Nämä kaikki sanat sain teiltä muutaman päivän sisään.

JÄRKYTTÄVÄÄ ?

Kaikki kopsattuna edellisestä keskustelusta. Siitä missä kysyin voisiko 80-83 syntynyt lapin mies olla kiinostunut 92-95 syntyneestä etelän tytöstä. Ja kun olin itse 15-16vuotiaana kerran sattunut rakastumaan 26-27vuotiaaseen ja seurustelin sellaisen kanssa.

- Naurettava tyyppi

- Hyväuskoinen lapsi

- Sekopää

- Ei älykäs

- Vittumainen hullu penikka

- Hyväksikäytetty

- Skitsofreenikko

- Tyhmä

- Huomionkipeä

- Pikkupenikka

- V-mäinen horatsu

- Teiniraskaus-keskustelun teiniäiti

- Pahasti kulahtanut tyrkky

- Itseään tyrkyttävä sekopää


Millasia ajatuksia tämä teissä herättää ???

Aikamoista tykitystä, ihan vaan siitä syystä että nuorempi nainen/tyttö on rakastunut vanhempaan mieheen. Ei ole vampannut keltään kumppania, seksielämänkin alottanut 17-vuotiaana (melkeen täys-ikäsenä), ei oo useesti ollut taipumusta vanhempiin miehiin, ei oo pannu puolta kaupunkia läpi, koulunsa ja työnsä hoitanu kunnialla, ei oo päihteiden kanssa ikinä ollut mitään ongelmaa, eikä todellakaan myöskään oo mielenterveysongelmia.

Sit kun menetät hermos ihmisten haukkumisesta ja laitat takasin samalla mitalla, kohta sinä ootkin sen keskustelun ainut hirviö ja vittumainen kusipää.

Niin onko tämä tämmönen mistään kotosin ?

Ja etenkään jos en oo ite, alotusviestissä provosoinut ketään haukkumaan minua.

Ainoastaan kertonut mikä on ollut mun oma tapa elää parisuhde mielessä tätä elämää, mikä on tehnyt minut onnelliseksi. Niin onko se jotenkin väärin?

Tottakai mulla on nuorella iällä, ollu siihen ikään katsottuna parisuhteissa ikäeroa paljon. Mutta mitä se oikeuttaa, muita ihmisiä ja etenkin vielä kenties vanhempia kun minä, hyökkäämään tolla tavalla mun kimppuun, koska vaikka mä eläsin tolleesti miten oon eläny, niin eihän se tarkota sitä että näiden haukkujien elämästä pitää tulla samanlaista. Ei heillä tarvii olla paljon ikäeroa omissa parisuhteissaan jos eivät sitä halua. Joten mun parisuhteet, satuttaa korkeintaan mua ihteäni... Niin ei mun pitäis muiltakaan, tollasta järkyttävää paskaa kestää ! Suoraan sanoen.

Ja kuvitelkaa, jos oikeesti, joku nuorempi tyttö esim. joutuu oikeessa elämässä, noin kiusatuksi ja haukutuksi, eri ikästen ihmisten osalta, sen takia että hän on nyt sattunut nuorempana rakastumaan vanhempaan. Niin eikö toi oo turhan takia, ihan järkyttävää ja toisen elämän pilaavaa kiusaamista ????? Koska kiusaaminen pilaa aika helposti, toisten ihmisten elämiä.

Lappilaiset on jostain syystä hyvin, sisäänpäin lämpiiviä näiden ikäerosuhteiden kanssa. Eikä sitä voida minään pelkkänä viisautena pitää. Onneks ei oo kaikkialla tosiaankaan samanlaista! Sen tiedän ihan kokemuksesta. Eikä ihmiset oo myöskään niin kylmiä tai sellasia, että eivät ota huomioon toista, kun toinen ei heidän murrettaan ymmärrä.

- ♣♠ Eve ♣♠

63

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ookko niin ruma ja

      tyhmä ettet saa mistään seuraa,... hyikakkaahyi....

      • aloittaja.

        Joo en oo ruma tai tyhmä, seuraa ollu ihan tarpeeks, monenlaisista ihmisistä. :)


      • ......

        ALOITTAJALLE:
        Kohta kokoamme samankaltaisen listan sinun käyttämistäsi
        sanoista , kuin olet itse tehnyt tuossa yläpuolella.

        assburger

        kusixää

        jumaxauta Raamatulla

        joku pölvästi

        toivottavasti et sikiä ja niin edelleen !


    • 7+17

      check ur mailbox!

    • .....

      Eihä tuossa ole mitään yllättävää , kun ottaa huomioon millaisen
      aloituksen olet tänne kirjoittanut.
      Aavistit varmasti , että mitä tuleman pitää kirjoittaessasi .

      • aloittaja.

        Mistäpä minä sen olisin voinut aavistaa? Kun alotuksessani ei mielestäni ollut mitään ihmeellistä tai vikaa tai mä en haukkunut siinä ketään! Eiks tälläset keskustelupalstat just oo, vähän niinku galluppejakin varten - joten mitä väärää niissä on?

        Ja jos se nyt on jotain _liiallista_ huomionhakuisuutta jonkun mielestä tai ilmeisesti aika monenkin, mut siinäkään en käsitä et mitenkä niin liiallista, koska haloo ! Monta kertaa mä oon täällä " Rovaniemi " palstalla ollut tyrkyttämässä itteäni joillekin miehille????? En tuota yhtä avausta lukuunottamatta kertaakaan ! Enkä kyllä myöskään muilla palstoilla ja miten senkin voi tulkita itsensä tyrkyttämiseksi, jos vaan yleisesti kysyy että mitäpä mieltä lapin tämän ikäset miehet ois tälläsestä... Voin vaikka jumalauta käsi raamatulla vannoo, että en ollu tyrkyttämässä itteäni ! Sen takia mä en niihin sähköposteihinkaan vastaillu, mistä mulle kovasti valitettiin ... Ihan ystävällisyyttäni sen sähköpostin sinne pistin, en tiedä miksi. Että kai mie olen sitten jotenkin vitun outo ja erillainen, kun ajattelen asioista tällä tavalla kun ajattelen.....

        Mut vaikka mie olen erillainen, ei mun _silti_ pitäs joutua kestää tollasta tai joutua silmätikuksi !

        Vai onks se aikuistenkin keskuudessa syy, jos ihminen on, luoja soikoon erillainen.. nii siitä sit otetaan se silmätikku ja ruvetaan ihan törkeesti vaan kiusaamaan ?????

        Vaikka, tää kiusattu ei ois tehny henkilökohtasesti _mitään_ pahaa niille kiusaajille .....

        Miettikää.


    • trefiit on !!!!!

      ei tekis niin kipeetä käydä hakeen "treffisivuilta"!!! ja seuraa "löytyy""?? ja jopa kuvat!?? niin näkis todellisuuden.....! " kuvan" jos kerta jotain tosissaan hakee...??????

      • aloittaja.

        Voi niiltäkin hakee :-) mutta eipä oo tullu vielä tarvetta hakee. Ehkä sit vanhempana, jos ei oo sopivaa kumppania löytyny, eikä kiinosta enää niinkään tuolla menomestoilla pyöriä..

        Ihan huvikseen mä tein vaan tollasen heiton et mitä mieltä ois lappilaiset miehet. Ei sillä oo sen suurempaa tarkotusta, et sen voi ottaa ihan huumorimieles myös vaan, ei missään nimes liian vakavasti..

        Mut en tuomitse treffipalstojakaan. Jokainen taplaa tyylillään, niin kauan kun ei satuta tahalleen muita nii musta kaikki asiat on ok! :-)


      • aloittaja.

        Sähän voisit lähteä ehkä mun kanssa treffeille? :-)


      • aloittaja.
        aloittaja. kirjoitti:

        Sähän voisit lähteä ehkä mun kanssa treffeille? :-)

        Eli taisinkin nyt muuttaa mieleni ja se voisi olla ihan kiva, jos löytyisikin ehkä joku tätä kautta... :)

        Jos mielen muuttaminen on sallittua?

        Katsellaan!


    • Älä välitä, näillä keskustelupalstoilla melskaa vain ne joiden lääkityksessä ois tarkistamisen varaa ja joiden kyky kirjoittaa ja kommentoida asioita ei riitä niille asiallisille keskustelupalstoille joissa viestit tarkastetaan ennen julkaisemista.

      Aivan sama mistä asiasta näillä suomi24 palstoilla yrittää keskustella, kysyä toisten mielipiteitä taikka apua niin 98% vastauksista on aivotonta homottelua tai jotain muuta täysin tyhjänpäiväisiä yhden lauseen kommentteja ilman perusteluja joista ei ole kenellekkään mitään iloa.

      Jos vaikka tätä Rovaniemen palstaakin katsoo niin ehkä 1/10 keskustelunavauksesta on edes joteensakkin asiallinen ja muut on noiden vapaamuurari/koskikapakki/Pia Rask ym pakkomielteiden riivaamien avohoitopotilaiden yksinpuhelua. Ei näiden viestien takia kannata mieltään pahoittaa tai tehdä mitään johtopäätöksiä Lappilaisista tai muistakaan :)

      • aloittaja.

        Tack!

        Joo. :DD

        Kerran mul on sillon ylä-aste ikäsenä ja amiskan ekalla luokalla ollu yks lappilainen mies, eli on mulla vähän itelläni niistä kokemusta minkä taisin myös siellä edellisessä keskustelussa mainita. ;) no ukossa ei sinänsä ollu mitään vikaa... Mut niistä kavereista jäi jotenkin vaikutelma et ne on tosi kylmiä ja sain mä sillonkin kokee tollasta samanlaista haukkumista ja herjaamista, vaikka en ollu yhtäkään pahaa sanaa heistä sanonu tai heille henkilökohtasesti mitään pahaa tehnyt...

        Sinäänsä mua ihmetyttää niin _paljon_ tollanen käytös.

        Siis AARRGH!!! pistää näkee mut niin punasta... eikä oo mistään kotosin... vaikka toinen tekiskin erillaisia ja radikaaleja ratkasuja... niin mitä se heille kuuluu !? mikä heidän tehtävänsä on, arvostella toisten ihmisten valintoja, jossa ovat itse ulkopuolisia !? Ite yritän välttää tollasta toisten elämään liikaa puuttumista viimeseen pisteeseen asti... Ei kuulu mun tapoihin ja ei oo mun mielestä oikeen hyvä tapa.

        Mut toisaalta se on ihan luonnollista, et ihmiset jotka asuu eri maakunnissa, kaupungeissa, pienemmillä paikkakunnilla, mut yleisimmin ehkä vaikuttaa toi alue... Oli sit lappi, pohjanmaa, keski-suomi... ymsymsyms. Mitä näitä alueita nyt onkaan, nii joka eri alueella ihmiset on vähän omanlaisia ja erillaisia...

        Ei siitä mihinkään päästä. :-) vaikka suomessa asuttaisiinkin kaikki. Mut jokaisella ihmisellä on varmaan oma näkemys kans sit siitä et missä maakunnassa asuu omaan makuun mukavimmat ihmiset ja missä itse eniten viihtyy. :-)


      • Vain Pia Rask

        noista mainitsemistasi on oikeasti hullu ja todennut itsekin sairastavansa Aspergerin syndroomaa. Sille ei kukaan viittuilisi mikäli se komukka älyäisi itse olla hiljaa.


      • Vain Pia Rask kirjoitti:

        noista mainitsemistasi on oikeasti hullu ja todennut itsekin sairastavansa Aspergerin syndroomaa. Sille ei kukaan viittuilisi mikäli se komukka älyäisi itse olla hiljaa.

        Eihän sille kukaan muu vittuilekkaan kuin sinä ja sinusta on vissiin sitten ihan tervettä jankata, jankata, jankata ja jankata jostain Piasta lähes joka helvetin viestiketjussa monta kymmentä kertaa päivässä vaikka tuon vapaamuurareihin addiktoituneen sekopään viestit ovat ilmiselvästi jonku pienimunaisen peniskateudesta kärvsivän Kemiläisen kaappihomon kirjoituksia?


      • Joni x
        aloittaja. kirjoitti:

        Tack!

        Joo. :DD

        Kerran mul on sillon ylä-aste ikäsenä ja amiskan ekalla luokalla ollu yks lappilainen mies, eli on mulla vähän itelläni niistä kokemusta minkä taisin myös siellä edellisessä keskustelussa mainita. ;) no ukossa ei sinänsä ollu mitään vikaa... Mut niistä kavereista jäi jotenkin vaikutelma et ne on tosi kylmiä ja sain mä sillonkin kokee tollasta samanlaista haukkumista ja herjaamista, vaikka en ollu yhtäkään pahaa sanaa heistä sanonu tai heille henkilökohtasesti mitään pahaa tehnyt...

        Sinäänsä mua ihmetyttää niin _paljon_ tollanen käytös.

        Siis AARRGH!!! pistää näkee mut niin punasta... eikä oo mistään kotosin... vaikka toinen tekiskin erillaisia ja radikaaleja ratkasuja... niin mitä se heille kuuluu !? mikä heidän tehtävänsä on, arvostella toisten ihmisten valintoja, jossa ovat itse ulkopuolisia !? Ite yritän välttää tollasta toisten elämään liikaa puuttumista viimeseen pisteeseen asti... Ei kuulu mun tapoihin ja ei oo mun mielestä oikeen hyvä tapa.

        Mut toisaalta se on ihan luonnollista, et ihmiset jotka asuu eri maakunnissa, kaupungeissa, pienemmillä paikkakunnilla, mut yleisimmin ehkä vaikuttaa toi alue... Oli sit lappi, pohjanmaa, keski-suomi... ymsymsyms. Mitä näitä alueita nyt onkaan, nii joka eri alueella ihmiset on vähän omanlaisia ja erillaisia...

        Ei siitä mihinkään päästä. :-) vaikka suomessa asuttaisiinkin kaikki. Mut jokaisella ihmisellä on varmaan oma näkemys kans sit siitä et missä maakunnassa asuu omaan makuun mukavimmat ihmiset ja missä itse eniten viihtyy. :-)

        Sinähän olet nyt vasta yläasteella kyllä minä sinut tunnen koulusta.


      • aloittaja.
        Joni x kirjoitti:

        Sinähän olet nyt vasta yläasteella kyllä minä sinut tunnen koulusta.

        Jooooooh... * Syvä syvä huokaus *

        Tuskin tunnet kaikkia Helsingin Eveliinoja? ja ihan oikeasti, multa päätty ylä-aste v. 2011. Ja vaikka olisinkin, luuletko että minä sinulle idiootille sitä paljastaisin täällä? Joten miksi sä RAUKKA PÖLVÄSTI kyselet tyhmiä??? :D ex hiffaa yhtään mitään...

        Ja Rovaniemelläkin asuu 60 000 ihmistä, joten, mitä sua kiinostaa jos sen kokosessa kaupungissa on joku nuorempi ihastunut vanhempaan?

        Haloo. Anna olla. Teet vaan itsestäsi tyhmän noin, tyhmyyttä ei ole se jos ihastuu. Sitä ihastuu kehen ihastuu, niitä tunteita ei voi estää... Eriasia sit vietkö asian pidemmälle. Mutta ei ole välttämättä väärin sekään, vaikka veisit.


      • aloittaja.
        Vain Pia Rask kirjoitti:

        noista mainitsemistasi on oikeasti hullu ja todennut itsekin sairastavansa Aspergerin syndroomaa. Sille ei kukaan viittuilisi mikäli se komukka älyäisi itse olla hiljaa.

        Joo no mä en noista Pioista tiiä... Joten en ota asiaan enempää kantaa... :D

        Vissiin joku sisäpiiri vitsi! Haha!


      • aloittaja.
        vapaamaalari kirjoitti:

        Eihän sille kukaan muu vittuilekkaan kuin sinä ja sinusta on vissiin sitten ihan tervettä jankata, jankata, jankata ja jankata jostain Piasta lähes joka helvetin viestiketjussa monta kymmentä kertaa päivässä vaikka tuon vapaamuurareihin addiktoituneen sekopään viestit ovat ilmiselvästi jonku pienimunaisen peniskateudesta kärvsivän Kemiläisen kaappihomon kirjoituksia?

        Vapaamaalari, jospa se on ihastunut siihen Piaan? :D


      • Habaranda
        aloittaja. kirjoitti:

        Jooooooh... * Syvä syvä huokaus *

        Tuskin tunnet kaikkia Helsingin Eveliinoja? ja ihan oikeasti, multa päätty ylä-aste v. 2011. Ja vaikka olisinkin, luuletko että minä sinulle idiootille sitä paljastaisin täällä? Joten miksi sä RAUKKA PÖLVÄSTI kyselet tyhmiä??? :D ex hiffaa yhtään mitään...

        Ja Rovaniemelläkin asuu 60 000 ihmistä, joten, mitä sua kiinostaa jos sen kokosessa kaupungissa on joku nuorempi ihastunut vanhempaan?

        Haloo. Anna olla. Teet vaan itsestäsi tyhmän noin, tyhmyyttä ei ole se jos ihastuu. Sitä ihastuu kehen ihastuu, niitä tunteita ei voi estää... Eriasia sit vietkö asian pidemmälle. Mutta ei ole välttämättä väärin sekään, vaikka veisit.

        Ja sie asut Haaparannalla.


      • aloittaja.
        Habaranda kirjoitti:

        Ja sie asut Haaparannalla.

        HAAPARANTA ei oo tietääkseni edelleenkään HELSINKI !

        Vaan joku vitun tuppukylä tuolla jossain böndellä.


        Onko vaikea vetää sinne kaaliin mitä sulle ja muillekin sanotaan?? Onko sulla joku Assburger, mikä vaikeuttaa selvän suomenkielen luetunymmärrystä? saatana.



        Idiootti. -.-' Toivottavasti et sikiä.


      • aloittaja. kirjoitti:

        Vapaamaalari, jospa se on ihastunut siihen Piaan? :D

        Voipi olla... Tai joku pakkomielle siihen Piaan sillä jokatapauksessa on kun sitä joka ketjussa haukkuu.... Joku Savonlinnan kylähullu se vissii on joka on jostain syystä ottanut itteensä jostain mitä se Piia on joskus kirjoittanut jossakin...


      • aloittaja.
        vapaamaalari kirjoitti:

        Voipi olla... Tai joku pakkomielle siihen Piaan sillä jokatapauksessa on kun sitä joka ketjussa haukkuu.... Joku Savonlinnan kylähullu se vissii on joka on jostain syystä ottanut itteensä jostain mitä se Piia on joskus kirjoittanut jossakin...

        No huhhuh, onks toi Pia siis joku roilainen? Oikeasti?


      • aloittaja. kirjoitti:

        No huhhuh, onks toi Pia siis joku roilainen? Oikeasti?

        Eiku se on Savonlinnalainen ja joutunut jostain syystä tuollaisen umpihullun nettivainon kohteeksi. Tuo vainoajakin on Savonlinnasta ja on kuulemma seonnut jostain mitä se Pia oli joskus kirjoittanut ja haukkunut sitä siitä asti näillä suomi24:sen palstoilla. Mikälie sekopää mutta kyllä tuommoset pitäis olla suljetussa laitoshoidossa minun mielestä...


      • aloittaja.
        vapaamaalari kirjoitti:

        Eiku se on Savonlinnalainen ja joutunut jostain syystä tuollaisen umpihullun nettivainon kohteeksi. Tuo vainoajakin on Savonlinnasta ja on kuulemma seonnut jostain mitä se Pia oli joskus kirjoittanut ja haukkunut sitä siitä asti näillä suomi24:sen palstoilla. Mikälie sekopää mutta kyllä tuommoset pitäis olla suljetussa laitoshoidossa minun mielestä...

        Samaa mieltä... (Y)


      • aloittaja.
        aloittaja. kirjoitti:

        Samaa mieltä... (Y)

        Vapaamaalari, sun kanssa oli muuten kiva keskustella. :) oot ehkä ollu yks näiden keskustelun järkevimpiä ja ehkä yks järkevin täällä koko Rovaniemi palstalla... Saako kysyä minkä ikäinen olet? veikkaisin että kypsemmästä päästä, kun et alennu samanlaiseen paskaan ja hassutteluun, mitä nää jotkut täällä. :)

        Ja älä ihmettele jos musta ei kuulu pitkään aikaan... laitoin tonne keskustelun loppuun, et aion pitää nyt vähän taukoo... muita asioita hoidettavana !


    • Tornio

      Evehän esitti vaan kysymyksen että voisitko kuvitella seurustelevasi hänen kansaan, en ymmärrä mikä teitä oikein vaivaa, onko elämänne täysin mätä ja parisuhteenne ihan piloilla, minä en nähnyt mitään erikoista hänen kysymyksessään enkä jälkeenpäinkään tulleista kommenteista, mutta teidän muiden kommentit ovat erittäin loukkaavia sekä tökeröitä ihan kuin kehitysvammaisten kirjoittamia, siis sellaisten jotka eivät ymmärrä mitä ja mistä kirjoittavat.

      • aloittaja.

        Älähän vääristele nyt mun sanomisia..

        En oo missään kinunnu et voisko joku seurustella JUST mun kanssa, vaan yleisesti kysynyt...

        Tässä tää edellisen ketjun alotusviesti:

        " Voisitko kuvitella seurustelevasi kauniin ja mukavan 92-95 syntyneen etelän neidon kanssa? :-) "

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12889875

        Tossa vielä linkki siihen edelliseen keskusteluun, niin kuka tahansa voi käydä lukee sen alotusviestin ja kaikki ne muutkin viestit halutessaan.

        Mutta tottakai saa mullekin vastata kun mä kuulun tuohon ikäluokkaan. :) mut mitään varsinaista treffi seuraa en oo kuitenkaan täältä missään vaiheessa ehtiny...

        Kävelköön se oikea rakkaus vastaan sitten kun on kävelläkseen ja olkoon mistä maakunnasta tahansa, kaupungista tai pikku paikkakunnalta.


      • tornio
        aloittaja. kirjoitti:

        Älähän vääristele nyt mun sanomisia..

        En oo missään kinunnu et voisko joku seurustella JUST mun kanssa, vaan yleisesti kysynyt...

        Tässä tää edellisen ketjun alotusviesti:

        " Voisitko kuvitella seurustelevasi kauniin ja mukavan 92-95 syntyneen etelän neidon kanssa? :-) "

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12889875

        Tossa vielä linkki siihen edelliseen keskusteluun, niin kuka tahansa voi käydä lukee sen alotusviestin ja kaikki ne muutkin viestit halutessaan.

        Mutta tottakai saa mullekin vastata kun mä kuulun tuohon ikäluokkaan. :) mut mitään varsinaista treffi seuraa en oo kuitenkaan täältä missään vaiheessa ehtiny...

        Kävelköön se oikea rakkaus vastaan sitten kun on kävelläkseen ja olkoon mistä maakunnasta tahansa, kaupungista tai pikku paikkakunnalta.

        Tarkoitukseni oli olla sinun puolellasi asiassa koska siitähän sen käsityksen sai aloituksestasi että asia koskee myös sinua, mutta et näköjään ole lainkaan todemukainen kirjoittaja et pysy asiassa.


      • aloittaja.
        tornio kirjoitti:

        Tarkoitukseni oli olla sinun puolellasi asiassa koska siitähän sen käsityksen sai aloituksestasi että asia koskee myös sinua, mutta et näköjään ole lainkaan todemukainen kirjoittaja et pysy asiassa.

        Ei tarvii vetää herneitä nenään? :D pointti siis oli, että en hakenut sillä varsinaisesti mitään seuraa. Se ei ollut mikään TREFFIILMOITUS, missä olisin ladellut blaablaa maisesti itsestäni kaikkia seikkoja. Se oli siis enemmän gallup, missä mainitsin myös oman syntymävuoteni. :)

        Mutta tottakai jos sen haluaa oikein väkisin noin päin vääntää... Niin väännä.

        Jos mä lähden TOSISSANI hakee jotain miestä, mun pitää saada nähdä siitä ensinnäkin kuvat, ennen kun lähden viemään hommaa yhtään syvemmälle tasolle. Piste.

        Tää mun gallup on vaan kevyttä leikkiä, mutta todenmukainen kysymys se kyllä oli.

        U understand?


      • Laps suomen
        aloittaja. kirjoitti:

        Ei tarvii vetää herneitä nenään? :D pointti siis oli, että en hakenut sillä varsinaisesti mitään seuraa. Se ei ollut mikään TREFFIILMOITUS, missä olisin ladellut blaablaa maisesti itsestäni kaikkia seikkoja. Se oli siis enemmän gallup, missä mainitsin myös oman syntymävuoteni. :)

        Mutta tottakai jos sen haluaa oikein väkisin noin päin vääntää... Niin väännä.

        Jos mä lähden TOSISSANI hakee jotain miestä, mun pitää saada nähdä siitä ensinnäkin kuvat, ennen kun lähden viemään hommaa yhtään syvemmälle tasolle. Piste.

        Tää mun gallup on vaan kevyttä leikkiä, mutta todenmukainen kysymys se kyllä oli.

        U understand?

        Joo syntymävuosi -92 - -95 aika epämääristä, jokos olet päättänyt mikä ikäistä esitätä tänään.


      • aloittaja.
        Laps suomen kirjoitti:

        Joo syntymävuosi -92 - -95 aika epämääristä, jokos olet päättänyt mikä ikäistä esitätä tänään.

        Se gallup kysy, 92-95 syntyneiden puolesta. Eli niiden jotka on syntyny nuina vuosina tai sille välille.

        Kerrotko mulle sit miten se ois pitäny oikee oppisesti muotoilla, jotta kaikki ymmärtäis?? Kerta mulla ei oo kielioppi sit hallussa...

        Ette voi olla noin tyhmiä tai sitten työ vaan piruilette. Mutten ymmärrä edelleenkään miksi..


        Koska ei kuulu varsinaisesti mun tapoihin.


    • levy jäi päälle?

      Ei v***u taasko tää alko??

      • aloittaja.

        Ei me kuule enää keskustella samasta asiasta. :D vaan ihmisten ilkeys ja kiusaaminen on tän keskustelun pointti! Jos sitä ei kestä, voi jokainen idiootti siirtyä takavasemmalle. :D

        Ei teitä kaipaa kukaan, paitsi ehkä kanssasisarenne...


      • aloittaja. kirjoitti:

        Ei me kuule enää keskustella samasta asiasta. :D vaan ihmisten ilkeys ja kiusaaminen on tän keskustelun pointti! Jos sitä ei kestä, voi jokainen idiootti siirtyä takavasemmalle. :D

        Ei teitä kaipaa kukaan, paitsi ehkä kanssasisarenne...

        Tuloo tungosta takavasemmalle...


      • aloittaja.
        vapaamaalari kirjoitti:

        Tuloo tungosta takavasemmalle...

        Mm... Niin mäkin luulen, kumpa tää ketju ei taas menis kans idioottimaiseks tappeluks.

        Ite en aio kuitenkaan siihen nyt ainakaan samalla mitalla osallistua! Antaa idioottien räyhätä, jos niitä huvittaa.


    • Näin rentoutuu poijj

      Niin ja käypii paskalla koiran kans hiihtolavulle. Kävellen tietenki. Kyllä se siitä sitte varmaan helpottaa ko saa tyhjennysmotiivin suoritetuksi.
      Hermo ka to laukeaa siinä ko koiraki paskoo tietenki sinne minne isäntäki. Joo...

      • ----

        " Ei teitä kaipaa kukaan ".
        Jotakin kuitenkin kaipasit , kun kirjoitit tuollaisen aloituksen.
        Näille sivustoille , kun kirjoittaa tuon tyyppisen tekstin niin
        sitä saa mitä tilaa.


      • aloittaja.
        ---- kirjoitti:

        " Ei teitä kaipaa kukaan ".
        Jotakin kuitenkin kaipasit , kun kirjoitit tuollaisen aloituksen.
        Näille sivustoille , kun kirjoittaa tuon tyyppisen tekstin niin
        sitä saa mitä tilaa.

        Minkä tyyppisen?

        Mitä minä tilasin?

        Kaks yksinkertaista kysymystä joten vastaa, innolla jään oikein odottamaan vastausta, että mitähän paskaa mahdat siihen luikertaa! Mahtaa olla vaikeaa keksiä syitä päästä, kun niitä ei todellisuudessa loppupeleissä ole ! Haha.

        Niin ja idioottejahan ei kaipaa kukaan, mutta mukavia ja ystävällisiä ihmisiä kyllä kaivataan, ehkä mäkään en onnistunu edellises ketjus olemaan aina niin mukava koska jouduin laittaa ilkeetä viestiä samalla mitalla takasin päin, ilkeille ihmisille, koska mun tyyli ei oo myöskään alistua ... Vaikka se hiljaisuus ehkä joskus voiskin olla fiksumpaa. Mutta itse jokatapauksessa aloitin sillon keskustelun, niin päätin että vastaillaampa nyt niihin idiootteihinkin viesteihin sit siinä. :-) tässä ketjussa en aio enää alentua samanlaiselle haukkumisen tasolle ja toivottavasti ei alennu kukaan muukaan. Mutta tuollasta järkyttävää SONTAA, jos tekee oikeessa elämässä jollekin toiselle, et käyttää KAIKKI NOI haukkumanimet yhden ihmisen kohdalla... Niin on kyllä aika VITUSTI anteekspyynnön velkaa ja tuommosta tykitystä oo pakko antaa anteeks kenenkään !!!!!

        Veikkaan että tälläkin hetkellä jotain ihmistä, voidaan kiusata yhtä idioottimaisesta syystä, yhtä rajusti. Aivan sairasta! Tajuaakohan ne kiusaajat ja muut mukana hyhhyttelijät sen, millasia jälkiä siihen kiusattuun jättää tollanen jatkuva haukkuminen..

        Kaipasin vastauksia ihan siihen mun gallupiin. Jännä jos se ei mee vieläkään perille. Kun se on kaikkien silmille luettavissa tuolla ja tyhmimpiäkin varten aika yksinkertaseen muotoon laitettu. Ei oo alotuksessa mitään romaania, yksinkertanen kysymys vaan. :)


    • Pikku poika vielä

      Sehän on oikeesti Rovaniemellä asuva Eelispoika on siitä lyhentänyt nimeään eve,si on kai noita homja jotka tossa kirjoittelevat kun on noi mielenmuutoksetkin noin suuret ei oikein pysy samalla radalla ajatusmaailma ja murrekkin muuttuu väliin tulee vähän lipsuja Rovaniemen murteella sekä Torniolaakson murteella ei osaa pitää rooliaan.

      • aloittaja.

        Mä kirjotan ja puhun just siihen tyyliin kun haluan, tää on vain mun tyyli ja tosiaan oon edelleen Helsingistä ja ihan Eveliina mun nimi on, joten Eveksi kutsutaan, ei mikään Eelis.

        ;)

        Thank you!


      • Jonneliina
        aloittaja. kirjoitti:

        Mä kirjotan ja puhun just siihen tyyliin kun haluan, tää on vain mun tyyli ja tosiaan oon edelleen Helsingistä ja ihan Eveliina mun nimi on, joten Eveksi kutsutaan, ei mikään Eelis.

        ;)

        Thank you!

        Kyllä tuo Eelis vain jaksaa.


      • aloittaja.
        Jonneliina kirjoitti:

        Kyllä tuo Eelis vain jaksaa.

        Teidän iloksi vain. :) ❤


    • tyhmä saa olla vaan

      Aloittaja vois säästää sivuston muut käyttäjät idioottimaisuudeltaan, ja "keskustella" vain itsensä kans niin kuin on mitä ilmeisemmin joutunut tekemään toistuvasti.Ketään kun ei kiinnosta pätkääkän hänenlaisen mielipiteet/vuodatukset omasta itsestään.

      • aloittaja.

        Hah haa, just. :D


    • Hauh, hau, hau.....

      Näin se on. Tyhmiä höynättäviä piisaa. Kiimassa luulleet että nuori naaras siinä viestittelee.
      Varmaan joku vanha vanhapoika runkkari pelleilee ja naureskelee teille.

      Ei oikeasti voi olla noin pöljää eveä.
      Siis aloituksen lukeminen puoliksi jo riittää tähän analyysiin.

      Eli käy paskalla Nestorin kanssa kävellen hiihtoladulla ajaa saman asian.
      Nestori haukkuu ja sillä on neljä jalka, turkki ja häntä.

      • aloittaja.

        Kerros mikä siinä mun alotuksessa pöljän tekee? :D

        Nyt otetaan innolla ihan niitä vastauksia vastaan!

        Ja ihan eve 19-vuotta olen vain, nuori nainen, etelän hedelmä ja sen varmaan näkee tyylistä kirjottaakin, ettei täällä mikään vanhapoika runkkari kirjottele... C:


      • Molomanne
        aloittaja. kirjoitti:

        Kerros mikä siinä mun alotuksessa pöljän tekee? :D

        Nyt otetaan innolla ihan niitä vastauksia vastaan!

        Ja ihan eve 19-vuotta olen vain, nuori nainen, etelän hedelmä ja sen varmaan näkee tyylistä kirjottaakin, ettei täällä mikään vanhapoika runkkari kirjottele... C:

        Tyylistä näkee että paikkakuntalainen homohan se siinä kauppaa itteään, ja olet antanut selvän käsityksen että etsit itsellesi kumppania, mitä tuosta vääntelet asiaa, ei vaan heti tienny oletko tietoinen omasta iästäsi.


      • aikasta sepustusta
        Molomanne kirjoitti:

        Tyylistä näkee että paikkakuntalainen homohan se siinä kauppaa itteään, ja olet antanut selvän käsityksen että etsit itsellesi kumppania, mitä tuosta vääntelet asiaa, ei vaan heti tienny oletko tietoinen omasta iästäsi.

        Soon huono alotus jos ei tiä minkä ikänen on ja mitä hakee, siinähän jälkeeenpäin selvisi että sama onko mies vai nainen joiden iätkin oli merkitty.


      • aloittaja.
        aikasta sepustusta kirjoitti:

        Soon huono alotus jos ei tiä minkä ikänen on ja mitä hakee, siinähän jälkeeenpäin selvisi että sama onko mies vai nainen joiden iätkin oli merkitty.

        Pojille viimesen kerran selväksi ja muillekin kumppaneille: NAINEN OLEN.

        -95 SYNTYNYT.

        - EN HAE SEURAA, KUHAN UTELIAISUUTTANI GALLUPISSA KYSELIN ETTÄ KELPAISKO.



        Ja tää ketju ei enää ees käsittele sitä aihetta, vaan kiusaamista. :)

        Next ---->


      • Söpö nimi Eelis
        aloittaja. kirjoitti:

        Pojille viimesen kerran selväksi ja muillekin kumppaneille: NAINEN OLEN.

        -95 SYNTYNYT.

        - EN HAE SEURAA, KUHAN UTELIAISUUTTANI GALLUPISSA KYSELIN ETTÄ KELPAISKO.



        Ja tää ketju ei enää ees käsittele sitä aihetta, vaan kiusaamista. :)

        Next ---->

        "- EN HAE SEURAA, KUHAN UTELIAISUUTTANI GALLUPISSA KYSELIN ETTÄ KELPAISKO."

        KUHAN = Mejän murretta.

        Kannattaa ottaa huumorilla. Minusta tuo Eelis tuntuu mukavalta nimeltä.
        Ei sitäkhän kannata hävetä.
        Olet siis Eelis nyt. Nyt on asia kyllä niin Eelis.

        Ethän suuttunut Eelis? Ei met tosishan silti kuitenkhan. Seku kiusaamma Eelistä jouteshan. Eelishän on loppujen lopuksi ihan mukava persoona.


      • aloittaja.
        Söpö nimi Eelis kirjoitti:

        "- EN HAE SEURAA, KUHAN UTELIAISUUTTANI GALLUPISSA KYSELIN ETTÄ KELPAISKO."

        KUHAN = Mejän murretta.

        Kannattaa ottaa huumorilla. Minusta tuo Eelis tuntuu mukavalta nimeltä.
        Ei sitäkhän kannata hävetä.
        Olet siis Eelis nyt. Nyt on asia kyllä niin Eelis.

        Ethän suuttunut Eelis? Ei met tosishan silti kuitenkhan. Seku kiusaamma Eelistä jouteshan. Eelishän on loppujen lopuksi ihan mukava persoona.

        No jos haluatte musta väkisin jonkun Eeliksen leipoo, niin senkus. :) mutta ei kyllä tunnu kivalta olla "koko roin" narrina tässä, vaikka välillä kyl kans nauran ihan teidän jutuille... :D emmä niistä nyt niin itseeni ota. Toisinaan voi kyl hermo kusta, kun haluais ihan asiallisia ja järkeviä vastauksia, asialliseen keskusteluun, mutta kyllä nyt pieni huumorikin sallitaan. :D



        Kiitos, voit olla myös itse ihan mukava persoona!! :)


      • aloittaja.
        aloittaja. kirjoitti:

        No jos haluatte musta väkisin jonkun Eeliksen leipoo, niin senkus. :) mutta ei kyllä tunnu kivalta olla "koko roin" narrina tässä, vaikka välillä kyl kans nauran ihan teidän jutuille... :D emmä niistä nyt niin itseeni ota. Toisinaan voi kyl hermo kusta, kun haluais ihan asiallisia ja järkeviä vastauksia, asialliseen keskusteluun, mutta kyllä nyt pieni huumorikin sallitaan. :D



        Kiitos, voit olla myös itse ihan mukava persoona!! :)

        Mä puhun vissiin myös aika eri murteita käyttäen. Sä, mä, sinä, minä, sää, mää, mie, sie, nää...

        Jostain ovat vaan tarttuneet. :D puhun niin mikä kuulostaa itsestä omaan korvaan kivalle!


    • Täydennys

      - Naurettava tyyppi

      - Hyväuskoinen lapsi

      - Sekopää

      - Ei älykäs

      - Vittumainen hullu penikka

      - Hyväksikäytetty

      - Skitsofreenikko

      - Tyhmä

      - Huomionkipeä

      - Pikkupenikka

      - V-mäinen horatsu

      - Teiniraskaus-keskustelun teiniäiti

      - Pahasti kulahtanut tyrkky

      - Itseään tyrkyttävä sekopää

      _Vanha vanhapoika r u n k k a r i

      • Eelis poika se vaan

        Jaa sie annat ittestä tuntomerkkejä, no eiköhän jo tiedetä kuka sinä olet.


      • aloittaja.

        Tähän en viitti ees kommata enempää, kun niin tyhmiä juttuja onpi. :)

        Enkä pariin jälkimmäiseenkään kyllä kovin mielellään...


    • kone kiini

      No Eelis eiköhän jo riitä tuo tyärkläppinä olo, eikös se jo jauha paikalansa.

      • aloittaja.

        Ei tässä mikään junnaa, kunhan ette juntturoi !!!!!

        Nyt puhutaan tärkeästä aiheesta, eli kiusaamisesta.

        Eikä sen oo pakko just koskea pelkästään sitä mitä mulle on sanottu, vaan voidaan keskustella kiusaamisesta myös yleisesti. Mut just tuollastahan hirveetä toisten haukkumista se on, että lapataan toisen niskaan ihan kunnolla tykillä paskaa... etenkään jos ei oo kellekään mitään pahaa tehnyt...


      • mopopoikia
        aloittaja. kirjoitti:

        Ei tässä mikään junnaa, kunhan ette juntturoi !!!!!

        Nyt puhutaan tärkeästä aiheesta, eli kiusaamisesta.

        Eikä sen oo pakko just koskea pelkästään sitä mitä mulle on sanottu, vaan voidaan keskustella kiusaamisesta myös yleisesti. Mut just tuollastahan hirveetä toisten haukkumista se on, että lapataan toisen niskaan ihan kunnolla tykillä paskaa... etenkään jos ei oo kellekään mitään pahaa tehnyt...

        Solet Eelis huono pitämään huita murteita kun se tahtoo lipsua tänne pohjoiseen mistä sie oletkin.


    • hullumikähullu

      Miälenvikast läpändeerost!!!! Siis tällä "Evellä".

      • aloittaja.

        Mitenkähän niin...? Taidatte itse olla. !

        Jännä kun saa kaikkii tollasii kommenttei, mut sit niihin ei osata kuitenkaan vastata kun kysyy asiasta tarkemmin jotain, ei taida olla vastauksii...

        Mut mä tuun nyt pitää varmaan kirjotteluun vähän aikaa taukoo. On itsellä muita asioita mihin pitää keskittyä. En osaa sanoa palaanko vielä myöhemmin palstalle! :-)

        Ehkä ! ❤

        Moimoi.


      • Eelis kouluun!
        aloittaja. kirjoitti:

        Mitenkähän niin...? Taidatte itse olla. !

        Jännä kun saa kaikkii tollasii kommenttei, mut sit niihin ei osata kuitenkaan vastata kun kysyy asiasta tarkemmin jotain, ei taida olla vastauksii...

        Mut mä tuun nyt pitää varmaan kirjotteluun vähän aikaa taukoo. On itsellä muita asioita mihin pitää keskittyä. En osaa sanoa palaanko vielä myöhemmin palstalle! :-)

        Ehkä ! ❤

        Moimoi.

        Ei se Eelis kauon ole kirjoittamatta se vain että pitää kolussakin olla päivät.


      • aloittaja.
        Eelis kouluun! kirjoitti:

        Ei se Eelis kauon ole kirjoittamatta se vain että pitää kolussakin olla päivät.

        En oo enää koulussa ainakaan vielä yläasteella mä oon viidennellä nyt, ettekö mitään tajuu oon nuori aikunen.


    • ihan törkeetä

      Ei tuo mitään mutta katoppa Ylitornion palstalta mitä ne kirjoitit niitten BB Jennasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1796
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1376
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1299
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1293
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1227
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1018
    Aihe