En halua kakkamyrskyä tähän!

markos" puppies

Eli narttuni teki legendaarisen katoamisen pihalta, oli juoksuissa ja tuli takas tiineenä. Tajusin vasta myöhemmin että narttu paksuna. No nyt on sitten pennut tässä ollu muutaman päivän ja mua pelottaa miten saan pennut myytyä :(

Nykyään ne jotka ottaa pennut katsoo tarkasti vanhempien luonteen. Miten mä uskallan tänne ketään laskea katsoon pentuja ku narttu on niin arka ja saattaa murista mahdollisille pentu haaveilijoille. Ei kukaan halua pidättyväisen ja aran koiran jälkeläisiä ( olen hakenut nartun pois alkoholisteilta, siksi arka)

Enhän mä kehtaa pistää aran nartun pentujen hinnaksi 300e ku kaikki katsoo että nartun pitäisi olla "selväpäinen" eli terve :( Onko se nyt sillee että jos haluan saada pennut hyvään kotiin ni täytyy luottaa vaistoihin ja pistää 50 e hinnaksi pennuille.

Tuskin kukaan haluaa aran nartun pentuja 300e.lla. En ainakaan kehtaa isoa summaa ainakaan laittaa pennuille.. Mitä mä teen oikeasti?! Auttakaa, miten muuten pystyn ku hinnalla määrittämään hyvän kodin?

Ja joo narttu menee nyt sterilointiin tän pentuhässäkän jälkeen. Pennut ei oo haluttu todellakaan, mutta pakko mun etsiä hyvät kodit :( En halua tähän kakkamyrkyä, ollaan asiallisia ok?

11

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18+13

      Älä hintaa mieti, vaan pohdi, miten saat etsittyä oikeasti hyvät kodit. Mieti, minne pistät pennuista ilmoituksia. Mitä haluat uudelta kodilta? Lapsiperhettä, aikuiselle, nuorelle, omakotitaloon, kaupunkiin, onko aiempaa kokemusta, miksi juuri pentu meiltä, onko halua pitää yhteyttä myöhemmin jne. Suosittelen myös avoimesti kertomaan emosta. Suosittelen myös googlaamaan ostajan - ihan siltä varalta, ettei tule näitä "myin pennun vahingossa Serttilälle" -juttuja.

      Emon arkuus ja pidättyväisyys ei välttämättä näy pennuissa ollenkaan, tai sitten se voi periytyä tiettyyn pentuun, kaikkiin, tai olla heikkous joka tulee myöhemmin sitten esille.

      Hinnalla ei voi ikinä määrittää hyvää kotia, ei edes rotukoirien kohdalla. Hyvän kodin saat luottamalla omaan intuitioosi. Jos jokin ostaja epäilyttää vähääkään - älä myy.

      • 20+5

        Jep! Noin se menee. Ja usein parhaat kodit koira löytää kun luopuu ilman maksua. Olet vaan tarkkana kenellä lopulta luovutat pennun. Puhelinnumeron oltava oma(fonecta, tai numerotiedustelu), tarkastele facepookin profiilia, sen postauksia sekä kuvia ja tuttavapiiriä siellä. Ne kertoo jo paljon siitä millainen tyyppi on. Googlaa kartalta view street-näkymä ilmoitettuun osoitteeseen, niin näet pitääkö kertomus asunnosta paikkansa. Pyydä perustiedot mailina niin ehdit rauhassa tarkistaa tiedot ja miettiä haluatko kutsua katsomaan pentuja.


      • huhhu
        20+5 kirjoitti:

        Jep! Noin se menee. Ja usein parhaat kodit koira löytää kun luopuu ilman maksua. Olet vaan tarkkana kenellä lopulta luovutat pennun. Puhelinnumeron oltava oma(fonecta, tai numerotiedustelu), tarkastele facepookin profiilia, sen postauksia sekä kuvia ja tuttavapiiriä siellä. Ne kertoo jo paljon siitä millainen tyyppi on. Googlaa kartalta view street-näkymä ilmoitettuun osoitteeseen, niin näet pitääkö kertomus asunnosta paikkansa. Pyydä perustiedot mailina niin ehdit rauhassa tarkistaa tiedot ja miettiä haluatko kutsua katsomaan pentuja.

        Mä en varmaan saa enää koskaan ostettua koiraa itselleni, koska en ole facebookissa enkä aio liittyäkään!


    • voig

      oman koirani kasvattaja kertoi ihan rehellisesti kun pennun hain, että oli palautunut hänen omistukseen huonoista oloista, näin emon joka oli todella arka, mutta ymmärrän huonojen olojen seuraukset, pennun ostajat varmasti ymmärtävät tämän asian. Ilmoita myös myydessäsi pentuja, että kyse on vahinko pentueesta.

      Pentu taas on kaikkea muuta kuin arka, se on vaan tosi että jos koiraa hakataan niin siitä voi tulla arka.

      • ei kai?

        Jhanko totta!?


    • Elmerrrr

      Ottaisin koiran, mutta kriteerit on kovat, kolme pointtia jotka vaadin koiralta: EI KUSE, EI PASKO, EI HAISE.

      • koira on eläin

        pehmolelu!


      • Koiraihminen79

        Toivottavasti nuo kolme kohtaa pätevät sinuunkin.


    • koe-eläinpuisto

      Eikös ne ota koe-eläimiä, saattavat maksaakin hiukan.

    • tyuiklöhuiol

      Kun pennut on sulla nyt.Niin koita saada vieraita kavereitas käymään useesti.Että pennut tottuu vieraisiin, ettei niiden emon arkuus niihin tulis.

      Pyydä silti 250€ per pentu, ettei ihan huonoihin paikkoihin mene.Joissa ei sitten varaa ruokaan, rokotuksiin jne.

      Ja katso tarkkaan kelle myyt,mieti valmiiksi millaisiin perheisiin pennut haluat.
      Etsi ottajia, joilla ollut ennen koira, ja pitänyt niitä koko koiran iän.
      Tai että hänen vanhemmillaan, on ollut sama koira kokoiän, ei kannata myydä sellaiselle joka käytösongelmien tai muiden vuoksi luopunut nuoresta koirasta.Eli kysele aikaisemmista koirista, kerro että ilmoitat myöhemmin ,mikäli ottaja oli yksi, joille pennun myisit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe