Kiitos sulle Mace 66

vierailu loppuu

Täältä lienee karkotettu viimeisetkin upporunkoisilla liikkuvat todelliset vesille kulkeneet kertojat. He sentään kirjoittivat veneilystään, veneensä ylläpidosta ja huomioista väylillä ja saaristossa. Nyt on pelkää luulevien paatosta ja kuvalehdistä nähtyä joutavaa.

9

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mutta hyvä!

      Minun nähdäkseni täältä on poistettu alapäätä koskevia asioita ja täysin aiheeseen liittymättömiä kommentteja. En ole nähnyt pitkään aikaan väitteitä insestistä tai muusta sukupuolisesta kanssakäymisestä. Myöskään ulosteista ei ole ollut juttuja muuten kuin septitankkiin liittyen. Ero entiseen on selvä ja tervetullut.

      Nyt sitten esitetään väite,jonka mukaan niiden juttujen poistaminen on karkottanut itseään " upporunkoisilla liikkuvat todelliset vesille kulkeneet kertojat".

      Herääkin kysymys, haluaako väitteen esittäjä mustamaalata kyseistä ryhmää vai julistaa kuulumistaan siihen. Jälkimmäistä vaihtoehtoa tukee otsikko "vierailu loppuu".

      Palstan kannalta oli odotettavaa, että pissakakka porukka siirtyy fetissipalstoille, kun aiheesta ei voi kirjoittaa muka veneilyn osana. Katkeruus on kuitenkin turha, koska kyseinen porukka karkotti aidosti veneilystä kiinnostuneet kirjoittajat omilla jutuillaan.

      Nyt linja on vedetty ja se on hyvä. Talven hiljaiselon jälkeen on toivoa, että alapääntutkijat pysyvät omalla harrastuspalstallaan ja tämä palsta palaa veneilyaiheiseksi.

    • Yksi henkilö vain?

      Onkohan mahdollista että se oli sama henkilö joka kirjoitti kuvitelmiaan veneilystä ja sitten kommentoi sitä itse eri viesteissä?
      Ja tämä henkilö ei enää kirjoita kun tekstejä valvotaan?

      • he he heee

        Kirjoitathan sinä monella nimmarilla!


    • peruspalstalainen

      Jos tarkoitat Wickströmin ympärille sikiytynyttä "keskustelua", niin on todella hyvä, että sitä ei enää ole! Auliksen ja Wiken jutuissa ei sinällään ollut vikaa, mutta niihin liittyviin kysymyksiin ja kommentteihin tuli aina sitä itseään räksyttävää. Nyt täällä käy mielikseen. Eli kiitokset vain Mace66:lle.

    • Van Halen

      Kiitokset tosiaan luotsille, alkaa mahtua taas asiaakin palstalle, vie tietysti hetken ennen kuin taas normaaliveneilijät palaavat palstalle, mutta varmasti palaavat kun on saatu asiattomuudet kuriin, sekä loputtomat jorinat ja horinat retkista, luultavasti mielikuvitus sellaisista.

      • tätäkö halusit?

        Aivan kuin oikein haluaisit eipäs/juupas -keskustelun taas alkavan siitä, ovatko tiettyjen kirjoittajien olevan olemassa, vai vain jonkun mielikuvituksen tuotteita. Ja jos nyt minun mielipiteeni haluat palautteena kuulla (kaikesta päätellen haluat), niin totta olivat. Siitä voidaan keskustella, ovatko kertomukset mielenkiintoisia. Minusta toisinaan ovat.


    • Päinvastoin, en ole yhtään veneilykertomusta poistanut, vaan olen siivonnut niitä asiattomuuksista jolloin itse kertomus on noussut paremmin esiin. En usko että kukaan haluaa lukea viidennettäkymmenennettä kertaa mitä tapahtui "perämoottorin konehuoneessa".

      Näin talvikauden kynnyksellä matkakertomukset yms. ovat oikein suotavia, tuovat vaihtelua ainaisiin remppajuttuihin, vaikkei niissäkään mitään vikaa ole. Itsellä on muuten paatti vielä vedessä, mutta ensi vkl nousee.

      • vielä hetken vesillä

        Taitaa olla vene vesillä uuteen vuoteen asti tänä vuonna. Vesi oli vielä 4,5 asteista sunnuntaina, ja tuskin jäätyy lähiviikkoina.


      • Sivullinen1

        Miten olisi, jos jokaisen kirjoituksen jossa mainitaan taikasana 'männäntappi' poistaisi vaan suoraan?

        Muuten samaa mieltä, eikun ankarampaa moderointia kehiin vaan.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe