Elisa Viihde

Tyytymätön

Nyt on sitten pakonsanelemana Elisa viihde otettu käyttöön. Pakko? KYMP myytiin Elisalle...

Ja sitten ne havainnot tähän mennessä (noin tunti käyttöä)

- Minkä hyvän ihmeen takia pitää vetää sekä nettikaapeli, että antennikaapeli digiboxiin? Kohta 2015 ja laitteita joilla pelkkä nettikaapeli tai pelkkä langaton riittää on pilvinpimein.

- Digiboxi itsessään lagittaa aivan tolkuttomasti ja käynnistys kestää noin 3 minuuttia. Jälleen kerran kohta 2015 ja laitteita joissa sama tai parempi toiminnallisuus ja käynnistyy sekunnissa.

- Kanavalistat. Tasan 1 tapa muokata kanavavalikkoa NÄYTÄ/OHITA/POISTA
Onhan se kiva jos haluat esim YLE TV 1 HD kanavaa käyttää etkä kanavapaikalla 1 olevaa YLE TV 1 kanavaa niin silloin sinun TV 1 näkyy kanavapaikalla 21 etkä voi muokata kanavien järjestystä. JÄLLEEN KOHTA 2015 eikö perkele löydy sellaista digiboxia jossa voit tehdä useita suosikkilistoja ja järjestää kanavat listalla haluamaasi järjestykseen.

Lisäksi vaikka otat esim kanavat 1-4 pois käytöstä koska haluat käyttää näiden kanavien HD versioita (taisin mainita että kohta 2015 joten kanavat pitäisikin olla HD kanavia) mutta jos menet ja painat säätimestä 1-4 niin kyllä vaan se normi kanavahan se sieltä pongahtaa esiin vaikka olet sen kanavalistaltasi poistanut.

Eli lopputulemana KYMP viihde sai minulta yleisarvosanan 9½ (joo tiedetään se jatkuva 2 viikon tallennus on laitonta ja siksi Elisalla ei sitä ole) ELISA viihde tällä kokemuksella saa vankan 5½ lähinnä TODELLA SURKEAN LUOKATTOMAN digiboksinsa ansiosta.

Jaa miksen ota jotain muuta? Koska Elisa viihteellä saa halvimman 100/10 netin.

5

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tervehdys, Tyytymätön!

      Ikävä kuulla, että Elisa Viihde -digiboksi ei ole mukavin käyttää. Nuo tosiaan ovat laitteen ominaisuuksia. Palvelua kuitenkin kehitetään koko ajan.

      Jos palvelussa jokin mietityttää tai siitä on enemmän selvitettävää, voit tulla keskustelemaan siitä Palstalle. Palstalla tavoitat myös meidät, jos tarvitset asioiden tarkempaa selvitystä.

      Jouni / Palstatiimi
      http://palsta.elisa.fi

    • BullAndShitDetector

      Jouni taitaa valaa nyt hieman turhaa uskoa pettyneeseen tilaajaan. Käyttäjien mielipiteillä tai kehitysehdotuksilla ei ole mitään arvoa Elisalle. Taktiikkana on vain ostaa muut paremmat palvelut pois markkinoilta, jolloin oma surkea viritelmä on ainoa vaihtoehto. Elisaviihde-palvelu ei ole kehittynyt yhtään olemassaoloaikanaan. Hirveetä kuraa mutta porukka tilaa kun on niin halpa nettiliittymä kylkiäisinä!

    • Se sama tyytymätön

      Juu näinhän tämä tuntuu olevan. Nyt on lyöty pariviikkoa vikailmoitusta toisen perään kun se 100mb liittymäkin tahmaa 30mb tienoilla silloin kun ylipäätään toimii.

      Olisin jo vaihtanut viihteen pois jos se olisi mahdollista mutta kun elisalla on yksinoikeus alueeni kaapelitalouksiin...eihän sen pitäise olla vapaassa markkinataloudessa mahdollista mutta näin on.

      Kuulemma nyt vihdoin maanantaina tulee asentaja katsomaan missä vika. Jos ei saa korjattua täytää laitta elisan palvelut (viihde ja kaksi puhelinliittymää) poikki ja siirtyä käyttämään DNA:n 4g mokkulaa ja jotain muuta viihde palvelua (elisan vapaat kanavathan on baut samat ku normi digiboksillakin sillä erolla että normiboksilla saat kaikkien ilmaiskanavien hd versiot) jos ne vaikka toimis.

    • Hanu11

      Elisan liikkeiden myyjät huijaavat ja valehtelevat. Minut erehdytettiin pari päivää sitten hankkimaan Elisa Viihde, vaikka en halua sitä. Tarkoitus oli päivittää ADSL laajakaista nopeampaan. Myyjän mukaan se ei ole mahdollista ilman Elisa Viihde -pakettia. Kuitenkin Elisan nettisivuilla on myynnissä Saunalahden 20 Mbit ADSL liittymä noin 10 € /kk Elisa Viihdettä halvemmalla. Lisäksi jouduin tekemään kahden vuoden sopimuksen niin, että nykyinen hinta on voimassa vuoden. Tästä ei nyt varmaan pääse eroon millään, vaikka sopimusta tehtäessä minulle annettiin väärää tietoa.

      • palstatiimi

        Hei Hanu11. Laitoinkin ilmeisesti sinulle jo tuolla toisessa ketjussa vastausta? Tässä vielä toistamiseen: :)

        Pahoittelen jos myyjä on antanut väärää tietoa sinulle :( Voit laittaa meille Palstan yksityisviestillä tarkempia tietojasi, niin selvitetään tämä tilanne! http://elisa.to/bamskumoderaattori

        Mariette / Palstatiimi
        http://elisa.fi/palsta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe