä muille lapsille samaa kuin minulle. Hän ei kykene enää vahingoittamaan muita, ja tämä on sellainen vakuutus, joka kaikilla hyväksikäytön selviytyjillä pitäisi olla.

      Ja sitten jotkut nerot laskevat syylliset työpaikkoihin, joissa he vapaasti tapaavat lapsia? What the fuck, people?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe