Persut voittaa eduskuntavaalit keväällä. Ihana asia.

näin se vaan on

Ainoa eduskuntapuolue joka ei ole hyväksynyt Kreikka ym. kriisimaiden takuita suomalaisten veronmaksajain kustannuksella ja ainoa puolue joka haluaa säilyttää Suomen itsenäisenä, ainoa puolue jolle klyhätkin suomalaiset ovat tärkeämpiä autettavia kuin etelä-Euroopan maiden pankkiirit joille tukipakettien hyöty on mennyt kun esimerkiksi Kreikka lainoja on Suomessakin taattu. Se on Perussuomalainen puolue joka on suurin kun huhtikuussa äänet lasketaan. Olisi järjen vastaista jos joku muu puolue olisi sitten suurin. Maailman kirjat olisivat sekaisin jos sellainen puolue äänestettäisiin suurimmaksi joka leikkaa tavallisilta suomalaisilta.

28

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuskinpa..

      Onko joku päättäjä kysellyt persujen mielipidettä?

    • Samaa mieltä

      Köyhää suomalaista auttaa hirveästi kun saadaan aikaan hallitsematon finanssikaaos ja samaan aikaan helpotetaan irtisanomista, heikennetään työttömyysturvaa ja nostetaan eläkeikää. Juu, kyllä tämä persujen politiikka sentään tuo köyhille onnen ja autuuden...

      • kysyjä?

        kuule ei perSSut tajuta tästä yhtään mitään. heidän mukaan kreikkaan viedään päivittäin rekkakuormallinen rahaa,,,


      • Puheet/teot

        Kokoomus ja Perussuomalaiset kannattavat veroparatiiseja

        Finnwatshin selvitys paljasti eroja puolueiden kannoista veroparatiisien suitsimiseksi. Kaikki eivät suinkaan halua taistella veroparatiiseja vastaan kuin sanahelinällä.

        Perussuomalaisten meppi äänesti veroparatiisien puolesta

        Selvityksessä puuttui kuitenkin se, miten istuvat mepit ovat äänestäneet. Miksi perussuomalaisten istuva eurparlamentaarikko Sampo Terho vastusti parlamentin äänestyksessä suuryritysten maakohtaisten verotietojen avaamista? Maakohtaiset verotiedot ovat tärkeä askel kohti veroparatiisien hallintaa. Vain sitä voi verottaa, mitä ei pimitetä.

        Menetykset huikeita

        Veroparatiiseihin valuu pelkästään yritysten siirtohinnoittelun vuoksi Suomesta 320 miljoonaa joka vuosi. EU kokonaisuudessaa menettää jopa 1000 miljardia euroa vuosittain. Suurin häviäjä on kehitysmaat: etelästä vuotaa vuosittain verottamatonta pääomaa veroparatiisien kautta rikkaisiin maihin jopa yli 800 miljoonaa euroa. Se ylittää kehitysavun monikertaisesti.

        Puolueiden kannoissa isot erot

        Mikäli veroparatiisit halutaan suitsia, tulee tehdä toimenpiteitä, joilla on vaikutusta. Esimerkiksi Kokoomus haluaa pitää salaisina yritysten maakohtaiset verotiedot, ja sosiaallidemokraatitkin haluavat edistää avoimuutta vain vapaaehtoisesti. Kuitenkaan vapaaehtoisesti veroparatiiseja ei olla saatu kuriin, vaan ongelma on vain paisunut.

        Perussuomalaiset ja Kokoomus haluavat että vain yksityishenkilöiden verotiedot kulkevat maasta toiseen. Kenen etu on että veroparatiisit kukoistavat?

        Osa puoueista ajaa siis lainsäädännöllisiä toimia vastuullisen veronmaksun toteuttamiseksi, kun taas toiset katsovat, ettei lakeja tarvita.

        Eurovaaliehdokkaista verosääntelyyn valmiimpia olivat Vihreiden, Vasemmistoliiton ja SDP:n eurovaaliehdokkaat.

        Myös RKP:n ja Kristillisdemokraattien vastanneet euroehdokkaat pitävät aggressiivista verosuunnittelua hillitseviä toimenpiteitä tärkeinä, mutta jostain syystä tyytyvät usein vapaaehtoiseen sääntelyyn tai asteittaisiin lainsäädännön tiukennuksiin sen sijaan, että porsaanreikiin puuttuttaisiin heti.

        Kokoomuksen kannat ovat sanahelinätasolla sääntelyä puoltavia, mutta puolue kuitenkin vastusti tällä hetkellä keskustelussa olevia sääntelyuudistuksia ja niiden sitovuutta. Perussuomalaiset puolestaan vastustavat kategorisesti lähes kaikkia keskeisiä lainsäädäntöhankkeita veroparatiisien suitsimiseksi.

        Rehelliset yrittäjät kärsivät - samoin lapset, sairaat ja vanhukset

        Suomessa veroparatiisit asettavat yritykset hyvn eriarvoiseen asemaan. Pienet ja keskisuuret yritykset maksavat veroja keskimäärin 20 - 30 prosenttia voitoistaan. Suuryritykset taas vain viisi prosenttia. Rehelliset yrittäjät kärsivät.

        Ei ihme, että Suomen julkinen talous on vajeessa, kun iso osa suuryrityksistä ei maksa enää veroja. Meillä ei olisi vajetta, jos verot eivät valuisi veroparatiiseihin. Veroparatiisien kannattamisesta maksavat siis ikäihmiset hoidon leikkauksissa sekä koululaiset ja sairaat koululakkautuksissa ja terveydenhuollon säästöissä.

        Finnwatshin kyselyyn jätti vastaamatta Keskustan ja Vasemmistoliiton puoluesihteerit, joten näiden kannat eivät ole tiedossa.

        Puolueiden linjat näkyvät myös paikallisella tasolla. Vasemmistoliitto ja Vihreät kaipasivat Vantaalla sitä, että kaupungin ostaessa palveluita suosittisiin vastuullisia yrityksiä jotka maksavat veronsa Suomeen. Tämä ei kuitenkaan kelvannut suurille puolueille.

        Koko raportti: http://finnwatch.org/fi/uutiset/185-puolueiden-veroparatiisitalouteen-liittyvissae-kannoissa-on-eroja


      • Lopeta pönttö !
        kysyjä? kirjoitti:

        kuule ei perSSut tajuta tästä yhtään mitään. heidän mukaan kreikkaan viedään päivittäin rekkakuormallinen rahaa,,,

        Alat olla niin typerän pitkävetinen, että haista sie kuule pitkät, siehän se pihalla kaikesta olet ja väität persujen sanoneen ja tehneen milloin mitäkin. Asiaa hiukan selvitettäessä, ne onkin yleensä sinun omia pölhöjä kuvitelmiasi.


    • tuskin voittaa

      Tuskin voittaa, jos ei suosikit mokaa. Vaalitaktinen asetelma on haasteellinen ja vaalitaktiikan superguru on hakusessa.

    • Nimenomaan.

      Ja Jussi Halla-aho saa parhaimman palkinnon, ministeriksi.
      Kiitos Jussi että olet tuonut esille maahanmuuttopolitiikan mädännäisyyden..hyh hyh..

      • kiittämättömyyttä

        "Kiitos Jussi että olet tuonut esille maahanmuuttopolitiikan mädännäisyyden"

        Minkä mädännäisyyden? Osaatko itse kertoa järjellisesti, vai osaatko vain toistaa sinulle pakkosyötettyjä tyhjiä fraaseja?

        Hallis ei ole koskaan puhunut maahanmuutosta. Hän on törkeästi penetellut pientä osaa kaikista maahanmuuttajistamme. Hän on myrkyttänyt mielemme erilaisuutta kohtaan, ja siitä maksamme kaikki vielä todella korkean hinnan.

        Poliitiikassa hän on lilliputti - jos sitäkään. Paitsi palkaltaan, jonka me pulitamme.


    • Sivari-aho

      Jussi Halla-ahosta tulee puolustumisteri. Varusmiespalvelu lopetetaan ja kaikki velvoitetaan vuolemaan itse oma jousipyssy!

      • Nimenomaan.

        Sitä linjaa jo sivari haglund on viitoittanut.


    • positiivista Ps

      Elämisen ja yrittämisen ilo alkaa nyt palautua

    • Nyhjää tyhjästä

      Persut - vastuunpakoilua jo vuodesta 1995! Anna äänesi meille, niin luikimme oppositioon laskemaan rahojamme.

    • Perus paras

      Äänet persuille eikä takinkääntäjille !!!

    • somaali

      persut kusettavat äänestäjää silmään samoin kuin vennamolaiset aikoinaan herätkää äänestäjät todelliseen aikaan populismi on populismiä tyhmien sanojen helinää.

      • Mielenkiinnolla . .

        No, anna vaihtoehto !


    • Ai on vai?

      Kerropas nyt sitten, miten persut tasapainottavat maan talouden leikkaamatta tavallisilta suomalaisilta?

      Vaikka sitä tuskin tullaan näkemään. Johan Soini on aloittanut kynnyskysymysten tehtailemisen seuraaviakin hallitusneuvotteluja varten.

      • leikkuri tulee

        "Kerropas nyt sitten, miten persut tasapainottavat maan talouden leikkaamatta tavallisilta suomalaisilta?"

        Leikkaamalla tavallisilta suomalaisilta. Soini on esittänyt näihin 1,5-2 miljardin leikkauksia.

        "Soini kiristäisi kunnista, terveydestä, opetuksesta ja kehitysavusta
        Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on valmis kiristämään julkisen puolen menoista 1,5-2 miljardia euroa."
        http://yle.fi/uutiset/soini_kiristaisi_kunnista_terveydesta_opetuksesta_ja_kehitysavusta/7083234

        Ja sanoi myös, että maahanmuuton kustannukset ovat pieniä isoihin rahoihin verrattanut.

        "Soinin mukaan näitä isoja momentteja ovat sosiaali- ja terveys ja opetusala. Niissä on eniten rahaa.

        – Niihin on tavalla tai toisella koskettava."

        Isot leikkaukset Soini kohdistaisi sosiaali- ja terveys ja opetusalaan. Myös kehitysavusta leikkaisi, mutta huomattavasti vähemmän sieltä Soinin mukaan on mahdollista kuin suurista kotimaisista menoista.


    • toivottavasti

      Sipilä ilmiö oli ohimenevää

    • Vesa Kaitera

      Näin se vaan on kirjoitti: "Se on Perussuomalainen puolue joka on suurin kun huhtikuussa äänet lasketaan. Olisi järjen vastaista jos joku muu puolue olisi sitten suurin. Maailman kirjat olisivat sekaisin jos sellainen puolue äänestettäisiin suurimmaksi joka leikkaa tavallisilta suomalaisilta."


      Kun otamme PS:n mielipidetutkimuksissa tämän vaalikauden alkupuolella saaman suurimman kannatuksen ja vertaamme sitä viimeisimpien tutukimusten tuloksiin, niin voidaan todeta, että PS lienee menettänyt maksimikannatuksestaan liki kolmanneksen. On tietenkin mahdollista, että PS:n viime kuukausina laskusuuntaan mennyt kannatus kohoaa tässä vaalikauden lopulla. Mutta eroa Keskustaan on jo reilut 10%-yksikköä, ja se on aivan hirmuinen ero kiinni otettavaksi, kun Keskustakin on oppositiopuolue, eikä siis oikeastaan vastaa mistään.

      PS:lla on kaiken mennessä nappiin mahdollisuuksia suunnilleen samaan kannatukseen kuin viime eduskuntavaaleissa, mutta tuommoinen 5 - 10:n paikan tappio tuntuisi juuri nyt todennäköiseltä. Tällöin todennäköisesti Kokoomuskin pysyy PS:n edellä ja SDP:n kanssa on hyvinkin tiukkaa.

      • Maltti valttia

        No Keskusta menee hallitukseen ja Perussuomalaiset kasvattaa kannatusta. Vielä niitä vaaleja tulee.


    • ruokaa köyhäkin saa

      saa sitten köyhäkin ruokaa

    • eitki

      Perussuomalaisten aika on kertakaikkiaan mennyt. Soinin retoriikka on yhä vastenmielisempää ja ylimielisempi kuin Kokoomuksella.
      Kokoomus ei ota persuja hallitukseen.
      Pudotus on aika jyrkkä. Ainakin meikän kulmilla persut ovat munanneet niin ettei heistä näy juuri mitään.

    • ihan faktaa

      Takuulla voittaa jos edes puolet niistä joita persujen politiikka hyödyttäisi, kävisi äänestämässä. Aika monen kannattaisi äänestää persuja sillä molemmat sosialistipuolueetkin osoittautuivat takinkääntäjä puolueiksi ja tekivät Kataisen hallituksessa raakaa leikkaus politiikkaa josta eniten kärsi köyhimmät. Lisäksi mainittavaa että Ps ainoaa ek keskittyisi juuri suomalaisten auttamiseen sillä Ps ei tuhlaisi aikaa euron pönkkäykseen kuten kaikki muut ek puolueet

      • Soinin terve

        Et sitten ole viitsinyt tutustua edes persujen ajatushautomon tuottamaan talousohjelmaan. Siinä vasta leikkauksia olisikin.

        Toisaalta uskonrauhan rikkominen on kielletttyä, joten antaa soiniuskovaisten vahvistua uskossaan.


    • Siittä on kysymys

      Niin hulluja suomalaiset eivät ole, että vaihtaisivat leivän aseisiin. Persujen kylmä talouslinja leikkaisi sosiaaliturvaa näiden poliisin ja armeijan turhakkeiden leikkimistä varten. Persuissa on poliisilla ja armeijalla käsittämätön yliedustus, mikä ilmeisesti perustuu persut vallanneiden äärioikeiston liikkeiden haikailuun diktatuurin perään. Persujen mielestä kun kaikki heidän kanssaan eri mieltä olevat ovat vähintään mielenvikaisia ellei suorastaan rikollisia.

      Persut ovat todellakin demokratian syöpäkasvain, jonka poistuminen tulee vapauttamaan demokratian siihen, mihin se on tarkoitettu. Kannatuksen kerääminen vain oppositiossa istumista ja taloudellista saalistusta varten on vastenmielistä anarkiaa, jonka ainoa tehtävä tuottaa muille mahdollisimman paljon haittaa. Persuaktiivit ovatkin yleensä hylkiöitä, jotka eivät muualla pysty minkäänlaiseen rakentavaan toimintaan. Ylisuuret kuvitelmat omista lahjoista ("mielipiteesi ei voi olla väärä") ovat tämän sekopolitiikan takana.

    • missä kasvaa

      >Persut ovat todellakin demokratian syöpäkasvain

      Kiinnostava kommentti. Mikä silloin on tuo "demokratia" johon on ilmaantunut kasvain? Onko edustuksellinen demokratiamme niin ylevällä tasolla, että siihen tullut uusi, poikkeava tekijä on kasvain? Mikä puolue kiistatta edustaa sellaisia moraalisia ja toiminnallisia arvoja, että äänestäjä epäröimättä voi antaa sille äänensä, luottavaisena?

      "Persut" symboloi edes jonkun tason muutosta. Vaikka se olisikin populismia niin kaikki se, mitä ns. vanhat puolueet edustavat, on tuon "demokratian" irvikuva.

      • kysyjä?

        siis tarkoitatko näillä "moraalisilla" arvoilla kikkelin näyttö? vaiko ihmisen vertaamista koiriin? vai juvosen käskytystä 200 metriä väärään suuntaan? vai mitallin myöntämistä ampujalle? vai näisten äänioikeuden kieltämistä? vaiko uhkailua kaasutuksella? vai mitä perSSutemppua oikein haet...


    • vaurastuupi Suomi

      Ja Suomi vaurastuu

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe