S-pankin Visa muuttuu maksulliseksi, voi hitto

pettynyt s-ryhmään

Tämän päivän (11.11) Hesarissa:

Il­mai­sia pank­ki­pal­ve­lui­ta voi­mak­kaas­ti mai­nos­ta­nut S-Pank­ki li­sää mak­sul­li­suut­ta. En­si maa­lis­kuus­ta al­kaen kä­teis­nos­tot Ot­to-pis­teis­tä ovat mak­sul­li­sia vii­des­tä kuu­kau­sit­tai­ses­ta nos­to­ker­ras­ta eteen­päin. Vii­si en­sim­mäis­tä nos­to­ker­taa ovat mak­sut­to­mia. Sen jäl­keen nos­tot mak­sa­vat eu­ron ker­ral­ta. Li­säk­si S-pan­kin Vi­sa-luot­to­kort­tiin tu­lee kah­den eu­ron kuu­kau­sit­tai­nen las­ku­tus­palk­kio. Kort­ti mak­saa, jos si­tä käy­te­tään. Myös muu­ta­miin jo ole­mas­sa ole­viin mak­sui­hin tu­lee ko­ro­tuk­sia.

---

Mielestäni tosi törkeetä että vaikka maksaisi koko saldon pois kerralla, niin siitä huolimatta joutuu maksamaan 2 euron laskutusmaksun!

8

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nassekal

      Samaa mieltä tuosta laskutusmaksusta. On harhaanjohtavaa mainostaa visa-korttia edelleen maksuttomana. Oletin s-pankilta tulleesta kirjeestä, että maksua ei jos saldon maksaa kerralla, mutta olin väärässä. Siinä siis oli "Tilinhoitomaksu/laskutuspalkkio 2€" tai jotain vastaavaa.

      Mikähän olisi hyvä kortti tilalle?

    • 12+18
      • Rosvoroope

        Eikä ole, K-Plussa Visassa on myös kuukausittainen palkkio. Samoin Hypo MasterCard korteissa on.


    • nuorta polvea

      siirrytään takaisin käteiseen, ei velkaa, ei osteta, jos ei ole rahaa ja korttiyhtiöt kuihtuu ja kassoille saadaan taas jonot. Tilit käteen, pimeenä, ei suurille ikäluokille enää huimia eläkkeitä, menkööt vielä tienaamaan lisää, jos ei jo rosvotut rahat riitä. Ai niin, nehän muuttaa kaikki ulkomaille, kun nuoriso jää tänne räntäsateeseen tienaamaan niiden eläkkeitä.

      Kannattaa varmasti miettiä, kelle rahansa antaa.

    • doublecheeskunden

      Kun on SOK omistaja-asiakas ja käyttää vain VisaDebitiä ja joskus verkkopankkia, niin ne on maksuttomat edelleen.

      Onhan se tietysti aika törkeetä, kun on automaattien maksuttomuuden rajoituksia 5X/kk, mutta sama sen on ainakin POP-pankillakin.

      Mutta sehän johtuu siitä, että Automatia on OP- Danske ja Nordea omistuksessa. Muut pankit ostaa palvelun Automatialta, ja asiakkaat käyttää kortteja enemissä määrin.ja siihen myös nämä ns. omistajapankitkin ohjaa.

      Mutta todella mielenkiintoista nähdä kuin pitkään jatkuu 100% maksuttomuus omistajilla. OP ei ole maksanut mitää bonuksia pitkään aikaan aikaan omistajille ja maksuttomien palveluidenkin saaminen edellyttää helvetisti käteistä ja omistajamaksun maksun käteisellä.

      • Kortilla käy

        Op.stä saa bonusta vasta jos tileillä rahaa 5000€ tai tarpeeksi velkaa.Muuten ei bonuksia tipu edes luottokortti ostoilla,vaikka näin luulisi kun äkkiä lukee sivuja.


    • dodanoijaniin

      Voi voi! Se on vaan niin ettei ilmaista llounasta ole.

      Tuo, että pankit perii tietyn maksun tiettyjen kappalemäärien jälkeen tulleista automaatti nostoista johtuu siitä, että S-pankki ei ole osallisena pankkiautomaattit omistavassa Automatiassa. Automatian omistaan OP, Nordea ja Danske. Jos suomessa on seitsemän päivittäispankkia, niin kaikki noista pankeista ulkopuoliset perivät jo nyt palkkion tuon yli viiden nostokerran menevistä automaattikäytöistä.

      Itse olen S-pankin asiakas sen vuoksi, kun olen ollut kymmenen vuotta SOK-omistaja-asiakas. Päivittäispankkiasiakkaana olen yhdessä automatiaa omistavista pankeista, ja silti pankkineuvoja antioi minulle ohjeen käyttää mahdollisimman paljon pankkikottia ja välttää käteisen käyttöä suurissa määrin.

      Tais muuten mennä aika moni asioitaan leväperäisesti hoitavat vipuun tuon S-pankin myötä. S-pankki jakoi ja jakaa edelleen esim.VisaDebit kortteja leväperäisesti ilman analyysiä asiakkaan käyttäytymisestä ja taisi siellä mennä jope luottokorttejakin ihmisille jotka kuvitteli ettei se maksa mitään.

      • BankFeed

        "Tuo, että pankit perii tietyn maksun tiettyjen kappalemäärien jälkeen tulleista automaatti nostoista johtuu siitä, että S-pankki ei ole osallisena pankkiautomaattit omistavassa Automatiassa. Automatian omistaan OP, Nordea ja Danske. Jos suomessa on seitsemän päivittäispankkia, niin kaikki noista pankeista ulkopuoliset perivät jo nyt palkkion tuon yli viiden nostokerran menevistä automaattikäytöistä."

        Aivan Automatialle tuli taas kovasti uusia kuluja TalletusOTTO koneista, kuin uudemmistakin OTTO koneista. Nostetaan hintaa muilta kuin omistajilta on Suomalainen ratkaisu. Seuraavasta vaiheesta Automatia perii jo jokaiselta nostolta palkkionsa jos on pankkina joku muu kuin omistaja.


        "Tais muuten mennä aika moni asioitaan leväperäisesti hoitavat vipuun tuon S-pankin myötä. S-pankki jakoi ja jakaa edelleen esim.VisaDebit kortteja leväperäisesti ilman analyysiä asiakkaan käyttäytymisestä ja taisi siellä mennä jope luottokorttejakin ihmisille jotka kuvitteli ettei se maksa mitään."

        Kyllä S-Pankilla riskianalytiikkaa on, aivan alkuvaiheesta meni Credit kortteja
        persaukisille jossa tuli jotain tappiota, kuin osasta CitiBank kantaa kantaa.
        Debit kortit ovat valtaosin Visa Electron kaltaisia pakkovarmenteisia kortteja
        jotka tarvitsevat ehdottomasti varmennuksen sekä kortin käyttövara on 0€ jolloin varmennusta ei voi ohittaa, varmennustieto sekä chipillä kuin MG juovalla. Pieni osa on off-line kortteja.

        S-Pankin tarkoitus on saada asiakkaiden rahat heti sekä asiakas käyttää rahojaan ostamalla Visa kortilla suoraan, pankki saa provikkansa. Visa Credit on edelleen halpa, vaikka laskutuspalkkio on pakko maksaa heti. Koko S-Pankki perustuu vahvaan pankkiautomaatioon jossa todellakin on pelkät peruspalvelut.
        Tosin maksamalla ennen laskun muodostusta velkansa pois, voi tuon palkkion välttää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1897
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      10
      1518
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1479
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1467
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1398
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      101
      1318
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1127
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe