BB-voittaja Andte

Rva Pirkanmaalta

Onneksi olkoon! Olit paras asukas kauden alusta lopuun saakka. Et alentunut toisten mollaamiseen, vaikka painostus siihen oli välillä suuri. Jatkoit vain elämääsi bb-talossa oman tyylisi mukaan. Sinua arvosteltiin ja naureskeltiin talon asukkaiden toimesta, olit joidenkin mielestä mm. ruokailutavoista piittaamaton juntti. Eipä mitään, me suomalaiset rakastettiin ja rakastetaan juuri sinunlaisiasi, rehtejä ja työtä pelkäämättömiä, turhista narisemattomia, miehiä. Olisi paljon pahaa sanottavaa vastapelureistasi mutta siihen emme alennu, koska sinäkään et sitä tehnyt. Olemme sinusta valtavan ylpeitä. Kiitos!

71

3608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies Pirkanmaalta

      Onneksi suomalaiset osaavat sentään vielä arvostaa rehellisyyttä. Onnittelut täältäkin Andtelle!

    • Tornionlaaksosta

      Onneksi olkoon Andte. Vielä Suomesta löytyy miehiä isolla M-kirjaimella. Hyvä!

    • Terveissi Turust

      Onnea Andte ! Hyvää jatkoa.

    • Brahestad

      Onnea voitosta Andte.

    • Naantali_kuittaa

      Täysin oikea mies voitti! Meidänkin perhe kannusti Andtea
      Kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

    • Lapin kävijä

      Onnea Anthe, olit koko Suomen kansan suosikki koko ohjelman ajan. Tuli hyvä mieli, kun aina puolustit heikompia ja et ollut selkään puukottaja missään kohdin.
      Toivon sydämestäni sinulle onnellista ja auvoisaa tulevaisuutta. Varmasti pärjäät siellä Enontekiön maisemissa porotalous ammatissasi tuollaisella elmän asenteella mikä sinulla on. Tulen joskus tervehtimään lapin reissuni yhteydessä sinua.
      Kiitos Anthe vielä kerran.

    • Rva Kymenlaakosta

      Näihin sanoihin on helppo yhtyä. Onneksi olkoon Andte !

    • Johanna20-1

      Päätettiin, että me tytöt Helsingistä tullaan joukolla sinne Enontekiölle ensi kesänä! Jos muutkin miehet on siellä niinku tämä Andte, voiko parempaa enää mistään löytääkään? Te ette varmaan siellä vielä tajuakaan, kuinka paljon pohjoisen miesten arvostus nousi meidän silmissä. Kiitos Andte, aito, sydämellinen, hyvinkasvatettu, hieno mies! Katsokaa vaikka, kaikki keskustelupalstat on täyttyneet Andtea kehuvista kommenteista, ja kyllä hän ne kaikki on ansainnut. Hyvyys voitti pahuuden BB-talossa, kiitos!

    • onneaonneaonnea

      Kiitos Andte että olit mukana BB:ssä olit kyllä kautta aikojen hienoin bb tyyppi!
      Huimalla äänimäärällä voitit, varmaan sekin kautta aikojen suurin. Olet tosi hieno esimerkki lapin miehistä. Täältä Ylitorniolta Jennan naapurista äänestin sua 100€ voittoon, jottei kukaan muu vain pääse yllättään. Hyvää tulevaa joulua sinulle ja koko perheelle sinne enontekiölle ja äidille ja isälle onnittelut, olette kasvattaneet hienon miehen, josta voitte olla ylpeitä! terveisin Ylitornion "mummo"

      • antt1111

        Ihanaa , tämä on suorastaan elämän kohokohta sinulle Andte , et voi tajuta enkä minäkään tajua, minunki pää sekosi sinun onnesta...Aivan sekaisin. Hyvä Andte!16


      • -Robba-

        "Täältä Ylitorniolta Jennan naapurista äänestin sua 100€ voittoon, jottei kukaan muu vain pääse yllättään."

        Äänestit siis satasella? Sinähän olet varsinainen nero, mikäli et edes pääse osille voittopotista!


      • repe.

        Ilman sinun laisia äänestäjiä Andte ei olis voittanut, joten kiitos kaikille andtea äänestäneille. Itse en äänestänyt eurollakaan, koska ei ole varaa.


      • yyyteeläinen
        repe. kirjoitti:

        Ilman sinun laisia äänestäjiä Andte ei olis voittanut, joten kiitos kaikille andtea äänestäneille. Itse en äänestänyt eurollakaan, koska ei ole varaa.

        kyllä mie pölkäsin ko se antde sielä talossa tota alkkoholijuomaa veti kaksin käsin, että kohta se sekkoaa ko ottaa niin palajon. no onneksi juotavat aina loppuvat sopivasi, että ei kerinny sekkoilemhaan.

        ja ko se vielä sitä korjaussarjaaki otti, niin kyllä mie taas pölkäsin, että nhy se voitto mennee sivutte... mutta onneksi korjaussarrjaki loppui .
        ja täsä on tulos. lapinmies voitti, oikeutetusti. mieki sitä äänestin monela eurolla.


      • Mies Suomussalmelta
        repe. kirjoitti:

        Ilman sinun laisia äänestäjiä Andte ei olis voittanut, joten kiitos kaikille andtea äänestäneille. Itse en äänestänyt eurollakaan, koska ei ole varaa.

        Laitoin minäkin Andtelle 50€:lla ääniä menemään.
        Ei kait kukaan äänestänyt odota että Andte maksaisi rahat takaisin.
        Tykkäsin miehen tyylistä ja mielestäni hän ansaitsi voittorahat.
        Ei siinä sen kummempaa syytä tarvita.
        Pääasia ettei rahat menneet jolekin etelän Hörhölle.
        Tulipahan todistettua että äänestäminen kannattaa.


    • MIES voitti

      Pintaliitäjät ja pyrkyrit jatkossa pois kameroista. Todella epämiellyttäviä paneskelijoita, ei mitään häpyä kaikki maataan mikä liikkuu.

      Minusta se osoittaa sivistämättömyyttä ja huonoa kasvatusta.

      Koko formaatin voisi muuttaa jatkossa, johon valitaan vain kunnon henkilöitä eikä kaikenmaailman kipeitä henkilöitä.

      Kieroja ja oman navan tuojottajia , minä minä henkilöitä, jotka ei osaa edes kunnioittaa vanhempia.

      Miksi muuten tämä kunnianloukkaaja sai olla BB-talossa, vaikka tuomittu kunnianloukkauksesta.

      Paras MIES voitti ja hän oli rehti ja sanansamittainen mies. Onne hänelle.

    • Oikein paljon onnea Andte:)!

    • ONNEA VAAN

      OLI KIVA KUULLA JOIKUA LAPIN MIEHELTÄ. OIKEA HENKILÖ VOITTI KISAN.

    • onnea vaan.

      POHOJOSESTA TUULEEE
      Kyllä lapinmies on aina lapinmies:)

    • Tervolasta

      Onnea Andte !Koskaan ennen en ole äänestänyt,mutta nyt oli ihan pakko,olit paras !

    • tyyteri

      Olet komein, viisain, söpöin, sinulla vaan on se jokin, mitä kellään muulla ei ole!!

      Sinua ei edes saa verrata talon asukkaisiin, se on VIRHE. Voi hitsi että osaatkin

      olla IIIHHHAAAANAAAAA Andte, päivänselvää ettei kellään muulla ollut mitään jakoa

      voittoon, vain sinä olit kaikkien suosikki alusta hamaan loppuun! Onnea Onnea

      ja vielä kerran Onnea Sinulle ja Jumalan siunausta! Mitkään sanat eivät nyt riitä!

    • mummeliksi

      Jes Hyvä Andthe olit mies isolla m:llä ....et lähtenyt morkkaamaan toisia niin kuin teli lemityttö Tuija joka siipeili Jonathanin hännillä ja sai pienimmät ääni määrät ja hyvä näin...samoin oli Kiljukaula Jenna ihan hírveen luonteenomaava ihminen miten voi ollakkin niin kamala..ei kunnioitusta vanhempia kohtaan aivan kamala . Saa Dani hyvän vaimon varmasti kaksi pahaa yhdistyy hyi hitto mikä pari....samoin Armi seksikauppias aivan toisten mukaan eli kun huomasi että ei itse pysty haukkumaan niin pajon hyvä kun lähdit jo ajoissa pois ...muuten huonoin bb kausi aikoihin ei mitään muuta kuin toistan aliarvioimista ja haukkumista..

      • patriot***

        Voihan sitä irviä vaikka millä lailla, mutta se ei voiton arvoa eikä sen menemistä oikeaan osoitteeseen himmennä millään lailla. Voitto ryhdikkäästi käyttäytyvälle henkilölle oli ehdottomasti nappivalinta.
        Julkkisten liehittelijät, tyhjän naurajat ja huonokäytöksiset itsensäkorostajat saivat tässä kisassa oikein kunnolla kynsilleen . Heistä ei tule koskaan aikuisia !!


    • Tyttö Lahdesta!

      Hyvä Andte! Ihastuin Sinun rauhalliseen ja miehekkääseen olemukseesi!
      Hyvät voinnit vaan ja ole aina oma itsesi!

      • mie vaaaan

        ONNEA! Olit kuin viilipytty, niin ihanan olonen ihminen. Katselit vaan kun toiset siellä läyhäsi etkä mennyt mukaan. Puolustit siellä vanhempaa ihmistä ja osaat arvostaa heitä. Melkein tiedän, mitä ajattelit katsellessasi näitä toisia ilkimyksiä.
        Olet kyllä voittosi ansainnut. Onneksi ei huutajat, haukkujat ja nämä ilkeät ihmiset sijoittuneet kolmen parhaan joukkoon. Vielä kerran onnea ja kaikkea hyvää elämääsi


    • turboilla äänestänyt

      ONNEA ANDTE! ääni vieläkin käheänä kun kiljuin voiton varmistuttua. Olihan se kyllä selvää jo ihan alkumetreistä lähtien! Ihana olet Andte! Älä muutu! Terkut Espoosta! :)

    • Voitto Lapille

      Ande edusti Lappia, ja saamelaisuutta positiivisella tavalla. Ande toi ihmisten tietoisuuteen Enontekiön, ja saamelaisuuden, mistä etelän nuoriso ei juuri ole tiennyt. Nyt vain pitäisi kunnan, ja tunturikeskusten osata hyödyntää Anden julkisuus. Meistä keski-ikäisistä on vaikea ymmärtää BB julkisuusarvo ja kuinka suuri julkkis Ande nyt on. Tälläiset hössötykset sieltä lapista tuntuu turhanpäiväisiltä, toki sitä se onkin, siksipä siitä pitääkin kaikki ottaa irti.

      • Hyvä voittaa

        ONNEA ANDTE! Olit paras.Siunausta ja kaikkea hyvää Sinun ja läheistesi elämään!


      • Toivottavasti se ade vaimikäson pitää päänsä kylmänä tai voihanse tehä matti nykäsetkin kyllä ni rhan tuloa ei voi estää.; )


      • miees kirjoitti:

        Toivottavasti se ade vaimikäson pitää päänsä kylmänä tai voihanse tehä matti nykäsetkin kyllä ni rhan tuloa ei voi estää.; )

        Ottaa ensin naisen ja hkkaa sitä ja sit on lööpeissä ande hkkas vaimoaan ja toisissa lööpeissä ande otti huumeita ja oli sikna . No en toivo hänelle semmosta mut sillä sitä rhaa punotaan.


      • Jos ollaan oikeesti tässä maailmassa kaikki tunturikeskukset pitäis lakkauttaa ja lentoliikenne kokonaan pois ihan maailmanlaajuisesti.


    • Hämeen tyttö

      Onnea Andte!
      Olit alusta asti suosikkini.

      • onnenpekka.,.,.,.

        Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon, ja pierut TODELLA haisee! Ehkä paikalliset on tottuneet niihin, mutta turisti tai junantuoma kyllä ikävästi haistaa nämä poromiehet. Osasyynä voi olla se, että kalsareita ei vaihdeta kovinkaan usein, ja niin on pinttynyt melkoset jarruraidat


      • antte palasi kotiin
        onnenpekka.,.,.,. kirjoitti:

        Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon, ja pierut TODELLA haisee! Ehkä paikalliset on tottuneet niihin, mutta turisti tai junantuoma kyllä ikävästi haistaa nämä poromiehet. Osasyynä voi olla se, että kalsareita ei vaihdeta kovinkaan usein, ja niin on pinttynyt melkoset jarruraidat

        http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/big-brother/uutiset/artikkeli/bb-andte-palasi-lapin-kylmyyteen-voittorahoilla-talvikengat-bensa-asemalta/4536054


      • eloveera
        antte palasi kotiin kirjoitti:

        http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/big-brother/uutiset/artikkeli/bb-andte-palasi-lapin-kylmyyteen-voittorahoilla-talvikengat-bensa-asemalta/4536054

        Kuin tunturin hiljainen tuuli......rauhaisa ja levollinen lapinhengen tuoja. Sydän paikallaan!
        Lämmöllä onnittelen ja ajattelen Sinua aitoa Ihmistä.


    • Joo mukavaa oli et voitti vaikken oo seurannu koko ohjelmaa mu kivaaku sieläki tuollanen tomera ämmä.... anteeksi nainen snoo noin ja otakko sie minusta mihen olen ihan lähiseuduilta no en ihan läheltä . nii ja onkosulla rahhaa . ; )

    • enontekiö

      onnea andte rehellisyys voitti.ja vielä sukulainen

    • Hesan kimuli

      No sehän ois sanomattakin selvää Andte olet niiiin ihanaa!
      Mikä kumma Siussa onkin kun olet niin paras! Kaikkea hyvää jatkossa.

    • janetskij

      Paras voitti.
      Anteeksi etten seurannut koko aikaa,mutta Lapinpoika teki vaikutuksen nimenomaan
      joikaamisellaan ja reiluudellaan.
      Aito oma itsensä.

      Ja se näköjään puri.

      Onnea voittajalle!

    • alkuperäinen

      Toivottavasti opit Andte käyttäytymään yhtä herrasmiesmäisesti ja ennen kaikkea rehellisesti myös kotiseudullasi !

    • Tiält jostain

      Voe,lämpimät onnittelut sinulle Andte näin jälkeenpäin,fiksuin olit koko BB talossa.Sinussa on sitä rehdin ja oikeudenmukaisuuden ainesta.Hyvää jatkoa ja Joulun odotusta.

    • Nei etelästä

      Olet sie verraton matkailumainos sinne Enontekiöön. Säilytä rehellisyys ja mukavat tavat. Ei tarvihe mikään Jumala olla, virheitäkinb saa tehä, mutta komia mies olet sielustasikin.
      Pakko sinne on kesällä ajaa jos vilauksen edes näkisi

      • hetitontti

        On laitettava


    • lohjalainen

      Mutta sietää sinun ja koko perheesi olla varpaisillaan, jos tämä mummeli sinne teille änkeää. Sen tavat tuntien niin en ihmettelisi vaikka porotokka kainalossa lohjalle palaisi.

    • huimat erot

      Näin tienasivat Big Brother -finalistit - huh, mitä tuloeroja!
      Viihdeuutiset 20.11.2014 09:00

      Big Brother -kilpailun voittanut Andte tienasi viime vuonna vain murto-osan BB-voitosta kahmaisemaansa 100 000 euron pottiin verrattuna.

      BB-finalistien ehdoton tulokunkku on Pertti.



      Pertti:

      Ansiotulot: 64 291 euroa

      Mätkyt: 56 euroa



      Jussi K:

      Ansiotulot: 17 647 euroa

      Mätkyjä: 78 euroa



      Tuija:

      Ansiotulot: 13 154 euroa

      Palautuksia: 1 575 euroa



      Anna:

      Ansiotulot: 11 561 euroa

      Palautuksia: 351 euroa



      Joonas:

      Ansiotulot: 7 603 euroa

      Palautuksia: 68 euroa



      Jenna:

      Ansiotulot: 7 228 euroa

      Palautuksia: 407 euroa



      Jonathan:

      Ansiotulot: 6 022 euroa

      Palautuksia: 448 euroa



      Andte:

      Ansiotulot: 1 512 euroa

      Pääomatulo: 769 euroa

      Mätkyt: 32 euroa

    • Kerroppa meille

      Sellainen poromies joka maksaa veroja? Varakkaita heissä varmaankin on. Mielestäni heitä ei tarvi kadehtia, he kuitenkin tekevät työtä. Katehditaan niitä jotka rikastuvat tekemättä mitään.

    • veron maksaja

      ei se yhteiskunta niin pyöri ettei työstä makseta veroa, ajatteleppa että kukaan ei maksaisi veroja työstä, ei tätä yhteiskuntaa olisi, ei olei sairaaloita,kouluja ym, ei se kaehtimista ole

      • Verotollapitöö

        Ei se maailma niin pyöri etteiveroja makseta.


      • Tulotaso
        Verotollapitöö kirjoitti:

        Ei se maailma niin pyöri etteiveroja makseta.

        Nousi kyllä roimasti.


    • Tykästyin sinnuun!

      Onnea vielä Andtelle!! Olet tosi fiksu poika, kun et pyytänyt niitä kauheita ämmiä kylään, vaan pelkät äijät! Olisit varoittanut vielä sitä Dania, ettei vaan ala mukuloita vääntämään sen huono käytöksisen ja kova äänisen Jennan kanssa! Kaikkea hyvää Sinulle!!

    • Onneavain

      Oli hyvä BB tänä vuona ja voitto oikeaan paikkaan.

    • antten kaverit?

      perjantaina lähes kaikki (7) pikkubussilla enontekiölle matkalla olleet bb-pojat marssivat ylitornion viinakauppaan pikku -markun johdolla matkaeväitä täydentämään
      oli se tuulikin markku-poika tosi pätkä luonnossa

    • Tunturisatu

      Eiköhän tuo ole ihan normaalia, kun miehet kokoontuu? Ihan hyvä asia, että Andte pitää kavereihinsa yhteyttä, kun tosiaan vaan ei sekaantuisi yhteenkään talossa olleeseen naisen irvikuvaan!! Leppoisaa Joulun aikaa ja kaikkea hyvää vain Andtelle ja hänen perheelleen!

    • Somaoli

      ko Andte Hetassa eilen.hyvin järjestetty.milloin taas?

    • fani mut ei kj.

      Siis miten se kj. muisti enontekiön miestä? vai riittikö kyselyt omassa fb:ssä. "Tykkäyksiä" , "Tykkäyksiä" , "Tykkäyksiä" , "Tykkäyksiä" ympäri suomen maan.....

      mutta siihen se jäi vai taijetaan ootella 2 kuukauen virkavapautta ja kunta lahjottaa "ison lahjan" ja silloin tulee tykkäyksiä lisää.



      Ymmärrän kyllä jos ottaa päähän kun joku menee ohi "kunnanj. julkisuudessa"

      "Tykkäyksiä" vain lisää eiku ÄÄNIÄ!!

      • käsittääkseni

        Kunta onnitteli ja järjestää andten haluaman kahvitilaisuuden kun sille sopii.lisäksi haluavat tarjota markkinointitöitä.Aika hyvin?


    • kjkj? täh kuka Andte

      Juuri näin: "BB-voittaja Andte nähdään elokuvan pääosassa ...." ja jotku vaan hakee julkisuutta itelle hävettävää.

      HYVÄ ANDTE olet kaikkien suomalaisten ja saamelaisten rakastama enontekiöläinen...

      • mitähelv???

        Katsokaapa MITÄ Suomen kunnat on tehneet bbvoittajille aiemmn??? EI MITÄÄN! Kummaa itkemistä,mitä kunnan pitäisi vielä tuon päälle tehdä?tontti,talo ja nimikkotunturi?verorahoilla???


    • tappelua ja riitaa

      Kai net oottaa että puoli kuntaa lahjotetahan, net kun on tottuneht saamhan kaiken sormea napsauttamala. Etelän kansa kun tietäis saamelaisten ahneuven ja tukiaisila ja avustuksela elämisen ja heijän elin tavat, loppuis tuo kehuminen. Andte siitä huolimatta ansaitsi voiton. Kaikki on kaunista jos ei tiiä kaikkia.

      • SAIPARAHAT

        siis hetkinen.... ihmetyttää tämä andtten suosiminen ttäälä julkisuudessa. Eipä taija olla poika pohjosen niin puhtonen kun antaa ymmärtää, kylillä kuullaan jos minkälaista asiaa ja TOISTEN KOTEIHIN tulemista ilman luppaa?? miksi tällaisia puheita olis ilman toden perää? taISI POIKA SUMUTTAA KAIKKIA NS MUKAVALLA OLEMUKSELLAAN....TIETÄÄPÄ TUO ITTEKKI.


      • joopajoooo
        SAIPARAHAT kirjoitti:

        siis hetkinen.... ihmetyttää tämä andtten suosiminen ttäälä julkisuudessa. Eipä taija olla poika pohjosen niin puhtonen kun antaa ymmärtää, kylillä kuullaan jos minkälaista asiaa ja TOISTEN KOTEIHIN tulemista ilman luppaa?? miksi tällaisia puheita olis ilman toden perää? taISI POIKA SUMUTTAA KAIKKIA NS MUKAVALLA OLEMUKSELLAAN....TIETÄÄPÄ TUO ITTEKKI.

        saamelaisilla iski taas kateus


      • justinna
        SAIPARAHAT kirjoitti:

        siis hetkinen.... ihmetyttää tämä andtten suosiminen ttäälä julkisuudessa. Eipä taija olla poika pohjosen niin puhtonen kun antaa ymmärtää, kylillä kuullaan jos minkälaista asiaa ja TOISTEN KOTEIHIN tulemista ilman luppaa?? miksi tällaisia puheita olis ilman toden perää? taISI POIKA SUMUTTAA KAIKKIA NS MUKAVALLA OLEMUKSELLAAN....TIETÄÄPÄ TUO ITTEKKI.

        Niin läpinäkyvää tuo kateus!! ei ole helppoa, ei...


      • koparakeittoko
        justinna kirjoitti:

        Niin läpinäkyvää tuo kateus!! ei ole helppoa, ei...

        mitä se tuo sana katheus tarkottaa, onko se jotaki ruokaa ko jokapaikhan sitä työnnättä


      • justinna
        koparakeittoko kirjoitti:

        mitä se tuo sana katheus tarkottaa, onko se jotaki ruokaa ko jokapaikhan sitä työnnättä

        se on sitä itteänsä.


    • biibaa.

      tiiä noista luvatta tulemisista,mutta ohjelmana tuo bb talo on syvältä. enkä kyllä arvosta sen voittajia kovin korkealle.

    • mietippä sitä

      Kuntahan on tarjonnu markkinointi töitäki pojalle. Luulisi kiinnostavan työt kun vuosianiokin on niin mitätön tuossa luettelossa. Ei kaikille ole töitä tarjota. Ottaako poika ees työtarjousta vastahan vai oottaako että jättipotti lentää taivhalta sylhin. Alkaa pikkuhiljaa jo hiipumhan tuo bb huuma ihmisiltä ja keväälä sitä ei monikhan enää jupise, syksylä alkaa uusi bb ja Andte niin ko muutki bb voittajat jäävät unholahan,pääsevät ehkä vierailemhan kerran bb:ssä. Ottais nyt poika järjen käthen ja ottais kunnan tarjoaman työpaikan vasthan jos haluaa vastiketta saaha ja työtulojen nousevan.

    • se oli Hottentotti

      Haloo, 100 000 e luulis riittävän,makoilusta puhumattomuuvesta muutamasta joikusta muutamasta pususta kiron kivikosta ja syysmyrskystä. Menkää oikeahan elämhän jo. Oli ja meni .

      • Onkoperää

        Onkhan totta,että ois voittaja salannu jotaki?rekisteristäkö löytyy?


      • Huono itsetunto on on
        Onkoperää kirjoitti:

        Onkhan totta,että ois voittaja salannu jotaki?rekisteristäkö löytyy?

        Onneksi voitti ku vaikuttaa positiivisesti minunki itsetuntoon. Saan oikein sellaisen ryhmäraivon


    • oskari olematon

      hihhihhhiihhhhehehheheehe joku saa oikein ryhmäraivon hehiheiihihieehehheeh kaikenlaisia niitä on,otappa lääkhet ajala nyt mennee sulla kyllä ihann raivina rairaiaraiarairaihihhihihihihiiiiiiiiiiii

      • Ryhmäraivo

        Olen ryhmäraivostunut


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe