Koiranpentu - Seksintappaja

riamarie

Hei. En tiennyt minne tämän nolon ongelmani olisin tyrkännyt, joten kokeillaan tätä. Hankimme puolison kanssa koiranpennun, joka on asunut meillä onnellisesti muutaman kuukauden. Kaikki on mennyt hienosti ja rakastamme koiraa kovasti, mutta on olemassa yksi ongelma. Miten ihmeessä te koira-ihmiset saatte sänkyhommanne hoidettua nautinnolla loppuun asti?! Meillä koira ei ole sängyssä ollut, mutta pyrkii sinne välittönästi kun aiomme puolisoni kanssa harrastaa siellä jotain muuta kuin nukkumista. Pentu tuijottaa, hyppii sänkyyn, vinkuu ja tekee kaikkensa ettei hommasta tulisi mitään. Jos koiran laittaa toiseen huoneeseen, aloittaa se huutokonsertin niinkuin vessassa ja suihkussa käydessänikin. Mikä neuvoksi kiusalliseen tilanteeseen? Monen viikon selibaatti alkaa hiillostaa!

10

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sefdxr

      Ratkaisu on yksinkertainen: koiraa täytyy siedättää!

      Järjestäkää sille mukavaa tekemistä yksinolon ajaksi. Sesset tykkäävät yleensä syömisestä - hankkikaa sille puuhalelu tai kunnon luu kaluttavaksi.

    • 5+1

      Teillä on kivaa, tottakai pentukin haluaa leikkimään ja kiinnostuu, kun omistajilla on hauskaa.
      Ohjatkaa pentu älypelien, namijemmojen ja luiden pariin.

    • hyvä kysymys

      Kuka opettanut pääsemään mukaan.

      • 8+7

        pennut yleensä haluavat mukaan mihin tahansa hauskanpitoon, jos niille ei osoita selvästi omia puuhiaan. Ei tarvitse siis opettaa pääsemään mukaan, vaan pentu tulee jos sitä ei kiellä ja jos sillä ei ole mielekkäämpää, ts. jotain mikä voittaa ihmisseuran. Myöhemmiten lakkaa välittämästä.
        Melko uusavutonta jos alkaa selibaattiin.


    • ei ongelmaa

      hah me totutettiin pentu ekast pväst äänii ja nykyää se nukkuu tai painii oman apinansa kans :D

      • Pro koirat

        Päivän parhaat naurut! :D voi reps xD


    • pieni valkoinen

      Hehheh, semmoisiahan ne vauvat on, "seksintappajia". Kyllä se siitä, totuttelua vaan. Namipallo tms puruluu koiralle ajankuluksi. Jos teillä on oma piha, sen voisi laittaa sinne, tarhaan tai kiinni, eihän nuo hommat nyt kuitenkaan niiin pitkään kestä...

    • Älkää antako sen häiritä. Se tekee mitä haluaa ja samoin te.

    • asdasdasdasdasdasdas

      Aloittakaa yksinolon harjoittelu nyt heti alusta! Netistä löytyy hyviä ohjeita, mutta perusperiaate on se, että koira jätetään turvalliseen huoneeseen ja mennään itse toiseen huoneeseen.
      Aloitetaan lyhyillä ajoilla, eikä koskaan huomioida koiraa huoneeseen takaisin tullessa. Oleskelet hetken samassa huoneessa ja taas lähdet mitään sanomatta ja katsomatta koiraa pois ja tulet taas hetken päästä takaisin. Lopulta koira ei enää välitä kuljeskelustasi. Aloita sekunneista ja siitä minuutteihin, varttiin, puoleentuntiin, tuntiin, pariin jne.

      Niin ja muista: älä koskaan palaa huoneeseen jos koira huutaa! Koira ei saa oppia, että huutamalla palaat, vaan kauniilla ja hiljaisella käytöksellä.
      Voit koittaa jättää pennulle Kongin/raa'an luun (koska kypsennetty pirstoutuu teräviksi paloiksi) tai jonkun muun turvallisen lelun siksi aikaa.

      • asdasdasdasdasdasdas

        Josset nyt aloita ja näe sitä vaivaa, että opettelisitte tämän kunnolla, niin saat siitä eroahdisteisen riesan, joka lähtee vielä kiertoon, koska huutaa päivät pitkät esim. töissäolessasi jne.

        Ja muista, alussa se tuntuu ihan mahdottoman vaikealta että oksat pois! Multakin meinas usko mennä, vaikka tiesin tekeväni oikein. Pennun huuto on sydäntäsärkevää, mutta vielä enemmän pelkäsin naapureiden reaktiota. Laitoinkin lapun käytävään, jotta naapurit tietävät miksi pentu huutaa ja että se ei ole pysyvä haitta.

        Mutta tosiaan, tee siitä huoneesta johon pentu jää, niin todellakin sitten turvallinen, koska ollessasi pois se voi tehdä ties mitä jekkuja, kuten repiä johtoja.
        Voit myös harkita häkki-/aitauskoulutusta, koska siitä on tässä asiassa hyötyä. Voit opettaa pennun ensin olemaan sinusta erossa samassa huoneessa ja näet mitä se puuhailee. Teet paikasta sille pesän, jossa se tykkää olla. Muista tämäkin opetella oikein, eli ruoki pentu siellä, anna sille luu kaluttavaksi sinne jne. Paikasta tulee sen silmissä positiivinen johon kannattaa pyrkiä. En kuitenkaan suosittele jatkuvaa häkitystä, mutta se on hyvä apu tässä eroahdistuneisuudessa.

        Häkin/aitauksen täytyy myös olla sitten tukeva, ettei liiku pennun hyppiessä sitä vasten. Eikä se saa olla vaarallinen. Joissain pentuaitauksissa on kuvioitu metallilaita (kuten tässä kuvassa: http://files.kotisivukone.com/huacaya.ota.fi/kuvat/tuotekuvat/pentuaitaus_iso_0611_f7f.gif), joiden väliin pennun tassu voi jäädä. Suosi siis suorareunaisia (esim: http://www.lemmikkistore.fi/images/kuvat/FreedomPentuaitaus.jpg). Meidän pennulla joskus jäi tassu tonne väliin, vaikka saikin pois sen niin huusi kuin syötävä :(

        Toivottavasti oli apua! Autan mielelläni asiassa lisää, jos tarvitsee.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe