Mitä seurakuntaa ja miten rakentavia täällä

Jeesuksen nimessä...

on, kun viesteistä ei ilmene että olisi kaikille hyväksi, Kristuksen Jeesuksen kirkakudeksi ja kunnikasi, Hänen maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi apostolista seurakuntaa ja seurkuntiaan rakentavia. Jonka rakentamisen puolesta minä näin kirjallisesti puhun ja kaikkineni ja kaikella mahdollisellani muutenkin toimin.

62

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valitan

      Hajallaan on srk.

      • Jeesuksen nimessä...

        No mistähän löytyisi niitä Raamatun UT mukaisuudessa / Totuudessa YKSI mielisesti, ja akiessa YHTÄ pitävästi, kaikille hyväksi, "maailmalel valkeudeksi ja maalle suolaksi", Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä jokaista jäsentään myöden mahdollistavaa, pelastukseksi Krist, vaihtoehtoa rakentamaan kutsuttuja, siihen yhteyteen / yhteistyöhön halukkaita?

        Tähän jonka ohessa vasta se KAIKKI muukin pääsisi / alkaisi tulemeen kullekin turvalliseklsi ja turvatuksi, kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevasuudeksi.

        Ja jossa vasta tulisi mahdollisuus siihen lopulliseen pelastukseen / siihen ylöstempaukseen kelvollisuuteen, taharattomuuteen ja rypyttömyyteen, jota se edellyttää, kasvaminen.

        Näistä muiden viesteistä kun ei ilmene, kuka tai ketkä olisi tähän yhetyteen / yhteistyöhön halukkaita.

        Onko tietoa, tiedustellen.


    • Jeesuksen nimessä...

      Eikö täällä ole ketään kun edes haluaisia alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kaikilel hyväksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolista seurakuntaa rakentavaksi? Eikö löydý ketään Kristusta Jeesusta rakastavaa, käskynsä pitävästi ja täyttävästi / ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsuttua?!!

      HERÄTYYS!

    • Terrorismia

      Sekavaa on kun muslimit sotkee.

      • Jeesuksen nimessä...

        Miten niin muslimit sotkee?! Nämä lukuisiin eri nimisiin eri seukuntiin lukeutuvathan niitä sotkevia ja hajaannsta / sotkua yllä pitää. Sulkevat Jumalan valtakunnan ihmisiltä, sillä etteivät itse halua kädydä siisään Jumalan valtakunta yhteyteen / yhtenäisyyteen, Kristuksen Jeesusken apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa (Raamatun UT mukaisuudessa) YKSI mielisetsi keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä yhteiseksi hyväksi, mutta; kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoiteella, elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentaviksi. Ovat ekyttämässä miniin lukuisiin eri lahkohenkisiin eri seuroihin / hajaannukseen, siihen vähän jotenkin vain nimeksi krist. uskossa OLO uskonnollisuuteen, Kirtsusken Jeesuksen seuraamisen, käskynsä pitämisen ja täyttämisen hyläkäämiseen johtavasti.

        Mikä se ketäkin estää lähtemästä tälle kaikile hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristiilisyyden, Kirtsuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentavalle, kaikessa täydellisyys päämääräiselle oikein, ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilemtävästi ja täyttävästi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", riittävästi elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentamisen tielle?

        Mitä kukin osaltanne vastaatte?

        Tiedustellen


      • ¨¨¨¨

        ¨¨¨¨¨¨


      • Älä sanele.

        Palsta on "PROFETIAT". Näin ollen on päivänselvää, että muslimeilla on näkemyksensä profetioista tänne tuotavanaan. Sotkemisesta puhuminen viittaa palstan omimiseen johonkin tiettyyn tarkoitukseen, mihin ylläpidon osoittama palstan kuvaus ei anna aihetta. Täällä saa keskustella myös islamin profetioista, ihan niin kuin kaikista muistakin!


    • Ja kipeästi

      Herätystä tarvitaankin juuri nyt.

    • Jeesuksen nimessä...

      Miksi kukaan ei halua vastata tuohon aloituksen kysymykseen, joka jo otsikosta ilmenee?!

      Eikö täällä ole yhtäkään Oikeasti Kristittyä, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi. Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", apostolista seuratkuntaa ja seurakuntiaan rakentavaksi, edes halukasta, edes millään tavalla tästä kaikille hyväksi pelastukseksi Krist. vaihtoehto asiasta kiinnostunutta?!!

      Mihin uskovivia, ketä ja miten palvelevia olette. Kun ette Kristuksen Jeesuksen ja Hänen kaikille hyväksi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta palvelevia?!!

      Tiedusdtellen

      • Jeesuksen nimessä...

        Eikö tosiaankaan löydy yhtäkään oikeasti Kristittyä, kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentavasti elämään ja toimimaan / vaikuttamaan haluavaa, kutsumuksen omaava, täältä?!!

        Mihin olette kutsuttuja, kenen seurakuntaa ja seurakuntiaa, ja miten, ja mille perustalle rakentaviksi?? Kun ei tämä kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukainen, ketään näytä kiinnostavan.

        Tiedustellen


    • Jeesuksen nimessä...

      HERÄTKÄÄ nukkuvat, suuressa hajaannuksessa ja pimeydessä Kristusta Jeesusta / Totuutta tuntemattomasti, muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti OMA puolellelisesti, kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" Jumalan Sanan, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden vastaisesti, toisiannekin / Kristusta Jeesusta kohtaan Rakkaudettomasti, Häntä ja Hänen kaikille hyväsi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta vastaan kapinoivasti / tuomioksenne "pirun" hyväksi ja puolesta elämään, toimimaan ja vaikuttamaan eksytetyt / valvovattomuudessanne eksyneet.

      Ette joutuisi sinne ikuisuuden hirvittävälle puolelle, jonne joka päivää suuri määrä ihmisiä (uskoviakin) joutuu. SYSTÄ (kaikki vääryys) Jumalan Sanan vastaisesti elimsen syystä seuraamuksena. Niin kuin joutuvat erilaisien onnettomuuksien, katastrofien, sotien ym. vitsausten, ja pahojen saiarauksienkin uhreiksikin. Joita syystä (synneistä) seuraamauksia lähes KAIKKI ihmisten sairaudetkin on.

      Muistuttaen ja valistaen...

    • Jeesuksen nimessä...

      Alkaahan nyt heräämään, nostakaa päänne kaikillle hyväksi Jumalan Sana Raamatun UT / Kristus Jeesus oikeaan arvoon ja asemaansa "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi kutsumus elämässänne, toimissanne ja vaikuttamisissa. Ja lähtekää soihdut palavina, ja melle suolana Kristuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielsiesti, jokaista jäsentään myöden keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toivasti, paikkakunnittain ja alueittain kansakuntien laajusiesti YHDEKSI jäsenistö verkostoksi järjestäyyneesti, rakentavaksi.

      Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herätykseksi

    • Niinpä niin

      Älä hätäile. Kysyt, että miksi kukaan ei vastaa?
      Eivät osaa vastata. Kirjoituksesi on kuitenkin hyvää herättelyä hyvästä asiasta, vaikka vastaukset onkin tiukassa.
      Siunausta työllesi.

      • kompassi..eskonpassi

        Vastaa nyt sitten itse..


      • Jeesuksen nimessä...

        Kyllä Raamattunsa huolellisesti lukeneen / Totuuden tuntemaan tulleen pitäisi osata vastata. Totuutta tuntemattomat ei ole Kristittyjä, vaikka olsivatkin krist. uskovia, Kristillisyytta on vasta kaikille hyvöksi Raamatun UT, Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusen ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seuarkuntiaan rakentavasti eläminen ja toimiminen / vaikuttaminen.

        Eli joku muu syy täytyy olla kun Kristityksi itsensä luokittelevat ei vastaa.

        Jos eivät osaa silloin se pitäsi ilmoittaa että voi saada vastauksena sitä Totuutta kirkastavaa, että alkaisi sitä ymmärtämään, ja osaamaan sen, kaikiille hyväksi Totuuden (Jumalan Sanan) mukaisesti ja perustalta elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, ja myös muillekin sitä kirkastamaan ja sen mukaisetsi vastailemaan.


      • essi...paskonessi
        kompassi..eskonpassi kirjoitti:

        Vastaa nyt sitten itse..

        No mitäpä noihin vastailemaan. Eihän tällä palstalla muutenkaan keskustella ikinä mistään - syytellään vaan, että keskustelua muka sotketaan tai jopa terrorisoidaan. Parhaimmillaanhan keskustelu on perusteltujen näkemysten vaihtamista, jotta informaatiota välittyisi ja uutta informaatiota muodostuisi.

        Tällä palstalla pälätetään aiheen ohi kaiken aikaa, mutta siitä huomautetaan vain jos aiheen ohi kirjoittavaa tai aiheen mukaankin kirjoittavaa epäillään "vääristä" uskonnollisista näkemyksistä. Niin kauan kuin palstalla vallitsee omia sääntöjään sanelevien ääriainesten mölinä, niin tätä palstaa on ihan turhaa edes pitää keskustelupalstana. Silloin oikeastaan kaikki sekaannus mitä se saa niskaansa, on vain ansaittua.

        PS. Koska nämä mainitut ääriainekset eivät yleensä tolkkupuhetta ymmärrä, niin väännetään asiaa vähän rautakangesta: te itse aiheutatte palstalla ilmenevän sotkun ja kaaoksen heikkotasoisella suhtautumisellanne ja kommentointikäytöksellänne!


    • Jeesuksen nimessä...

      HIljaista on, Kaikki väki maailmalle valkeudeksi soihdut sammuneina / pimeydessä, maalleen suolattomina nukkuu. Ja "piru" vie, johtaa ja hallitsee niitä muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisissa unelmisssa hiljaa vain uskossa olevasti, jotenkin vähän, pettävästi / eksyttävästi vain nimeksi krist. uskonnollisesti, paikoillaan polkevina elviä.

      Herätkää!

      • sleep well

        Minä menen nyt nukkumaan..Hyvää yötä kaikille


      • Puolustaja.
        sleep well kirjoitti:

        Minä menen nyt nukkumaan..Hyvää yötä kaikille

        Niin hyvin voi nukkua kun on näin hiljaista, ei ole kuin yksi vanhrskaan Nooan kaltainen, herätykseksi muistutteleva ja valisteleva, "ääntä pitävä".


      • fart
        Puolustaja. kirjoitti:

        Niin hyvin voi nukkua kun on näin hiljaista, ei ole kuin yksi vanhrskaan Nooan kaltainen, herätykseksi muistutteleva ja valisteleva, "ääntä pitävä".

        seuraako äänen mukana myös "haju"?


      • Puolustaja.
        fart kirjoitti:

        seuraako äänen mukana myös "haju"?

        Kyllä se Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunnikasi tuoksu, josta vain harva näytää pitävän, pitävät enemmään niistä "pirun" pahaksi haisesevista.


    • Hyvää iltaa

      Tapan kaikki Jeesukset.

      • Puolustaja.

        KAIKKI valta, niin maan päällä kuin taivaassakin on Kristuksella Jeesuksella, sinulle eikä kenellekään muullekaan jää siitä mitään. Vain Kristuksen omille, kullekin se osansa jonka Häne heille kaikile hyväksi tarkoituksella antaa, Häntä kaikellaan ja kaikkineen palvellakseen.


      • Pääsi...
        Puolustaja. kirjoitti:

        KAIKKI valta, niin maan päällä kuin taivaassakin on Kristuksella Jeesuksella, sinulle eikä kenellekään muullekaan jää siitä mitään. Vain Kristuksen omille, kullekin se osansa jonka Häne heille kaikile hyväksi tarkoituksella antaa, Häntä kaikellaan ja kaikkineen palvellakseen.

        PIERU!


    • Jeesuksen nimessä...

      Koittakaa nyt alkaa lukeman ja tukimaan huolelisesti ja hartaasti sitä Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvia ja mukaisia / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisia, kaikille hyväksi ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisia optuksia ja ohjeita, että tulisitten tietämään / ymärtämään miten Krist, uskovien kuluu alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että alkaa ilmenemään ja täyttymään ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit. Ja joka tuottaisi sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi seuraamuksia. Sitä hedelmää josta kaikki voi puun hyväksi tunnistaa. Tänä päivänä ei sellaista vielä, sitten apostolisen alkuseurakunnan.

      Kaikki muulla tavalla elämä, touhut ja plitiikka kaikkine sanoineen ja tekoineen vie hel vettiin, sinne ikuiseen käsimys puolelle. Ei auta vaikka kuinka uskosi Jumalaan, mutta ei eläisi Hänelle ja kaikille hyväksi tahdolleen uskollisesti ja kuuliaisesti, Häntä Kristuksen Jeesuksen nimessä, Raamatun UT apostolisen seurakunta opin ja ohjeiden mukaisesti palvelevasti.

      Ettei teille kävisi kuin niille Nooan aikaisille jotka heräsivät ja alkkoivat kiinnotumaan siitä vanhurskaan Nooan rakentamasta pelastukseksi vaihtohdosa, siitä arkista, jossa vain sitä rakentavat, Nooan perhekuntalaiset pelastui. Muut uskovat saivat saman kohtalon kuin ne muutkin Jumalattomat, saata naa tuomiokseen palvelevat.

      Herätykseksi ja kehoitukseksi muistuttaen

      • Kaikki eri profetiat

        Aijaa tuommoistakin profetiaa on. No sehän on ihan kiva tietää, että minkälaisia erilaisia profetioita on eri uskonnoissa. Palvelee tämän palstan tarkoitusta hyvin, että kaikesta keskustellaan. Kiitos kun kerroit Jeesuksesta, eräästä mielenkiintoisesta historiallisesta hahmosta!


      • Jeesuksen nimessä
        Kaikki eri profetiat kirjoitti:

        Aijaa tuommoistakin profetiaa on. No sehän on ihan kiva tietää, että minkälaisia erilaisia profetioita on eri uskonnoissa. Palvelee tämän palstan tarkoitusta hyvin, että kaikesta keskustellaan. Kiitos kun kerroit Jeesuksesta, eräästä mielenkiintoisesta historiallisesta hahmosta!

        Niin Hänestä, tämän UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden jota nyt elämme jo vuotta 2014, ilmenee vuosiluvustammekin, ihmsikunnalle ansainneesta. NYT Kaikkivaltiaan virkaa, niin maan päällä kuin taivaassakin, kaiken Luoja ja Omistaja Pyhän Isänsä edustajana ja valtuuttamana, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", puolesta toimivasta, Korkeimasta mahdollisesta korkeimman Oikeuden puolustajasta ja kaiken valheellisen, vääryyden ja pahuuden tuomarina / tuomitsija toimvasta.

        Joka perusti tämän kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Krist. vaihtoehto mahdollisuuden perustan ja viitoitti suunnan ja tien siihen kaikessa täydellisyys pämääräiseen, turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaan ja takaavaan Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen. Siihen ihan Lain / laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, j oka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesti toimivaan, pelastukseksi Krist. vaihtohtoon. Ns. "Nooan arkkia" (veratus) rakantavaan.

        Tällaiseen em. mukaiseen lähtemiseksi ja yhtymiseksi, herätykseksi


      • Herramme on Jeesus
        Kaikki eri profetiat kirjoitti:

        Aijaa tuommoistakin profetiaa on. No sehän on ihan kiva tietää, että minkälaisia erilaisia profetioita on eri uskonnoissa. Palvelee tämän palstan tarkoitusta hyvin, että kaikesta keskustellaan. Kiitos kun kerroit Jeesuksesta, eräästä mielenkiintoisesta historiallisesta hahmosta!

        Pyhä järjestys, kristinuskoa ja muslimia sekoittava sekasiköhän se siinä.


      • Jeesuksen nimessä...
        Herramme on Jeesus kirjoitti:

        Pyhä järjestys, kristinuskoa ja muslimia sekoittava sekasiköhän se siinä.

        Pyhää järjestystä on vasta, vain ja ainoastaan Raamatun UT, Kristuken Jeesuksen ja / apostolisen Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikia kohtaan, ja kaikille Oikeuden mukaisten, = Lain / Laillisuuden täyttymyksen = Krist. Rakkaus, joka ei olle kenellekään pahaksi, mukainen ja perustuva.

        Se kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessa mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtohtoa, keksinäisessä Rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä / saumattomaan yhteistyöhön järjestäytyneesti elävästi rakentava, kaikkiin nähden puolueettomasti, vain kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävä ja toimiva / vaikuttava, mihinkään valheelliseen, vääryyden mukaiseen ja pahuuden puolesta touhuihin ja politiikaan SYYTTÖMÄSTI elävä jäsenistö / järjestö.

        Muituttaen ja valistaen...


    • Amen

      Amen.

      • Jeesuksen nimessä...

        Eikö kukaan halua tai eikö ilkeä kertoa mitä seurakuntaa ja miten, rakentavasti elää ja toimii / vaikuttaa. Ja jos ei mitään, silloihan jo elää ja toimii sitä kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isää, saata naa palvelevasti, sille uskollisesti ja kuuliaisesti, = siihen pettäjäänsä ja eksyttäjäänsä uskovasti ja luottavasti!!

        Edeleenkin tiedustellen, kun ei kukaan ole vielä kertonut.


    • Toivo Herrassa

      ikävä kyllä niin paljon on sairautta, vajavuutta.

      • Jeesuksen nimessä...

        Nin, niin, siksihän sitä on, kun ei haluta alkaa elämään ja toimimaan kaikille hyväksi Jumalan Sanan, Raamatun UT opetusten aj ohjeiden muakisesti ja perustalta, kaikesta valeellisuuden, vääryyden ja pahuuden mukaiseen mukautunisesta / osallisuudessa / puolesta eläemisestä, toimimisest ja vaikuttamisesta IRTI sanoutuvasti.

        Sitä kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävää, Kritsuksen Jeesuksen kirkaudeksi ja kunniaksi Krist. vaihtoehtoa YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, jokaista Kristuseen Jeesukseen uskovaa myöden Totuudessa yksi mielisesti, kekinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti rakentaviksi, johon kaikki Kristukseen Jeesukseen uskovat ovat kutsuttuja...

        Niitä; tästä pahan vallassa olevasta, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touhuista ja politiikasta ULOS kutsuttuja.


    • Jeesus on Herra

      Ikävä kyllä, niin on asiat.

      • Jeesuksen nimessä...

        Ninhän Hänen kuuluisi saada olla, mutta miksi kukaan muu täällä ei sitä halua?

        Ei ole kukaan muu täällä ollut kiinnostunut siitä kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, jokaista jäentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentamisesta.

        Herätykseksi muistuttaen ja valistaen.


    • Jeesus on Herra

      Kiitos kun jaksat muistuttaa kuitenkin.

    • Jeesuksen nimessä...

      No ei tämä vielä mitään, Nooa jaksoi musituttaa koko sen pelastukseksi vaihtohdon, Nooan arkin rakentamisen ajan, sen 120 vuotta, siinä työnsä ohessa. Kai minullakkin alkaa olla jo 20 vuuotta täynä, näillä foorumeillakin liekö lähes 10 vuden ajan.

      Tämän kaiken muun hyväntekeväsyys / vapaahehtoisuustyön, ja Jumalan valtakunta työn / Krist. vaihtoehdon puolesta, siihen kaikellani ja kaikkineni valmistautumisessani. Joka päivä kokoajan rukouksen hengessä ja kaikille hyväksi Pyhän hengen ohjauksessa Häntä ja Hänen kaikille hyväksi tarkoitus periä ja tavoitteiden puolesta eläessäni ja toimisessani.

      Vähäinen palvelijansa.

    • Jeesuksen nimessä...

      Miksi täällä kukaan ei ole mitenkään kiinnostunut Raamatun UT mukaiesta, kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen apsotolista seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentavasta, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Kristillisyydestä, sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, jokaista jäsentään myöden Totuudessa YKSI mielisesti rakentamaan yhdistymisestä / järjestäytymisestä.

      Vaikka kaikki tietää, näkee ja ymmrätää että ihmiskunta elää ja toimii ihan samoin ja vastaavan laisessa ajassa kuin ne tuomiokseen Jumalan Sanan vastaisetsi elävät Nooan aikaiset. Josta saata nan hyväksi ja puoolesta touhuisya ja politiikasta Nooa ja Häen perhekuntansa sanoitui IRTI, alkamalla / yhtymällä rakentamaan Jumalan sanan mukaisesti, sitä pelastukseksi vaihtoehtoa, Nooan arkkia, jossa siiten pelastuivat siltä silloiselle pahan valtaan anatutneella / taipiuneelle iskununnalle LOPUKSI tuomiolta. siltä veden paisumukseen hukkumiselta.

      MIISSÄ ON, tämän ajan ja päivän vanhurskaat, ne muut Jumalan Sanalle (Raamatun UT) usollisesti ja kuuliaisesti, kiakille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", Kirtuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsyyden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä, jokaista jäsentään myöden mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentavasti, elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kutsutut.

      Kun ei kuulu eikä näy, vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille tiedosi tästä kaikille hyväksi Jumalan valtakunta yhteyden mahdollistavasta pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta!?

      Herätykseksi muistuttaen ja tiedustellen

    • Sanassa on totuus!

      5. Moos. 20:16-17 "Mutta näiden kansojen kaupungeissa, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle perintöosaksi, älä jätä ainoatakaan henkeä eloon, vaan vihi ne tuhon omiksi: heettiläiset ja amorilaiset, kanaanilaiset ja perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset, niin kuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt."

      • Jeesuksen nimessä...

        Tiedoksi valistaen ja muistuttaen, että nyt eletään tätä kristuksen Jeesuksen ihmsikunnalle ansaistemaa UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikaudeden aikakautta jo vuotta 2014. Ilmenee vuosiluvustammekin. Mutta; jo tämän Jumalan ARMOON aikauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa!! Ennen sitä hirmuiseksi maaiman / ihmikunnan Jumalan Sanan (Raamatun UT) kaikille hyväksi opetusten ja ohjeiden vastaisten touhujen ja politiikan hirvittäväksi LOPUKSI, lopullisen tuomion alkamista!! Jolta vain ne kaikile hyväksi pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentamaan alkavat / yhtyvät pelastuu.

        Mutta jotka ei tielle nyt, ns. vielä hyvän sään aikana lähde, heille käy kuin niille Nooan aikaisille jota heräsivät ja kiinostuivat siitä pelstukseksi vaihtoehdosta Nooan arkista liian myöhään, siksi SYYSTÄÄN / synneistään tuomion ansainneena, hukkuivat.

        Muituttaen ja valistaen


      • Jeesuksen nimessä...
        Jeesuksen nimessä... kirjoitti:

        Tiedoksi valistaen ja muistuttaen, että nyt eletään tätä kristuksen Jeesuksen ihmsikunnalle ansaistemaa UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikaudeden aikakautta jo vuotta 2014. Ilmenee vuosiluvustammekin. Mutta; jo tämän Jumalan ARMOON aikauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa!! Ennen sitä hirmuiseksi maaiman / ihmikunnan Jumalan Sanan (Raamatun UT) kaikille hyväksi opetusten ja ohjeiden vastaisten touhujen ja politiikan hirvittäväksi LOPUKSI, lopullisen tuomion alkamista!! Jolta vain ne kaikile hyväksi pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentamaan alkavat / yhtyvät pelastuu.

        Mutta jotka ei tielle nyt, ns. vielä hyvän sään aikana lähde, heille käy kuin niille Nooan aikaisille jota heräsivät ja kiinostuivat siitä pelstukseksi vaihtoehdosta Nooan arkista liian myöhään, siksi SYYSTÄÄN / synneistään tuomion ansainneena, hukkuivat.

        Muituttaen ja valistaen

        Kaikille Krist. uskoville kehoitukseksi, alkaa lukmaan ja tutkimaan sitä Raamatun UUTTA testamenttia ihan huolellisesti ja hartaasti, että alkaisitte ymmätämään / tietämään mikä vasta on sitä Oikeasti Kristillisyyttä, sitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riitävää, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurkuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa, ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävää ja täyttävää, jotka sen vasta Oikeaksi, Raamatun UT mukaiseksi osoittaa / todistaa.

        Kehoitukseksi


    • -jarmo-

      Mä en tiedä muuta nimeä tälle "kauttaviivamiehelle" kuin sen minkä sanon. Kaikella kunnioituksella hänelle, varsinkin juuri siksi koska Jeesus on hänelle Herra.

      Se minkä asian haluan tuoda silti esille VT ja UT asioista on että VT=vanha testamentti on opeiltaan erityisen vertauskuvallinen. Kun Jeesus tuli, hän täytti lain ja VT jäi ikäänkuin pois lakipakosta ja uhripakosta. Siksihän liiiton arkkikin häipyi temppelistä vaikkei juutalaiset tunnusta että niin kävi. Esirippu repesi ja maanjäristys nieli arkin. Alkoi uusi aika, armon aika.

      Maahan perustuu kolmesta ajasta ennen Jeesuksen valtakautta:

      1. laittomuuden aika Adamista Abrahamiin, jolloin tehtiin ympärileikkauksen liitto, joka tuotti lakiliiton Mooseksessa.
      2. lakiliitto joka alkoi lain rikkomisella kun kansa teki kultaisen vasikan ja päättyi erään juutalaisen kuolemaan synnittömänä, joka lunasti oikeuden maan herruuteen.
      3. armon aika joka on kaikille jotka uskovat (joh. 3:16)

      Älkää siis pelätkö antaa sydäntänne Jeeukselle, jos se on vielä mielessänne. Minä olen aika huono esimerkki, koska en ole koskaan tullut uskoon, vaan olen saanut syntyä uskoon. Minä en siis tiedä mitä on tulla uskoon. Haluaisin kyllä ymmärtää sen.

      • Suorastaan liberaali kommentti Jarmolta.


    • Saapuuajallaan

      On erittäin rakentavaa ja rakkaudellista varoittaa tosi kristittyjä valheen opettajista ja valhe profeetoista.

      Rakkautta on kun näkee toisen kulkevan heikoille jäille kohti hukkumista, ja varoittaa häntä..

      Välinpitämättömyyttä, rakkaudettomuutta on olla tekemättä mitään.

      2.Piet.2:1."..Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. 2. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; 3. ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku. 4.

      Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi. 5. Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle.

      6. Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät..."

      2.Piet.3: 9. "Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. 10. Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. 11. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, 12. teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! 13. Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu. 14. Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;

      15. ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut; 16. niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.

      17. Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne, ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta lujalta pohjaltanne, 18. ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään...."

    • Inhottava realisti

      Miksi uskovaiset edelleenkin vetoavat Vanhan testamentin ohjeistukseen, jos se
      -jarmonkin- (hänhän on kuitenkin TODELLINEN profeetta!) mielestä "jäi ikäänkuin pois lakipakosta ja uhripakosta"???

    • HäpeäIR

      Inhottava realisti

      Miksi uuno-ateisti vetoaa profetiat palstalla omaan tyhmyyteensä ja kuitenkin tyhmyytensä näyttää kaikille.

    • -jarmo-

      ...ja minut nimeää profeetaksi.. millä perustella, kysyn ihan vaan. En koe olevani kuin matala aita jossain korvessa. En kertakaikkiaan edes päiväunissa olevani Jumalan profeetta, voi hyvää päivää sentään. Leluprofeetta korkeintaan, kuten Spede nimitti leikkikalugansterin. -jarmo- on leikkikaluprofeetta ja jos Jumala suo niin saan profetoida oikeita profetioita ja olla mukana muiden oikeiden profeettojen kanssa.

    • Jeesuksen nimessä...

      Koittakaahan nyt krist. uskovat alkaa vastaamaan aloituksen kysymykseen, mitä seurakuntaa ja miten rakentavasti elätte ja toimitte. Kun ette kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävää Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa paelastukseksi Krist. vaihtoehtoa.

      Vastauksianne odottava

    • Jeesuksen nimessä...

      No, mikä se ketäkin estää vastaamasta?!

      Edellenkin Rehellisiä, Totuuden perustuvia ja mukaisia vastaksianne odottaen

    • En tiedä

      Voi hyvä ystävä, mutta kun emme osaa vastata. Luemme kyllä kirjoituksesi.
      Jospa Herra lähettää minutkin vielä elopellolle.

      • Jeesuksen nimessä...

        No mikä teitä estää alkamasta elämään ja toimimaan kaikilel hyväksi Raamatun UT, Kristuksek Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukiasten, selkeiden opetusten ja ohjeiden mukaisesti, ne pitävästi ja täyttävästi = Kristillisesti. Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaa rakentavasti, jonka voi aloittaa ihan vain sitä Raamatun UT mukaista Kristuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa rakentavaa Kristillisyyttä perään eri foorumeilla perään kuuluttelemalla, niitä siihen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivästi. Ja jos jonkun löytää niin ohjata vaikka tänne niistä kaikille hyväksi Krist. vaihtoiehto mahdollisuus asiaista ja kysymyksistä asialllisesti ja rakentavasti ekskustelemaan jne...

        Näistä kaikilel hyväksi Krist vaihtoehto mahdollisuus asiaoista Raamatun UT mukaisesti ja prustalta keskustelu valmiudessa oleva, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän kaikille hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehdon puolesta puhuvaksi ja toimivalksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa.

        Mikä estää? Tiedustellen


      • Ollaan vaan
        Jeesuksen nimessä... kirjoitti:

        No mikä teitä estää alkamasta elämään ja toimimaan kaikilel hyväksi Raamatun UT, Kristuksek Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukiasten, selkeiden opetusten ja ohjeiden mukaisesti, ne pitävästi ja täyttävästi = Kristillisesti. Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaa rakentavasti, jonka voi aloittaa ihan vain sitä Raamatun UT mukaista Kristuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa rakentavaa Kristillisyyttä perään eri foorumeilla perään kuuluttelemalla, niitä siihen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivästi. Ja jos jonkun löytää niin ohjata vaikka tänne niistä kaikille hyväksi Krist. vaihtoiehto mahdollisuus asiaista ja kysymyksistä asialllisesti ja rakentavasti ekskustelemaan jne...

        Näistä kaikilel hyväksi Krist vaihtoehto mahdollisuus asiaoista Raamatun UT mukaisesti ja prustalta keskustelu valmiudessa oleva, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän kaikille hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehdon puolesta puhuvaksi ja toimivalksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa.

        Mikä estää? Tiedustellen

        Täälä eletään..


    • Jeesuksen nimessä...

      Siinäpä se kun vain ollaan ja eletään, muista ja muusta niin väliä välinpitämättömästi. Joka on sitä kavalinta ja pahimpiin lukeutuvaa laittomutta, aiheuttaa eniten ja pahimipia pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turihiksi mentyksiksi ja sodiksi SYYSTÄ (kaikki vääryys) Jumalan Sanan vastaisuuksista onnettomuuksiksi / tuomioksi seuraamuksia. Ja joka vie siinne ikuisuuden hirvittävälle puolelle, kun tulee se ajasta ikuisuuteen, mahdollisesti ihan yllättäen lähtö. Niin käy joka päivä suurerlle määrälle ihmisistä. Jolloin on enää myöhäistä syntejään, niitä tuomikseen syitä edes katua.

      Kukaan kun ei tiedä varmaksi näkeekö ede huomista pävää, ja jos näkee ei tiedä missä tilassa ja kunnossa silloin on. Ja jos ei näe herää siellä ikuisuuden hirvittävällä puolelle hirveissä tuskissaan ja kärsmyksissään, sitä ansaitsemaansa, saata naa tuomiokseen palvelevasta elämästään loputonta tuomiotaan kärsimässä.

      Ihmisten elämä kun on sitä; "sitä saa mitä tilaa" Oikeuden mukaisuuden Lain alaisuutta, kaikille hyväksi Jumalan Sanan mukaisuudesta hyväksi, kaikille hyväksi seuraamuksia tuottavaa ja aiheuttavaa, tai sen VASTAISUUDESTA pahaksi / kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi ja sodiksi seuraamuksia tuottavaa.

      Eli vaihtoheto vain kaksi, ne, joko hyväksi, tai pahaksi puolet.

      Muistuttaen ja valistaen

      • ???

        Kuka on ede?


    • Meille kaikille

      Hyväksi tai pahaksi. Niinhän se onkin, valinnan paikka.

      • Jeesuksen nimessä...

        Ja se missä on vähänkin pahaksi seuraamukseen syytä, = syntiä, lukeutuu siihen Ei hyväksi puolen puolesta, = tuomioksi olevaksi.

        Kaikesta valheellisesta, pahasta ja väärästä kuluu sanoutua selkeästi irti, kaikke epäoikeuden mukainen / Laitomuus onm juurineen kitkettävä Krist, uskovien keskuudesta. Sellaisiin ei saa olla minkäänlaista osallisuuttakaan.

        Ja se kavalin ja pahimpiin synteihin / laittomuuksiin lukeutuva välinpitämäättömyys, on sitä joka aiheuttaa eniten ja pahimpia, syystä pahaksi / kärsimyksiksi ja turhiksi mentyksiksi seuraamuksia.

        Muistuttaen ja valistaen


    • Jeesuksen nimessä...

      Ei vieläkään ketään kun haluaisi vastata aloitus aiheen kysmykseen, (mitä seurakuntaa ja miten rakentavia ovat) Kun ei kaikille hyväksi, "maailmale valkeudeksi ja maalle suolaksi" Krisuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsyyden jokaista jsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Häenessä mahdollistavaa, Krist. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) rakentavasti?

    • Valitan

      Nyt on huono tilanne

    • Ole siunattu

      Tervehdys Esko-veli!

      Tänään muistin Sinua täällä olevana. Ja muistan ne kaikki herjat, joita päällesi on täälläkin heitetty. Herra tietää ne kaikki, ja maksaa kullekin palkan, mistä se sitten tuleekin? Hyvästä vai pahasta?

      Kun olet varmaan yhtä pitkän matkan konkari Herran rintamassa, et haivenpartainen ja alokas - niin ajattelin kirjoittaa muutaman sanan.

      Jumalan valtakunnassa kärsivällisyys ja sitkeys eivät ole joka tyypin varusteita!

      Mutta Sinulla sitä on. Ja muistui mieleen eräs opetus, varmaan jo lähes 40 vuotta sitten? Saarnamies valotti sitkeyttä näin.

      Oli eräs Pelastusarmeijan sotilas. Hän myi lehtiä. Meni erääseen taloon, sanoi Ostakaa Sotahuuto! (siis Pelastusrmeijan äänenkannattaja)

      Ovesta astui äkäinen mies, menkää tiehenne siitä ja mars matkaan!
      - Ostakaa silti Sotahuuto!

      - En osta, ja nyt lähtekää siitä!

      -Kyllä , jos teille sopisi ostaa tämä lehti, se on hyvä lehti...

      - Eikö sana kuulu? - En osta, ja ellette nyt just lähde vetämään, minä päästän koiran kimppuunne!

      - Ei se mitään, lehti on tarjolla, vaikka ilmaiseksi...

      (Isäntä päästää ison rotwailerin ulos. Myyjä kaatuu lumihankeen... mutta huutaa sieltä!)
      - Ei tämä lumikylpy mitään, kävisikö että lehti jäisi teille? Koira voi tuoda sen hampaissa...

      - Voi hyvät hyssyrät teitä! No pakkohan se on nyt ostaa kun annoin koirankin käyrä kimppuunne. Ettehän te mitään pahaa tehnyt... anteeksi...

      Ja mies osti lehden. Luki, itki ja tuli uskoon. Jumalan lähettilään sitkeys oli yksi asia. Mies ymmärsi, että jotakin tärkeää pitää olla - kun jatkaa...

      ________________________________

      Hyvä veli Esko!

      Herra palkitsee vaivat. Uskollisuutta hän kysyy, olkoon tehtävä miten kummalliselta näyttävä, miten vähäpäitöiseltä, taikka muuten.

      Virrestä 310 toivon iltapalaa!

      Taivaassa tavataan, Herran armosta!!

    • Jeesuksen nimessä...

      Onhan tämä aivan uskomatonta / ihmeellista ettei kukaan halua vastata kysymykseen, mitä seurakuntaa ja miten rakentavsti elävät ja toimivat / vaikuttavat, kun eivät sitä kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtaklunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa Krist. vaihtoehtoa?

      Edeleenkin niitä Rehellisiä / Totuuden mukaisia vastauksia odottava

    • ovat muualla

      Kuules Esko!

      Etkö näe, että täällä on sellaset demoniset voimat palstan asioissa, ettei kukaan tosiuskova täällä jaksa, ja nekin jotkut savustetaan ulos.Kuin sudet lammasten villoissa! Tää on jätetty villitsevien henkien kentäksi, koska täällä on vainottu tosiuskovia!!

      • Jeesuksen nimessä

        Niin näyttää olevan mutta miksi ne ns."tosiuskovaiset" on lähtenyt karkuun kun heidän tehtävänsä on voittaa KAIKKI esteet. Jumalan valtakunta asian puolesta ja hyväksi.

        Eihän me ole kutsuttu häviämään vaan voittamaan Kristuksen Jeesuksen Pyhässä hengessä / voimassa, viisaudessa ja ymmärtäväisyydessä, Totuuden / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisuuden Itse lähteen tuntevina, mahdollisuuksin.

        Mihin ovat piloutuneet kun ei kuulu eikä näy, vaikka Raamatun UT mukaisesti kuuluisi näkyä, ja kuulua, ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille?

        Herätykseksi muistutaen ja valistaen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe