bangtao beach

Bangtao wait

Lähdössä tosrstaina, ei aikaimsempaa kokemusta. Millaiseen paikkaan olen menossa, onko siellä menoa vai rauhallista. Mites ruokailu, onko rannassa paikallisten kauppoja / ruokapaikkoja vai pitääkö lähteä kauas?

Kaikki info olisi tervetullutta.
Kiitos jo ennakkoon.
ps, toivotaan asiallisia vastauksia

65

1275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekans

      Meille on myös matka tänne varattuna joten kaikki info alueesta kelpaa!

      Rannasta on kahdenlaisia kommentteja,osa sanoo että olisi hyvä lapsille ja jossain väitetään että on isoa aaltoá ja syvenee nopeasti.
      Ilmeisesti kohtuullisen rauhallisesta paikasta on kysymys ja parista kartasta löytyi ainakin 7eleven aika läheltä rantaa mutta toivottavasti joku osaisi kertoa paremmin...

      Laittakaa te nyt ainakin tietoa kun palaatte!
      Hyvää reissua!

    • pirpeli

      Mä en tajuu mokomia kyselyjä. Netistä saa tajuttomasti oikeellista tietoa. Yksi tykkää, toinen ei.

      Hotelli on hyvä tai huono, riippuu vastaajasta.
      Respa on lipevä, aamiaisella on munia ja mehua sekä tyynyn päällä on tullessa karkki, ei enää muina iltoina. Ilmat on oikein kivat. Rannalla kannattaa vahtia kakaroita. Olkaa varjossa, muutoin nahka palaa. Peskää käsiä aina kun voitte. Tinkikää joka paikassa. 7 i Leven on kiva kauppa, sieltä saa nakkisämpylöitäkin ja kaljaa ja viinaa ja naksuja kakaroille. Älkää ostako huumeita.

      Ps., tämä oli asiallinen vastaus.

      • älä aina tingi

        7-elevennissä ja family marteissa tavatataloissa ja apteekeissa älkää tinkikö niissä on kiinteät hinnat.


    • innolla odotan

      Hauskaa matkaa! Kirjoitathan kokemuksistanne tänne, kun palaatte matkalta.

    • ei hääppöinen

      Paikka hieno mutta pieni ja erittäin kallis. Kerran kävin ja aika surkea kokonaisuus kyllä on. 5-6 ravintolaa jotka on pieniä ja erittäin kalliita jopa Thaimaan hinnoilla.
      Paljon venäläisiä ja aina pitää ottaa taksi jos jossain haluaa käydä. Taksit myös ylihintaisia ja heillä on keskenään sopimus hinnoista. Muutama pieni kauppa ja eli turistikauppa jossa kaikki erittäin kallista. Ja kaiken lisäksi paikka on Phuketissa jonka kierrän nykyään kaukaa.

    • Patayaa, Patayaaaa..

      Niin, Phuket on todellakin hinnoitellut itsensä ulos. Turistit alkavat jo olemaan valveutuneita ja matkailu sinne tulee vähenemään rajusti.

      Viimeinen pisara on todellakin rantatuolien- ja palveluiden poisto rannoilta.

      Saas nähdä tapahtuuko sama Pattayalla? Epäilen.

    • mekans

      Ei hääppöinen-koska olit Bangtaolla?

      Phuketin pisin ranta,n. 6 km ja sanot että vain 5-6 ravintolaa olisi!
      Tarkoititko koko Bangtaon ravintoloita vai jonkun tietyn alueen esim Lagunan alue?
      Lagunahan on kallista aluetta jos sitä tarkoitit.

      Ehkä ne hinnat putoavat pikkuhiljaa kun turistien määrä vähenee rajusti...

    • nälkäinen reissaaja

      Pikahaulla löytyi ainakin seuraavat ravintolat Bangtaolta:

      Mamma Mia, Rico´s Steakhouse pizzeria,Royal India/thai,Godis,Hawa,De Maria thai/italian,Beer Garden,,Baan Nana, SeaFood Restaurant ja eiköhän niitä ole enemmänkin vielä.Nämä eivät ole rannalla vaan Best Westernin ohi menevällä kadulla.

      Onko jollain kokemuksia näistä?

    • t-t2

      3 kertaa oltu Sunwingissä. Ihan riippuu siitä, mitä lomalta hakee, kaikki tarvittava saatavilla hotellilla tai rannoilta. Hyvä ranta, miten nyt lienee sitten tämän rantatuolipolemiikin kanssa. Osa rantakuppiloista lienee purettu, mutta so what. Rahaa kuluu, mutta niimpä tapaa lomalla kulua. Tekemistä ei kauheesti ole, mutta lasten kanssa ihan ok paikka. Köyhälistö valittaa kalliiksi, voivat poistua puolestani Phuketista.

    • mekans

      Me haettiin lomakohdetta sillä perusteella että olisi pitkä,rauhallinen ranta ja rauhallinen kylä eikä siellä näy pikkupoikia taluttavia vanhoja ukkoja tai itseään kauppaavia naisia ja ole hirveästi meluavia känniläisiä!

      Siis että voitaisiin viettää yhteistä laatuaikaa perheen kanssa. Uiminen ja kävely lähiympäristössä riittää jo aika pitkälle.
      Hyvä jos kävelyetäisyydellä on ravintoloita ja kauppoja, ei tarvitse aina taksilla lähteä vaan kävellenkin pääsee.

      Kiiinnostaisi tietää rannasta enemmän,lähinnä voiko lapset uida turvallisesti vai onko pahoja virtauksia tai aaltoja?
      Ravintoloista olisi kans kiva kuulla lisää!

      • äiti ja kasvattaja

        Harvassa on paikat valtameren rannalla, jossa lapset käyvät ainakaan itsekseen uimassa. Vain Vladivostokissa olen tuon nähnyt ja sielläkin kuulemma hukkuu uintikautena useita alaikäisiä päivittäin.

        Jopa kinkit ja intiaanit, vai mitä ne on, huolehtivat lapsistaan eivätkä päästä niitä valtamereen yksinään. Kotoisessa murtovesialtaassamme lapset toki voivat uida jopa yksin.


    • mekans

      Onko joku jo Bangataolta palannut?
      Miltä meno näytti?

      • jokumyös

        Alle vuosi sitten kävin. Hyvä paikka sellaiselle joka viihtyy rauhallisuudessa. Pieni paikka, ravintoloita ei paljon. Iso ranta ja ei ollut virtauksia vaikka uin melko pitkälle. Lyhyet matkat kuitenkin esim. patongille, taksilla n. 0.5h ja vesipuisto n. 1h. Rauhassa sain kävellä ja hienot maisemat oli. Ja retkillehän haetaan hotellilta, esim. snorklaus ja saariretki joka lähtee toiselta puolen saarta, kesti koko päivän. Ruoat sisältyvät ja hyvissä ajoin hotellille iltaruokareissua suunnittelemaan. Kiva ja rauhallinen tukikohtapaikka, missä viihtyisi kyllä koko lomankin. Suosittelen kaikille muille paitsi bailureissua hakeville.


      • kiitos ei
        jokumyös kirjoitti:

        Alle vuosi sitten kävin. Hyvä paikka sellaiselle joka viihtyy rauhallisuudessa. Pieni paikka, ravintoloita ei paljon. Iso ranta ja ei ollut virtauksia vaikka uin melko pitkälle. Lyhyet matkat kuitenkin esim. patongille, taksilla n. 0.5h ja vesipuisto n. 1h. Rauhassa sain kävellä ja hienot maisemat oli. Ja retkillehän haetaan hotellilta, esim. snorklaus ja saariretki joka lähtee toiselta puolen saarta, kesti koko päivän. Ruoat sisältyvät ja hyvissä ajoin hotellille iltaruokareissua suunnittelemaan. Kiva ja rauhallinen tukikohtapaikka, missä viihtyisi kyllä koko lomankin. Suosittelen kaikille muille paitsi bailureissua hakeville.

        Tällä rannalla on uimapaikka merkitty lippusiimalla että kävitkö oikeasti? Myös virtaukset todella kovia sillä paikka on Intian valtamerta ja syvenee myös nopeasti.
        Surkea ja kallis paikka ja aina pitää lähteä taksilla kun kaikki on jossain muualla.
        En kyllä suosittele jos yleensä Thaimaa kiinnostaa.


    • Su kotiin

      Parhaillaan täällä,best westernissä majoitus.paikka pieni ja rauhallinen.hotelli oikein hyvä,ranta upea.meille sopiva paikka helppo lähteä retkille ja minne vain.ravintoloita riittävästi.ostoksia täällä ei kannata tehdä,kallista on.rannalla on lähes joka pv ollut kaupustelijoita.tuoleja vain hotellien asukkaille.meri on loivasti syvenevä eikä virtauksia ole ollut.hyvä ranta lapsiperheelle.

    • mekans

      Kiitos tiedoista! :)
      Hienoa että lapset uskaltaa päästää mereen!
      Mekin mennään Best Westerniin, oletteko hotellissa vai niissä pehehuoneissa eli erillisissä bungaloweissa?
      Rantabungaloweista olisi kiva kuulla lisää eli millaiset ne ovat?
      Ilmeisesti paritaloja,häiritseekö naapurit vai onko omaa rauhaa?
      Onko ne kaksikerroksisia?
      Laittakaa ravintoloista lisää tietoa jos jaksatte,kiitos!

    • Nyt jo suomessa

      Olimme fanit wingsissä,eli siinä vieressä on kaksikerroksisia paritaloja.ne bungalowit on ihan rannassa,vain muutama.en oikein keksi mikä niissä parempaa.ovat ihan merenrannat aurinkotuolien takana,ei siinä hirveästi omaa rauhaa ehkä oo.ovat yksikerroksisia.me suosittiin oikeestaan kahta ravintolaa,The Bistro ja Ricos.ovat ruotsalaisten ja hyvät palvelu ja ruoka.

      • mekans

        Siis meillä on varattuna Aurinkomatkojen kautta Deluxe family-perhehuone neljälle sivurakennuksessa.
        Olitteko samoissa?
        Jos olitte niin voisitko kertoa lisää,kiitos?!!
        Ravintoloista olisi myös kiva kuulla enemmän...


    • Khun35x

      "Me haettiin lomakohdetta sillä perusteella että olisi pitkä,rauhallinen ranta ja rauhallinen kylä eikä siellä näy pikkupoikia taluttavia vanhoja ukkoja tai itseään kauppaavia naisia ja ole hirveästi meluavia känniläisiä!"

      Taas sama vanha virsi joltakin rehupuntti läskilaardimuijalta savosta. Itse olen takuulla käynyt Thaimaassa useammin kuin sinä, ystäväsi ja sukulaisesi yhteensä, enkä ole IKINÄ IKINÄ nähnyt pikkupoikia taluttelevia vanhoja ukkoja. Onkohan harhaiseen mieleesi tupsahtanut, että nämä "ukot" voivat olla oman poikansa kanssa liikenteessä?????Tuomiot lapsiin sekaantumisesta ovat todella kovia, jopa baareihin työskentelemään menevien naisten ikä tarkastetaan todella tarkasti.

      Sinä sen sijaan olet läski, ruma polkkatukkainen miesnainen jostakin bönde kirkonkylältä joka on ostanut pakettimatkan romppaaseen matkatoomistosta ku halavalla suatiin. Sinulla ei minkäänlaista käsitystä Thaimaan kulttuurista tai ihmisistä. Kieltä et osaa sanaakaan.

      • mekans

        Sinä et tunne minua ja minä en sinua joten meidän on turha alkaa väittelemään kumpi on kovempi Thaimaankävijä.
        Sä voit reissata siellä missä haluat,minä sensijaan vältän tiettyjä paikkoja.
        Toivottavasti sinä et ole kuitenkaan ravannut siellä niiden pikkupoikien perässä kun noin suutuit! :)

        Totta että minulla on ollut pitkä tauko Thaimaasta, näin siellä paljon asioita joita en toivoisi tässä maailmassa tapahtuvan...ne lapset joita näin kaduilla eivät valitettavasti olleet mitään perhematkaisia isiensä kanssa.

        Tottakai otan matkan jos halvalla saan vaikka en Savosta olekaan,nytkin oltiin joulu lämpimässä pohjaväriä hakemassa...


    • Kiva paikka

      Palasimme juuri Bang Tao Beachiltä. Mukava paikka. Rauhallinen kylä mutta shoppailtavaa ja tekemistä löytyi tarpeeksi lapsiperheelle. Hiekkaranta tosi ihana ja onneksi uima-alueet oli köysillä eroteltu rauhallisiksi etteivät jetskit ja banaaniveneet huristelleet yli.

      Hinnat nousseet täälläkin. Paikallismarkkinoilla paljon paitoja ja toppeja 100bht eli 2,50€, parempilaatuiset paidat 5€. Tuktuk-kyyti pari kilometriä maksoi 5€.

      Kaikki tekemämme retket ostimme paikallisesta retkikojusta, koska hinnoista saa tingittyä ja retkelle jäi hintaa vain kolmasosa Finnmatkojen hinnoista. Järjestelyt toimi hienosti.

      Lennot olivat myöhässä eli kannattaa varautua viivästyksiin ainakin Finnmatkoilla...

    • Kallistako

      Muutama vuosi sitten oli tuktuk vielä paljon halvempi eli näköjään on kallistunut.

    • Palannut jo kotiin

      Meillä oli Aurinkomatkojen kautta matka ja oli juuri tuo family wing huone.

      • loma edessä :):):):)

        Erittäin kiinnostava tieto että teillä oli tuollainen huone. Se vaan ei auta ketään tuo tieto. Oliko iso, siisteys,henkilökunta.


    • mekans

      Juu, lisätieto huoneesta ja alueesta kiinnostaisi jos jaksat tarkemmin kertoa! :)

    • Kotona jo

      Huone oli iso,varmaan jotain 60m2.eli ovesta kun sisään,niin iso pää makkari,perällä sermillä erotettu alue jossa iso jääkaappi ja vaatekaapit.oikealla wc.ulko-ovesta oikealla oli toinen makkari jossa erilliset sängyt.huoneet oli mielestäni siistit ja hotellin henkilökunta ystävällistä.hotelli oli meidän mielestä erittäin hyvä,huippu sijainti.sähkökatkoja Bangtaolla oli kyllä paljon,melkein päivittäin.ottakaa taskulamput mukaan!

      • Matkaaja77

        Oliko family wingistä pitkä matka rannalle ja uima-altaille?
        Oliko siirtyminen hankalaa vai pystyykö vaan piipahtamaan uimassa?
        Toki olen katsonut kartasta, mutta vaikea hahmottaa miten käytännössä pienten lasten (2-ja 4v) kanssa.
        Miten lähellä hotellia oli lähimmät ruoka& hierontapaikat?

        Suurkiitos jos joku vastaa!


    • mekans

      Kiitos tiedoista,kiva kuulla! :D

      Toimiko ilmastointi hyvin eli oliko kämppä viileä? (silloin kun oli sähköä)

      Entä onko naapureista haittaa,ovatko asunnot kaksikerroksisia eli onko yläpuolella joku muu porukka?

      Ja ruokapaikkoja saa suositella kans...

      • olkaa hiljaa

        Toivottavasti teistä ei ole naapureille haittaa.


    • mekans

      Riippuu ihan naapureista häiriintyvätkö meistä vai eivät! :)
      Toisilla on ärsytyskynnys matalammalla kuin toisilla...

      Mutta tarkoitin siis että miten tiiviisti asutaan ja kuuluuko äänet,voiko asunnolle mennä niin ettei naapurit häiriinny eli onko jokaiseen kämppään oma kulkureitti jne jne...?

    • sori

      Lähinnä sitä, että oliko lomalla ihanaa eikö vai?

    • Kotiutunut

      Yläkerrassa ja sivulla on naapuri.ei ollut muuta häiriöö,kuin välillä ylhäältä kuului tömistelyä.ei tosin haitannut.ilmastointi toimi erinomaisesti.

      • mekans

        Kiitos taas! Hyvältähän se kuulostaa!
        Nyt vaan odotellaan lähtöä.


    • suuntana Bangtao

      Oliko masu pipi, paloitteko, polttiko meduusa, ryöväsikö huijari, oliko suuria aaltoja vaiko oliko vatsalla seesteistä aikaa ja kielellä vesi, tuliko kaunis tani, oliko meri Bangtaolla seesteinen ja uiminen meressä nautinto, rahat tallessa koko reissun jne. Huone tai melu eivät ole suurimmat harmeja minulla koskaan. :) vai :(

    • seurasin sivusta

      Huoneesitaso ja sivustakulkijat näyttävät matkailijaa kovasti mietityttävän. Nyt, kun vastauksen tärkeimpään sait, niin muuta tietoako et ole vailla?

    • mekans

      Kaikki muu tieto on jo löytynyt itse hakemalla,huoneesta ei juuri infoa löytynyt suomalaisilta.

      Naapuriasioista kyselin siksi että kerran olemme olleet bungalowissa jossa oli kai pahvikatto, kaikki kuului ylhäältä läpi.
      Ja terassin ainoa näköeste oli metrin korkea aita, siinä juotiin aamukahvia terassilla kun naapurin punainen 150kg brittiturre nyki ukkareita jalkaan ja piereskeli samalla.
      Vielä olisi ehtinyt vaihtamaan hotellia jos samaa olisi ollut taas luvassa...

      Alueen ravintoloista tosin olisi kiva kuulla jos joku ystävällinen osaa kertoa!

      • mukava saada tietää

        Löytyykös nyt Tjäären kautta matkalle aikovia?


    • Bangtao

      Olimme BW:ssä joulukuussa, villa wingin family-huoneessa. Naapurit eivät häirinneet, tosin olimme yläkerrassa, mutta ei siellä kyllä mitään kuulunut vaikka ollaan hiljaista väkeä itsekin:). Ilmastointi toimi mainiosti, kun lasten huoneen laitteesta otettiin svingi pois, niin loppui laitteen rutina. Sähkökatkoja oli kahden viikon aikana ehkä kolme, jotka kestivät muutamia kymmeniä sekunteja, ettei niistä kyllä haittaa ollut todellakaan.
      Parvekkeella kun istuskeli, niin kyllähän siinä saattoi naapurin väkikin olla samaan aikaan, mutta ei mitään öykkäröintiä eikä muutenkaan huonoa käytöstä, fiksua väkeä tässä hotellissa tuntui olevan kaiken kaikkiaankin.
      Ravintoloista Beer Garden (käsittääkseni ruotsalaisomisteinen paikka sekin) on aivan BW:n lähellä ja meidän mielestämme erittäin hyvä paikka. Hintatasokin oli jopa muita ravintoloita edullisempi. Hyviä olivat myös Bistro, Mamma Mia ja Nok & Jo's. Huonoja ei ollut mikään, mutta nämä erityisesti jäivät mieleen.
      Rantahan on huikean upea, helppo uida lasten ja aikuisten. Mutta lasinsiruja siellä oli jonkin verran, että vahingosta viisastuneena hankin koko porukalle uimatossut. Syvä haava jalkapohjassa ei sitten hiekkarannalle enää tarvitsekaan vaivautua.

    • mekans

      Kiitos hyvistä tiedoista!!!
      Kiva kuulla että rauhalliseen hotelliin olemme menossa.

      Hotellin aamupalaa on kehuttu,oliko teillä?
      Oliko vielä hyvä ja monipuolinen?

      • Bangtao

        Juu, oli meillä aamiainen. Se oli kaikkien kehujen arvoinen:). Runsaasti kasviksia, raakoja ja erilaisia kypsiä juttuja, pekonit, nakit yms nuudelit ja ne ihanat hedelmät. Me oltiin ensimmäistä kertaa Thaimaassa, mut ymmärtääkseni siellä isojen hotellien aamiaiset on tuollaisia, ettei siis mikään poikkeavan "hieno". Ja se ravintola on siinä rannan tuntumassa. Vau.


      • matkaSepi

        Hyvä että aamiaisen laatu on pysynyt hyvänä!
        Oliko jo rannalla mitään myyjiä tai kaupustelijoita?
        Entä miten ruuhkainen on ranta,paljonkos oli turisteja?


      • t-t2

        Käytiin Bangtaollakin vaikka Kamalassa asuttiin. Rannalla ON tilaa! Kaupustelijoita jonkin verran, vaan ei todellakaan haitaksi asti. Leveä, pitkä ranta, lapsiperheille ja pelkkään oleiluun erikoistuneille matkailijoille.


      • Karibianmeressäuitiinjo

        Mitenkäs on tuosssa kohdin meriveden laatu? Jos lapsi hörpää, niin saako lapsi merivesitipasta heti vatsataudin? Ja pärjääkö merivedessä ja ko. rannalla ilman jalkineita?


    • MatkaSepi

      Kiitos tiedosta!
      Tuli vielä mieleen että onko rannalla puuhaa meidän teineille, esim. liitovarjoilua ja banaaniveneajelumahdollisuutta? Onko kellään hajua hinnoista?

      Entä osaisko joku kertoa tarkemmin missä ne Bangtaon markkinat ovat?

    • Kaikkea

      Löytyy rannalta banaaniveneet, jet skiit, parasurfingia, suppauslautoja ja vaikka mitä aktiviteettejä!

    • Diibadaab

      Bangtaon markkinat ovat parin kissan päässä tesco Lotuksen luona.pääsee kätevästi tuk Tukilla,n 5€.isommat markkinat onkin kauempana eli Phuketista.

    • MatkaSepi

      Kiitos taas infosta!
      Best Western-hotlalla näyttää olevan joku shuttlebusspalvelu joka ajaa Patongille and Phuket towniin.
      Onko joku tätä kyytiä käyttänyt? Mitä sille tulee hintaa,montako kertaa päivässä ajaa ja miten myöhään vielä liikkuu?
      Luulis et olis halvempi ku normitaksi jos se on minibussi jonne mahtuu monta kyytiin...

      • Massaman

        Kyllä se oli nelihenkiseltä perheeltä kalliimpi kun taksi. Taksin saa siitä hotskun edestä taksi"asemalta". Mut se hotellin kuljetus oli pari kertaa päivässä, aikoja en kyllä muista:) kun ei sitä sitten käytetty vaikka ennakkoon niin kuvittelinkin.
        Rantajalkineista sanoisin, että ilman pärjää mutta lasinsiruja siellä on jonkin verran, että ehkä jalkineet ihan paikallaan.


      • MatkaSepi

        Ahaa, no sittenhän sitä ei kannata käyttää!
        Ilmeisesti on ajateltu että kyydin taso on parempi ja siksi maksaa enemmän.
        Eli taksia tinkaamaam vaan mutta paljonko kannattaa maksaa kyydeistä esim. Patongille tai Phuket Towniin?


      • Massaman

        Taisi maksaa 700bahtia edestakaisin BW:ltä Jungceylonille. Helppoa kun mikä;)


    • MatkaSepi

      Ristiriitaista tietoa löysin brittifoorumilta kun yksi sanoo kyydin hinnaksi Patongille 300-400 bathia,toinen 600, kolmas edestakainen matka tonni mutta kuski odottaa 3 tuntia sillä summalla..?
      Taitaa olla tinkaajan taidoista kiinni???

    • pihisetä

      Mites tuolla paikallisdösä kulkee???
      Se ei varmaan maksa paljoa mutta pääseekö Bangtaolta kyytiin ja mihin menee???

    • Lisbetostaa

      Täällä on juttua markinoista mutta onko Bangtaon markkinat siinä poliisiaseman vieressä olevalla "tuoretorilla" vai missä on tarkka paikka??? Tietääkö kukaan ja viitsis kertoa?

    • Olinpassiell

      Vastapäätä tesco lotusta ja mäkkäriä.poliisilaitos ei pistänyt silmään.

    • lisbetostaa

      Kiitos!
      Se toinen tori on samaa isoa tietä eteenpäin,oikealle kääntyy Tescon jälkeen mutka ja pian tulee kyttis vastaan.Siinä vieressä on " freshmarket" joidenkin karttojen mukaan.
      Samalla etelä-pohjoissuuntaisella kadulla missä on mm. Black Cat-ravintola.

    • BangtaoBayinSun

      Terveiset kaikille suomikakskytneljalaisille Bangtao Baylta. Taalla on kaikkea ja tuota kaikkea ei millaan ehdi parissa viikossa kokemaan. Saariretki oli UPEA. Ilmasto on huikea. Foot massage nautinto. Suosittelen lampimasta ko. maan matkakokemusta kaikille matkailunnalkaisille!

    • BangtaoBayinSun

      Edellinen viesti on kirjoittamani ja lisään em. viestiin jotain ja nyt kotimaasta käsin. Lomailin perheeni kanssa Bangtao Beachillä kaksi viikkoa ja hotellimme oli SBB. Hotelli vastasi odotuksiamme. Hotellialue oli viihtyisä ja siisti. Aamiainen monipuolinen ja myös ruokalistoilta löytyi monenlaista syötävää sekä lasten että aikuisten makuun. Iltaohjelmasta nautittiin kera muksujen noin viikon, koska jälkimmäisellä lomaviikolla sama iltaohjelma toistui. Matkanjärjestäjän retkiohjelmasta olisi löytynyt vaikka mitä, mutta matkan kokonaiskustannukset huomioiden kävimme vain kahdella retkellä. Upealla päivän saarikierroksella, jonka viimeinen etappi oli Maya Bay. Phuket Fantasea oli kokemuksenarvoinen mukaanluettuna hyvinhoidetut elefantit, joiden kyydissä olosta perheeni nautti hetkisen. Thaimaan lomamuistoja rikkaampana kannustan ja kehoitan kaikkia Thaimaasta kiinnostuneita perheellisiä matkustamaan mihin tahansa Thaimaan upeista lomakohteista. Lomamme onnistui ja sen kunniaksi tämä kirjoitus on nyt täällä.

    • lisbetostaa

      Torille Tescon viereen maksoi kyyti 200 bahtia Best Westernilta ja se toinen tori kyttä-aseman vieressä on ns. tuoretori eli paljon pienempi ja pääasiassa hedelmiä ja vihanneksia.
      Toripäivä ma ja to,pyyntihinnat tosin monella aika röyhkeät joten tinkaamaan joutuu.

    • roops

      Palattiin huhtikuun alussa Bangtaolta,kiva paikka ja sopivan rauhallinen mutta silti riittävän iso kylä.
      Välillä käytiin kyllä muuallakin eli ei oikein kahta viikkoa olis jaksanut pelkästään Bangtaolla hengata.
      Kiva,pitkä ranta mutta parina päivänä ei mereen viitsinyt mennä kun meri oli kelluvaa roskaa täynnä.En tiedä mistä roskat tulivat virtausten mukana mutta törkeän näköistä oli.
      Markkinat oli kivat,kovat oli pyynnöt alkuun mutta putosivat alle puoleen kun jaksoi vääntää.
      Rannan paras ravintola oli Seaside-rafla heti Blissbliss-beachclubin vieressä.
      Cashewkana oli loistavaa eikä muissakaan ruuissa ollut valittamista,päinvastoin.
      Hyvät ja halvat ruuat oli myös Pooh and Friends-ravintolassa,thaipääruuat alkaen 90 bhatia.
      Tänne oli pieni kävelymatka mutta kannattaa silti mennä.Omistaja liikkuu päivisin Bangtaon rannalla eläinpuvuissa jädeä myymässä,menkää jutulle ja pyytäkää vaikka kartta.

      Jos& Nok´s oli iso pettymys,meluisa paikka ja meluavat känniseurueet pilasivat tunnelman.Lasten pitsa ei ollut paljoa Saarioisten kuraläppää parempi. Lisäksi oli ladyboyshow ja kun sitä transujen kiekistelyä oli 10 min katsottu niin pyysin laskun ja siihen oli löyty 500 bhatia lisää shown katsomisesta!
      2 aikuista oli,lapsista ei onneksi veloitettu.Yritin mennä stetsonipäiselle Kanukille valittamaan ettet mainninut mitään että "show" maksaa mutta äijä oli häipynyt!
      Eli tähän kanadalaisen omistamaan paikkaan en toiste mene.

      Emmy's Thaifoodissa oli mukavat tarjoiljapojat jotka viihdyttivät lapsiamme parhaansa mukaan! Ihan ok-paikka tämäkin.

      Best Westerniä melkein vastapäätä olevaa intialaismestaa kehoitan välttämään,meillä oli kana raakaa annoksessa ja paikka ja varsinkin vessat törkyiset,paikan tunnistaa suomeksi huutelevasta intialaisesta sisäänheittäjästä!

      Best Western oli tosi hyvä hotelli,aamupala huippuluokkaa,hyvät altaat,siistit pihat ja mukava henkilökunta.Isot huoneet villoissa.Kaikki toimi ja ainakin Aurinkomatkoilla hinta oli kohdallaan.
      Ainoa ongelma oli että tosi monena aamuna oli vesi poikki,välillä jopa tunteja!
      Pyttyä ei siis saanut vedettyä ja käsiä pestyä.Sähkökatkoja oli muutamia mutta ne eivät kauaa kestäneet.

      Retket kannattaa ostaa muslimikopista,hotellilta vasemmalle vajaa 100 m,FamilyMartin vieressä.Snorkalusretket Raya Yaylle ja Coral Islandille oli paljon halvemmat kuin AM:n kautta ja lisäksi lapsista ei tarvinnut maksaa yhtään.
      Kelit olivat hyvät maalis/huhtikuussa,ei tippaakaan vettä tullut ja lämpöä oli.
      Ja pitkäveneen hinta tipahtaa vasta kun alkaa merellä tinkaamaan,rannassa ovat sopineet vakitaksat josta ei juuri tingitä.

    • BangtaoBayinSun

      Tuo tori tms. sijaitsi juuri noilla kulmilla, missä ketjussa mainitaan. Krääsää ja ns. rihkamaa torilla oli tarjolla paljon ja, jos kohdalle sattui, niin saattoi löytää hyvälaatuisia ja Suomen hintoihin verrattuna edullisia t-paitoja. Ruokaa oli tarjolla, mutten maistanut ainoastakaan kojusta mitään. Tarjolla oli hyvinkypsennettyjä ja myös epäilyttäviä ruokia. Koemuksena Phuketista ko. tori oli pieni ja torilla oli hyvin kuuma ja itikat pistelivät. Oman hotlan uima-altaat ja merenranta ja kaikki tuktuk-reissut löivät kyllä vertoja em. torille. Patong-beach oli hienompi nähtävyys, mitä osasin kuvitellakaan ja muutoinkin pelkästään kiertely Bangtaon keskustassa oli mielekästä käveleskellä ja katsella iltaisin. Bangtaolla sijaitevalta minigolfradalta löytyy lapsiperheille mukavaa illanvietettä ja ravintola radan ohessa tarjoaa monipuolista ja suht edullista syötävää. Ikimuistettavia matkoja Tahikkuihin kaikillle.

    • roops

      Me syötiin torilla nuudeliannoksia,kanavartaita,kanapullia,paistettuja minimunkkeja,keitettyä maissia,poppareita,hedelmiä jne...mitään mahaongelmia ei tullut mutta kalapuoli ei kyllä yhtään houkutellut.
      Oikeastaan kaikki vaatteet oli tosi halpoja kun vertaa kotimaan hintoihin mutta osalla myyjistä hinnat aivan älyttömät,kun tinkas niin jopa 60-70% lähti pois.
      Tuotteet kannattaa tarkistaa ennen ostoa,tasoeroja oli paljon.
      Tosi kuuma oli telttojen alla alkuillasta ja tosiaan jotain pistiäisiä tuli heti kun aurinko laski.
      Samoja hyttysiä oli kylälläkin ja jopa rantarafloissa riesana joten myrkyttää kannattaa niin välttyy kutiavilta pistoksilta.
      Patongilla käytiin myös ja siellä olikin paljon vilkkaampi ranta ja iso ostari.Bangla Roadille en lähtis lasten kanssa,meno oli aika hurjaa jo alkuillasta.

    • punainenCurry

      Loma Bangtaolla oli vertaansa vailla kuluvan vuoden talvilomalla. Ja, vaikka ns. tuloerot pistivät silmiin, niin alueen turvallisuudesta ja rauhallisuudesta johtuen, niin em. räikeä ero ei haitannut mitenkään. Yksi ainoa ikävä asia sattui kohdalle ko. lomalla. Pakkasin perheeni kanssa matkalaukkuja, kun kuului melkoinen pamahdus. Kova ääni saattoi kantaa huoneeseemme epätavallisen hyvin, koska huoneemme sijaitsi mereltä katsottuna viimeisenä. Pakkaaminen todella seisahtui, kun 1/2 perheestä lähti ottamaan selkoa pamahduksen syystä. Yksi meistä lepäsi kuumeisena, joten emme voineet kaikki poistua huoneesta. Puolikkaan selvittely tuotti tulosta siten, että mieli hiukan rauhoittui, mutta minnekään omaa hotellia kauemmas emme kuljeksimaan vikana iltana kuitenkaan enää lähteneet. Seur. aamuna saimme selville, että pamaus johtui merellä ammutuista raketeista, joita oli ammuttu ilmeisesti kiinalaisen Uuden Vuoden päättymisen takia. Em. teksti on tiedoksi uusille Thaimaan matkaaville, että, ette turhaan pilaa lomastanne minuutteja. Phuketista ei ole mitään kielteistä muuta viestitettävää.
      Ja sitte teille allergiset. Satuin maistamaan paikallisia ruokia. Varmistakaa te muut, jotka uusi makuja maistatte, ettei ruokanne tulisuudellaan pilaa muuten niin kivoja lomahetkiä. Esim. red curry on tod. tulinen mauste.

    • roops

      Aika räime siellä kävi,etenkin viikonloppuisin.Meidän kahden viikon loman aikana oli yli kymmenen ilotulitusta. Kerran osuttiin rantakävelyllä paikalle kun hääpari nautti illallista rannalla ja oli miljoona kynttilää ja näyttävä ilotulitus.
      Kävin juoksulenkeillä lähialueilla ja eipä tarvinnut juosta kuin kilsa pois rannalta sisämaahan päin niin meno muuttui täysin paikallisten alueella.Tosi köyhän näköistä ja roskia joka paikka täysi,jopa pihojen kanahäkit!
      Järkkyä miten omat tontit ovat roskien peitossa!!!
      Ja Bangtaon rannan vasen pää eli pitkähäntävenesataman alue ja merenpohja on surullista katseltavaa roskien takia.
      Mulla oli taas ongelma ettei oikein tosi tulista safkaa saanut mistään,kaikki chilit ja curryt tuli koitettua ja vielä erikseen pyydettyä tosi tulistakin annosta mutta ei kai uskaltaneet turistille tappotulista tehdä,pari kertaa oli selkeästi tuhdimpaa potkua oli mutta supertulista ei saanut mistään! :(
      Etukäteen hehkutettu ja odotettu "tulinen thairuoka" tuotti ainakin mulle pettymyksen.

    • punainenCurry

      Esim. minigolfradalta oisiko em. ollu Adventures Golf, kun en pannu nimeä pitkäkestoiseen muistiin ja sitte oma ravintola Sunwingsissä Bangtaolla tarjosi kyllä mielin ko. tulista safkaa. Koetapa valita mieleisesi annokset ensi kerralla. Mieluisin ateria taisi mennellä lomalla olla kuiteski iittalialainen pizza. Ananaksen sisään koverrettu riisi, nuudeli, kana, ananasherkku oli hyvää, mutta melkein ähky tuli em. annoksen syötyä, kun pitäis ottaa iisisti voimakkaiden mausteiden kanssa. Mut, eikös sitä tavata sanota, ett se mikä ei tapa, niin vahvistaa l. eipä tiedä, ett mitä ens kerralla Thaikuissa pistelen...:)

    • roops

      No,minä vedän kotonakin tosi tulista ruokaa ja käytän paljon chiliä että mikään normitulinen ei tunnu missään.
      Monta kerta nimenomaan erikseen pyysin tosi tulisen annoksen mutta ei kertaakaan tarvinnut edes itkeä! :)
      Joku muu mausteisiin tottumaton olisi pitänyt näitä ruokia tosi tulisena.
      Mulla yks tulisimmista annoksista oli papaijasalaatti extratulisena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe