Avaudun❤

13toivoton

Hei. Mie oon aina ollu se joka kattoo vierestä ku muut tanssii hitaita tai pussailee. Kysytty on paljon et alanko mut pojat ällöttää. Koulua vaihdettuani kuitenkin minä ikisinkku olen mennyt ihastumaan mut tilanne ei oo tavallinen. Ihastus on täydellisen näköinen sillä en tykkää muistakuin Japani pojista ja KYLLÄ kuin unta hän on muuttanut Japanista suomeen.. Mutta minä en ole edes puhunut hälle. Sanaakaan! Menemme eri kouluihin seuraavana vuonna kai (pahoin pelkään) ja miulla on vaan puoli vuotta aikaa tutustuu. Oon onnekas sillä hän asuu aika lähellä mua :) ! Ja joskus ollaan samaan aikaan satuttu kulkee.. täysin puhumatta. Tänään viimeksi oli pitkä ja ihana (miun mielestä) hetki käytävällä. :'') No kumminkin en tiedä miksi merkitseekö mitään mut hän selvästi hakee minua ihmisten joukosta. Ja tuijottaa. Jostain hän oli saanutkin tietää, että tykkään hänestä ja mie lähetin muut peruu kaiken!! Kukaan ei koskaan vastaa miun keskusteluihin mut toivon hartaasti et joku vastaa sillä tuun hulluksi. Unelmani on kohta mennyttä..

25

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halusit että vastaan

      Ahaa

    • 13toivoton

      Halusin ja sinä ilmeisesti teit niin?

    • yx poitsu.

      Älähän vaivu epätoivoon! Koska poika jo tietää tunteistasi, siinä on hyvä lähtökohta! Rohkaise itsesi ja sano hänelle moi kun näette. Sitten voitte alkaa jutella mistä vain. Siitä se lähtee. Pidän peukkuja :)

      • sjdbdbs

        "minä ikisinkku", sanoo 13-vuotias lapsi. Bitch please.


      • Vitun 13 v
        sjdbdbs kirjoitti:

        "minä ikisinkku", sanoo 13-vuotias lapsi. Bitch please.

        Hahahhaha niin totta


      • WTF!?!?!?
        Vitun 13 v kirjoitti:

        Hahahhaha niin totta

        kröhöm... Korjaan 13 vuotias nuori, lapsen luokittelisin vielä 10 vuotiaaksi. Mutta miten joku MIESPUOLINEN 13 v. voi tykätä japskeista??? Itelleni ihan suomalaismuija kelpais!


      • alottaja

        Kiitos! Tuo pysyy mielessäni. :)


      • alottaja
        sjdbdbs kirjoitti:

        "minä ikisinkku", sanoo 13-vuotias lapsi. Bitch please.

        Öö.. Olen ysillä. Vaihdan vissiin eri kouluun kun "hän" daamn!


    • fdsfdsfds

      Lukeminen loppui välittömästi sanan "Ikisinkku" jälkeen. Kohta jotkut viisivuotiaat alkaa itkemään, että ovat ikisinkkuja, nyt helvetti oikeesti.

    • getitwinkwink:d

      Onko suomalaiset pojat perseestä?

    • Feministi?

    • pirkko 63

      Ää.. Vastaukset tuli vääriin kohtiin. Siis kiitos rohkaisevasta kommentista sillä joka sen lähetti. Olen siis ysillä ja nimimerkki nyt tuulesta temmattu. Ilman sitä oisitte voineet luulla mua vaikka 1 vuotiaaksi oman järjen mukaan. Ja niinpä.. kyllä 13 vuotias on isompi kuin lapsi ja alkaa oikeat tunteet kehittyä. Siskoni joka on nyt 14 on ollut seiskalta asti kihloissa :) En halunnut mitään saarnaa 5v Jonneilta vaan apua! Kuolen, pois!xxxAlottaja

      • fdfddfdf

        Niin, alkaa kehittyä. Eivät ole siis kehittyneet. Pointti ei muutenkaan ollut siinä, vaan että on aivan jäätävää idiotismia väittää olevansa ikisinkku, kun on ihan pentu vielä. Ymmärrän kyllä ahdistuksen, jos tämä ikisinkku on jotain 25 vuotias, eikä silloinkaan vielä mistään ikisinkusta voi puhua, mutta silloin se on jo täysin ymmärrettävää, että sitä 25-vuotiasta tilanne ahdistaa oikeasti.


    • Jos te joskus satutte kulkemaan samaa matkaa kotiinpäin, kannattaa alkaa juttelemaan. Jää vaikka odottamaan sitä poikaa johonkin koulun aulaan ennekun lähet ;)

      ''Mitens koulus menee?'' ja siit on sit helppo lähtee puhumaan kaikkea, etenkin jos ette oo ennen jutelleet. Juttelette vaiks koulun kivoimmista ja surkeimmista opettajista tai joululomasuunnitelmista jne...

      Mä ite ainakin usein kävelen yhen tytön kanssa kotiin päin, jutellaan kaikkea; mikä on koeviikon ohjelma ja jaetaan paniikki tulevista kokeista, ehkä siitä minkälainen on ens jakson lukujärjestys ja siitä kuinka kävi vaihtamassa sen rasittavan matikanopen pois.

      Ei aina tarvi kummempia jutella. Mä ainakin tykkäisin jos joku tyttö venais mua koulun aulassa ja lähtis kävelemään himaan (tai, no, pysäkille) samaa matkaa ja sais vaan jutella :)

    • alottaja

      Juu :) Okei. Ei mun muutkaan kaverit oo ollu yhes koko aikaa mut kaikil on joku. En tiiä miks sanoin ikisinkku ku kaikkia nuin paljon ahistaa. Häipykää wittuun jos ei voi auttaa. Kiitos kaikille ihanille jotka autto. Piän mieles!!:)

      • Ei tietenkää se oo kivaa jos kaikki kaverit seurustelee ja ite tuntee olevansa se ikisinkku.

        Kun sä sit joskus oot lukioikänen noin suunnilleen, tajuat kuinka nuoria ihmiset oikeesti on yläkoulussa, puhumattakaan ala-asteesta. Silloin sä ehkä jopa kiittelet sitä että et seurustellu 13-vuotiaana.

        Mulle itelleni kävi just näin: 13-vuotiaana oisin halunnu seurustella sen yhen tytön kanssa ja kuvittelin et oon tarpeeks vanha siihen. Kun sit siitä ei tullu mitään, kyl mäkin ajattelin et ''hitto soikoon miks mä oon tällanen ikisinkku''. Nyt 3,5 vuotta myöhemmin oon oikeestaan tyytyväinen et en silloin seurustellu kenenkään kanssa. Ikinä ei voi sanoo olevansa ikisinkku, koskaan ei tiedä millanen tyttö/jätkä siel jossakin odottaa ;)

        Mut siinä sä oot ihan oikees, et jos ei osaa oikeesti auttaa vaan haluaa vaan vttuilla - nii ette vaivautuis, oikeesti.


    • Alottaja

      Awws.. Kiitos :) Ja niiku mie tuossa kerroin nii mua ällöttää oikeesti tollaset jutut, joten en mie vois ees seurustella mut ois joku kaiken sonnan keskellä jonka takii mennä kouluun nii SE! Kiitos hirveesti siulle partiolainen. Jos saan kysyä et kuinka vanha oot? Taiat mennä tän 15 yli kun tuollaisia viisauksii ei joka paikasta tuu. ^~^

      • 16 mä oon, lukion ekalla :) kiitti sulle koeviikon piristyksestä!


    • fdsfddsf

      Kukaan ei ole vittuillut, vaan sanonut faktan. Ei tuossa iässä ole mitään järkevää syytäkään alkaa masistelemaan jos ei ole sitä poika/tyttöystävää tullut vastaan.

      "yhtyy kavereilla on kaikilla poikkikset ja mulla ei oo" -sit kun sun kaverit jätetään/suhteessa on muuta draamaa, niin voit olla tyytyväinen, ettei sinun tarvitse huolehtia vastaavista asioista.

      En sano, etteikö tuossa iässä kannattaisi olla suhteessa, itseasiassa siitä voisi olla jatkon kannalta jopa hyötyäkin, esim. kokisi sen eron ja sen tuoman mahdollisen masiksen nuorena, niin ei sitten aikuisiällä tarvitsisi alkaa viiltelemään ranteita auki.

      Sanon vaan, että stressaaminen tämmöisen vuoksi on niin turhaa kun olla ja voi.

    • alottaja

      Edelleenkin miuu ällöttää se seurustelu. Ohastumisen pitäs olla siellä ihanaa ja värittää elämää. :)

      • fgdfhhfd

        Että mitä? Seurustelu ällöttää, mutta muikkelikaverien poikkikset saa kateuden päälle. Koita nyt keksiä ensin, että mitä haluat.

        Vai odotatko, että se sun juttu olisi joku vuosituhannen rakkaustarina? Valmistaudu pettymykseen, pettymys iskee susta ilmat pihalle. Kestä se.


      • Alottaja
        fgdfhhfd kirjoitti:

        Että mitä? Seurustelu ällöttää, mutta muikkelikaverien poikkikset saa kateuden päälle. Koita nyt keksiä ensin, että mitä haluat.

        Vai odotatko, että se sun juttu olisi joku vuosituhannen rakkaustarina? Valmistaudu pettymykseen, pettymys iskee susta ilmat pihalle. Kestä se.

        Minä haluan tietää mitä "teen" sen pojan kanssa, mutta en halua heti seurustelemaan ja sit siitä.. jotain muuta! Se on unelmapoika ja mun unelma on hyvin vaativa. Ku mulla tossa meän koulussa on aikalailla sydänten murskaajan maine :\


    • Pidän tän hyvin lyhyenä: Go for it.

      Noi on noita juttuja, mitkä harmittaa jälkeenpäin jos jättää tekemättä. Sulla ei oo tilanteessa mitään menetettävää periaatteessa. Jos et saa vastakaikua, niin totta kai Dincoritis sattuu, mutta saat sillä mielenrauhan. Ja mistäs sitä tietää, vaikka tunne olisikin molemminpuolinen :) onnea yritykseen!

    • Alottaja

      Kiitos ^^ Piän mielessä jos hän vielä sattuu vaikkapa samaan aikaan menee kouluun tai on lähös nii voinhan mie kysästä et mentäskö samaa matkaa! :) Ja vaikka kieltäytyis nii luulenpa et ei se nii harmittas et sillä riskillä eteenpäin!!

      • Just näin! :) Kysy ihmeessä, mä ainakin ilahtuisin siitä et joku tyttö venais mua. Ja sit jossei se poika innostu siitä ajatuksesta, tiiätpä ainakin et sen suhteen voi sit unohtaa. Siin ei oikeestaan voi hävitä et pyytää ihastusta ulos jne :3


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe