Recover nordic

TP2L

Todella huonoja kokemuksia yrityksestä. Velottivat tunneista joita ei ollut tehty ja ei pystynyt edes asiallisedti heidän kanssa asiasta keskusteleen. Yrittävät puskea väkisin kaikenmaailman kalliita lisätöitä joita ei tarvi. Tupakkataukoja tuntu olevan myös hyvin paljon. Tästä yrityksestä kannattaa pysyä kaukana. Olen kertonu meidän kokemuksen kaikille tutuille ja kerron tulevaisuudessakin kaikille jotka jaksaa kuunnella.

7

1341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Länsi03

      Yhdyn kanssasi samalle linjalle, me olimme kyseisen firman kanssa tekemisissä noin 1.5vuotta sitten joka alkoi meidän asunnossamme tapahtuneesta vesivahingosta.
      Alku meni kartoituksineen hyvin ja kun kuivaus oli ohi ja oli remontin vuoro niin vaikeudet alkoivat ja ehkä eniten ongelmia oli heidän paikallisen remonttipuolen vetäjällä joka oli heti ensipuhelusta alkaen erittäin vihamielisen oloinen ja kun hän tuli työmaalle käymään niin käyttäytyminen ja suhtautuminen asioihin oli tympeää ja asiatonta ja loppulaskulla oli järkyttävän suuri määrä hänen tuntejaan vaikka häntä ei työmaalla näkynyt kuin 2 kertaa ja laskulla oli työmaakäyntejä useita!
      Ainoa valonpilkahdus oli heidän kartoittaja joka myöskin oli heidän kuivauspuolen esimies niin hän oli aina hyvällä tuulella ja osasi puhua ja rauhoittaa mieltä ja osasi hommansa ja niin tekivät myös hänen työntekijänsä jotka kuivauksen hoitivat.
      Ei tarvita kuin yksi huono siemen porukkaan niin johan hommat menevät penkin alle.

      • TRE1

        Tuo on täysin totta, että ei tarvita porukkaan kuin se yksi huono siemen niin voi kaikkien maine mennä ja aivan turhaan.

        Itselläni ei ole huonoja kokemuksia yrityksestä, mutta kohdallani asiat hoiti tämä henkilö johon nimimerkki Länsi03 viittaa, hoiti meillä kartoituksen ja kuivauksen ja jälleenrakennustyöt noin 2 vuotta sitten ja kaikki meni enemmän kuin hienosti.

        Muutimme nyt syksyllä uuteen asuntoon ja meillä oli kosteusepäilyjä kylpyhuoneessamme mutta selvisi, että tämä kaveri oli vaihtanut firmaa, löysimme kaverin ja samalla alalla edelleen on ja tuli hoitamaan tälläkin kertaa hienosti meidän asiamme.

        Joten siis yhteenvetona meidän kokemukset rajoittuvat tähän nuoreen esimieheen joka nyt on eri firmassa mutta joka tapauksessa meillä ei ole pahaa sanottavaa!


    • utelias1

      Tästä firmasta on täällä suomi24:ssä muutamalla muullakin palstalla ja näiden kaikkien tarinoiden perusteella täytyy kyllä ihmetellä kyseistä firmaa.

      TP2L kertoisitko tarkemmin mikä kaikki teillä mätti ja ja miten homma alkoi ja loppui, tuo Länsi03 vastaus sinulle oli hyvää tietoa!

    • Kuuntelija1

      No täällä on paljon ihmisiä joita varmasti tulevaisuuden kannalta kiinnostaa tarinasi joten jaa se kanssamme!

      • R46

        Tästä yrityksestä olen kyllä kuullut monta kertaa enkä ikinä mitään hyvää. Naapurillakin olivat vesiremonttia tekemässä vasta ja laskuttivat tunneista joita ei ikinä tehty. Muutenki oli niin ihmeellinen asenne ja yksi remonttiukko haisi vanhalle viinalle. Tapasin nämä tyypit monta kertaa ja ymmärrän miksi naapuri on tyytymätôn.


    • Jebajeejee

      Kiinnostaisi tietää, että mistä päin Suomea nämä huonot kokemukset? Itse asun kuopiossa ja tällä hetkellä on menossa kosteusvahingon korjausremontti ko. firman puolesta. Ainakaan minulle ei ole toistaiseksi tullut mitään pahaa sanottavaa työnjäljestä tai muustakaan.

      Jos joku ottaa päähän, niin Isännöitsijän vaihtuminen juuri samanaikaisesti kosteusvahingon tapahtuessa. Isännöintisopimus on edelleen vanhassa firmassa, josta on jo korvaava väliaikainen isännöitsijä nimetty. Sieltä ei kuitenkaan ole ottauduttu tähän vahinkoon oikein millään tavalla.. Sillä on hyvinkin mahdollista, että isännöintisopimus siirtyy vanhan Isännöitsijän perässä.. Kukaan ei siis tunnu nyt ottautuvan tähän minun asunnon kosteusvahingon hoitamiseen.

    • Pettynytrecoveriin

      Ei koskaan Recover Nordic tule meille , ei mikään toiminut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe