Miten/Milloin tajusitte olevanne lesboja?

uteliasjahämmentynyt

Kertokaa kokemuksianne! :)

20

841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Adam<3Eve

      Mä keksin sellaisen mielettömän idean että kuulun johonkin eliittiryhmään kun sanon olevani lesbo, mut mä huomasinkin että sielä porukassa muut oliki niin kovia, että mä en enää kokenut yhtään rakkautta. Halusin vaan pois. Halusin takasin olemaan oma itseni. Olin saanu paljo haavoja, mutta nyt koen aidon rakkauden kautta parantuneeni niistä.
      Olen avioliitossa vastakkaista sukupuolta olevan kanssa ja saan häneltä juuri niin paljon rakkautta kuin kaipaan. Ja enemmänkin :) Hän täydentää minua kaikin tavoin.

      Lesbous on silmänlumetta. Naisen rakkaudenkaipuu täyttyy kokonaisvaltaisesti vain miehen kautta. That's why there were Adam and Eve...

      • Stadiii

        Heh, harmi vaan että suuri osa naisista ei ole tuota mieltä ;)


      • Edam

        "Naisen rakkaudenkaipuu täyttyy kokonaisvaltaisesti vain miehen kautta. "

        Kaikki meistä ei ole läheisriippuvaisia.


      • maa(i)lmalla

        itsetutkiskelu on kaikille hyväksi ja huomaa että olet tehnyt sitä ja tullut ainakin puolitiehen asioiden tutkiskelussa. Minullakin kesti vuosia, vuosikymmenen ennenkuin valaistuin ja tajusin että olen lesbo, olin koettanut peittää ja jättää koko asian unholaan. Täytin sen tyhjän kohdan urheilulla työllä, vapaa ajan harrastuksilla, mutta aina se jostain työntyi ajatuksiini.

        Olinhan ollut sitä jo teinistä lähtien tajuamatta kuitenkaan mistä oli kyse.

        Kerran jopa likkaporukalla liikkeellä ollessa kieltäydyin antamasta pusua kellekään koska pelkäsin omia reaktioita, vaikka muille se oli vaan kaveruutta tai kokeilua.

        .joo, että kaapissa on hyvä olla mutta helpompi kai tulla pois, ainakin minulle se oli

        pakko, oli jo mielenterveyskin vaarassa kun ei voinut elää niinkuin sydän sanoo.

        Nyt vuosikymmen myöhemmin elän tasapainoista hyvää ja onnellista elämää, ja minulla on nainen jota rakastan. Helppo se tie ei todellakaan ollut muuttua ns.heteroelämästä elämään omanlaista elämää, mutta ikinä en ole katunut sitä että uskalsin (oli vain pakko) alkaa etsimään omaa sisintäni, nyt on helppo hengittää.

        Joku voi elää salaisuutensa kanssa koko elämänsä, minä olin heikko tai rohkea tai jotain siltä väliltä, mutta en kyennyt siihen kuin n parikymmentä vuotta.



        tää oli vaan minun tarinani ja tarinoita on yhtä monta ihmisiäkin.


      • Btw naiset jotka huomaakin haluavansa miehen ei ole koskaan ollutkaan lesbo, se ei ole mikään status mikä muuttuu kasvaessa -.-
        Olet ollut ehkä bi mutta vain jos tunnet vetoa molempiin sukupuoliin, jos et niin olet hetero. Se että olet joskus angstannut ja näköjään jotenkin hurahtanut
        ("Lesbous on silmänlumetta. Naisen rakkaudenkaipuu täyttyy kokonaisvaltaisesti vain miehen kautta. That's why there were Adam and Eve...


    • Mää epäilin mun seksuaalisuutta oikeastaan aina. Olin 5-vuoitas kun, ihastuin satu hahmoon, Arieliin. Vanhempana oon tajunnut, että mulle oli mun lesbous aika selkeätä pienestä pitäen. Muistan, kun ala-asteella puhuttiin perinteisestä perhe idyllistä mies lapsia ja se lemmikki. Ajatus mieheen rakastumisesta ja seksistä teininä tuntui tosi vieraalta. Mutta, siis aloin tajuta kunnolla, että oon pesun kestävä 14- vuotiaana pikkuhiljaa, kun tyttöpuolinen ystävä ihastui muhun ja mun mielestä oli tosi kivaa, että se oli lätkässä :D . Kunnolla vasta 17-vuotiaana, kun mää ja mun luokkalainen tyttö ihastuttiin toisiimme. Päädyttiin pikkuisen säätämäänkin olin katellut miehiä ja miehien kanssa pientä läheisyyttä. Kun, koin ekan kerran naisen läheisyyden ja se tunteiden voimakkuus se, kun katto toista ja pelkkä kattominen sai hymyilemään. En olis voinut kuvitella tota samaa miehen kanssa. Olin 20 vuotias, kun tulin lopulta lesbo kaapista (:

    • heippatirallaaa

      Tajusin viime syksynä, kun ihastuin lukiossa samalla luokalla olevaan kaveriini. Kaapista tulo itselle oli prosessi. Aloin kelailemaan, että mistä on kyse ja sitten kaikki vaan pikku hiljaa selkeytyi. Ihan pienestä lähtien olen naisista tykänny, kun näin jälkeenpäin miettii. Nyt vaan ymmärrän kaiken selkeämmin. Nyt oon 18 vee. Oon kertonut suoraan mun lesboudesta vaan parhaalle kamulle. Tekisi mieli kertoa muillekin tästä.. kyllä minä sen vielä teen lähitulevaisuudessa :D

    • gjljhggi

      Mä olin 15-vuotias, kun ihastuin riparilla isoseeni. Ekaksi se oli tosi hämmentävää ja kelasin, että mitä ihmettä. Sit vaan totesin itselleni ja läheisimmille kavereilleni, että taidan olla lesbo.

      Mulla ei ole ollut asian kanssa ikinä mitään kriisejä eikä hankaluuksia ihmisuhteissa tai työyhteisössä.

    • Mä olin 18 kun tajusin sen... Ennen tuota ikää en ollut kiinnostunut millään tavalla parisuhteista jne ja kun sitten huomasin kaipaavani sellaista kävin perusteellisesti läpi mistä tykkään ja mistä en... Nyt se kaikki näyttää selvältä kun ajattelen mihin aina ihastuin pienenä jne ja kuinka aina halusin olla se suojeleva (piirretyissä usein isä/mies hahmo). Ja kun 18 vuotiaana mietin et kumpi mua enemmän vetää puoleensa ihan rehellisesti niin se oli selvä juttu, en voisi kuvitellakaan olevani miehen kanssa mutta naisen kauneutta ihannoin jo silloin.
      Näin tunnepohjaisena ihmisenä tein päätökset yllättävän kylmäverisesti faktapohjalta mikä vähän huvittaa itseäni mutta mitä sitä valehtelemaan itsellensä?

    • vaikeastikaapistaulos

      Muistan muutama vuosi sitten kun ihastuin ensimmäistä kertaa tyttöön (parhaaseen kaveriini), se oli kammottavaa ja kielsin sitä varmaan vuoden kunnes sitten kirjoitin itku kurkussa jollekkin keskustelupalstalle (etteikö olisi ollut Suomi24) että mikä vaivaa ja en halua tätä sillä luulin aina olleeni hetero. Ihastus meni ohi ja saatoin huokaista helpotuksesta kunnes ihastuin uudestaan toiseen tyttöön. Vasta sitten aloin miettimään että taidan olla bi mutta lopulta tajusin ettei ne miehet olleet koskaan oikein kiinnostaneetkaan... prosessissa kesti parikin vuotta, nyt olen onnellinen :)

    • lapsesta saakka

      Ihastuin ja ihastelin kovasti lapsena naisnäyttelijöitä ja naislaulajia. Barbeillakin leikin niin, että naisbarbit seurustelivat ja menivät keskenään naimisiin. Ihastuin palavasti naisopettajaan, jolloin tajusin, että jaahas, taidan olla kyllä voimaakkaasti naisiin päin. Ihastumisia ja rakastumisia naisopettajiin tuli uudestaan ja uudestaan. N. 12-vuotiaana tajusin liittää sanan lesbo itseeni. Parhaimmille ystävilleni kerroin lesboudestani ja ystäväni ottivat asian tosi hienosti. Joillekin tuttaville jouduin valehtelemaan ja keksimään kaikkea, sillä he eivät varmasti olisi katsoneet hyvällä lesbouttani. Onni onnettomuudessa, että yläasteelle siirryttäessä ilmapiiri muuttui huomattavasti suvaitsevampaan suuntaan. Loppujen lopuksi aina on ollut todella helppoa jutella ystäville (näin vanhemmallakin iällä) ja tulla ns. kaapista heille ulos ja aina palaute on ollut vain positiivista, onneksi.

    • Aikuisena

      Lasten syntymän jälkeen vasta tajusin mitä on rakastaa. Pohtiessani meneissyyttäni tajusin, että olen aina ihastunut vain naisiin, silti olin aina ollut suhteissa vain miesten kanssa. Jollakin tavalla valitsin ehdokkaat aina järkiperäisesti ja välillä yön pimeinä tunteina mietin, että mikä voi olla vialla kun seksi ei kiinnosta, ei sitten yhtään. Aviomies ilmaisi tyytymättömyytensä suhteeseen ja erottiin sovussa. Eroprosessi sai pohtimaan entistä syvemmin asioita ja kun tajusin lesbouteni, olin todella vapautunut! Olin aina ihaillut naisia ja naispareja, mutta silti en jollain tapaa tajunnut suuntautumistani. Vaikka en ole löytänyt rinnalleni vielä ketään, en ole juurikaan päässyt edes tapailemaan naisia, olen onnellinen ja huojentunut. Vau, minä voin joskus seurustella naisen kanssa!

      • tää tarina oli erillainen :D heräsi mielenkiinto! olitko kauan miehen kanssa ennen eroa? Hienoa, kun oot nyt löytänyt itses =)


      • Aikuisena
        sanzue91 kirjoitti:

        tää tarina oli erillainen :D heräsi mielenkiinto! olitko kauan miehen kanssa ennen eroa? Hienoa, kun oot nyt löytänyt itses =)

        Kyllä siinä nelisen vuotta vierähti. Aiemmin lisäksi yksi pari vuotta kestänyt suhde ja lisäksi joitakin tapailuja, Jokaisen tapailun ja suhteen aikana mietin enemmän tai vähemmän, että kaikki ei oikein täsmää. Toisinaan olo tuntui jopa hyväksikäytetyltä. Välillä aina tapailujen päätyttyä saatoin vitsailla, että vaihdan naisiin. Toisinaan itsekseni mietin, että millaista kaikki olisi naisen kanssa, mutta silti ei käväissyt mielessäkään, että olisin lesbo.
        Näin jälkikäteen ajatus tuntuu ja varmasti myös kuulostaa tosi omituiselta ja epäuskottavalta. Olen paljon pohtinut, miten noin on edes ollut mahdollista käydä, etenkin kun olisin aina halunnut olla lesbo. Luulen, että yhteiskunnassa vallalla oleva heteronormatiivisuus eli minussa niin vahvasti, että en edes osannut ajatella muuta. Ajattelin vain, että jotenkin olen viallinen. Lapsen jälkeen ajatus jotenkin kirkastui tai sumeni, miten sen ottaa, mutta silloin heräsin siihen miltä tuntuu, kun rakastaa toista niin suunnattoman paljon, niin paljon, että vaikka on halaillut, pussaillut ja yrittänyt pitää hyvänä koko päivän, niin silti lapsen nukkuessa on jo ikävä. Tajusin, että juuri tuota minä kaipaisin myös aikuisen naisen kanssa, juuri tuota minä olen kaivannut kaikki nämä vuodet teinistä eteenpäin. Ehkä aiemmin näin seksin kaikesta irrallisena, en jonkin jatkumona. Ihastuminen ja rakastuminen ikään kuin valkeni mielessäni vasta lapsen jälkeen, vaikkakin toki rakkaus omaan lapseen on erilaista kuin rakkaus omaan rakastettuunsa. En siis näe ihastumista ja rakastumista millään tavalla seksuaalisena. Vaan ennemmin ajattelisin, että kahden aikuisen välinen rakkaus tuo mukanaan seksin ja konkretisoi samalla seksuaalisuuden.


      • aikuisena myös
        Aikuisena kirjoitti:

        Kyllä siinä nelisen vuotta vierähti. Aiemmin lisäksi yksi pari vuotta kestänyt suhde ja lisäksi joitakin tapailuja, Jokaisen tapailun ja suhteen aikana mietin enemmän tai vähemmän, että kaikki ei oikein täsmää. Toisinaan olo tuntui jopa hyväksikäytetyltä. Välillä aina tapailujen päätyttyä saatoin vitsailla, että vaihdan naisiin. Toisinaan itsekseni mietin, että millaista kaikki olisi naisen kanssa, mutta silti ei käväissyt mielessäkään, että olisin lesbo.
        Näin jälkikäteen ajatus tuntuu ja varmasti myös kuulostaa tosi omituiselta ja epäuskottavalta. Olen paljon pohtinut, miten noin on edes ollut mahdollista käydä, etenkin kun olisin aina halunnut olla lesbo. Luulen, että yhteiskunnassa vallalla oleva heteronormatiivisuus eli minussa niin vahvasti, että en edes osannut ajatella muuta. Ajattelin vain, että jotenkin olen viallinen. Lapsen jälkeen ajatus jotenkin kirkastui tai sumeni, miten sen ottaa, mutta silloin heräsin siihen miltä tuntuu, kun rakastaa toista niin suunnattoman paljon, niin paljon, että vaikka on halaillut, pussaillut ja yrittänyt pitää hyvänä koko päivän, niin silti lapsen nukkuessa on jo ikävä. Tajusin, että juuri tuota minä kaipaisin myös aikuisen naisen kanssa, juuri tuota minä olen kaivannut kaikki nämä vuodet teinistä eteenpäin. Ehkä aiemmin näin seksin kaikesta irrallisena, en jonkin jatkumona. Ihastuminen ja rakastuminen ikään kuin valkeni mielessäni vasta lapsen jälkeen, vaikkakin toki rakkaus omaan lapseen on erilaista kuin rakkaus omaan rakastettuunsa. En siis näe ihastumista ja rakastumista millään tavalla seksuaalisena. Vaan ennemmin ajattelisin, että kahden aikuisen välinen rakkaus tuo mukanaan seksin ja konkretisoi samalla seksuaalisuuden.

        En kutsu itseäni lesboksi vaan biseksuaaliksi jostain syystä, mutta hyppään silti mukaan keskusteluun. Olin 20-vuotias kuin rakastuin ensimmäisen kerran naiseen ja se tuntui aivan erilaiselta. Se tuli aivan puskista, koska toisinkuin sinä, minä en ollut koskaan edes pohtinut naistenvälisiä suhteita. Oikeastaan en edes kuvitellut niitä olevan olemassa, niin ahtaassa paikassa minä kasvoin nuoruuteni. Aikaisempi minä oli aina ihastunut feminiinisiin miehiin, mutta toisaalta olin hyvin seksivastainen. Uskoin olevani aseksuaalinen, koska en voinut kuvitellakaan harrastavani seksiä kenekään niiden miesten kanssa johon ihastuin. Äimistelin urakalla sitä miten muut kiinnostuivat seksistä kun minä en nähnyt siinä mitään.

        "Ehkä aiemmin näin seksin kaikesta irrallisena, en jonkin jatkumona. " - Ihan sama fiilis. Seksi oli jokin erillinen esine suhteessa. Nyt minäkin ymmärrän että seksi on vain yksi tapa ilmaista rakkautta eikä sille oikeastaan minusta ole jotain tiettyä määritelmää mitä sen pitäisi olla.

        Tuo heteronormatiivisuus todellakin on todella isossa roolissa että minäkään en edes kuvitellut mitään muuta. Aikaisempi minäni pitäisi ajatusta aivan absurdina, koska olin luonut itsestäni "heteron" kuvan päässäni ja jonka mukaan elin.


      • aikuisena myös kirjoitti:

        En kutsu itseäni lesboksi vaan biseksuaaliksi jostain syystä, mutta hyppään silti mukaan keskusteluun. Olin 20-vuotias kuin rakastuin ensimmäisen kerran naiseen ja se tuntui aivan erilaiselta. Se tuli aivan puskista, koska toisinkuin sinä, minä en ollut koskaan edes pohtinut naistenvälisiä suhteita. Oikeastaan en edes kuvitellut niitä olevan olemassa, niin ahtaassa paikassa minä kasvoin nuoruuteni. Aikaisempi minä oli aina ihastunut feminiinisiin miehiin, mutta toisaalta olin hyvin seksivastainen. Uskoin olevani aseksuaalinen, koska en voinut kuvitellakaan harrastavani seksiä kenekään niiden miesten kanssa johon ihastuin. Äimistelin urakalla sitä miten muut kiinnostuivat seksistä kun minä en nähnyt siinä mitään.

        "Ehkä aiemmin näin seksin kaikesta irrallisena, en jonkin jatkumona. " - Ihan sama fiilis. Seksi oli jokin erillinen esine suhteessa. Nyt minäkin ymmärrän että seksi on vain yksi tapa ilmaista rakkautta eikä sille oikeastaan minusta ole jotain tiettyä määritelmää mitä sen pitäisi olla.

        Tuo heteronormatiivisuus todellakin on todella isossa roolissa että minäkään en edes kuvitellut mitään muuta. Aikaisempi minäni pitäisi ajatusta aivan absurdina, koska olin luonut itsestäni "heteron" kuvan päässäni ja jonka mukaan elin.

        Okei! Samaistun jotenkin noihin sun tunteisiin. En oo koskaanut tuntenut seksuaalista vetoa vastakkaiseen sukupuoleen. Mut, teini tyttönä pidin itseäni ihan heterona ja heilastelin miehiä, koskaan mikään edennyt pikku hellyyden osoituksia pisemmälle. Tuli just olo, että tässä puuttuu jokin tää ei vaan tuntunut hyvältä. Jossakin kohtaa pelkäsin, että suhde ei voi tuoda muuttaa, että seksuaalisesti kylmä, kuin jää.

        Mää tapasin 17-vuotiaana naisen joka, sitten ensimmäistä kertaa mun elämäni aikana lähestyikin mua eri tavalla, kuin muut naiset se hakeutui lähelle. Koulussa koko ajan juttelemaan jne. Mää ihastuin tähän tyttöön ja päädyttiin pikku säätöön. Se nainen vei alussa multa konkreettisesti jalat alta se tuntui vaan niin ihanalta, perhoset lensi mahassa, kuin viimeistä päivää. Tiesin heti, kun tapasin tän naisen, että oon pesun kestävä lesbo enkä yhtään mitään muuta. Alku oli vaikeata, miten elämä jatkuu lesbona jne lapsien hankita, suhteen virallistaminen jne.

        Astuin ihan uuteen maailmaan, mikä oli aluksi pelottava =) oon nyt ollut jo useamman vuoden ulos kaapista ja oon vaan niin onnellinen, kun oon vihdoin kuka se oon ja ylpeä juuri tälläisenä.

        Mää oon ihan samaa mieltä sun kanssa, että mulle jo lapsena toitotettiin, että mies ja nainen kaikkialla oletettiin, että menen miehen kanssa naimisiin jne. Varsinkin teininä oli tosi tärkeetä olla just samanlainen, kuin kaikki muut. Edelleen mua kiukuttaa, että kun, uudet ihmiset kyselee miehestä ja joutui peittelemään hämmästelyn siitä, että ei oo moista ajatellut enään vuosiin..


    • muistoja

      Seiskalla tajusin olevani lesbo, mutta mulla kesti pari vuotta myöntää se itelleni. Ysillä alko kiertää huhuu et yks toinen tyttö meijän koulus olis lesbo. Ajauduin pussailemaan sen kaa koulun diskon jälkeen, ku venattiin junaa. Silloin mönsin itelleni, et oon lesbo, ja parin viikon jälkeen tultiin molemmat kaapista.

    • Teini-ikäisenä en tuntenut poikia kohtaan mitään, mutta en pohdiskellut asiaa sen kummemmin. 15-vuotias olin, kun ihastuin itseäni pari vuotta vanhempaan tyttöön, jolloin ymmärsin senkin, miksi pojat eivät olleetkaan koskaan kiinnostaneet.

    • 46456456

      Olen ihan pikkutytöstä asti tiennyt, etten ole kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta. En kuitenkaan tajunnut lesbouttani kuin vasta 17-vuotiaana, kun ihastuin ensimmäisen kerran tyttöön. Minulla meni kuitenkin vielä peräti 7 vuotta, että pystyin kunnolla hyväksymään asian. Vieläkään en koe olevani sinut lesbouteni kanssa, enkä välttämättä tule koskaan olemaankaan. :(

    • tombo1

      Yläasteella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe