Vallikatu 12 asukkaat

Myykää lehtipuhaltimenne

Pyyntö Leppävaarassa sijaitsevan Vallikatu 12 kiinteistön asukkaille. Voisitteko ystävällisesti myydä pois hallussanne olevan lehtipuhaltimen?
http://goo.gl/maps/8aBqE

Mikäli ette halua sitä myydä pois, niin voisitteko harkita ettette pärisytä ja puhalla niitä lehtiä 2..3 kertaa joka viikko. Ja syyskuulta tänne marraskuulle jatkuvasti. Tänäänkin 10.11.2014 alkaen klo 13:00 on sama pärinä käynyt. Se kestää aina tunnin verran.

Naurettavaa tuollainen jatkuva pärryyttäminen. Ymmärrän kyllä että eläkeläisillä on luppoaikaa. Mutta jos haluatte poistaa muutamat lehdet kesken syyskauden, niin harava on oikea työkalu siihen. Meillä vaimo tekee yötöitä ja haluaisi päivällä nukkua. Herää aina väkisinkin tuohon raivostuttavaan ja kauas kantautuvaan 2-tahtikoneen huutoon.

Sama taloyhtiö ja sama henkilö pärisyttää lisäksi lumentyöntökonetta. Jos pienikin ripasu lunta tulee maahan, niin kivalla mönkijällä lykitään ja pärisytetään niitä luminokareita taaskin 1..2 h verran.

9

590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pärinät kuuluu kauas

      No sekö siellä toistuvasti pärrää? Asumme kadun toisella puolella vallikatu 11:ssä, ja tuollainen pärinä tosiaan kuuluu aikamoisen usein. En tiennyt että se tulee aina samasta paikasta ja samasta kerrostalosta.

    • Noita piisaa

      Täällä Mankkaalla on samanlainen lehtipäristelijä ja tosi innokas ruohonleikkaaja. En viitsi sanoa osoitetta. Jos tämän lukee, niin varmana tunnistaa minut, olen sen verta monta kertaa sanonut juuri tuosta toistuvasta lehtien puhaltelemisesta.

      Aivan hullun hommaa puhaltaa ja päristää, silloin kun 2/3 lehdistä on edelleen puissa.

    • Vtun eläkeläiset

      Noi on yleensä taloyhtiön vanhempaa täysin tärähtänyttä porukkaa, jotka riehuu lehtipuhaltimien kanssa. Huoltoyhtiöt puhaltavat ne tasan kerran syksyyn ja keväällä harjaavat hiekoitushiekat pois.
      Ollaan eläkkeellä ja muutama lehti ilmaantuu maahan, niin heti Huqsvarna käyntiin.

      • Eläkeläisllä on aikaa

        Ainakin se Vallikadun lehtipuhaltaja vaikuttaa joltakin talon omalta eläkeläiseltä. Ei rahaa vastaan töitä tekevällä huoltoyhtiölla ole tuollaiseen varaa. Laittaa jatkuvasti ukkoa puhaltamassa lehtiä kadun varreata. Tai pärryyttämään pikkusella mönkijällä 2 cm paksuista lumikerrosta 2 h ajan pois.

        Onhan tuossa jotakin melukieltojakin kai olemassa? Ainakaan hiekoitussepeliä ei saa noilla vehkeillä puhaltaa keväisin pois.


    • täällähän se paranee

      Voisko arvon narisijat käydä aivan ystävällisesti kertomassa suuren huolenaiheensa ns melun aiheuttajalle. Vai onkos se liikaa vaadittu?

      Tosin saattavat olla tätä samaa itäistä suhtautumisasennetta omaavia niin kirjoittajat kuin työn tekijätkin.

      Kannattaa silti kokeilla - ehkeivät ole aivan perus suomalaisia kuitenkaan ja ottavat palautteen ystävällisesti vastaan.

      • Tätä koetettu jo

        >> Voisko arvon narisijat käydä aivan ystävällisesti kertomassa suuren huolenaiheensa ns melun aiheuttajalle. Vai onkos se liikaa vaadittu? >>

        Minä olen sanonyt mankkaalaisnaapurilleni asiasta, ystävällisesti ja useammankin kerran. Pyytänyt vähentämään pärryytystensä kertoja. Tuo sanoi vain vihainen ilme naamallaan että hänellä on omalla tontillaan oikeus poistaa lehdet niin monesti kuin itse haluaa.

        Oliko minulle paljon hyötyä olla kohtelias, edessä päin puhuva ja selkeäsanainen naapuri? Eipä oikeen kovin paljoa hyödyttänyt.


    • Ihmenaapurit

      Onko mahdotonta selvittää asiat suoraan. Miksi pitää selvittää asioita mutkan kautta tämän sivun kautta? Onko mahdotonta muodostaa suomenkielisiä lauseita ja keskustella naapurin kanssa?

      • Puhetta on kokeiltu

        No eihän huoltoyhtiöiden hoitamien talojen lehtipuhaltajiakaan saa millään loppumaan, ne tekevät sitä työtä mihin on firmasta käsketty. Tosin ne tekee sen vaan kerran syksyssä.

        Ihan samaan asiaan nuo eläkeläispärryyttäjätkin kuitenkin vetoaa, että talossa on sovittu että piha täytyy pitää puhtaana. Ei siinä mitään neuvottelemista silloin jää.


    • än än än brum brum

      Kyllä tollaiseen voi ja pitääkin puuttua jonkun meluhaittoja koskevan lainsäädännön puitteissa. Siinä on tietyt rajat kuinka paljon pihoilla saa pärryytellä puhaltimilla, lumikoneilla, prätkillä, hyppylaudoilla, huutamisilla, räyhäämisillä.

      Kutsu joku kunnallinen melumaisteri sinne tsekkaamaan se melutaso - Ei muuta ku yhteydenotto Espoon kaupungin huolto- ja kunnossapito-osastoon, tai terveystarkastajalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1690
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1329
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1075
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      5
      1009
    Aihe