Haminan Agrimarket ei taaskaan yllättänyt

Mualarimestaaja

Näköjään sitä ei vaan usko, että ei sieltä pysty mitään muuta ostamaan, kun sellaista minkä saa itse hyllystä ja menee maksamaan kassalle. Mentiin taas yli puolen vuoden jälkeen siihen halpaan ja yritettiin ostaa maalia. Vartin odottelun jälkeen kun oli tuijoteltu kopissa puhelimessa puhuvan miehen selkää, oli taas lähdettävä Värisilmään. Sieltä onneksi myyjän sai jo ovelta.

28

4664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiu tau

      Olisit mennyt ja ottanut maalin hyllystä ja mennyt kassalle tai mikäli olisit tarvinut myyjää niin olisit mennyt sitä kysymään,jos on noin avuton ja munaton nahjus niin parempi pysyä kotona ja lähettää vaikka mummo ostoksille,eikä täällä itkeä saamattomuuttaan.

    • maksava asiakas

      Kyllä oletan minäkin, että palvelua saa vastaavissa kaupoissa sitä erikseen pyytämättä. Antaa puhua vaan puhelimessa, ihan rauhassa.

    • exagri

      tiu tau ei vissiin ole ikinä maalia ostanut, etkö urpo tajua, että se pitää sävyttää ja siihen TARVITTAIS myyjää. Ei ole itsepalvelusekoittimia....vielä, tosi Agrimarketissa niitä tarvittais.

    • palvelua

      Joo niin hidasta on palvelu,et on käyty Myllykylässä jo monta vuotta,kun jotaa raksakamaa tarvii.vaikka matka oiski pidempi,niin palvelu ainakin toimii ja on edullisempaakin!

    • tiu tau

      exagri ei vissiin urpo ymmärrä että maalia löytyy sieltä hyllystä myös jonkin verran ilman että niitä tarvii sävyttää,ja jos olet niin saamaton nahjus että että et saa myyjää hihasta kiinni ja karjuttua sen korvaa että tarttis jotain tehrä niin pysy sitten kotona sävyttämässä niitä maalejas.

    • raksa mies

      Myllykylässä ei tule muuta kun kusetetuksi,ei pelaa hinnat eikä takuut,täysin urpo paikka,pitäs lailla kieltää,äijä ei muuta yritä kun vedättää,oli asiakas sit vaikka naapurin mummo.

      • tyytyväinen raksa

        Kuulostaa kyllä ihan eri kaupalta missä on itse tullu ja käytyä??!! Ei ole kyllä kusetettu ja palvelu on nopeaa! Oiskohan ostajassa itsessä jotain hämärää....
        Ja toi tiu tau,taitaa olla kirjaimelliesti t.........


    • exagri

      tiu tau, kato, kaikille ei se hyllyn tusinatavara kelpaa. Sulla mahtaakin olla upeesti sisustettu kämppä jos itse haet vaan "jotain hyllystä" =0

      • mävaan

        Agrista huono palvelukokemus tälläkin suunnalla.... ei kiitos.


    • myllis-kylä

      Olen pannut merkille, että melko tyhjä on nykyään Agrin parkkipaikka, aina kun siitä ohi ajaa. Henkilökunta on varmaan tyytyväistä, kun ei asiakkaat häiritse. Myllykylää kannattaa kannattaa.

    • lkjkljkl

      haminan vanha rauta ainakin on kallein.

      • KauppiaanJagge

        Olet oikeassa kuomaseni. Mitenkä muutenkaan kauppias maksaisi Jaguarinsa jos ei korkeilla katteilla?


    • wwxx

      Olisihan se kivaa saada hieman palvelua, kun käyt jotain sisällä maksamassa, voisi myyjät ilmoittaa taakse miehille että joku tulee jotain hakemaan, ei tarvisi niitä ukkoja etsiä sieltä pitkin halleja...kiitos

    • ministerinplanttu

      Jos Agrimarketista maalin ostaminen on haastava puolen päivän homma, niin jonkun varastotavaran saaminen on todellakin mahdotonta. Ihan rauhassa saa asiakaspoloinen huhuilla varastomiestä kylmissä halleissa.

      • EntinenAsiakas

        Just näin! Viimeks mä eka kipitin puoli tuntia pitkin sitä pirun tuulitunnelia pakkasessa ettimässä myyjää...sit huomasin, et ovensuussa oli joku halliukon puhelinnumero, soitin siihen ja kysyin, et lastaanko ite tavarat ja häivyn vai meinaako se tulla auttamaan ja kattomaan, et otan ees maksamani määrän...ukko vastas, et "no jos saat ne otettua", mut tuli sit kuitenkin heti... En ole kyllä missään muualla törmänny samanlaiseen tyyliin! Joka paikassa muualla on maksun jälkeen tieto menny hallin puolelle ja siellä ollaan valmiina lastaamaan eikä todellakaan tarvi ettiä sitä ukkoa ja kärvistellä odottelemassa...


    • fgbfgbb

      jos loistopalvelua edullisilla hinnoilla haluaa niin jumalniemi rtv .ja myyjiä on

    • Kesäasukas

      Käyttäkää Raussin kauppaa Mäntlahdessa . Palvelu pelaa aina. Löytyy mitä vaan jos ei ole niin hommataan.

    • nykypäivä

      Kyllä se vaan niin on ett' tuo agri-market oli vähän niin ja näin mutta nykyään kun s-rauta niin homma toimii

      • bassotuubasti

        Ainahan se on toiminut,täällä nyt on vain kermaperse luusereita joiden ainoa elämäntehtävä on narista kaikista mahdollisita ja mahdottomistakin asioista,sylettää kun ei myyjä ole levittämässä punaista mattoa kerma perseen alle ja sitten siintä pitää vinkua täällä,kun ei muuten saa hyväksynnän tunnetta.


      • backtoschooldude
        bassotuubasti kirjoitti:

        Ainahan se on toiminut,täällä nyt on vain kermaperse luusereita joiden ainoa elämäntehtävä on narista kaikista mahdollisita ja mahdottomistakin asioista,sylettää kun ei myyjä ole levittämässä punaista mattoa kerma perseen alle ja sitten siintä pitää vinkua täällä,kun ei muuten saa hyväksynnän tunnetta.

        kermaperse on sitten yhdyssana


      • bassotuubasti

        Olkoon vaikka jakomieli,asian ydin lienee kuitenkin selvisi,vai onko kermaa muuallakin kuin perseessäsi.


    • Tyvilaho

      Takuutuoretta koivuhalkoa !

    • gardenlover

      Katotaampa asiaa näin yleisellä tasolla, jos esimies on munaton vässykkä, ei työntekijöistäkään voi muuta olettaa, tämä siis yleisellä tasolla. Joskus sitä vaan miettii, että mistä #usta ne duunarit kuvittelee sen palkkansa tulevan ? Jos Haminan Agrimarketissa halutaan myyntiä, niin,,,no ei sitä voi tänne kirjoittaa.

    • mulukkuuuu

      suu on keksitty kommunikointia varten, sano ääneen se mitä palvelua haluat. ei agrimarketin myyjät mitään selvännäkijöitä ole....

      • Kuuppa

        juu eivät ole selvännäkijöitä, jos asiakas tulee ovesta sisään ni mitäköhän luulet sen siellä tekevän, oliskohan mahdollista, että se haluaisi jotakin ostaa ?


      • Kuuppa

        Olen myös kuullut, että joissakin paikoissa myyjät tulevat kysymään, mitä saisi olla tai kuinka voi auttaa. Harvinaistahan se on, mutta ehkä silloin tällöin tapahtuu, tosin ei kyllä Haminassa.


      • SuutaAuki
        Kuuppa kirjoitti:

        Olen myös kuullut, että joissakin paikoissa myyjät tulevat kysymään, mitä saisi olla tai kuinka voi auttaa. Harvinaistahan se on, mutta ehkä silloin tällöin tapahtuu, tosin ei kyllä Haminassa.

        Vasta oli jossain juttu siitä, mistä suomalaiset eivät pidä. Yksi asia oli se, että eivät saa rauhassa itse shoppailla, vaan heti on myyjä haukkana kimpussa.
        Itse kuulun tähän samaan ryhmään. Pyydän kyllä myyjän apua tarvittaessa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe