soneran verkko pätkii

operaattorin vaihto

kyllä on soneran verkko tässä vuoden aikana muuttunut todella huonoon suuntaan. mikä ihme sitä riivaa kun verkko tökkii jatkuvasti. kuormitus on varmasti kovaa, mutta eikö asialle voisi jo tehdä jotakin...menee hermo.....iltaisin tökkii multimediaviestit jatkuvasti. puhelimen tolpat hinaa edes takas eikä ole kenttiä on sitten missä hyvänsä. eikä voi kaikkien puhelimissa olla vika.

7

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei auta vaihtokaan

      Jos signaali sahaa tuolla tavoin niin kyseessä voi olla ylikuuluvuus tai häiriökenttä, tai nää nykyrakennusten eLasit (energiansäästöikkunat) joiden rakenteessa on metallikuitua ja hippua - ne voi vaimentaa läpi pääsevän signaalin olemattomiin.
      Mutta mobiililaajakaistat on liikennepriorisoituja, teholataajaa voidaan kyykyttää alas nopeuksissa ja datamäärissä.. Eli dataa voidaan rajoittaa.
      Kaikki mobiilikaistat ovat myös priorisoituja viranomaiset, yritykset ja kuluttaja alimmassa kastissa.... Ruuhkassa väistät nöyrästi. Sama on tapahtunut ainakin 10 kuluttaja-asiakkaalle tässä kylässä dna:lla. Sonera halusi tätä paikata ämpärihinnottelulla, maksattamalla siis ladatun datan määrällä... Ei vaan ole oikein sekään ammatti-ihmisille. Jokanen mainoskilke kannattaa siis torpata ettei liittymäsi datakirstu täyty ainakaan silkasta sivujen mainoskilkkeestä joka on ihan megalomaaninen nettirasite tänä päivänä... Tukiasemat ovat kulutustavaraa nekin. joskus nekin tulee tien päähän ja liittymiä myydään niin kiivaaseen tahtiin että yksi 40 datayhteyttä jakava tukiasema on hetkessä täynnä liittymäasiakkaita ja kaikki roikkuu siellä linjat automaattisesti avoinna vaikka ei siirtäs bittiäkään.

    • töks töks töks töks

      Lisää asiakkaita vain on saatava, mutta ei ilmeisesti olla valmiita satsaamaan yhteyksiin... Sonera on jumittava sontaläjä, se on fakta.

    • tunvi SONERA

      Niin on treen keskustaa myöden . Tolpat menee e-4g kun korttelia vaihtaa . Sanoisin tuon 4gn olevan täysi kuusetus . Viittu se pelaa muuten kuin seisomalla keskellä kaupunkia paikoillaan . Siittä kun menet hämeensillalle , niin peerkele jo on yhteys taas e . Paskaaa

    • Joo näin on

      Toimii LTE 32km päästä 50Mb sisään ja 10 ulos, mutta tämä paneeliantennilla joka 6m salossa katolla. Esteitä ei saa olla välissä kuten rakennuksia tai metsää. Kaupunki ympäristössä se ei varmaankaan onnistu useimmiten.

    • ne ei vaan toimi

      Jos aloittaja luulee että muiden operaattoreiden yhteydet toimii moitteettomasti, niin erehtyy pahan kerran. Ei kenenkään mobiili yhteydet toimi kunnolla, on ruuhkaa ja mitä milloinkin.

    • Soneran tuki

      Tiedote: Ja nythän se on sitten nurinperseellään koko saatanan soneran 3g verkko...

      • tämä aloittaja

        niin oli juu..taitaa kohta mennä nurin koko pulju. enää ei soneran liittymällä toimi edes whatsapp viestit. kestää toisinaan tunnin että viesti lähtee mihkään. kyllä on ihmeellistä. tätä on nyt jatkunut n. 2 kk. ennen pelasivat tosi hyvin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe