Millaisia kotkan tempputyöt?

9€slave

Millaisia hommia joutuu tekemään kuntouttavassa työtoiminnassa ja näissä muissa kyykytysjutuissa? Millaista toimintaa esim. pajalla on?

18

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanoeiORJUDUELLE

      Täyttä pelleilyähän ne on. Suurin osa työnantajistakin käyttää näitä orjia, ihan samoissa töissä missä normaali ihmiset tienaavat palkkaa.

      Itse halveksin tälläisiä yrittäjiä jotka ottavat näitä reppanoita orjikseen. HYI HELVETTI!

      Tähän voitaisiinkin listata yrityksiä jotka käyttävät 9e/päivä orjia:

      Lumon http://www.lumon.fi/?

      -

      -

      -

      -

      -

      • Työnhakijana

        Ei kaikki ole kuntoutettavia vaan koulutettuja työttömiä siksi koska kenelläkään ei ole varaa maksaa edes minimipalkkaa. 9 eurolla työharjoitteluun kunhan saa vain tehdä jotain mielekästä eikä vain olla kortistossa, koska työttömällä ei sos. pummilla ei ole varaa harrastaa maksullisia harrastuksia kuten Kotkan opiston ryhmät ja taidepiirit ym. Työtön on kaiken ulkopuolella ja työharjoittelu on yksi keino päästä hetkeksi pois kodin seinien ulkopuolelle.


      • Työmyyränä

        Eikös Lumonin perheyritys ole jotain uskovaisia kuulemma? Käyttävät orjia taikka antavat mahdollisuuden työttömille, miten sen nyt ottaa, sillä onhan akateemisiakin työttöminä tällaisena aikana.


    • Rahaa likoon

      Millaisia Kotkan tempputytöt?

      Millaisia hommia pääsee tekemään rentouttavassa työtoiminnassa ja näissä muissa nylkytysjutuissa? Millaista toimintaa esim. pajalla on?

    • Lastenvaunut 2000e

      Afrikkalaiset moniosaaja kulttuurinrikastajat ovat näköjään työlistetty pasaatiin ja kivaa näyttää olevan.

      • Mikä tempputyöllistetty? Porukkaa yritetään pitää vireessä työntekoon, mutta huonolla menestyksellä. Työllistys jutut pitäisi lopettaa ja aina huonommin on normaaleja työhön kykeneviä ja nämä tempputyöllisyyden vastustajat on jo sellaisia, joista ei ole minkäänlaiseen työhön. Jos joku työnantaja löytää sellaisen, joka on kunnon henkilö tekemään töitä on lottovoitto työnantajalle. Tätä asia olen saanut seurata läheltä ja valitettavasti asia on näin. Työnantaja kun on sukulaiseni ja näistä asioista olemme puhuneet ja nähneet käytännössä, joka on faktaa, tapahtumiin ja käytäntöön perustuvaa juttua, koettua. Hyvin harvalla on tänä päivänä edes oikea asennoituminen työhön ja vielä harvempi pystyy tekemään työtä. Aina on jokin pielessä mikä haittaa työnteon, useimmiten työantaja kun joutuu tekemään työtä palkan eteen kun työantaja kerää siitä itselleen tuottoa mikä on väärin kun työntekijä tekee sen työn ja se on väärin häntä kohtaan tai jokin muu "epäkohta". Tämän takia ei voi tehdä töitä, tässä yksi juttu monista. Työllistymis velvoite työ on tällaiselle tosi pirullinen juttu kun se muistuttaa työnteosta, jota hänen pitäisi tehdä, mutta ei ole resursseja siihen. Haetaan apu selityksiä siihen kuinka oikeassa hän on.


      • Ahkerat kädet
        zubbermann kirjoitti:

        Mikä tempputyöllistetty? Porukkaa yritetään pitää vireessä työntekoon, mutta huonolla menestyksellä. Työllistys jutut pitäisi lopettaa ja aina huonommin on normaaleja työhön kykeneviä ja nämä tempputyöllisyyden vastustajat on jo sellaisia, joista ei ole minkäänlaiseen työhön. Jos joku työnantaja löytää sellaisen, joka on kunnon henkilö tekemään töitä on lottovoitto työnantajalle. Tätä asia olen saanut seurata läheltä ja valitettavasti asia on näin. Työnantaja kun on sukulaiseni ja näistä asioista olemme puhuneet ja nähneet käytännössä, joka on faktaa, tapahtumiin ja käytäntöön perustuvaa juttua, koettua. Hyvin harvalla on tänä päivänä edes oikea asennoituminen työhön ja vielä harvempi pystyy tekemään työtä. Aina on jokin pielessä mikä haittaa työnteon, useimmiten työantaja kun joutuu tekemään työtä palkan eteen kun työantaja kerää siitä itselleen tuottoa mikä on väärin kun työntekijä tekee sen työn ja se on väärin häntä kohtaan tai jokin muu "epäkohta". Tämän takia ei voi tehdä töitä, tässä yksi juttu monista. Työllistymis velvoite työ on tällaiselle tosi pirullinen juttu kun se muistuttaa työnteosta, jota hänen pitäisi tehdä, mutta ei ole resursseja siihen. Haetaan apu selityksiä siihen kuinka oikeassa hän on.

        Minä olisin Lottovoitto ja pelastava enkeli työnantajalle, mutta ne eivät ole älynneet kysyä minua työhön työkkärin kautta työllistämistuella!


    • SINA HULLU RASITSI

      Ei edes somali tai mustalainen ole niin tyhmä että menisi mihinkään 9 eurolla päivä se olisi rasismia.

      • Tälläsii nää on, ei maininta työstä edes käy ja kuka ehdottaakin sellaista on kapitalisti tai hullu tai rasisti tai kaikkea niitä. Tällaisista ja niitten jälkeläisistä ei ole tulevaisuuden rakentajia, ainoastaan tuhoojia ne on ja se on politiikassakin jo meneillään ollut pitkään tullut jo esiin huonon talouden ja muitten asioitten ansiosta.


      • zubbermann kirjoitti:

        Tälläsii nää on, ei maininta työstä edes käy ja kuka ehdottaakin sellaista on kapitalisti tai hullu tai rasisti tai kaikkea niitä. Tällaisista ja niitten jälkeläisistä ei ole tulevaisuuden rakentajia, ainoastaan tuhoojia ne on ja se on politiikassakin jo meneillään ollut pitkään tullut jo esiin huonon talouden ja muitten asioitten ansiosta.

        Näin käy yliviisaalle turakille, jotka ymmärtävät kaiken siihen saakka kun tulee stoppi.


      • älykiäpiö
        zubbermann kirjoitti:

        Näin käy yliviisaalle turakille, jotka ymmärtävät kaiken siihen saakka kun tulee stoppi.

        Ei kukaan viksu mee tommosiin kusetus hommiin.


      • Luuseri on
        älykiäpiö kirjoitti:

        Ei kukaan viksu mee tommosiin kusetus hommiin.

        Ei menekkään, mutta ne onkin töissä ja sinunlaiset roikkuu luuserina kun ei henkisesti eikä fyysisesti pysty mihinkään ja siivestää vaan kun muuhub ei ole. Työn teko ja sen harjoittelu ei onnistu ja vielä rääväsuinen apina päälle. Koskaan tuollainen ei onnistu normaaliin elämään pääsemään, menemisestä puhumattakaan kun ei ole menijäksi.


    • simpan oikeisto

      Odottakaas kun uusi hallitus pääsee ensi keväänä hommiin. Loppuu loisiminen ja näkä kun painaa päälle, alkaa 9e hommat kiinnostamaan. Pummit töihin!

      Teitä yhdistää se asia, ettei kukaan ole viitsinyt opiskella peruskoulun jälkeen (tiukkaa sekin), sitten on olevinaan vielä varaa valita mitä työtä tekee?

      Velttopas...lle lapio käteen tai kaikki sosku-pummi-rahat pois. Vähemmän kokista ja kaljaa, maksakaa itse oma kulutuksenne. Pummit.

    • tAI POLTTOUUNIIN

      PUMMIT NEKCRUT MANNET TÖIHIN

    • porvarit kuriin

      toi 9e tunti palkka on monen siivojan normaali tuntipalkka
      tampereella on HHS hervannan kiinteistöhoito paikallinen ja suurin
      yritys yli 200 työntekijää naissiivojat 0lleet yli 5 vuotta talossa
      palkka 9.20 e/T käyttää ulkomaalaisia nais siivoojia.

      • entinen kotilo

        Siis tuo 9e tuntipalkka on tuntipalkka - ei päiväpalkka, mistä tässä ketjussa on kyse. Vertailun vuoksi palkkatuetun PALKKA on noin 8e tunti, noissa orjatyöpaikoissa. Joissa orjat tekee samaa työtä 9e päivä korvauksella. Tässä on ero.

        Kotkassa näitä puuhapajoja on ainakin korttelikoti ja sotek.

        korttelikodissa ainakin on luvassa siivoamista, kaupassakäyntiä, lumitöitä, halonhakkuuta, haravointia, siivoamista, mainitsinko jo siivoamisen? olemattomin työkaluin, eli se mitä asikkaalta kulloinkin sattuu löytymään. jotkut onnettomat joutuu vielä käyttämään omaa autoa, jos sellainen on :D siirtyessään paikasta toiseen. jotkut sitten ihan vaan keittelee kahvia ja askartelee jotain.
        sotekin hommista en oikein tiedä kun sen ekotallin, mkä on nyt jotenkin myyty amerikkailaisille jollain lisenssillä tai jotain goodwil mikä lie. kai se on jotain huonekalujen roudaamista ja vaatteiden hinnoittelua ja kippojen ja kuppien myyntiä. noi pari paikkaa nyt ainakin tuli mieleen. mitään vakituista noista ei irtoa kenellekään, yks lähtee niin toinen tulee tilalle. näin olen ymmärtänyt.


    • 1 euron sielut

      Työministeri Ihalainen tulee Kotkalaisille kertomaan miten Kotkan on hoidettava tempputyöt tästä eteenpäinkin 9 päivä sitä pitää Demarit nytkin liian korkeana. Työmiehen saada 9 euroa päivä.

      Antti Rinne pitää tavuteltavana nostaa päiväraha 10 euroon päivältä. Mahdollisesti tämä nostaa Demareiden ääniä täällä Kotkassakin on korotus tavoite sentään kokonaisen 1 euron päivässä.

      • Ahkerana

        SOTEK:in Lime ruokaravintola käyttää ainakin kuntoutettavia vajaakuntoisia työttömiä, mutta kukaan ei heistä saa vaki paikkaa. On kuitenkin hyvä kartuttaa työssäoppimista kuin olla ja maata kotosalla oppimatta yhtään mitään uutta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe