Mikä v***u Vieremää vaivaa?

män from kuopio city

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/nikotiinipurkka-sallittu-jo-ylakoulussa/1929335

Luku on ylivoimaisesti koko Suomen suurin. Pohjois-Savossa ainutlaatuinen. Mistä noin räikeä ero vaikka naapurikuntiin? Onko tuossa junttilassa edelleen jotenkin coolia röökata? Luulis että landella juuri vanhemmat vielä tietäs kuinka penskoja kasvatetaan mutta taitaa olla toisinpäin. Kyllä täälläpäin pennut osataan laittaa kuriin. Ottakaa aikuiset homma haltuun vai ootteko itse samaa porukkaa?

Kyselee kunnon äijä Kuopiosta.

23

1438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sikarettes

      vieremä haluaa olla ykkönen niin metsäkoneissa, kun nuorison törttöilyssä..

      • Anonyymi

        Kyllä Vieremän pieremät tietää!


    • Paskakasvatus

      Tuttisuuäpärät yrittävät esittää kovempaa kuin mitä ovat, eli velliperseidiootteja. Toivottavasti kuolevat keuhkosyöpään, tuskin paljoa menetettäisiin näistä "isänmaam toivoista".

      • vammanen pentu

        noniii toivottavasti kuolet kypsyytees , tuskin paljoa menetettäisiin jos sinun kaltane sekopiä jäis vaikka katujyrän alle vinkumasta


    • Kyläpolliisi

      Tuo paskakasvatus kyllä totta Vieremällä pennut saa rellestää miten haluavat!

    • vammanen pentu

      sieltä latelee siveyden sipuli faktoja ja kasvatusoppia , ei kait ne kaupunkipellet uskalla vastata kyselyihin totuuden mukasesti ku pelkäävät jäävänsä kiinni , joten todennäkösesti ei pidä ees paikkaansa tuokaa tutkimus ja niimpä kyllä ehkä kuria pitäs maalla tiukentaa ku ei sua ku koivuniemenherraa saunan takana ja kaupungissa rangaistaan pentuja niin että mopoauto on päivän ajokiellossa , voi jumalauta nyt taas tätä länkytystä :D

    • pentu2

      syö ommoo lehemä paskoo!

    • 8+09

      "– Ei ne auta mitään. Kaikkihan me kuitenkin kuollaan joskus.

      – Niin, onko sillä nyt hirveetä merkitystä miten kuolee, kaveri komppaa.

      Joku pojista on käynyt kuuntelemassa tupakkavalistusta. Yhdelle tytöllekin sellainen on määrätty, mutta tyttö ei mennyt paikalle.

      – Kyllä me tiedetään mitä rööki tekee, eikä meille tarvitse sanoa, että kannattais lopettaa. Se on kuitenkin vain omasta päästä kiinni."

      Kai noi on läpällä heitetty? Vaikka 16-vuotian onkin yleensä todella typerä eläin kyllä myös minä olin. Ihminen alkaa viisastua vasta 30 vuoden tienoilla jos tämän uskotte nuoret helpottuu teidän elämä. Myöskin jos uskotte että oikea kunnon elämä josta pystyy nauttimaan alkaa vasta pitkälti 20 vuoden jälkeen kun ei murrosikä enää ärsytä ja laita tekemään tyhmyyksiä vaan osaa yleensä mm. järkevästi bilettää ja käydä ulkomailla ihan itse jne. Se siinä vaan on että teini-iässä pystyy tuhoamaan ruumistaan niin ettei tuolloin enää pysty nauttimaan. Että kyllä sillon 30-40 kymppisenä kun elämä on vieläkin vasta alkutekijöissä muuten varmana harmittaa jos nuorena on tehnyt jotain joka sitten koituu kuolemaksi jo tuolloin. 40-vuotias on nimittäin vielä aika nuori ja silloin ei kukaan halua kuolla.

      Mitä sitten kuollaan kuitenkin joskus on todella todella pöyristyttävää tekstiä terveen ihmisen suusta joka haluaa elää. Eikö oikeasti ole merkitystä kuoleeko vaikka nykyään yläasteella oleva vuonna 2025 vai 2090? Toisessa tapauksessa nimittäin kerkeää viettää luultavasti aika paljon ihanamman elämän. Eikö siellä koulussa sivistetä edes tällaisia perusasioita nuorille.

      Nuoret pitää saada tajuamaan että oikeasta murrosikä ei tosiaan ole sitä elämän ihaninta aikaa ja aikuisuus tylsää. Näin ei todellakaan nimittäin ole ellei itse väkisin halua asian niin olevan. Aikuisena pystyy nauttimaan paljon paremmin elämästään kun on yleensä kunnolla rahaakin.

      • ei sarkasmia

        jep nuoret ei ymmärrä omaa parastaan ,pilaavat elämänsä tunnekuohujen takia koska murrosiässä ei ymmärrä mistään mitään ja ketään ei kiinnosta kuinka vanhaksi elää. Onneksi sinä olet varmasti kypsä,fiksu AIKUINEN ihminen ja tiedät mistä puhut :) kaikki alle 30 on kokemattomia idiootteja jotka ei tiedä elämästä mitään,näinhän se menee.


    • 8+09

      No näinhän se menee. Sama kokematon idiootti minäkin vielä ole. Sen verran on kuitenkin älliä jo tullut päähän että ymmärrän että vasta sitten kun olen siellä 50 hujakoilla voi sanoa olevansa elämää nähnyt ja ehkäpä viisaskin. Nykyäänhän 50-60 kymppiset ovat terveimpiä ja eniten elämästä nauttivia. Matkustelevat ympäri maailmaa, harrastavat kaikkea, ostavat kalliita autoja ja nauttivat läheistensä seurasta ja siitä etteivät nuorena pilanneet kehoaan.

      Sitten on niitä jotka nuoruudessa alkanut röökaaminen ja juominen on vienyt jo elämän alkupuolella 40 kymppisenä sairasvuoteelle pysyvästi.

      Mikäli olet aikuinen niin tiedät että ei nuoret tosiaan ymmärrä omaa parastaan. En minäkään ymmärtänyt. Juuri silloin tehdään niitä elämän suurimpia tyhmyyksiä. Ajetaan kännissä, tapellaan, juodaan siihen kuntoon että sammutaan hankeen, ajetaan holtittomasti ja ehkä tehdään itsemurha kun tuntuu että elämä kaatuu vaikka ei se koskaan voi tuolloin olla vielä ohi. Itsemurha teini-iässä on surullisin asia koskaan koska silloin ei ymmärretä että ei se elämä oikeasti ole huonosti vaikka teini niin luulee. Muutama vuosi ja ahdistuselämä on muuttunut riemukkaaseen opiskelijaelämää Helsingissä. Aikuisena sentään on voinut jo pilata elämänsä ja silloin se voi joskus ollakin hyvä syy sen päättämiseen. Nuorten yksi heikkous on siis juuri siinä että ei ymmärretä että se oikea elämä. Aikuisuus. On vasta edessäpäin ja he ovat siihen nähden vielä kuin kohdussa kehittymässä. Eivät vielä valmiita mutta lähellä sitä.

      • talaskangas opettaa

        Huono itsetunto pistää esittämään ja kapinoimaan normeja ja sääntöjä vastaan. Pienessä yhteisössä kaikki tietävät ja tuntevat toisensa, jolloin kilpailu 'paikasta auringossa' on kovempaa? On vain liian pienet ympyrät ja kun tunnetusti tyhjät tynnyrit pitää eniten ääntä, niin ne myös pääsee esille. Eivätkä kaikki ole noita reppanoita, on Vieremältä tullut, ja tulee jatkossakin esim urheilijoita. He vain eivät kuulu tuohon luusereiden määkivään lammaslaumaan, wannabe-menestyjien joukkoon, vaan ovat oikeasti menestyjiä. Miksi? Koska eivät kulje lauman mukana.


    • Vieremä

      Vain kuolleet kalat kulkevat myötävitaan!!!

    • Hokkus pokkus

      Rahaa kyllä on riittänyt pakolaisten hyysäämiseen, mutta samalla oma nuoriso on heitteillä. Ei kiinnosta ketään. Auta armias, jos etuoikeutetuilla elätettävillä olisi jokin ongelma niin kyllä olisi kukkahattua rahaa vinkumassa. On erityisopetusta, on kotoutusta, on kurssitusta. Terveyden huoltoon viedään taksilla saattajan kanssa kaikkien jonojen ohi. Ei ole mistään mitään puutetta.

      Virallinen vikahan on tietysti siinä, että pakolaisia on liian vähän. Kun saadaan lisää ja mahdollisimman mustia, kaikki ongelmat poistuvat kuin itsestään, simsala bim

      • näköala

        Vieremällä on ollu nuo samat ongelmat jo kauan ennen ensimmäistäkään mamua. "Pienen kylän -syndrooma" siellä on, eikä mitään muuta.


    • Anonyymi

      Huonolta näyttää taas.

      • Anonyymi

        Koska Vieremällä järjestetään pieremisen SM-kisat??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska Vieremällä järjestetään pieremisen SM-kisat??

        No sehän vähä riippuu siitä miten sattuu voittamaan. Niissä on kuitenkin sama kun euroviisuissa että edellisen vuoden voittaja saa seuraavan vuoden kisat.


    • Anonyymi

      Viimeks on yhtä rauhatonta ollut vieremällä sillon kun nämä nykyset hulikaanit on syntynyt.

      • Anonyymi

        Kiinni pitäis saada tuo hajottaja porukka, kaikilta vain tarkaavaisuuttaja ilmoitusta virkavallalle.


    • Anonyymi

      Lienöövätköhän niitä paekallisen odiinistin ihhailijoeta?

    • Anonyymi

      Miten se on mahdollista että nämä tekijät ei jää kiinni. Kylällä on 10-20 potentiaalista ehdokasta. Ei mee kauaa kun ne on kaikki jututettu. Muistan aikoinaan kun vieremän koulukeskuksen aita kaadettiin ja hajotettiin. Tekijöistä suurin osa ei ollut yläkoulussa. Silti parissa päivässä kaikki oli saatu kiinni. Joutuivat korjaamaan aidan. Kaikki siellä rivissä talkoissa ja sitten jotka ei tullut niin tiedot meni poliisille.

    • Anonyymi

      Ja nyt kauppaan sitten piti murtautua.

    • Anonyymi

      Pieremällä pieremällä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe