Minulla mökki Petäjävedellä

Kessää odotellessa

Minulla on mökki järven rannalla Petäjäveden kunnassa, Kintauden kylässä

Olen ollut tyytyväinen

22

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kesätuulen soittoon

      Voi ku mukava:)

    • Terho M.

      Katos vaan, onko etelän puolen rannalla, minulla ollut 3 kesää saman järven rannalla pienoinen ja sievä mökki, en ole kylläkään ehtinyt kahteen viimeiseen kesään käymään mökillä kun parina viikonloppuna, loput vapaa-ajastani vietän Espanjan mökilläni Atlantin rannalla.

      Olet nähnyt mökkini kintauden rannalla jos olet järvellä liikkunut, sitä ei oikein voi olla näkemättä, laituri on 70 metriä pitkä ja kaksikerroksinen mökki, vajaat 250 neliötä ka rantasauna ja saunan rannassa hyppytorni, näkyy kauas ja varsinkin näkyy 5 satelliittiantennia joista yksi yli 6 metriä halkaisijaltaan, loistaa valkoisena kauas.

      Laiturissa keinuu 17 metrinen valkopunainen paatti, paitsi viime kesänä ei ollut sillä paattimme oli Espanjassa, rekalla veimme paatin Turkuun ja sieltä seilasimme porukalla Espanjaan ja kävimme kerran välimerellä reissun.

      Nyt on suunnitteilla oma lentokenttää mökin taakse jossa sopiva kangasmaasto, rakennusluvat vielä vetämässä ja naapureita on jo kuultu, suostuivat koska lupasin viedä lennolle sinne minne haluavat, lapin reissu tuli tehtäväksi.

      Nyt oma lentokone, 6 paikkainen, on Tampereella huollossa ja keväällä Tikkakoskelle siirto ja sieltä omalle kentälle ennen juhannusta. kenttä päällystetään asfaltilla ja kentällä pituutta 1.7 kilometriä ja leveyttä 80 metriä.

      Mökki hieman kesken koska menneillään maa-ja järvilämmön talteenottojärjestelmän rakentaminen, järveen vedetään pohjaan viitisen kilometriä putkea ja maahan porataan 200 metriin saakka putki sekä lisäksi mökin taakse tulee pieni tuulivoimala ja tällä hetkellä siellä on tuulenmittausmasto, korkeus 100 metriä jolla mitataan vuoden ajan mikä on tuulen energia ja millainen tuulivoimala kannattaa rakentaa, naapurit saa halpaa sähköä tai oikeastaan ilmaista koska en sitä ala myymään, kaapelit vaan naapurimökeille.

      Joten hommaa riittää mutta onneksi on noita renkejä töissä 15 niin itse ehtii hieman espanjassa käymään ja tulevan joulun vietän Thaimaassa josta ostan jouluksi talon ja myyn sitten sen pois uudenvuoden jälkeen.

    • Joulua ootellessa

      Tosi hieno juttu Terho! Mut en oikein ymmärrä tota Thaimaata, kuka sinne enää matkustaa? Vähän juntit mutta mikäs siinä. Ei siellä ole mitään nähtävää/koettavaa mutta kyllähän sieltä naista saa jos ei muualta...
      Mulla ei ole mökkiä Petäjävedellä mut mulla on siellä talo jossa asun.

      • terho k

        Varmaankin asut äitis kaa kahestaan.mummun talossa.


      • Kysyy hän
        terho k kirjoitti:

        Varmaankin asut äitis kaa kahestaan.mummun talossa.

        Satu setä?


    • Terho M

      Tulkaapa katsomaan pettuveen kintaudelle jos ette usko, jätin osan kertomattakin mitä muuta mökiltäni löytyy ja mitä siellä on tekeillä, ympäristöluvat odotuttaa mutta eiköhän ne läpi mene, näin etukäteen lupailtiin, katsokaan pian, ennen joulua paikallislehden ilmoituksia niin saatte hieman osviittaa mitä rakennetaan vielä, veikkaan että muutama turistikin tulee kintaudella sitten käymään.

      Thaimaa minulle vain yksi monesta kohteesta jossa vietän vähäiset loma-aikani ja jos rengit kykenee niin aina parempi kun jää loma-aikaa enemmän, Thaimaassa tarjolla olisi naisia vaikka kuinka palhon mutta etsin sitä yhtä ja oikeaa vielä vaikka ikää on jo liki 40, kaiken nuoruuden olen paiskinut töitä ja ehkä pian voi höllätä ja antaa rahan tulla rahan luo.

      Tarkkasilmäiset ja korvaiset voivat huomata silloin tällöin kun kintaudelle päin lentää sinivalkoinen ja keskikokoinen helikopteri, siinä en lennä minä vaan yhteistyökumppani virosta joka osaa ja tietää lentokenttäjutut, sinne ei tule pelkkää kiitorataa vaan muutakin mutta sittenpähän näette, ilmailu on minulle numero yksi ja sitä on suvussa harrastettu jo kolmessa polvessa ja isä aikoinaan käytti järveä lentokenttänään mutta minä en vaan haluan oman kentän jota myös vuokraan tulevaisuudessa.

      Terve tuloa tutustumaan alueeseen sitten keväällä, siitä on sitten ilmoitus lehdissä ja mediaakin paikalla joten voi päästä vaikka uutiskuviin jos on paikalla.

      • ???????????????????

        Hu huu? kuka puhuu??


      • Kirjoituksia näen
        ??????????????????? kirjoitti:

        Hu huu? kuka puhuu??

        No en mä ainakaan ole kenenkään täällä kuullu puhuvan. Puhuuko joku pääsi sisällä?


    • Joulua ootellessa

      Juu juu Terho M, hieno homma nääs! Mut silti en tota Thai-juttua ymmärrä, miksi et mene vaikka Kanadaan? Siellä on upeeta, voin suositella! Ja lopeta noitten virolaisten kanssa touhuilu, jos sulla yhtään ylimääräistä rahaa on niin kannattais ottaa joku luotettava suomalainen lentäjä messiin.
      Ja terho k, en asu äitini tai mummoni kanssa talossani Petäjävedellä.

    • Terho M

      Kyllä lentäjä on suomalainen ja kopteri myös mutta insinööri on virosta ja ei todellakaan mikään rikollinen, Kanadaan en mene sillä Aasia ja Etelä-Amerikka on minulle jees.

      Thaimaassa olin jo silloin kun siellä oli se tuhoisa tsunami mutta en onneksi ollut rannikolla.

      • Gulda kägönen

        Kukkuu kukkuu kaukana kukkuu....


      • 2 suunt.mieliala häi
        Gulda kägönen kirjoitti:

        Kukkuu kukkuu kaukana kukkuu....

        Kukahan se tallainen pröystäilijä on kehuskelee omaisuuksillaan??? Petäjäveden tekninen lautakuntako se sellaisia laittomia lupia antelee lentokenttiin kyllä siihen puuttuu ympäristökeskus ja valittajia piisaa ylemälle taholle. Ei täällä niin saa vaan tehdä mitä lystää. Kyllähän unelmoida voi... Minäkin lennän kuuhun joopa joo.


      • Joulua ootellessa

        Jaahas. Minä olin Thaimaassa kauan ennen tuota tsunamia mutta se kerta riitti. Minä tykkään enemmän Kanadasta mutta jokaisella makunsa.
        Lentokenttähän on tosi hyvä juttu, mulla ei ole niin isoa pihaa että sellasen voisi rakentaa. Kasvaa mulla pihassa kuitenkin monta puuta ja tilaa telmiäkkin ;)


    • volu on kinki

      Petäjäveden rikkain on volu

    • Terho M

      Ei ne ole laittomia lupia vaan ihan lain mukaan myönnetään, niistä kyllä voi vaikka käydä kysymässä kunnassa jos haluaa ja paikallislehden "kuulutuksia" kun seuraa niin siellä on mustaa valkoisella asioista, valittaa toki saa mutta joidenkin lupien osalta valitusaika on jo ummessa.

      Lentokenttä ei ole ympäristölle mitenkään vaaraksi ja siitä hyötyy myös kunta sekä naapurikunnat ja puolustusvoimatkin oli kiinnostunut asiasta ja jos antaisin käyttöön kentän niin lupasivat mulle pari hornettia jotta pääsen pikavisiiitille thaimaaseen, toinen hornetti on ihan kuin pakasta vedetty ja toinen tulisi varaosiksi, jättävät aseetkin hornetteihin niin saan uutenavuotena hieman mökkini yläpuolella possautella kuoharipulloja ja samalla laittaa suhisemaan pari ohjusta ja riikkoa pari kertaa äänivallin että lähtee kyläläisiltä vaikut korvista. Täytyy vaan rakennuttaa iki oma polttoaineen tankkauspaikka niin saa uuden karhean mesen ja hornetin tankin täyttää. Köyhiä en ala lennättämään saavat ajaa polkupyörällä.

      Voihan se olla että kyllästyn koko pettuveteen ja kintauden kylään ja tuikkaan koko paskan tuleen ja muutan vaikka naurusaarille asumaan kunhan saisin kasaan lentolipun hinnan.

      • tiedot maasta

        Missähän teknisen lautakunnan kokouksessa tallaisia lupia on myönnetty päivämäärä??? myönnetyt luvat pitää olla julkisesti nähtävillä. Ja myös kaava asiat velvoittaa mitä saa rakentaa ja mitä ei. Jos ei lupia pystyy purattamaan.


    • Terho M.

      Kokoonnuimme minun rantasaunalla ja siellä pidimme kokouksen, tarjoilijat oli Thaimaasta ja hyvin hoitivat tarjoilun ja tarjolla oli kaikenlaisia herkkuja ja hieman alkoholia ja siinä ei kauan nokka tuhissut kun leivottiin luvat paperille, katselmus tehtiin sitten aamulla kun päivä valkeni ja tulimme siihen tulokseen että kyllä vaan, ei muuta kuin mäntykangas tasaiseksi ja asfaltti päälle, tuulivoimala nyt ei sen kummemmin pohtimista tarvinnut, sanottiin vaan että pystytä vaikka kaksi kerralla kunhan saunailtoja riittää ja klapia löytyy että löylyt saadaan..ja konjakkia.

    • Terho M

      Minä teen ja rakennan mitä haluan ja aina saan luvat sillä jos minulle ei lupia myönnetä niin siitä kärsii moni, minulla suhteet kunnossa kaikkiin tärkeisiin virastoihin ja lautakuntiin, saunaillat voitelee ja pätäkkää löytyy. Passaa yrittää kumota lupia!!

    • jokuvaann

      Voi jumalauta mitä fantasioita ihmiset keksii tänne kirjoittaa xD hankkikaa elämä

    • Terho M.

      Kuules jokuvaan, kyllä täsä elämä yhdelle miehelle on aivan tarpeeksi, nyt on aasialainen vaimokin Suomessa ja jos hakis vielä toisenkin kunhan alkaa tuo ensimmäinen kyllästyttämään, ajelen sillä nyt kuitenkin muutaman kuukauden, ehkä puoli vuotta köröttelen ja sitten nuorempaa kehiin, vanhempi saa jädä kotihengettäreksi kun me nuoremman kanssa pistäydytään hieman lomalla tuhlaamassa pankkiholvin alempia setelipinoja etteivät ala homehtumaan, pankinjohtaja soitteli jo että eikö jo sijoitettais rahaa johonkin niin sanoin että kyllä kyllä, kohta mennään taas thaimaaseen ja ostetaan vaikka huvipursi niin ei tartte hikisissä hotelleissa majailla, baarikaappi jahdille täyteen makeita ja väkeviä juomia ja pientä suolasta purtavaa, paikallinen kokki grillaa kannella vaikka hamstereita kun varjossa nautitaan aurinkovarjojuomia parin kolmen nakun thaimattaren kanssa. Se on sitä elämää, välillä pirautetaan rengeille kuinka hommat pelaa ja joko kerrostalot on nousseet harjakorkeuteen Kuokkalan pellolla.

      Rengit hikoilee ja niin minäkin kun katselen pienessä noususuhdanteessa thaimaan naisten piukkoja ja ruskettuneita pakaroita ja pieniä kiinteitä tisuja jotka on kuin ketun kuonoja.

      Tällaista se on tämä toimitusjohtaja asema, välillä rankkaa mutta täytyy aina muistaa palkita itsensä niin se antaa aina virtaa lisää.

      Älkäähän palelluttako varpaitanne täällä jäisessä Suomessa kun minä taas hyppään koneeseen ja liidän pilvien yläpuolella auringossa lämpimään loikoilemaan..ja rahaa palaa sen takaan, mahtuisihan mukaan kyllä joku söötti Jyväskylän pimatsukin, ei olisi huolta huomisesta, löisin rahatukon käteen ja sanoisin että ostahan itsellesi jotain pientä ja koreaa vartalon peitoksi että jää illalla jotain mielikuvituksellekin tekemistä. Aamulla Iinaa ja illalla..no jotenkin noin se menee.

      • täyttä pa....aa

        Sanotaan kun siinä laulussa mene minne vaan, vaikka taivaanrannan taa hei! hei! hei! .......


    • Terho M

      Jos olet köyhä niin kuin epäilen niin siitä vaan, vakuutus korvaa, tuikkaa vaikka tuleen jos huvittaa niin saat pidemmän tuomion, kamerat kyllä taltio naamasi ennen kuin pääset lähellekään mökkiäni vaikkakin sitä ei voi oikein mökiksi mitenkään sanoa sillä enemmän se on luxuskartano, mene ihailemaan kuinka jotkut ovat työllään saaneet rahaa revittyä niin paljon että on sellaiseen varaa. On siellä klapeja varastossa siinä harrastehallin vieressä, laita grillikatokseen tulet ja paista makkaraa, kunhan itse ostat makkarat ja nauti hiljaisuudesta sillä ensikesän loppupuolella voi jo olla hiukan meteliä kun Cessnat sun muut koneet laskeutuvat ja lähtevät kentän pätkältäni ja voinpa sinne itsekin kurvata koneellani jos kerkiän Tampereelta koneeni hakea, on siinä vesitasotkin kun ennen laskeuduttiin järveen mutta kohta laskeudutaan asfaltille.

      ..ja muista jos paistat makkaraa niin älä jätä makkaran kuoria ja tyhjää pakettia lojumaan sinne rantaan kun ei ole mukavaa tulla "mökilleni" Thaimaasta jos roskia siellä täällä vaikka mökkitalkkari kyllä huolehtii yleensä kaikesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe