Tapaus Jenna: Mitä voimme odottaa?

Posteljooni vain

Muutto Danin kanssa ytheen Hki. Jaha, uori villi tyttö kun muuttaa Helsinkiin niin olisi viisainta olla sinkku. Siellä on tuhansia houkutuksia ja jos meinaa olla uskollinen niin jää näistä kaikista paitsi. Millaista se on pilettää Danin kanssa baarissa kun siellä on kymmeniä toinen toistaan komempia miehiä, ja Jenna vielä TV:stä tuttu, vientiä on takuulla ja Dani kun on vielä varsin mustasukkaista sorttia niin ei hyvää tule. Tuohon vielä lapsen pyöräyttävät niin se on varma, että Jenna on pian yh. Sitten kun Jennan on lähdettävä Danin asunnosta niin ei ole helppo löytää Helsingistä asuntoa, varsinkin kun jäi vielä tuo palkintopotti saamatta. Ellei Jennan perhe sitten ole hyvävarainen.

No, on niitä ennenkin isoon kaupunkiin muuttaneita tyttösiä ja suurin osa palaa itkien takaisin. Pahinta on, että jos tuohon nyt lapsi syntyy. Oma veikkaukseni on, kuten varmasti saamme mediasta seurata, että alle vuoden niin he ovat eronneet. Jos lapsi syntyy niin suhde saattaa kestää jopa viisi vuotta (yritetään nyt vielä kerran lapsen takia).

Parasta olisi, että Jenna muuttaisi Helsinkiin yksin asumaan, tai johonkin kommuuniin, mutta ei Danin luokse. Eivät ole aikaa viettäneet muualla kuin BB-talossa jossa kaikki on erilaista. Dani lienee haluaa äkkiä lapsen ja Jenna ei varmaan vastaan pane kun ei tiedä vielä maailman menosta mitään. Yksin asuessa saisivat tutustua toisiinsa siviilissä ja huomaisivat pian, että ei tästä mitään tule, molemmat pettävät jne. Olisi sitten helppoa aloittaa sinkkuelämä Helsingissä ja pilettää ja naida kymmeniä miehiä ilman pettämistä, ottaa vaikka joku rikas mulkku mies, se onnistuu tuolla kauneudella jos taantunutta lapsimaista käytöstä ei esiinny turhan usein.

41

1260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ritsako paras

      Sorry mutta kuka haluaa ritsan?

    • ratsja

      jenna palaa kouluun hanki ammatti dani ei kauvaa jaksa sottapyttyä kasva aikuiseksi,,,

    • yhteensopivat

      Seiskan sivuilla Dani tunkenut moneen kuvaan naamansa, mies on rupsahtanut parissa viikossa muodottomaksi. On tainnut kundi bilettää oikein urakalla. Sopivat toisille Jennan kanssa, siitä vaan lapsia väsäämään. Viiden vuoden kuluttua Jenna on pannut paremmaksi kuin äitinsä, lapsiluvussa. Helsingissä saa aina sossulta isomman asunnon, viisi lasta meinaa jo 150 neliön kämppää, koska jokaisella lapsella tulee olla oma huone. Danilla ei töitä ja Jennalla vielä vähemmän.

    • Utopiaa!

      Niin näen jo silmissäni kuinka "ihana" Jenna keittelee Danilleen mustikkasoppaa ärtyneeseen suoleen lääkkeeksi, samalla hiljalleen tuudittelee tasapainoista lasta rinnoillaan, hellästi tuutulaulua hyräillen. Koti hohtaa puhtauttaan, pulla tuoksuu ja kodin kaikkinaisen rauhan aistii jo pihalle......
      Näinkös se menee - no ei nyt ihan!!

    • aina voi yrittää

      Kaksi peruskoulun käynyttä ameebaa, Jenna saanut EHDOT peruskoulussa
      haloo. Ruskeasuolla on vaikeasti vammaisten koulu Jenna voisi
      sieltä saada peruskoulun päättötodistuksen, EHKÄ.

      • Ei hyvää päivää!!

        TÄ? Onko Jenna saanut ehdot peruskoulussa?? Ei hyvää päivää??? Ja Dani käynyt vaan peruskoulun?? MITÄ TUOSTA VOI TULLA ENÄÄ???....ainiin pieni susi.


      • Loistava tulevaisuus

        Dani myös ollut erityisluokilla, joten tässäpä sopiva pari toisilleen. Koulukiusaaja ja häirikkö.


      • Sammmmi
        Loistava tulevaisuus kirjoitti:

        Dani myös ollut erityisluokilla, joten tässäpä sopiva pari toisilleen. Koulukiusaaja ja häirikkö.

        Siis mistä tuo erityisluokka-juttu on, en ole mistään lukenut?


    • Tuttu juttu!

      Näin se menee: silikoneja, onnea, epäonnea,lehtijuttuja, pari TV esiintymistä, väkivaltaa, turvotus huulia, keskenmeno, alkoholismi, uskoon tulo, täydellinen alamäki..................................................................0

    • Sitä saa mitä.......

      Melko varmaa on, että silikonit tulee ja niitä reilusti näyttelee useammassa lehdessä!Danin kanssa "suhde" ei jatku! Sextailee parin julkkiksen kanssa ja kertoo naama virneessä taas suuresta romanssista, joka ei myöskään kestä. Täyttäessään 86 vee, älyää, että häntä on vain käytetty hyväksi ja naurettu takana päin. Hoitohenkilökunta lohduttaa yksinäistä vanhusta, ja toteaa "elämä on"!

      • Sopttj

        Julkkisbileisiin pääsee BB:m takia ja totta muutama julkku nai sitä. Tosin saa olla isomunanen mulkku, koska omaa melaani en tuonne kehtaisi ujuttaa kun Danin mela siellä repinyt paikat. Todella kiva seurata, että miten Jennan elämä lähtee menemään, vain yksi asia on varma, Dani ja Jenna ei kaaa seurustele.


      • oma elama
        Sopttj kirjoitti:

        Julkkisbileisiin pääsee BB:m takia ja totta muutama julkku nai sitä. Tosin saa olla isomunanen mulkku, koska omaa melaani en tuonne kehtaisi ujuttaa kun Danin mela siellä repinyt paikat. Todella kiva seurata, että miten Jennan elämä lähtee menemään, vain yksi asia on varma, Dani ja Jenna ei kaaa seurustele.

        laita oma elamas ensin kuntoon ja seuraile muiden tekemisia sitten,,nayttaisi olevan ongelmia ,kun elat ,ja seuraat muiden elamaa..


    • bai bai

      Onko joku jo saattanut kierosilmä Jennan junaan toisen ääliön
      Räkä-Tuijan kanssa.
      Ei tuu ikävä.

    • lähdössä

      Toivottavasti häipynyt stadista, ollaan lähdössä Baari kierrokselle
      eikä tod haluta nähdä Tornion luuskaa!

    • sitä saa mitä tilaa

      Viekää sille "kunnon" terkut buahaaaaaaaaaaaaa, jos näätte!

    • turha tyrkky

      Vai että ois Jennalla muka aloittajan mukaan kovasti vientiä Helsingin yöelämässä... Hah.. Siellä sitten vissiin on vähän erilainen naisihanne kuin muualla Suomessa. Itse en kyllä ymmärrä kuka täysjärkinen haluais tollasta turvonnutta, paisunutta, lapsellista, itsekästä, rumaa, kurkkusuorana kiljuvaa teiniprinsessaa.. No ehkä Hesassa sitten löytyy markkinat tälle lapin jätökselle..

      Toisekseen mun käy sääliks Danin naapureita. Toivottavasti heidän talossa olis hyvä äänieristys, sitä meinaan tarvitaan kun kiljuhanhi muuttaa taloon. Jenna rääkyy varmaan kuin palosireeni muutenkin, ja annas olla kun rakastavaisille tulee esim. känniriita. Sitten jo varmaan ikkunatkin helisee...

      • Hän menestyy Hki

        Todellakin on vientiä. Jos poikkeaa massasta niin vientiä on hirmuisesti. Itse kun olen Rovaniemeltä ja kävin Helsingissä joskus baarissa niin pelkkä murteeni sai naiset sekoamaan ja naista todellakin tuli. Jennassa on ihanaa naisellista pyöreyttä. Ei hänestä varmaankaan tuolla vartalolla noihin viidakon seikkailuihin ole, mutta toki tuosta äkkiä laihtuukin. Toivottavasti ei laihdu kun paljon kauniimpi hieman pyöreänä. Ja siis saa aika ruma nainen olla jos ei ole vientiä, jenna on vielä uskomattoman kaunis, Hollywood ainesta, tulee nuori Elisabeth Taylor mieleen, niin vientiä on taatusti. Se, että moni on nähnyt hänen naineen Dani-jättikullin kanssa saattaa toki karsia porukkaa pois, mutta ainakin isomunaset tulee häntä naimaan, ja se on oikein. Jos jotain jenna tarvitsee niin useita isoja, jopa megakaluja, ehkä tummia monsterkaluja.


    • ratsja

      älä unohda niittä silmälaseja että on rumat ja pehmolelu voi hyvää päivää ,jennan äiti tee jo jotai lapsen hyväksi että ei mene ihan hunnikolle,,,

    • isompi veli

      On sullakin ongelmat??

      • isompiveli

        Tai siis piti sanoa ,on teillakin ongelmat..


      • Jenna rauhaan
        isompiveli kirjoitti:

        Tai siis piti sanoa ,on teillakin ongelmat..

        Jättäkää pökiöt jo se Jenna rauhaan ja yrittäkää hankkia elämä itsellenne.


      • Kaikki Vihaa Jennaa!
        Jenna rauhaan kirjoitti:

        Jättäkää pökiöt jo se Jenna rauhaan ja yrittäkää hankkia elämä itsellenne.

        Eipä näytä sullakaan pösilö olevan sitä elämää, kunnei muuta tekemistä oo kun viljellä tänne näitä "jättäkää huora rauhaan"- viestejä...

        Mitäs jos dorka ite hommaisit sen elämän?! Lapin huora saa nyt sitä niin kovasti kerjäämäänsä huomiota. Harmi vaan ku se huomio ei oo positiivista...


    • menikö jo

      Menis äkkiä takas sinne pöndelle, ei haluta
      rääkyjää nähdä Stadissa!

    • Surkuhupaisa!

      Osaakos se pikkuinen, rauhallinen mamin kulta Jenna olla rauhassa? Taitaa olla niitä tyyppejä, jotka kerjäämällä kerjää vaikeuksia ja hälyä eläämäänsä! Huomatkaa MINUT!

      • jedani

        Olette ilkeitä ihmisiä, antakaa olla rauhassa.


      • Mieto gusse
        jedani kirjoitti:

        Olette ilkeitä ihmisiä, antakaa olla rauhassa.

        Joo annetaan, rest in R.I.P.


    • Staditar10

      Taas tunkee junantuoma hesalaiseksi. Eikö ne koskaan lopu!?

    • Basir M

      Hommaan naapurin isomunaHassanin Jennalle niin on tiennyt saaneensa,

    • Rukoileva paholainen

      Jaha, voi jenna onnen kukkuloilla.. Tuollaisella personallisuushäiriöisellä mieliala ja tunteet, sekä kiinnostuksenkohteet vaihtelee jatkuvasti. Ei hyvä seuraa, rukoilen vain ettei lasta ehdi tulla ennen eroa.

    • voi voi voi

      Säälittäviähän noi ovat, kaksi vähälahjaista ihmispoloa.

      • Hieno pari

        Andi ja Jenna tienaavat paljon rahaa jutuillansa. Hieno pari.Kateellisia riittää.


      • Samu...
        Hieno pari kirjoitti:

        Andi ja Jenna tienaavat paljon rahaa jutuillansa. Hieno pari.Kateellisia riittää.

        Uhh, Njimo on kaikkien aikojen kaunein, lutkuttaakohan kalua?


    • ennustaja 123

      On tuo Instagram "maailma" vaan niin erinäköinen kuin todellisuus. Instassa ollaan niin nättinä ja hymyillään viehkeästi. Todellisuudessa ollaan kunnon kauhukakaroita, josta on viehkeys kaukana. No niinhän se suurimmalla osalla on.

      Veikkaan, että Jenna tulee parin vuoden sisällä raskaaksi ja viettää sen jälkeen kotiäidin arkea. Talossakin tuo ehkäisyn käyttö tuntui olevan niin hataraa, että ihan saletisti kohta pamahtaa. Tuskin tulee mitään silikooneja hankkimaan, ei vaikuta ihan semmoiselta miss bikini fitness -tyyppiseltä.

      • Joakimmo

        Jenna on sen verta kaunis, että ei silireita tartte, menisi vain pilalle. Jenna on ylivoimasesti kauniimpi kuin yksikään noista viidakontähtösistä, varsinki se yks BB:ssäkin ollut tähtönen blondi ei ole kyllä lainkaan viehättävän näköinen.


    • Tyhjä kuuppa!

      Erikoisen kaunis oli aina herättyään ja rääkysessään esim.kivikolla! Kyllä meikeillä ja irtoleteillä saa kauniin kestä vaan! Sisäinen kauneus on asia, jota et tekemäällä tai diivaamalla saa, ja se puoli puuttui Jennalta kokonaan!!

    • Elise...

      Jokohan Jenna on raskaana, tulisi kesäksi lapsi, aika ihanaa =)

      • Hyvin menee heillä

        Jennalla ja Danilla menee hyvin.


    • ? ! ? ! ?

      Ihan varmasti! Kaikkihan me uskomme tuon! Kaksi fiksua, ahkeraa ja kauniskäytöksistä nuorta ei voi kuin pärjätä elämässään! Molemmat osoittivat kaikille meille katsojille, miten onnellisen ja rakkauden täyttämän tulevaisuuden he saavat!
      Pikku Jennat ja Danit saa olla ylpeitä kuuluisista vanhemmistaan! Ah, onnea!!!

      • peaceplease

        Kukaa muu ku ne kaks ei tiiä asioite todellista laitaa joten miksi ette anna vain olla...


    • Nylkyn nylkyn......

      Ainahan kauniit, romanttiset rakkaustarinat kiinnostaa! En ole ihan varma, kuuluuko tämä niihin??

      • heheheee

        kaunis ja romanttinen :))))


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe