Badoo ja ulkomaalaiset miehet "kotonamme"

Esa661

Moi

Tarinamme on klassinen "fuusioperhe", jossa olemme tavanneet 30 -ikäisinä. Silloin 10 -ikäiset lapset ovat jo kasvaneet aikuisiksi. Olemme erilaisten dramaattisten tapahtumienkin jälkeen pysyneet yhdessä, asuneet yhdessä n. yhdeksän vuotta. Riitoja ja rakkautta, erimielisyyksiä lasten/nuorten kasvatuksesta ja niin edelleen. Kuitenkin mukavaa yhdessäoloa pääsääntöisesti, ei ulkopuolisia kuvioissa. Yhteinen rivitaloasunto velkoineen, työttömyyttäkin koettu.

Tämä juttu alkoi joskus syys-lokakuun vaihteessa, kun avopuolisoni (tästä eteenpäin "A"). deittipalsta Badoon (taivas tietää mistä) ja sen chatissa eräätkin rahaa vinkuva huijarit ottivat yhteyttä. Sitten kolmannella kerralla kolahti oikein pahasti: kun A otti häneen Skypen kautta yhteyttä, tämä bastardi sai kauniilla puheillaan pauloihinsa tämän päivisin kotona olevan ja hieman yksinäisen naisraukan. Kertoi olevansa ”brittikersantti Camp Bastionissa Afganistanissa” ja haluavansa tavata tämän maailman ihanimman tjsp. Naisen.

Pian alkoi pyytämään rahaa, että pääsee Helsinkiin tapaamaan. No, eräänä päivänä näin Western Unionin £300 arvoisen lapun pöydällämme. A kiisti kaiken siinä vaiheessa. Olin jo siihen mennessä varoittanut häntä moneen kertaan, että kyseessä on 100 % varmuudella huijari, mm. sotilaat eivät tarvitse lomia varten rahaa, armeijan kirjeet oli lähetetty englandmail.com:sta eikä mistään army.mod.uk:sta. Ja hänkin myönsi, että se on huijari. Puhuin myös ”Tukholma-syndroomasta”, jonka uhri hän lieni – hän nimittäin aika ajoin puolustaa häntä, ei mm. ollut uskoa, että brittien Camp Bastion on suljettu lokakuun lopulla.
No sitten tämän ”bastardin”, kuten häntä kutsun, piti tulla New Delhin ja Münchenin kautta tapaamaan häntä Helsinkiin. Eipä tullut: tuli kirje joltain ”brittiupseerilta”, että tämä bastardi on pidätetty kokaiinin hallussapidosta New Delhin lentokentällä. Ja edessä on oikeudenkäynti, joka luonnollisesti maksaa..
A. meni asiasta suunniltaan: seuraavana päivänä oli syntymäpäiväjuhlani, ja juotuaan pari lasia liikaa yöllä hän itkien tunnusti kaiken ja rakkautensa tuohon huijariin, parin vieraan läsnä ollessa. Silloin silmäni avautuivat lopullisesti – tämä on pahempaa kuin kuvittelinkaan.

Ok - nyt parin viikon jälkeen hän on päässyt eroon tuosta haavekuvahuijarista. Mutta ei Badoosta ja skypechattailusta eli "vieraista miehistä" (nämä ovat kaikki englantia puhuvia, pääsääntöisesti brittejä) talossamme". Hyviä puolia: seksin (hänen fantasioidensa?) määrä on lisääntynyt, samoin ruokahaluttomuuteni vu0ksi laihduin yli kahdeksan kg.

En ole koskaan tuntenut konkreettisia "sydänvaivoja, mutta nyt viimeisen kuukauden olen: mustasukkaisuutta. Mikä neuvoksi?

5

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eryhdfhgj

      Voi jumalauta... Ja vielä kysyt, että mikä neuvoksi?

      Joko olet satusetä-provoilija - tai TÄYSIN omasta elämästään ja parisuhteestaan pihalla oleva urpo. Kattelet vierestä akkas sähellystä ja ihmettelet, et tarttisko tehdä jotain? Anna mennä vaan, jatka kattelemista ja kohta akka tyhjentää sinunkin tilisi näihin "hyväntekeväisyyskohteisiinsa".

      • Esa661

    • Esa661

      Moi

      Ajattelin kysyä vielä neuvoa, mitä tehdä tälle (A) scammereihin koukussa olevalle ihmisparalle?

      • 5ja6

        Vaikea paikka. Jos aikuinen ihminen ei usko puhetta, niin minkäs teet. Auttaskohan terveyskeskus? Sieltä ehkä sais lähetteen johonkin ja ne osais varmaan auttaa oikean paikan selvittämiseksi.

        Pidä nyt vain huoli isestäsi, työstä, kodista, jne.


      • Esa661
        5ja6 kirjoitti:

        Vaikea paikka. Jos aikuinen ihminen ei usko puhetta, niin minkäs teet. Auttaskohan terveyskeskus? Sieltä ehkä sais lähetteen johonkin ja ne osais varmaan auttaa oikean paikan selvittämiseksi.

        Pidä nyt vain huoli isestäsi, työstä, kodista, jne.

        Kiitos viestistä. Näin olenkin yrittänyt asiaa edistää; tosin eihän ketään voi pakottaa hoitoon. Mutta yritän niin kauan kuin jaksan, ja arvelen, että lopulta täytyy kai nostaa kädet pystyyn ja kytkintä..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe